Prajitura cu cascaval

Prajitura cu cascaval retete: cum gatesti prajitura cu cascaval si cele mai gustoase retete de conopida cu cascaval, rulada cu sunca si cascaval, broccoli cu orez si cascaval, cascaval vegan reteta, prajitura cu corasla, prajitura cu bere, prajitura cu mac, prajitura delicioasa cu mere, prajitura raioasa cu gem, prajitura simpla cu nuca.

Prajitura cu cascaval

2 oua, 2.5-3 linguri de faina, 2.5-3 linguri de lapte, o linguritza de maioneza, un virf de linguritza de bicarbonat, otet, cascaval, sare, piper

Triunghiuri cu cascaval

Pentru aluat: faina 2 linguri margarina/unt 1 lingurita sare 40 g cascaval ras 150 ml lapte 1 lingurita praf de copt Pentru deasupra: 2 linguri lapte cascaval ras

Snitel cu cascaval

1 kg cotlet de porc 3-4 oua 100 g faina 150 g cascaval ulei pentru prajit sare piper boia

Brioșe cu cașcaval (din aluat de foi)

Brioșele cu cașcaval din aluat de foi sunt soluția perfectă atunci când ai poftă de ceva bun, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt accesibile și probabil deja le ai prin frigider.

Șnițel de pui umplut cu șuncă și cașcaval

Șnițelul de pui umplut cu șuncă și cașcaval este o variantă super gustoasă a șnițelului clasic. Umplutura de șuncă și cașcaval aduce un plus de aromă și o textură cremoasă, care se topește frumos în interiorul puiului. E alegerea perfectă pentru o masă specială sau pentru momentele când vrei să gătești ceva simplu, dar de efect.

Saleuri cu cascaval

aluat foietaj piper sare boia de ardei unt topit 100 g de cascaval

Pateuri cu ciuperci si cascaval

o foaie aluat foietaj, 6 ciuperci champignon, cascaval, 1 ou, mac, oregano, sare

Omletă cu cașcaval în unt

Dacă vrei o omletă simplă, dar mai gustoasă decât varianta clasică, încearcă această combinație de cașcaval și unt.

Omleta cu smantana,sunca si cascaval

2 oua 2 linguri de smantana 3 felii de sunca de pui 100 g cascaval sare piper ulei

Rulada de cascaval in crusta de mac

150 g cascaval simplu 150 g cascaval Emmentaler 150 g br&acircnza cremoasa de vaci un o lingurita rasa de piper proaspat macinat ( 50% piper rosu - 50% piper verde ) sare roz de Himalaya doi-trei morcovi fierti taiati f&acircsii 150 g mac

Vinete cu cascaval

6-8 vinete mici sau 3-4 mari 4 linguri margarina 300 g cascaval 6 linguri pesmet sare si piper

Sandwich cu snitel si cascaval

1 corn1 cutie crema de branza1 castravete5 maslinecascaval delacosnitel de pui

Prajitura cu afine

3 foi de prajitura cu vanilie 200 g afine 300g frisca+100 g pentru ornat 150 g zahar 1 plic gelatina 1 plic zahar vanilat

Rulada de cascaval

100 gr unt 3 linguri de faina pline cu varf 500 ml lapte 5 oua 1 lingurita sare 350 gr cascaval

Rulouri de dovlecel cu cascaval

1 dovlecel 400g 2 oua 3linguri faina 200g cascaval feliat Ulei pentru prajit ( eu folosesc de palmier) Sare

Mini-tarte cu ton

Aluat de foietaj din comert 1 cutie ton maruntit in ulei branza (orice tip cascaval telemea cas etc...) 1-2 oua 2-3 rosii busuioc. Cascaval ras pentru gratinat.

Omleta cu cascaval si bacon

pentru o portie: 2 oua(3 pt portie mai mare :)) sare piper 40 gr cascaval cateva feliute de bacon o rosie patrunjel verde.

