Piept de pui retete
Piept de pui reteteBruschete din piept de pui
Mâncărurile simple și rapide sunt ideale mai ales în sezonul cald, când nu avem chef de stat prea mult lângă aragaz sau cuptor. Iar o bucată de pește sau de carne de pui ne scoate cel mai repede din încurcătură, atunci când avem de preparat o cină rapidă, ușoară și delicioasă în același timp.
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă te-ai plictisit de friptura de pui clasică și vrei să îi dai un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă îți place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele tale.
Piept de pui cu sos de lămâie și usturoi
Pieptul de pui poate fi o carne dificil de gătit, în sensul că devine fadă, uscată și fără gust dacă nu este gătită cum trebuie. Cea mai sigură alegere pentru a face dintr-o friptură de pui una perfectă este să îi alăturați un sos delicios, care să îi dea aromă și textură. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și puteți înlocui pieptul de pui cu pulpe sau orice altă carne vă place. Trebuie să țineți cont de timpul de gătire al fiecărui tip de carne în parte.
Piept de pui cu sos de alune
Bucătăria asiatică este foarte ofertantă atunci când vine vorba de rețete cu carne de pui și diverse sosuri. Bogată în condimente, arome și tot felul de mirodenii, este foarte ușor să faci combinații delicioase, care să se potrivească pentru toate gusturile. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și delicioasă, care pune în valoare perfect pieptul de pui. Dacă aveți o bucată de piept de pui și nu vreți să o gătiți simplă, aceasta este o alternativă excelentă.
Piept de pui picant, cu lămâie și usturoi
Pieptul de pui este înnobilat atunci când este gătit corect și condimentat cum trebuie. Dacă vă e poftă de o friptură de pui bună, puțin picantă și cu o aromă subtilă de usturoi, această rețetă este una pe care trebuie să o încercați. Combinația de arome, condimente și gusturi face dintr-un banal piept de pui un fel de mâncare special, delicios, perfect pentru o cină în familie. Puteți adăuga și alte condimente, dacă simțiți nevoia, sau puteți renunța la unele care nu vă plac. Păstrați pudra de usturoi și zeama de lămâie, pentru că acestea sunt cele care dau savoare deosebită pieptului de pui. Puteți servi simplu, cu salată de crudități, piure de cartofi sau cartofi prăjiți.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Șnițel de pui în crustă de semințe
Dacă v-ați plictisit de șnițelul de pui clasic, în crustă de pesmet, astăzi vă propunem o rețetă puțin altfel. Șnițel de pui în crustă de semințe, crocantă, delicioasă și foarte aspectuoasă. Puteți folosi orice semințe vă plac sau chiar un mix de semințe pe care în găsiți în magazine, gata preparat.
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Salata cu hribi si carne de pui
o bucata de pui (pot fi 2 pui fara piept si fara pulpe) 1 morcov o telina o radacina pastarnac o ceapa 2 castraveti murati 300 g hribi 3 cepe 1 cescuta otet,condimente maioneza obtinuta din 1 ou crud doua oua fierte 100 ml ulei
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Șnițel din piept de pui cu parmezan
Șnițelul din piept de pui crocant în crustă de parmezan nu este doar un alt fel de mâncare, ci un adevărat spectacol culinar. Vezi ingredientele și modul de preparare.
Drob de pui cu măsline verzi - o variantă de drob mai slabă și mai ușor de digerat
Drobul de pui cu măsline verzi este o rețetă tradițională pentru cei care nu agreează gustul și mirosul cărnii de miel. În plus, este o variantă mai slabă și mai ușor de digerat.
Laksa De Pui
O supa sanatoasa, cu un continut scazut de calorii. Poate fi facuta la fel de bine cu creveti in loc de pui.
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Piept de pui în crustă de parmezan
Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați. Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte.
