Muschi de vitel la cuptor

Muschi de vitel la cuptor retete: cum gatesti muschi de vitel la cuptor si cele mai gustoase retete de muschi de porc la tava, sos pentru muschi de porc, muschi file, muschi wellington, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci, gaina de tara la cuptor, friptura de pui la cuptor, copanele de pui la cuptor, file de crap la cuptor, carne de porc la cuptor.

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi

1 kg jumate de muschi de vitel, 1 ceapa, 1 kg jumate de cartofi taiati cubulete, sare,piper, 400 ml vin rosu, ardei pasta la borcan, patrunjel verde, pentru salata: varza, smantana, ulei de masline, otet, zahar.

Carne de vitel cu mangold

Ingrediente:- frunze de mangold,- ceapa verde,- patrunjel,- loboda- carne de vitel, de preferinta muschi.- bulion de rosii dupa gust

Mușchi de vită cu legume la cuptor - cea mai simplă rețetă

Vrei o masă delicioasă, sănătoasă și ușor de preparat? Încearcă rețeta de mușchi de vită cu legume la cuptor! Este alegerea perfectă pentru cei care doresc o mâncare echilibrată, plină de gust și nutrienți. Totul se face simplu, cu ingrediente proaspete, pe care le ai, de cele mai multe ori, deja în bucătărie.

Mușchi de porc cu cartofi la cuptor

Această rețetă de mușchi de porc cu cartofi la cuptor este o soluție excelentă pentru o masă delicioasă și hrănitoare. Se prepară rapid și fără prea mult efort, fiind perfectă pentru zilele în care îți dorești ceva gustos și consistent.

Friptură simplă din mușchi de porc la cuptor

Mușchi de porc la cuptor este o friptură delicioasă și foarte ușor de făcut. Este ideal pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale. Rețeta aceasta îți va arăta pas cu pas cum să gătești un mușchi de porc fraged și suculent la cuptor.

Mușchi de vițel cu sos de fructe de pădure

Mușchi de vițel fraged cu sos aromat de fructe de pădure - o friptură rafinată, ideală pentru ocazii speciale.

Vita la cuptor in sos de rosii

300 g pulpa vitel Delikat Piper Boia iute Sare Oregano Ulei Suc rosii Usturoi

Mușchi de porc cu usturoi și rozmarin, la cuptor

Carnea de porc nu lipsește de pe mesele românilor iarna, de sărbători. Fie că vorbim despre preparate tradiționale, cum ar fi lebăr și cârnați, sau o friptură de porc la cuptor, această carne se regăsește, sub o formă sau alta, pe masa de Crăciun și nu numai. Rețeta de friptură pe care v-o propunem astăzi vă garantează o carne fragedă, suculentă și, în același timp, aromată și crocantă la exterior, datorită crustei cu care este îmbrăcată. Se face foarte ușor, la cuptor, și o puteți servi alături de cartofi, salată sau murăturile preferate.   

Vitel cu sos de usturoi si lamaie

Pentru carnea de vitel o4 bucati de vitel 100 gr fiecare o4 linguri mustar o1 lamaie taiata felii foarte subtiri Pentru sos o1 capatana de usuroi o150 ml supa de pui oZeama de la 1/2 lamaie o2 lingurite amidon osare si piper dupa gust

Vitel in sos tomat

800 g carne macra vitel 1 cana vin alb 4 catei usturoi zeama de la 1 lamaie 1 lingurita scortisoara 2 linguri otet 1 lingurita zahar 2 linguri faina ulei de masline 200 g rosii la cutie ( cu sos cu tot) sare piper boia iute

Muschi la cuptor in sos tiganesc

Aceasta este o specialitate se pregateste pentu zile festive pentru musafiri etc. E delicioasa si merita incercata! Avem nevoie de: 1 bucata de muschi de porc sau vita (fiecare cum prefera)500 g. 2 jumatati de ardei gras(galbe si verde) 1 ardei gras rosu 2 cepe medi rosi 1 ceapa mica alba 750g suc de rosi 1 varf de linguritza scortisoara 4 linguri rase de zahar brun sau normal sare poper dupa gust

Friptura simpla de vitel

600g carne de vitel fara os50g morcovi50g ceapa100ml ulei25ml vin albsare dupa gust

Snitele in mujdei de usturoi

Putem face snitelele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am folosit cca 300 g carne de porc 2 oua sare, pesmet usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Muschi afumat (acasa)

2 bucati muschi proaspat (3 kg) sare mare,piper ienibahar,cimbru,nucsoara (macinate) Baitz: la 3 l apa 3 linguri sare mare o ceapa 2 foi de dafin boabe de piper si de ienibahar 0 caciulie usturoi

