Muschi de vitel la cuptor

Muschi de vitel la cuptor retete: cum gatesti muschi de vitel la cuptor si cele mai gustoase retete de muschi de porc la tava, sos pentru muschi de porc, muschi file, muschi wellington, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci, gaina de tara la cuptor, friptura de pui la cuptor, copanele de pui la cuptor, file de crap la cuptor, carne de porc la cuptor.

Muschi de vitel cu sos

- 500 g muschi vitel - 1 legatura ceapa verde - 1 jumatate legatura usturoi verde - 1 cutie rosii decojite - 3 cartofi mari - 100 ml vin alb dulce - 1 mana patrunjel verde - delikat sare piper oregano .

Snitele Prajite Si Coapte La Cuptor

Putem face snitele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am pregatit snitele din pulpa de vitel si din antricot de vitel 2 oua sare, pesmet Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Muschi de vitel cu vinete marinate

400 gr muschi de vitel 2 -3 vinete condimente sare, boabe de piper 2-3 linguri de otet 2 catei de usturoi un pahar de vin un pahar de bere

Muschi De Vitel Cu Sos De Fructe De Padure

PENTRU 10 PORTII : - muschi de vitel - 2.000 - unt - 0.200 - sare - 0.015 - piper - 0.0001 - bacon ( kaizer ) - 0.400 - vin rosu dulce - 0.150 - broccoli - 0.500 - cartofi - 1.000 - patrunjel - fructe padure congelate - 0.150 - anghinare ( conserva ) - 0.300 - suc de rosii - 0.200 - rozmarin macinat - 0.005

Rasasfur Din Muschi De Vitel

800 g muschi de vitel taiat felii subtiri 1 ceapa mare tocata marunt 100 g suc de rosii 4-5 linguri de ulei de masline 1 catel de usturoi tocat marunt 1/2 lingurita de seminte de chimen macinate 1/2 lingurita de boabe de coriandru macinate sare piper frunze de coriandru (sau de patrunjel) pentru ornat

muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez

1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

1 kg muschi de vitel 700 g cartofi 2 oua 200 g ciuperci la conserva 2-3 fire ceapa verde 1-2 fire usturoi verde 1 lingurita unt 3 linguri ulei de masline cimbru sare piper frunze de salata verde marar verde

Muschi de porc la cuptor

o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate 1 morcov 1 ceapa 1 catel usturoi 1 pahar vin alb rosmarin

Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi

1 kg jumate de muschi de vitel, 1 ceapa, 1 kg jumate de cartofi taiati cubulete, sare,piper, 400 ml vin rosu, ardei pasta la borcan, patrunjel verde, pentru salata: varza, smantana, ulei de masline, otet, zahar.

Meniu Din Carne Pe Grill (pentru 2 Persoane)

1 piept de pui 2 felii muschi de vitel 2 felii muschi de porc cartofi 1/2 varza alba 3 rosi sare piper, de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

250g muschi de porc condimentat 1 fir de usturoi verde cartofi noi mici ierburi de Provence delikat patrunjel

Carne de vitel cu mangold

Ingrediente:- frunze de mangold,- ceapa verde,- patrunjel,- loboda- carne de vitel, de preferinta muschi.- bulion de rosii dupa gust

Muschi de vita cu legume la cuptor

300 grame de muschi de vita 200 gr mazare prefiarta 2 morcovi 1 ceapa rosie 1 fir praz 4 morcovi potriviti sare ulei piper unt

Tournedos de vitel cu ceapa

700 g muschi de vitel 2 cepe 1 rosie 1/2 ardei verde 3-4 catei usturoi 2 linguri pasta de tomate 2 foi de dafin 1/2 lingurita chilli sare piper boia iute 2 linguri ulei de masline 1/4 lingurita granule de usturoi

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

700-800 g carne de porc (cotlet pulpa - eu am folosit muschiulet) 500-600 g vitel (antricot muschi pulpa rasol). Puteti folosi un singur fel de carne. 2 cepe 2 morcovi 50 g telina 20 ml ulei 3 linguri ketchup 4-5 catei de usturoi 1 lingurita boia iute + dulce 3-4 foi de dafin cateva fire de patrunjel si/sau marar sare piper cimbru.

