Este foarte asemanatoare, la gust, cu o garnitura de cartofi, numai ca nu contine carbohidrati.

Conopida la cuptor
Timp total 55 minute

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1/2 ceasca de smantana
  • 1/2 ceasca de branza Cheddar, rasa
  • 1 lingurita condimente uscate, dupa gust
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1/2 lingurita de praf de usturoi
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Se pune apa intr-o cratita si se da in fiert. Se adauga conopida, se acopera si se lasa sa fiarba de la 15 la 20 de minute. Se transfera conopida intr-un castron, se amesteca, presand excesul de apa.

3. Se amesteca conopida cu smantana, branza Cheddar, condimente, ceapa si praful de usturoi. Se pune compozitia intr-o tava si se acopera cu bucati de unt.

4. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 30-45 de minute.