Tocanita de vitel ca la mama acasa

800 gr carne de vitel 2 cepe mari 1 ardei verde 1 ardei capia rosu 1 rosie mare 3 linguri pasta de gogosari cu rosii 3-4 linguri ulei sare si piper dupa gust patrunjel verde

Muschi de vita cu portocale

- muschi de vita- morcovi cruzi taiati rondele- 1 lingura miere- sare- piper- putin busuioc- sucul stors de la o portocala

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel verde 2-3 linguri ulei

Mușchi de porc a la Jamie Oliver

Dacă vrei să pregătești un mușchi de porc savuros, inspirat de stilul lui Jamie Oliver, urmează pașii de mai jos. Este o rețetă simplă, cu ingrediente pe care probabil le ai deja în bucătărie. Nu ai nevoie de tehnici complicate, doar puțină atenție la detalii. Carnea va ieși fragedă și suculentă, iar aromele ierburilor o vor transforma într-un preparat de neuitat.

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Cotlet De Vitel Milanez

Desi nu pare la prima vedere, este o reteta foarte gustoasa si usor de preparat.

Tocanita de vitel cu legume

2 cotlete de vitel legume pt.supa:morcovi,patrunjel,past^arnac,gulie,telina,ceapa. 2 ardei rosii 2 cepe mari sare,piper cimbru,frunze de patrunjel tocate 1 lingura ulei 1 cescuta bulion

Muschi umplut

1 kg muschi 50 g ciuperci 50 g sunca inca 100 g muschi 100 g ficat o bucatica de slanina o ceapa mare ulei/unt pt ceapa verdeata sare piper arome un pahar de vin rosu (sau de care aveti) nucsoara rasa o lingura de faina 50 ml coniac.

Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)

1 kg. muschi de porc sau vac~a 9-10 linguri ulei de m~asline sucul de la 1 portocal~a sare groas~a piper m~acinat negru si boabe 1 c~ap~at^an~a mic~a de usturoi pisat 2-3 linguri past~a de ardei vin rosu (ros'e sau alb) foi de dafin Condimente:dup~a plac ,busuioc cimbru m~arar curcuma,piri piri optional...

Platou cald rapid

2 felii muschi 2 felii ceafa 2 felii muschi montana 100 g carnati de casa 2 oua o felie cascaval

Friptura de vitel la gratar

1 kg carne vita un pliculet cimbru sare

Vitel cu mazare verde

1 cutie mazare verde fina 500 g carne vitel 1 ceapa 1 gogosar 2 linguri pasta ardei patrunjel verde sare piper

Fricase (spanac su carne de vitel)

1/2 kg carne de vitel fara os 1 kg spanac spalat 5 bucati ceapa verde marar sare,piper 2 oua 1 lamaie

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

4 PORTII 200~300 gr carne de porc(se poate caizer)dupa preferinta 2 cepe mari 2 morcovi mari 2 capia sau ardei gras(se poate uscat la pachet) 2 linguri bulion 1 cana de 300ml orez 3 cani apa fierbinte 1 lingura condiment pentru pilaf sau orez 2 frunze de dafin sare,piper negru dupa gust ulei pentru prajit si 4~5 linguri la copt

Muschi la tava cu legume

1,2-1,5 kg muschi de porc (3-4 muschiuleti) 2 morcovi mari (carote) 2 cartofi mari 250 g sunca sau costita 50 g telina 1/2 ardei gras rosu 1 ardei peperoni 1 legatura marar patrunjel optional cateva ciuperci champignon zeama de la 1/2 lamaie 1 capatana usturoi 2 lingurite boia 1 lingurita piper 1 lingurita cimbru 4-5 foi de dafin 5 linguri ulei sare dupa gust

Muschi impanat

1 kg muschi de porc,masline,usturoi,sunca,ulei sau untura,un pahar de vin alb,un pahar apa,3 linguri bulion

Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel

900g carne vitel, 900g cartofi, o ceapa mare,un ardei gras verde si unul rosu, sare, boia, piper, 2 rosii, marar, 3 linguri ulei.

Miel La Cuptor Cu Oregano Si Grapefruit

6 pastarnaci, taiati fideluta 80 ml ulei de masline 2 lingurite boia dulce 2 lingurite scortisoara 2 lingurite chimen 4 crengute de cimbru, 2 grapefruit roz, taiat bucati 2 x 450g muschi de miel 1/2 legatura de oregano 2 ardei rosii mici, fin tocati 100g feta

Vitel cu sos de vin alb

carne de vitelvin albo lingura de capereuntun galbenussare piperpaine

Escalop de vitel cu piure de cartofi

pulpa de vitel 1200gr ulei 100ml faina 50g sos brun vin 150ml sare 30gr piure: cartofi 1500gr lapte 200 ml unt 30gr sare 20 gr

Mușchi de porc cu sos de mere și legume, la cuptor

Mușchiul de porc, gătit la cuptor, cu sos de mere și legume, este o rețetă foarte ușoară, ce are un gust uimitor.