Rulada de cascaval cu somon afumat

300 g cascaval 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

1 foaie aluat foietaj 200 g telemea de vaca 150 g cascaval cu nuca chimen unt 2 linguri parmezan ras

Sticks-uri de mămăligă cu cașcaval (mămăligă prăjită)

Cine ar fi crezut că banala mămăligă poate fi transformată într-o gustare apetisantă și delicioasă? Dacă v-a rămas mămăligă rece și nu știți ce să faceți cu ea, o puteți transforma în aceste sticks-uri crocante și delicioase. O puteți face și de la zero, dacă nu aveți mămăligă rece. Sticks-urile de mămăligă pot fi pregătite și pe grătar, dar în acest caz va trebui să le tăiați mai mari. Veți obține astfel o gustare foarte simplă, care se potrivește pentru orice ocazie. 

Ruladă simplă cu șuncă și cașcaval

Nu știm voi cum preferați, dar nouă cel mai mult ne plac rețetele simple, pentru care ai nevoie de puține ingrediente, dar cu gust wow. Dacă și voi preferați la fel, atunci această ruladă este fix ce vă trebuie. O ruladă delicioasă umplută cu șuncă și cașcaval, pe care o puteți pregăti ca aperitiv, ca gustare atunci când aveți musafiri sau pur și simplu, pentru o masă rapidă și delicioasă. Rulada poate fi păstrată și savurată și rece, vă asigurăm că este la fel de gustoasă și că se potrivește perfect a doua zi, pe post de mic dejun. 

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Se pot folosi feliute de sunca de Praga de pui sau parizer cascaval oua pesmet faina condimente (piper busuioc,

Prajitura cu stafide si ciocolata

400 gr foi de prajitura,1 kg crema de cacao,200 gr stafide sau fructe confiate,400 gr ciocolata menaj

Cum să faci cașcaval pane PERFECT

Cauți rețeta perfectă de cașcaval pane? Aici găsești o metodă pas-cu-pas pentru un cașcaval pane crocant și delicios. Simplu, rapid și irezistibil.

Spanac cu cascaval la cuptor

5oo g spanac congelat 200 g cascaval 3 oua 2 linguri faina 70 g unt 1 cana lapte 1 rosie 6-7 catei usturoi 1 legatura patrunjel verde sare piper

Prajitura Frantuzeasca Cu Lamaie

Perfecta langa ceaiul de dupa amiaza, sau chiar la cafeaua de dimineata.

Prajitura Cu Soc

Un blat pufos si o crema aromata de soc - un desert perfect pentru zilele de vara.

Snitel din piept de pui si cascaval

un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit

Franzelă umplută cu spanac și cașcaval

Ce faci când ai o pâine care dă semne să se învechească, dar nu vrei sa o arunci? O transformi în cea mai delicioasă gustare, și o umpli cu cașcaval și spanac. Ideea de franzelă umplută cu brânzeturi nu este nouă, dar au apărut o mulțime de variațiuni și opțiuni pentru toate gusturile. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de franzelă umplută cu spanac și cașcaval, delicioasă și sățioasă. Se face ușor și este perfectă pentru o gustare de care să se bucure întreaga familie. 

Tortilla de spanac cu cascaval

8oua 200 gr.spanac proaspat 2 fire de ceapa verde 2 catei de usturoi 100 gr. cascaval Gouda sau Edam 20gr.unt sare piper macinat

Crochete din sunca cu cascaval

Pentru 5 portii:sunca presata - 200 gulei - 300 mlfaina - 150 gpesmet - 50 gcascaval - 100 goua - 3 bucatisare si piper dupa gust

Croissants cu bacon si cascaval

aluat de cornuri ('Croissants'), bacon taiat feliute, cascaval (am folosit brinza Gouda).

Piept De Pui Invelit In Cascaval

1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

2 dovlecei 1 ceapa 1 rosie mare 3-4 oua 3 catei de usturoi 2 linguri ulei sare piper cascaval

Salata de cascaval cu oua si usturoi

6 oua + 1 galbenus crud 300 g cascaval afumat usturoi dupa gust sare piper ulei de masline pentru decor: masline castraveti verdeata rosie

Cornulete Cu Sunca Si Cascaval

100g smantana , 200g faina, 100g sunca de Praga, 100g cascaval sare, piper, 1 ou (ingredientele din reteta sunt pentru o portie mica, respectiv 25 de bucati)

Chiftelute de pui cu cascaval

1 piept de pui1 ceapa3 catei usturoi1 oumararpatrunjel1 morcov2-3 linguri de gris50 g cascavalsarepiper

Chifle cu cascaval

300g cascaval, aproape 3 pahare de faina, 7 linguri ulei, 0.5 linguritza sare, 1.5 linguritza de drojdie uscata, un ou, 3/4 pahar lapte sau apa, 2 linguritze de zahar.

