Sos de fructe de padure pentru friptura

Sos de fructe de padure pentru friptura retete: cum gatesti sos de fructe de padure pentru friptura si cele mai gustoase retete de sos fructe de padure pentru friptura, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, sos de fructe de padure pentru rata, tiramisu cu fructe de padure congelate, sos pentru muschi de porc, sos pentru pulpe de pui, sos pentru pui la cuptor, fructe de mare cu orez basmati, foietaj cu crema de vanilie si fructe, friptura de pui.

Tiramisu dietetic, la cupa, cu fructe de padure

Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr. mascarpone light 150 gr. frisca lichida 0% grasimi 300 gr. amestec de fructe de padure (eu am folosit fructe de padure congelate) ^indulcitor(^inlocuitor de zahar) o lingura de visinata sau alt lichior de fructe rosii (sau esenta de migdale) 3 oua 12 piscoturi sampanie pentru prajitura propriuzisa si cateva dupa dorinta pentru decor

Tort rapid cu fructe de padure

400g mix fructe de padure congelate 1 litru frisca lichida 200g lichior de visine 1 litru suc fructe de padure 100g zahar pudra 400g piscoturi

Friptura de rata cu sos de fructe de padure

2 pulpe de rata o lingura de untura de porc sare,piper enibahar,nucsoara rozmarin,cimbru coreandru (macinate si boabe) o ceapa 2-3 catei de usturoi, de dafin o portocala, un pahar de vin alb fructe de padure(afine,mure zmeura- ce se poate)- eu am folosit afine si mure de la congelator

Panna cotta cu fructe de padure

600 ml smantana pentru frisca (eu am combinat 400 ml frisca si 200 ml smantana dulce pentru gatit) 200 gr zahar pudra 3 plicuri zahar vanilat 1 plic si jumatate de gelatina fructe de padure proaspete sirop de fructe de padure

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Muschi De Vitel Cu Sos De Fructe De Padure

PENTRU 10 PORTII : - muschi de vitel - 2.000 - unt - 0.200 - sare - 0.015 - piper - 0.0001 - bacon ( kaizer ) - 0.400 - vin rosu dulce - 0.150 - broccoli - 0.500 - cartofi - 1.000 - patrunjel - fructe padure congelate - 0.150 - anghinare ( conserva ) - 0.300 - suc de rosii - 0.200 - rozmarin macinat - 0.005

Milkshake cu capsuni si inghetata de fructe de padure

- 250 gr de capsuni - 250 ml de lapte - ^inghetata de fructe de padure - un plis de praf de frisca - sos de ciocolata (am folosit Nesquick)

Milkshake cu fructe de padure

300 g fructe de padure200 ml lapte recemiereo portocalasorbet de limefrunze de menta proaspata

Shake Energizant cu fructe de padure

100 g capsuni 200 ml lapte migdale 1 lingurita seminte chia 1/2 lingurita cacao 100 g fructe padure songelate 1 banana

Tarta cu amestec de fructe de padure

Pentru blat: 100g unt,3 oua,100g zahar,zahar vanilinat,100g faina,1 praf de coptPentru crema: 300g smantana pentru frisca,250g mascarpone,esenta de vanilie,100g zaharPentru decor:fructe de padure

Inimioare cu fructe de padure

250 g fructe de padure170 g unt200 g zahar2 pliculete zahar vanilat270g faina3 lingurite amidonun praf de sarePentru ornat:ciocolata alba si nuca de cocos rosie

Tiramisu cu fructe de pădure, la pahar

Tiramisu este un desert pe cât de gustos, pe atât de ușor de făcut. Alături de cheesecake, este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere pe care le puteți prepara pentru o ocazie specială, sau pur și simplu, când aveți poftă de ceva dulce.  În afară de varianta clasică, sub formă de tort, în tavă, tiramisu poate fi servit și la pahar, într-o mulțime de forme și combinații delicioase. Astăzi vă propunem o variantă de tiramisu la pahar cu fructe de pădure. Un desert spectaculos, în straturi, cu care veți impresiona și cei mai pretențioși musafiri. 

Mousse de ciocolată albă cu fructe de pădure

Mousse-ul de ciocolată albă cu fructe de pădure este un desert ideal pentru o cină romantică. Simplu de făcut și foarte apetisant din punct de vedere vizual, acesta este un desert aerat, ușor, cu care puteți impresiona pe oricine. Acest mousse de ciocolată albă este foarte cremos și gustos, iar gustul dulce și cel acrișor, al fructelor de pădure, sunt perfect echilibrate. 