File de vitel cu sos de ceapa si rosii

1- 1,2 kg file de vitel 2 legaturi ceapa verde 1 legatura usturoi verde 400 g rosii taiate cuburi 1-2 linguri pasta de ardei kapia 1 foaie dafin sare piper boia

Muschi de vita "sous vide"

500 gr muschi de vita unt sare piper verde fire de cimbru sfoara de bucatarie termometru

Cotlet de vitel in crusta de verdeata

500 g ciuperci1 kg cotlet de vitel200 g smantanaghimbir100 g mustar dulceuleisos de usturoipiper mozaic100 ml vin alb secfoi de dafinfainafrunze de patrunjel si marar

Cotlet de vițel în sos de lămâie (Scaloppine al limone) - rețeta originală

Află cum să pregătești rapid cotlet de vițel în sos de lămâie (Scaloppine al Limone), o rețetă italiană simplă și gustoasă, gata în 25 de minute. Perfectă pentru o masă ușoară și aromată!

Friptura de vitel

1 kg carne de vitel o ceapa un morcov 2-3 catei de usturoi Sos: sare, ienibahar,foaie de dafin,cimbru,o lingura mustar cu boabe de mustar,o lingura ulei,doua linguri vin alb 3 linguri ulei pentru prajit o cescuta de vin alb

Friptură de vițel în vin

Friptura de vițel în vin e o rețetă simplă, dar foarte gustoasă. Este o mâncare pe care o poți face atât pentru o masă de familie, cât și pentru o ocazie specială. Nu este complicată, dar are câteva detalii care fac diferența.

Fasole verde cu carne de vitel

900 g fasole(eu am avut 2 conserve mici) circa 500 g carne de vitel 2 cepe 2 morcovi 1 ardei gras rosu 3-4 cartofi 2-3 linguri(depinde de fiecare cat doreste sa fie de colorata)pasta de tomate ierburi de provence marar verde ulei sare

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Pt tocanita trebuie: 800-1000 g carne de vitel 2 cepe 1 morcov 1 ardel 3 catei de usturoi ulei sare piper boia dulce un cub de vita de la Knorr patrunjel 2 linguri de faina apa Pt piure trebuie: 1000 g cartofi sare ulei lapte 3 catei de usturoi

Muschi de porc cu piure de mazare

365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt

Cum faci mușchi de porc la grătar - cea mai bună rețetă

Dacă vrei să prepari rapid și fără bătăi de cap un mușchi de porc la grătar delicios, această rețetă este exact ce ai nevoie. Este rețeta perfectă pentru grătar, care îți va ieși bine din prima și pe care o vei repeta ori de câte ori vrei o friptură simplă și delicioasă.

Mușchi de porc alla pizaiola

Atunci când te-ai plictisit de gustul clasic de friptură făcută pe grill, un sos care să o pună în evidență este exact ce trebuie. Mai ales dacă vorbim despre o carne banală, cum este mușchiul de porc, care are tendința să se usuce atunci când este gătit. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație napoletană, mușchi de porc alla pizaiola, dar pe care o puteți face la fel de bine și cu alt fel de carne, de vită sau de pui, de exemplu. Rețeta este una extrem de simplă, pentru că friptura o veți găti ca de obicei, dar o veți pune în evidență cu un sos.  Un sos al cărui nume pe cât de pompos sună, pe atât de simplu este de făcut. Sosul alla pizaiola poartă acest nume deoarece este inspirat din rețeta de sos de pizza. Pornind de la clasicul sos de pizza, dar cu câteva arome și ingrediente în plus, sosul de roșii se fierbe până când scade suficient, după care se combină cu carnea deja preparată.

Pulpă de porc la cuptor, în sos de roșii cu usturoi

Pulpa de porc la cuptor în sos de roșii cu usturoi este o cină ușoară și una dintre cele mai delicioase rețete. Carnea este fragedă, suculentă, aromată și foarte gustoasă. De asemenea, se face în cel mai scurt timp.

Tocanita de vitel.

1 kg gulas de vitel(bucatele de vitel). 1 lingura amidon alimentar. 100 gr vin rosu. 1 cana de vin rosu(pentru macerat sau fezandat carnea). 1 lingura sos soia. piper boabe. 2 foi de dafin. 1 cartof fiert(optional). 2 linguri de pasta de tomate. sare piper proaspat macinat. o lingura de patrunjel verde tocat fin.