Retete cu Melasa
Cotlete de porc glazurate cu whiskey
Carnea de porc nu lipsește de pe mesele românilor, mai ales iarna. Fie că vorbim despre carne de porc din propria gospodărie, sau despre carne din supermarket, nimic nu se compară cu o friptură de porc fragedă și suculentă, făcută pe grătar sau pe grill. Astăzi vă propunem o rețetă simplă și delicioasă de cotlete de porc glazurate cu whiskey și rumenite. Sunt foarte simplu de făcut, iar sosul cu care le veți glazura le dă o aromă aparte.
Tofu cu legume, in sos de arahide
O garnitura delicioasa sau un fel principal, usor si fara carne.
Fursecuri cu ghimbir
Fursecurile moi, care se topesc in gura, sunt intotdeauna o alegere buna.
Fasole mexicana
Fasolea este o mancare comuna in bucataria romaneasca, insa reteta de mai jos are influente mexicane.
Serbet De Rodie
Un desert fara prea multe calorii si care e gata in numai 15 minute e desertul perfect, nu-i asa?
Budinca Cu Pere Coapte Si Sirop Auriu Cu Mirodenii
Este o budinca asemanatoare cu turta dulce, dar are fulgi de ovaz, oferindu-i o textura usor catifelata.
Prajitura Cu Fructe, Gin Si Nuci
O prajitura ce combina aromele de nuci si gin cu toate mirodeniile care amintesc de Craciun.
Fasole Cu Carnati, O Reteta Care Va Deveni Specialitatea Casei
1/2 cana sos de barbecue 1/2 cana apa 2 linguri pasta de tomate 1 lingura melasa 1/8 lingurita sare piper 1 lingura ulei 1 ceapa 4 cani frunze de varza, tocate 250g carnati de pui 900g fasole alba - conserva