Vita la cuptor in sos de rosii

300 g pulpa vitel Delikat Piper Boia iute Sare Oregano Ulei Suc rosii Usturoi

Muschi la cuptor cu conopida

1 kg muschi de porc fara grasime si fara os 1 borcan mic cu ciuperci intregi cateva buchetele de conopida 1/2 cana de vin rosu sare piper un praf boia de ardei 2 foi de dafin 4 catei usturoi 2 linguri ulei 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Mușchi de porc cu usturoi și rozmarin, la cuptor

Carnea de porc nu lipsește de pe mesele românilor iarna, de sărbători. Fie că vorbim despre preparate tradiționale, cum ar fi lebăr și cârnați, sau o friptură de porc la cuptor, această carne se regăsește, sub o formă sau alta, pe masa de Crăciun și nu numai. Rețeta de friptură pe care v-o propunem astăzi vă garantează o carne fragedă, suculentă și, în același timp, aromată și crocantă la exterior, datorită crustei cu care este îmbrăcată. Se face foarte ușor, la cuptor, și o puteți servi alături de cartofi, salată sau murăturile preferate.   

Friptura de vitel la dubletta

2 felii de carne din pulpa de vitel sare piper, o cescuta de vin alb 2 linguri ulei de masline.

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg) Sare (dupa gust) Piper (dupa gust) Patrunjel (doua linguri) Busuioc (un varf de cutit) Vin Alb Demidulce sau Rosu Demisec (o ceasca) Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate tocat mare si restul tocat marunt sau pisat) Apa (1cana)

Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime 1 morcov mic 1 ceapa jumatate ardei galben 2 rosii 1 catel usturoi 5-6 linguri pasta de rosii de casa 5 linguri vin rosu 2 linguri ulei sare piper patrunjel uscat busuioc uscat 1 mana paste 1 lingura unt 3 felii branza topita

Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos de lamaie

Pt 4 persoane:1 kg muschi de porc,sare groasa,piper macinat si boabe,6 dinti usturoi,1 lingura pasta de ardei,2 foi dafin,1,5 dl ulei de masline(cca 10 linguri),2 dl(12 linguri)vin rosu,1 ceapa.Optional felii de slanina.Pt. chipsuri:1 kg cartofi noi taiati rondele.Pt.sosul de lamaie :2 dinti usturoi zdrobiti,2 linguri ulei de masline,1 lingura coaja rasa de lamaie si sucul de la jumate,sare,piper boabe si macinat.Un ram de oregano optional.

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1kg muschi de porc,1,5 cartofi noi baby,1 capatana usturoi 1 ceapa, groasa,piper,vin alb,ulei de masline,boia dulce si picanta,patrunjel,marar,cimbru(deshidratate)2 portocale mari,foi dafin,slanina sau bacon felii,200 gr ciuperci branza rasa.Pt.Mujdei(optional):jumate capatana de usturoi pisat cu sare groasa,ulei,boia si smantana.Se poate servi cu salata verde,amestecata cu coriandru proaspat si ceapa.

Vitel cu sos de usturoi si lamaie

Pentru carnea de vitel o4 bucati de vitel 100 gr fiecare o4 linguri mustar o1 lamaie taiata felii foarte subtiri Pentru sos o1 capatana de usuroi o150 ml supa de pui oZeama de la 1/2 lamaie o2 lingurite amidon osare si piper dupa gust

Vitel in sos tomat

800 g carne macra vitel 1 cana vin alb 4 catei usturoi zeama de la 1 lamaie 1 lingurita scortisoara 2 linguri otet 1 lingurita zahar 2 linguri faina ulei de masline 200 g rosii la cutie ( cu sos cu tot) sare piper boia iute

Snitel cu sos

300 g muschi de vitel 5 catei de usturoi 50 m ulei faina de grau 5-6 linguri suc de rosii sau 2 linguri pasta de tomate sare, de dafin,patrunjel proaspat

Muschi la cuptor in sos tiganesc

Aceasta este o specialitate se pregateste pentu zile festive pentru musafiri etc. E delicioasa si merita incercata! Avem nevoie de: 1 bucata de muschi de porc sau vita (fiecare cum prefera)500 g. 2 jumatati de ardei gras(galbe si verde) 1 ardei gras rosu 2 cepe medi rosi 1 ceapa mica alba 750g suc de rosi 1 varf de linguritza scortisoara 4 linguri rase de zahar brun sau normal sare poper dupa gust

Muschi la cuptor cu garnitur~a de fasole neagr~a si bacon (Lombo `a Brasileira com feij~ao preto)

1 kg muschi de vit~a sau porc sare piper 2 linguri past~a de ardei 4 c~atei de usturoi 2-3 foi dafin piri piri 2 dl vin alb sau ros'e 4-5 linguri ulei Pt.fasole: 1 ceap~a 1 c~atel de usturoi 1 dl ulei de m~asline 150 gr. bacon p~atrunjel proasp~at 1 kg. de fasole neagr~a fiart~a

Scaloppini con funghi

1 muschi de vitel 100 g faina 250 g ciuperci feliate 1 lingura mustar 200 ml vin alb 200 ml smantana 70 g unt cateva crengute de salvie sare piper

Muschi de porc a la Jamie

un muschi de porc simplu lat, usturoi, sare marina grunjoasa, cimbru, rozmarin, salvie, ulei de masline.

