Curcan umplut
Curcan umplut retete: cum gatesti curcan umplut si cele mai gustoase retete de pui umplut, pui la cuptor umplut, cotlet umplut cu ciuperci la cuptor, racituri de curcan, gaturi de curcan, gulas de curcan, curcan la cuptor, rasol de curcan, ficatei de curcan, fudulii de curcan.Gat de curcan umplut
1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.
Curcan umplut
1 curcan, umplutura: 1 mar, 1 ceapa, 1 bat de scortisoara + 1 cup apa (250 ml apa), crengute de rosmarin si salvie, ulei vegetal.
curcan umplut cu portocale la cuptor
5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper,vin alb
Curcan umplut de Craciun
Pentru 6-8 portii 1 curcan (2-3 kg)1 lingura sare2 varfuri de cutit piperUmplutura:5 dl paine alba facuta firmituri1 1/2 dl lapteficatul curcanului50-100 g bacon1 ceapa tocata2 lingurite cimbru1/2 lingurita sare1 varf cutit pipercoaja rasa de la 1 lamaie1 ou batut
Curcan umplut, la cuptor cu lemne
1 curcan (de 7 kg a fost al meu de curte), pentru marinata: apa (vreo 3 litri) vin alb (1,5 litri) un pumn de sare grunjoasa, vreo 4 frunze de dafin, boabe de piper, boabe de coriandru, boabe de mustar, 1 crenguta de cimbru, tarhon uscat, rozmarin uscat, 50 ml ulei, pentru umplutura: 1 lamaie, 200 gr orez, 2 morcovi, 4 cepe, 1 capatana usturoi, ficat pipota inima de la curcan, 100 gr masline feliate, 100 gr bureti, 1 legatura patrunjel verde, sare piper.
Curcan umplut la cuptor
Am avut un curcan mai mic de 2,5 kilograme si din experienta proprie va recomand ca idee curcanii de 2-3 kg sunt suficienti de mari pentru 6-8 persoane si ies mai fragezi. Umplutura am facut-o anul acesta din carne de porc slaba( 150 grame) cu ficat de porc ( 100 grame) o ceapa mare o bucata de telina 2 linguri de zarzavat de iarna ( facut de mine cu morcov ras radacina de pastranac sipatrunjel telina radacina si frunze) un ou 2 linguri de pesmet 2 linguri ulei.
Piftie de curcan cu gelatină
Învață cum să faci o delicioasă piftie de curcan cu gelatină! Această rețetă este bogată în proteine și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru o dietă echilibrată.
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan
200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui
Curcan cu gutui
-1 curcan ( 5-6 kg) - condimente pentru curcan (amestec rozmarin salvie etc.) -sare si piper -3-4 mere gutui de marime medie -1-2 buc. de telina taiata in felii mari -1 ceapa mare - 200 ml de vin ( 100 ml cognac) -unt topit
Pulpa de curcan umpluta
2 pulpe de curcan dezosate 1 cutie ciuperci 200 g ficatei pui patrunjel verde vegeta piper boia ulei mustar
Curcan cu oua Ochi de paun
700 g piept de curcan 400 g carne tocata de curcan 5 oua fierte tari 30 g branza topita/cascaval 1-2 cepe 1 ardei gras rosu 10 ml ulei 2 linguri ulei de masline 1 legatura verdeata (marar patrunjel) 1 cartof 1 mar 1 morcov 1 gutuie 1 pahar vin 5 catei de usturoi 3-4 foi de dafin sare piper paprika
Curcan cu broccoli la slowcooker CrockPot
1,5 kg carne de curcan broccoli condimente ulei de masline
Piept curcan natur pe gratar
600 g piept de curcan unt cat o nuca 2 linguri ulei de masline sare piper cimbru boia
Pui umplut cu spaghete
un pui pentru umplut,un pachet de spaghete, 50 gr cas, 150 gr de kaizer, oregano, sare, piper, boia, ac si ata pentru cusut.