Sos Mornay (sos de cașcaval)

Sosul Mornay este un sos foarte cremos, delicios și popular în bucătăria internațională. În mod original, se prepară având ca bază sosul Bechamel, la care se adaugă cașcaval sau brânză Gruyere. Puteți folosi și alt tip de cașcaval sau un amestec de brânzeturi date pe răzătoare, rezultatul va fi oricum delicios. Sosul Mornay se poate servi cu legume, paste, cu pește, fripturi sau ouă. 

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei grasi rosii (copti), cascaval, pesmet, oua, sare, piper, ulei,

Fasole verde gratinata cu cascaval

500 grame fasole verde cascaval ras unt (50-100 gr) pesmet pentru tapetarea tavii 1 legatura patrunjel 100 gr smantana 1 ou.

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

initial am vrut sa prepar "melanzane alla parmigiano" dar am uitat sa cumpar parmezan si fiind in criza de timp am inlocuit parmezanul cu cascaval. Avem nevoie de: -2 vinete mari -1 kg de rosii -3-4 catei de usturoi -o legatura de frunze de busuioc verde -250 g branza mozzarella -150 g cascaval ras -sare dupa gust -ulei de masline virgin -piper proaspat macinat dupa gust

Piept de pui in crusta de cascaval

2 bucati de piept de pui dezosat, 1 ceapa, 3 catei usturoi, sare, piper, 150 ml bulion, 120 g cascaval dat prin razatoare, patrunjel, 5 linguri margarina/unt

Prajitura cu nuca si dulceata - Prajitura Diminetii

3 oua 13 linguri de zahar 13 linguri de ulei 18 linguri de faina 13 linguri de lapte o lingurita praf de copt esente o cana de nuca macinata 200 gr dulceata (orice gust)

Prajitura delicioasa cu capsune

Pentru blat:6 oua,6 lg.apa,12 lg zahar,1/2 plic praf de copt,12 lg faina Pentru crema;500 ml frisca,500 gr capsuni (proaspete sau congelate),1 plic gelatina,150 ml lapte,100 gr zahar,sirop pentru insiropat prajitura Pentru decor100 ml frisca, 50 gr ciocolata

Quiche Alsacienne

o un aluat frantuzesc congelat o 200 g kaiser o 3 oua o 3 linguri mari de sm^ant^ana grasa sau sm^ant^ana pentru gatit o 150 g cascaval si telemea plus extra cascaval pentru presarat deasupra tartei o 2 cepe potrivite o sare piper cimbru uscat patrunjel verde o ulei de masline

Crochete de cartofi cu cașcaval

Atunci când aveți poftă de o gustare rapidă sau de un aperitiv de efect, aceste crochete cu cașcaval vă scot din încurcătură. Se fac ușor, sunt delicioase și le puteți prepara pentru orice ocazie. Le puteți servi și simple, sau alături de un pahar de bere, pe post de gustare, în timp ce vizionați un film. În plus, crochetele de cartofi cu cașcaval reprezintă un preparat economic, pentru care aveți nevoie doar de câteva ingrediente pe care le aveți la îndemână, acasă. 

Rulada cu carne de curcan

1 bucata de carne de curcan cascaval ierburi italiene sare cascaval ras un albus carnati

Chiftele umplute cu cascaval

Pentru 6 portii:500 g carne tocata (porc si vita)1 ou1 cartof mediu1 ceapa mica1 morcov mic3 catei de usturoicateva frunze de patrunjel100 g cascavalsare si piper

Brioșe cu bacon și cașcaval

Atunci când te gândești la brioșe, mintea îți zboară la un desert cu fructe sau cu ciocolată, o porție de brioșe pufoase, parfumate și dulci. Dar, la fel de bine, brioșele pot fi sărate și pot fi savurate ca aperitiv. Sunt spornice, ușor de făcut și nu necesită prea mare efort. Așadar, în mai puțin de o oră, aveți un mic dejun cald, un aperitiv pentru musafiri sau o gustare de care să se bucure toată familia.