Fursecurile moi, care se topesc in gura, sunt intotdeauna o alegere buna.

Fursecuri cu ghimbir
Timp total 50 minute

Ingrediente

2 1/4 cani de faina 2 lingurite de ghimbir macinat 1 lingurita praf de copt 3/4 lingurita scortisoara macinata 1/2 lingurita de cuisoare macinate 1/4 lingurita de sare 3/4 cana de margarina 1 cana zahar 1 ou 1 lingura apa 1/4 cana melasa 2 linguri zahar

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175 C. Se amesteca faina, ghimbirul, praful de copt, scortisoara, cuisoarele si sarea. Se pune deoparte.

2. Intr-un castron mare, se freaca margarina cu o cana de zahar. Se adauga oul, apoi apa si melasa. Se incorporeaza, treptat, ingredientele uscate in amestecul de melasa. Se formeaza aluatul in bile de dimensiunea unei nuci si se trec prin restul de 2 linguri de zahar. Se pun fursecurile la o distanta de 2 centimetri intre ele pe o foaie de copt si se aplatizeaza usor.

3. Se coc timp de 8-10 minute in cuptorul preincalzit. Se lasa fursecurile sa se raceasca pe foaia de copt timp de 5 minute, apoi se scot si se lasa sa se raceasca complet.