Piept de pui Hawai
Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume
Prepară un pui teriyaki delicios cu legume la tigaie! Rețetă simplă, rapidă și gustoasă, perfectă pentru o cină ușoară. Gata în doar 30 de minute!
Piept de pui Provolone (în stil italian)
Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.
Rulouri din piept de pui bacon
* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec
Piept De Pui Invelit In Cascaval
1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval
Paste cu piept de pui și ciuperci
Învață să prepari rapid și ușor paste cu piept de pui și ciuperci, o rețetă delicioasă și sățioasă, perfectă pentru întreaga familie.
Pui Valdostana. Rețeta pas cu pas, ca la restaurantele de lux
Puiul Valdostana este o rețetă italiană delicioasă, făcută cu bucăți subțiri de piept de pui, șuncă presată, roșii și felii de cașcaval într-un sos ușor de vin alb.
Piept de pui italian
Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.
Piept de pui cu sos de smantana
un piept de pui o lingura unt sare, o lingurita faina grau un pahar smantana (250ml)
Salata calda cu piept de pui
un piept de pui de tara, o ceapa, 5 catei de usturoi, 1 cartof 2 morcovi, o legatura de patrunjel, o lingurita de oregano, o frunza de menta de gradina
Supa cremoasa de pui cu orez salbatic
O supa cremoasa e tot ce iti trebuie in zilele racoroase.
Piept de pui la grill cu branzeturi
1/2 piept de pui dezosat 1 felie cascaval 1 felie mozzarella 1 lingura parmezan ras sare piper boia de ardei dulce busuioc uscat 2 linguri ulei
Piept de pui marinat in iaurt si curry
3 bucati piept de pui (aprox 600 gr) 200 gr iaurt 1 lingura rasa curry un cub praf usturoi 1/2 lamaie sare piper
Degetele crocante din piept de pui
- 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita - 1 ceasca smantana sau iaurt natural - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti - ulei de masline - sare si piper
Pui Cu Fasole Si Pesto De Rucola
4 buc piept de pui, fara piele 1 lingura ulei de masline 1200g fasole boabe (conserva) 75g rucola 25g patrunjel 1 catel de usturoi 4 linguri ulei de masline 40g branza Pecorino 30g unt
Piept de pui cu morcov in suc de portocale
2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,patrunjel
Piept de pui toscan
- 1 piept de pui - 6-7 felii bacon - 1 cutie pasta rosii (500ml) - 250 ml frisca pentru gatit - 1 lingura ketchup - 1 linurita pasta ardei iute - 2 catei usturoi - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita rozmarin - sare piper
Piept de pui cu mango
1 piept de pui 1 mango 2 oua 3 linguri de smantana 100 grame cascaval 2 linguri de marar tocat ulei 1 lingurita de unt sau margarina sare si piper
Piept de pui in crusta de cascaval
2 bucati de piept de pui dezosat, 1 ceapa, 3 catei usturoi, sare, piper, 150 ml bulion, 120 g cascaval dat prin razatoare, patrunjel, 5 linguri margarina/unt
Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel
2 bucati piept pui 50 g unt 1 lingura faina 50 ml lapte dulce 150 ml smantana 4 catei usturoi sare piper patrunjel proaspat ulei ptr prajit pieptul de pui
Pizza cu piept de pui si keizer
1 piept pui 300g keizer 200g branza un pic sarata 4-5 oua 1 rosie 4-5 felii cascaval ulei sare piper 1 plic dojdie praf de la DR. Oetker faina
Lasagna piept de pui si ciuperci
1 kg piept de pui 1 kg ciuperci 1 ceapa 1 litru sos/suc/ rosii 2 cutii mici de smantana cascaval
Piept de pui cu legume la grătar - cea mai sănătoasă alegere
Încearcă această rețetă de piept de pui cu legume la grătar și bucură-te de o masă gustoasă, sănătoasă și rapidă, perfectă pentru orice moment al zilei. Simplu, rapid și plin de beneficii!