Faceti aceasta retete cu branza cheddar rasa si chutney la alegere, pentru o gustare la petrecerile organizate in curte.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 400g carnati din carne de porc
- 120g cheddar
- 100g chutney
- 500g aluat
- fulgi de sare de mare
- seminte de chimen
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se scoate carnea din carnati si se pune intr-un castron. Se adauga cheddar, se asezoneaza cu piper negru, apoi se amesteca. Se pune chutney intr-o tigaie mica si se incalzeste.2. Se ruleaza aluatul de patiserie intr-un dreptunghi putin mai mare decat o foaie de hartie A3 (aproximativ grosimea unei monede). Se taie in 3 pe latime. Se aseaza o linie de 2,5 cm grosimea din amestecul de carnati de-a lungul fiecarei parti de aluat. Se perie cu chutney cald, apoi se rasuceste si se prind marginile pentru a le sigila.
3. Se perie cu mai mult chutney, se presara cu fulgi de sare de mare si seminte de chimen, apoi se taie fiecare rola in 12 bucati. Se coc timp de 20-25 minute pana cand sunt aurii.