Spume

Mousse au chocolat (mousse de ciocolata)

170g de ciocolata amaruie, 80 g de lapte, 1 galbenus, 4 albusuri, 2 linguri de zahar.

Salzburger Nockerl

3 ouasare2 linguri de zahar2 inguri de fainauntzahar vanilatdulceata

Spuma de albus cu mere

1 pahar cu piure de mere, 2 albusuri, 2-3 linguri zahar

Spuma de piersici

4 albusuri; 120 g zahar tos;esenta de vanilie;scortisoara un varf de cutit;un praf de sare;3 piersici mari;o lingurita de suc de lamaie;3 felii de lamaie.Inghetata optional

Spuma de ciocolata

Reteta este pentru 4 portii: 250 ml de smantana dulce pentru frisca 150 gr de ciocolata amaruie 2 oua 2 linguri de zahar fin

Eclere

Ingrediente coji : 125 g faina, 100 g margarina, 1/4 l apa, 2 oua, un praf de sare, Pentru umplutura : un plic crema de vanilie, 200 ml lapte.

Rulada de bezea cu capşuni

4 albusuri 225 gr zahar tos 300 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra capsuni 80 gr ciocolata alba

Bezele cu capsuni proaspete

3 albusuri210 g zahar pudraotetcapsuni proaspete

Spuma de branza si capsuni

120 g branza Miez de lapte1 lingura mascarpone5 capsuni mario lingurita miere1 plic zahar vanilatPentru decor:capsunistafide aurii

Spuma de branza cu capsuni si cirese

Ingrediente:125g zahar pudra,250g branza de vaci,200ml frisca lichida,100g mascarpone,200g capsuni,200g cirese.

Desert la pahar cu capsuni

80 g crema mascarpone100 g smantana pentru frisca30 g zahar2 picaturi esenta vanilie8 piscoturi20 de caspuni

Jeleuri de fructe

Avem nevoie de: suc de mere(100 ml) suc de gutui(100ml) 50 ml suc de sfecla rosie, pt. culoare zahar (cca 500 gr) zeama de la 2-3 lamai 3 pliculete gelatina granulata