Friptura simpla de vitel

600g carne de vitel fara os50g morcovi50g ceapa100ml ulei25ml vin albsare dupa gust

Snitele in mujdei de usturoi

Putem face snitelele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am folosit cca 300 g carne de porc 2 oua sare, pesmet usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Tocanita Stroganoff cu garnitura de orez

-500 gr. muschi de vitel - 1 ceapa mai mare - 400 gr. ciupreci - 200 ml smantana - 2 lingurite mustar - 5 linguri bulion ( optional) - 4 castraveciori murati - sare si piper - marar pentru ornat

Spanac Cu Vitel Si Ochiuri

Se poate folosi si carne de pui iese la fel de gustos. Carnea de pui poate fi prajita si pusa la sfarsit in spanac sau fiarta. Eu am folosit de data aceasta 600 kg piept de vitel si cateva bucatele de pulpa de vitel o ceapa un morcov cateva felii de telina 2 catei de usturoi suc de rosii,pasta de tomate sau jum kg rosii oparite 1 minut si decojite taiate cubulete sau pasate 1 ardei gras 1,5 - 2 kg spanac

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

1/2 kg carne de vitel/manzat 3-4 cartofi medii 6-7 ciuperci Champignon 250 ml vin rosu 1 lingurita sare 1 lingurita piper 1 catel de usturoi 2 linguri de bulion (optional)

Cotlete St. Prex (vitel)

4 cotlete mari de vitel suc de la 1/2 lamaie 2 oua 4 felii cascaval 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar) rosii (garnitura) faina pesmet unt boia piper patrunjel.

Muschi afumat (acasa)

2 bucati muschi proaspat (3 kg) sare mare,piper ienibahar,cimbru,nucsoara (macinate) Baitz: la 3 l apa 3 linguri sare mare o ceapa 2 foi de dafin boabe de piper si de ienibahar 0 caciulie usturoi

Snitele de vitel

200 g carne de vitel(muschi de vitel) 2 oua faina pesmet sare piper boia dulce 3 catei de usturoi ulei

Risotto cu curry si vitel

1 ceapa mica tocata50g unt2 linguri ulei de masline300g orez cu bob scurt1 litru supa calda de vitel100g spanac proaspat tocat230 g carne vitel taiata cubulete1 ceapa verde tocata2 lingurite currySare si piper

Tocanita de vitel ca la mama acasa

800 gr carne de vitel 2 cepe mari 1 ardei verde 1 ardei capia rosu 1 rosie mare 3 linguri pasta de gogosari cu rosii 3-4 linguri ulei sare si piper dupa gust patrunjel verde

Muschi de vita cu portocale

- muschi de vita- morcovi cruzi taiati rondele- 1 lingura miere- sare- piper- putin busuioc- sucul stors de la o portocala

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

500 g carne frageda de vitel (vrabioara sau muschi)1 dovlecel marisorCateva rosii potrivite4 capatani de usturoi2 cepe2 morcoviCondimenteCativa catei de usturoi1 lingurita mustarUnt pentru servit

Mititei la gratar

60% carne de porc muschi 40% carne de vita muschi oase de vita (picioare) 2 3 catei de usturoi 0 ceapa mica ienibahar mix de legume sare pier bicarbonat

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel verde 2-3 linguri ulei

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Cotlet De Vitel Milanez

Desi nu pare la prima vedere, este o reteta foarte gustoasa si usor de preparat.

Muschi umplut

1 kg muschi 50 g ciuperci 50 g sunca inca 100 g muschi 100 g ficat o bucatica de slanina o ceapa mare ulei/unt pt ceapa verdeata sare piper arome un pahar de vin rosu (sau de care aveti) nucsoara rasa o lingura de faina 50 ml coniac.

Vitel cu ananas

1 kg.pulpa vitel 1 ceapa 2-3 catei usturoi 1 lingura ulei masline 3-4 rosii coapte sau rosii din conserva tocate 1 pahar mare de vin (eu am pus rose) ananas rondele 1 lingurita miere sare,piper,dupa gust cimbru