Spume
Mousse au chocolat (mousse de ciocolata)
170g de ciocolata amaruie, 80 g de lapte, 1 galbenus, 4 albusuri, 2 linguri de zahar.
Salzburger Nockerl
3 ouasare2 linguri de zahar2 inguri de fainauntzahar vanilatdulceata
Spuma de albus cu mere
1 pahar cu piure de mere, 2 albusuri, 2-3 linguri zahar
Spuma de piersici
4 albusuri; 120 g zahar tos;esenta de vanilie;scortisoara un varf de cutit;un praf de sare;3 piersici mari;o lingurita de suc de lamaie;3 felii de lamaie.Inghetata optional
Spuma de ciocolata
Reteta este pentru 4 portii: 250 ml de smantana dulce pentru frisca 150 gr de ciocolata amaruie 2 oua 2 linguri de zahar fin
Eclere
Ingrediente coji : 125 g faina, 100 g margarina, 1/4 l apa, 2 oua, un praf de sare, Pentru umplutura : un plic crema de vanilie, 200 ml lapte.
Rulada de bezea cu capşuni
4 albusuri 225 gr zahar tos 300 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra capsuni 80 gr ciocolata alba
Spuma de branza si capsuni
120 g branza Miez de lapte1 lingura mascarpone5 capsuni mario lingurita miere1 plic zahar vanilatPentru decor:capsunistafide aurii
Spuma de branza cu capsuni si cirese
Ingrediente:125g zahar pudra,250g branza de vaci,200ml frisca lichida,100g mascarpone,200g capsuni,200g cirese.
Desert la pahar cu capsuni
80 g crema mascarpone100 g smantana pentru frisca30 g zahar2 picaturi esenta vanilie8 piscoturi20 de caspuni
Jeleuri de fructe
Avem nevoie de: suc de mere(100 ml) suc de gutui(100ml) 50 ml suc de sfecla rosie, pt. culoare zahar (cca 500 gr) zeama de la 2-3 lamai 3 pliculete gelatina granulata