Smoothie cu fructe de pădure pentru un abdomen plat

Smoothie-urile sunt întotdeauna o idee simplă, la îndemână și plină de nutrienți. Sunt excelente ca gustare sau mic dejun și vă dau un boost de energie și de vitamine pentru tot restul zilei. Atunci când preparați un smoothie, nu există reguli sau limite. Puteți combina orice fructe și legume vă plac, cu lapte sau cu iaurt, iar idei sunt mii de unde să vă inspirați. Unele smoothie-uri ajută sistemul imunitar, altele digestia și chiar combat grăsimea și balonarea. Smoothie-urile care conțin fructe de pădure sunt aliatele unei siluete suple și ale unui abdomen plat. Fructele de pădure sunt pline de antioxidanți, au calorii puține și zahăr foarte puțin, diminuează grăsimea de pe abdomen și vă scapă de balonare.  Le puteți integra într-un smoothie cu lapte vegetal sau iaurt grecesc degresat și veți avea un mic dejun perfect. Puteți opta pentru fructe de pădure proaspete sau congelate, sunt la fel de bune și unele și altele.

Tort de ciocolata cu fructe de padure

BLAT:Am amestecat - 125 gr. faina;- 125 gr. zahar;- 100 gr. unt bucatele la temperatura camerei;- 2 oua;- 4 linguri de lapte;- 2 linguri de Cointreau;- 1 lingurita de praf de copt;- 30 gr cacao ;- sirop de fructe;CREMA:- 400 de gr de fructe de padure;- 500 de grame de iaurt cu gust de fructe de padure;- 100 de grame de zahar;- 200 de ml de frisca;- 24 de grame de gelatina;- 100 de ml de sirop de fructe;

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Tort cu mousse alb si fructe de padure

Ingrediente blat:- 120 gr ciocolata- 120 gr unt/margarina- 130 gr zahar- 2 oua- 70 gr faina- 1 lingurita rasa praf de copt Ingrediente mousse ciocolata alba:- 250 gr ciocolata alba- 125 ml smantana pentru frisca- 2 foi gelatina- 275 ml friscaIngrediente jeleu fructe de padure- 300 gr fructe de padure (congelate)- 3 linguri zahar- 1+ ½ foaie gelatina

Negresă cu fructe de pădure

Fructele de pădure sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți și pot fi incluse într-o mulțime de deserturi, de la o simplă cremă cu iaurt și miere, până la prăjituri și torturi complexe.  Iar combinația de fructe de pădure cu ciocolată este întotdeauna savuroasă. Astăzi vă propunem o negresă cu fructe de pădure, pentru care puteți folosi doar un fel de fructe (mure, zmeură, afine) sau amestec, pentru un plus de gust. 

Tort naked cu cremă mascarpone și fructe de pădure

Torturile ”naked” sau torturile dezbrăcate au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Au ajuns să fie comandate inclusiv la nunți și evenimente, în ciuda aspectului neterminat. Numele lor vine de la faptul că nu sunt îmbrăcate în cremă, ci lasă să se vadă straturile de blat și de umplutură. Puteți face un tort naked din orice combinație de blat cu cremă. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ușoară, răcoroasă și ușor acrișoară, numai bună pentru sezonul cald. Combinația de cremă mascarpone cu fructe de pădure este delicioasă de fiecare dată. Ca să nu mai vorbim de alăturarea cremei albe cu fructele colorate puternic. Veți obține un tort delicios și foarte aspectos, pe care îl puteți pregăti pentru orice ocazie. 

Terina de ciocolata alba cu fructe de padure

225g ciocolata alba 300ml frisca lichida 225g branza grasa de vaci bine scursa 2 linguri coaja rasa de portocala 125g zahar pudra 350g fructe de padure (capsuni zmeura mure) 1 lingura coniac frunze de menta pentru ornat

Tort cu fructe de padure si mascarpone

Pentru blat: 4 oua 200 g zahar 200 g faina 100 ml ulei 1/2 plic praf de copt stins cu lamaie sau otet Pentru crema: 500 ml frisca lichida 2 ciocolate albe 250 g mascarpone Pentru umplutura si decor: 500 g fructe de padure (zmeura, mure, afine, coacaze)

Fursecuri cu fructe de padure

* 250 g fructe de padure congelate* 2 oua* 150 g zahar tos* 100 g zahar brun* 200 g unt* 450 g faina* un plic praf de copt* un praf de sare* esenta vanilie

Bavareza cu fructe de padure

750 gr fructe de padure; 150 ge de zahar; 17 gr de foi de gelatine; 400 de gr de frisca;