Piept de curcan la cuptor
un piept de curcan 250 ml vin alb foi de dafin ienibahar sare
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman
1 pulpa de curcan rozmarin salvie patrunjel unt cat o nuca ulei de masline 15-20 ml coniac sare,piper
Piept de curcan cu ciuperci
Piept de curcan feliat 200 ml smantana 1 cutie ciuperci taiate 1 lingura mustar sare piper patrunjel verde tocat
Rulada de curcan
500-600 gr piept curcan 250 gr ardei capia copt 250 gr cascaval/ branza mai nesarata oregano ulei masline sare piper
Hamburgher Din Carne De Curcan
700 g carne tocata de curcan sare, 5 catei de usturoi 1 ou
Curcan in sos de lamaie
1 kg carne curcan 2 lamai 250 ml supa de carne 5-6 catei usturoi 2-3 rosii cherry 1 lingurita mustar sare piper oregano 2 linguri ulei de masline patrunjel verde
Tocanita de curcan cu galuste
Carne de curcan o ceapa mare pasta de ardei rosii 2 oua 4-5 linguri faina ulei,verdeata tocata sare si piper
Curcan la cuptor
un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb
Rulou din pulpa de curcan la gratar
1 pulpa superioara curcan (~1-1,2 kg) 5-6 feliute branza topita (cascaval) 20-30 g sunca presata 1/2 gogosar rosu murat 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru
Piept de curcan cu ciuperci si smantana
600 g piept de curcan 1 cutie ciuperci 4-5 catei usturoi 200 ml smantana 1 lingura faina 2 linguri ulei sare piper patrunjel verde
Piept de curcan cu galbiori
piept de curcan galbiori ceapa usturoi ulei faina mirodenii patrunjel verde
Frigarui din piept de curcan
400 g piept de curcan 1 ardei rosu 1 ardei verde 2 cepe sare piper boia de ardei rozmarin 3 linguri ulei
Chiftele de curcan la cuptor. Rețetă ușoară și sănătoasă
Învață cum să faci chiftele de curcan la cuptor - o alternativă mai sănătoasă și la fel de delicioasă! Rețeta simplă pentru o cină savuroasă și ușoară.
Strudel Tirolez cu mere sau branza dulce
Pentru aluat: faina Arpis ou smantana, margarina miere (pentru uns aluatul) Pentru umplut strudelul cu mere: mere zahar scortisoara Pentru umplut strudelul cu branza: branza de vaci oua, zahar stafide esenta de vanilie
Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi
2 pulpe de curcan 1 morcov usturoi ulei de masline delikat apa
Șnițel din piept de curcan
Șnițelul din piept de curcan este o variantă ușoară și delicioasă a clasicului șnițel, perfectă pentru cei care caută o opțiune mai slabă în grăsimi, dar plină de savoare.
Medalioane Din Piept De Curcan
1 piept de curcan 1 morcov 2 linguri pesmet 50 ml lapte 1 ou 100 ml ulei 1 lamaie 50 g faina 1 legatura patrunjel verde sare,piper
Curcan condimentat, la cuptor
Reteta perfecta prin care prepari un curcan fraged si condimentat.