Inghetata de fructe de padure

500 gr fructe de padure inghetate - mure fragi visine fara samburi 1/2 pahar de zahar - daca va place mai dulce se poate adauga inca zahar 1lingura miere 250 ml smantana de frisca

Tort cu fructe de padure

Pentru blat:* 6 oua* 6 linguri faina* 6 linguri zahar* 6 linguri ulei* 1 praf de copt* 1 zahar vanilat* esenta de vaniliePentru crema:* 400 g fructe de padure* 200 g branza de vaci* 200 g frisca lichida* 200 g zahar pudraPentru asamblare mai folosim un blat dreptunghiular care se prepara din:Pentru desenarea modelului de pe blat folosim:* 30 g piure fructe de padure* 30 g unt* 20 g faina* 20 g zaharPentru blat:* 4 oua* 4 linguri faina* 4 linguri zahar* esenta de vanilie* 2 linguri ulei* jumatate lingurita praf de copt

Dulceata din fructe de padure

2 kg fructe de padure (zmeura, mure si afine) 1 kg zahar sucul de la 1 lamaie 1 aspirina

Strudel cu fructe de padure si ciocolata

-aluat foietaj-1kg fructe de padure-100 g ciocolata amaruie-50 g unt-o lamaie-20 g fistic-menta-100 g zahar-150 ml vin alb-zahar pudra vanilat

Ștrudel cu fructe de pădure - de post

În perioada postului, este o adevărată provocare să ne putem bucura în continuare de mâncărurile care ne plac, în special de dulciuri.  Din fericire, există o mulțime de rețete de post, așa încât să ne putem bucura în continuare de deserturile preferate, chiar și în perioada postului. Acest ștrudel cu fructe de pădure se face foarte simplu și rapid și puteți folosi și dulceață gata făcută, pentru a vă ușura și mai mult munca. 

Prajitura cu fructe de padure si bezea

BLAT: 6 oua, 200 gr unt, 12 linguri de zahar, 300 gr faina si un praf de copt, 250 ml lapte, zeama de lamaie, fructe de padure : (cam 800 de grame)

Foietaj cu fructe de p~adure

800 gr.aluat foietaj din comert 300 gr. fructe de p~adure 500 gr. br^anz~a proasp~at~a (Speisequark) 250-300 gr. zah~ar zah~ar pudr~a 4 ou~a 1 ou pt. uns gris optional coaj~a de l~am^aie esent~a...

Deliciu sfaramicios cu fructe de padure

450g fructe de padure, 260g zahar alb granulat, 6 linguri apaAluat sfaramicios:270g faina alba pt prajituri, 20g amidon de porumb, 1/4 lingurita sare, 226g unt nesarat, 70g zahar brun, 1 lingurita esenta de vanilie.

Piept de Rata in Crusta de Piper

1 piept de rata dezosat, cu piele2 linguri piper rosu si negru pisate in mojarsareGarnitura:1 cana cus-cus de granulatie mica1 si 1/2 cana supa de pui sau apa2 cani brocolisare, piperSos de fructe de padure:1 cana fructe de padure1/2 cana vin rosu1 lingura zahar brunrozmarin1 lingura unt

Tort sah (cu fructe de padure)

Blat:9 oua, 1+1/2 cana zahar , 1+1/2 cana faina, 3lg cacao, esenta de rom;Crema:2 tablete ciocolata, 800gr. frisca, scortisoara;Sirop:zahar, apa, esenta de rom;Decor:fructe de padure.

Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic

-pentru blat: 5 oua 6 linguri zahar 4 linguri faina 2 linguri cacao Dr Oetker 2 linguri apa 1 praf de copt -pentru choux: 250 ml apa 125 g faina 100 g unt 1 varf lingurita sare 3 oua - pentru crema de fructe de padure: 1 plic Crema de fructe de padure Dr Oetker 250 ml lapte 3 linguri zahar pudra 1 lingura esenta menta Dr Oetker - pentru crema de fistic: 1 plic budinca de fistic Dr Oetker 500 ml lapte 3 linguri zahar 50 g nuca de cocos verde 100 ml frisca -pentru decor : 100 ml frisca frunze menta 20 piscoturi

Tarta cu fructe de padure

4 oua 20 linguri cu zahar 8 linguri cu faina o jumatate de lingurita praf de copt 1 vf. de cutit cu bicarbonat,coaja rasa de la o lamaie coaja rasa de la o portocala 400 ml lapte 150 gr. margarina fructe de padure (1kg.)