Curcan Bolognese
2 pulpe de curcan 1 ceapa 1 morcov 1 felie de telina 1 ardei gras 200 ml suc de rosii sare cimbru 2 catei de usturoi 2 linguri ulei
Pilaf cu carne de curcan
800 g carne de curcan 1 cana de orez(250 ml) o ceapa un morcov ardei gras rosu si verde 2 rosii sare piper 50 ml ulei
Rulada de curcan cu bacon si branza
1 piept curcan - 600gr 200 gr branza de vaci slaba si scursa bine 50 gr cascaval 1/2 legatura marar 8 felii bacon sare piper oregano
Mazare Cu Parizer De Curcan
-parizer de curcan taiat bucatele -mazare verde -ceapa mica -ulei de masline -2 cups supa de vegetale -1-2 linguri de faina -1 cupa bulion
Escalop de curcan in sos de rosii
600-700 g pulpa de curcan 5-6 catei de usturoi 5-6 rosii 1 cana supa de pasare 1 lingurita de zahar cimbru uscat oregano ulei de masline sare piper macinat piper boabe
Goujaunnette de dinde a la creme/escalop de curcan in sos de smantana
Pentru 4 persoane: 4 escalopuri de curcan putin batute, 20 grame de unt, 50 ml vin alb, 4 linguri de smantana, sare piper scortisoara,dupa gust, 1 buchetel mic de patrunjel tocat.
Tocanita de curcan cu ciuperci
800 g piept de curcan 800 g ciuperci 6 rosii sau cateva linguri de bulion concentrat 2 cepe cativa catei de usturoi patrunjel ulei de masline sare piper alb
Friptura de curcan la cuptor
1 pulpa de curcan 2 bucati usturoi verde 3 bucati ceapa verde 2 catei de usturoi sare piper boia de ardei dulce 1 lingurita patrunjel uscat 1 foaie de dafin 1 cana vin 2-3 linguri ulei
Paste cu pulpa de curcan
pentru 4 persoane 4 ciocanele de curcan 500 g taitei (sau alte paste) sare ulei de masline busuioc boia dulce de ardei bulion 8 fire de usturoi verde patrunjel proaspat salata verde
Rulada cu carne de curcan
1 bucata de carne de curcan cascaval ierburi italiene sare cascaval ras un albus carnati
Supa de curcan cu legume
1,2 l apa4 morcovi140g taietei cu ou200g carne curcan200g mazare congelata1 ceapaceapa verde
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin
1 pulpa de curcan 75 g unt 2 crengute rosmarin proaspat cateva fire de patrunjel verde 1 ardei iute mic 2 catei de usturoi o cana cu vin alb demi-sec sare piper macinat
Ciorbă din aripi de curcan
Cirobele sunt alegerea preferată pentru un prânz sănătos și gustos a românilor. Se pot face într-o mulțime de feluri, cu sau fără carne, dulci sau acre. Cele mai gustoase rămân însă ciorbele de carne, acrite cu puțin borș. Ciorba de curcan, în special, este un extrem de gustoasă și sănătoasă. Aripile de curcan dau un gust nemaipomenit ciorbei, mai ales dacă folosiți carne de curcan de țară. Dar vă asigurăm că veți obține o ciorbă delicioasă și cu carne cumpărată.
Pipote si inimioare de curcan rasol
300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi de dafin putin vin alb
Rulada de curcan cu ciuperci
pulpa de curcan sau piept ciuperci 1 ceapa o bucata de salam picant o bucata mica de cascaval ulei de masline usturoi cidru(vin de mere) sare piper oregano patrunjel verde condiment cu ciuperci uscate
Piept de curcan în crustă de parmezan și usturoi
Carnea de curcan este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru a prepara o masă pentru întreaga familie. Puteți înlocui pieptul de pui cu piept de curcan în aproape orice rețetă și rezultatul va fi, garantat, unul delicios. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Bucăți de piept de curcan într-o crustă aromată și crocantă de parmezan cu usturoi și pesmet. Puteți pregăti acest preparat pentru o cină în familie, alături de garnitura preferată sau o salată simplă și sănătoasă.
Piept de curcan cu sos de piper rosu
un file de aprox. 700~800 de grame de piept de curcan, fara piele si os30 de grame de piper rosu30 ml. ulei de masline extravirgin1 ceapa mica100 de ml. de vin alb dulce100 de grame de smantana pt. frisca4-5 linguri de faina integrala de grau (pentru tavalit feliile de curcan)sare si piper macinatverdeata tocata pentru servit