Mousse din Fructe de Padure

Pt.4 persoane:350gr.fructe de padure congelate,150gr.zahar si1 baton de scortisoara,sucul de la 1 lamaie,400ml smantana pt frisca rece si100gr.zahar,1 pliculet zahar vanelat sau aroma.

Happy cake cu fructe de padure

Blat:5 oua, 5 linguri de ulei, 150 g faina, 150 g zahar,Crema: 100 g. zahar, 100 g. cacao, 100 g. unt, 4-5 linguri de lapte, 2 pliculete de zahar vanilat, o fiola de esenta de rom/vanilie, 150 g fructe de padure proaspete sau congelate

Foietaj Cu Fructe De Padure Si Crema De Vanilie

Un desert care este gata in numai 30 de minute este oricand o alegere buna.

Sos rusesc pentru friptură

Sosul rusesc este un dressing foarte popular, care se folosește în general pentru sandwich-ul Reuben, dar nu numai. Se potrivește perfect și alături de o carne de vită sau pui, sau în orice combinație vă place. Este un sos delicios, ușor iute, cremos și cu multe ingrediente, astfel că atunci când îl gustați, vă face să vă întrebați ce conține. 

Tort Diplomat a la Adriana

6 oua200g zahar20g gelatinafructe dupa preferinta (visine, ananas, piersici, fructe de padure)500ml frisca lichidapiscoturi

Friptura de porc cu mere la cuptor

4 bucati cotlet de porc 8 cartofi noi 2 rosii 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 2 catei de usturoi ulei de masline sos de soya sos worchester 1 cana jumate vin alb 3 mere boia busuioc sare piper condimente pentru friptura

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la Crock-Pot

200 g somon proaspat 100 g hribi 30 g unt moale sare piper rosu piper Szechuan morcovi baby Ingrediente pentru sosul de alune de padure: 200 g alune de padure 150 ml sm^ant^ana dulce

Rulouri din pulpa de pui

1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os) 6 felii de bacon 1-2 alge Nori ardei gras rosu/verde 4 masline negre 2 crenwusti sare piper boia ulei de masline 3-4 cartofi 50 g de unt nucsoara 1 ridichie Dressing: 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure 3-4 linguri de compot de fructe de padure 1 lingurita de amidon 2 lingurite de zeama de lamaie 1-2 lingurite de zahar brun

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

12 albusuri (oua marimea M) 175 gr zahar pudra 150 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita esenta migdale 1/2 lingurita esenta vanilie un praf de sare 200 gr zahar fin (Margaritar - vezi foto) Pentru toppingul de fructe de padure avem nevoie de 200 gr fructe de padure 150 gr zahar 2 portocale 2 lingurite amidon

Minitarte cu fructe

200 gr unt,200 gr zahar,400 gr fructe: kiwi, nectarine, piersici, prune, struguri, capsuni, fructe de padure3 oua, sare,2 plicuri crema de tarte,500 ml lapte,1 plic tort jeleu rosu

Tort racoros cu fructe de padure si cirese

Ptr blatul pandispan:-3 oua(medii)-100gr fructoza(6 linguri rase-se poate inlocui cu zahar dar eu incerc sa-mi tin sub control greutatea…care nu esteprea mica)-2 linguri ulei(nu l-am cantarit)-90 gr faina(6linguri)-un varf praf de copt-un pliculet zahar vanilatPtr cremele cu fructe-500 gr mascarpone-300gr frisca lichida-40 gr fructoza(optional)-10 gr gelatin-200 gr fructe de padure-200 gr cirese fara samburi

Tort de clatite cu ciocolata si fructe de padure

Pt. aluat:- 5 oua-1 l lapte-esenta de menta-2 plicuri zahar vanilat-300 gr faina-100 ml uleiPt. umplutura:un borcanel gem de zmeura,200 ml frisca lichida batuta bine cu 1 pliculet zahar vanilat,crema ganache lichida (tinuta la cald)Pt decor:fructe de padure proaspete

Jeleu Cu Vodka Si Fructe

Vrei sa-ti impresionezi invitatii? Incearca acest jeleu, doar pentru adulti.

Tarta cu fructe de padure si visine

Pentru aluat: 130 gr margarina la pachet 3 linguri zahar 1 lingurita praf de copt 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie 220 gr faina 2 linguri apa rece Umplutura: 100 ml apa 6-7 linguri zahar 250 gr fructe de padure 1 borcan mic visine fara samburi 3 linguri amidon semintele de la jumatate de pastaie de vanilie 1 lingura nuca de cocos zahar pudra