Spume

Mousse au chocolat (mousse de ciocolata)

170g de ciocolata amaruie, 80 g de lapte, 1 galbenus, 4 albusuri, 2 linguri de zahar.

Salzburger Nockerl

3 ouasare2 linguri de zahar2 inguri de fainauntzahar vanilatdulceata

Spuma de albus cu mere

1 pahar cu piure de mere, 2 albusuri, 2-3 linguri zahar

Spuma delicioasa de zmeura

400 g zmeura 4 albusuri 180 g zahar frunze de menta pentru decor

Spuma de piersici

4 albusuri; 120 g zahar tos;esenta de vanilie;scortisoara un varf de cutit;un praf de sare;3 piersici mari;o lingurita de suc de lamaie;3 felii de lamaie.Inghetata optional

Spuma de ciocolata

Reteta este pentru 4 portii: 250 ml de smantana dulce pentru frisca 150 gr de ciocolata amaruie 2 oua 2 linguri de zahar fin

Eclere

Ingrediente coji : 125 g faina, 100 g margarina, 1/4 l apa, 2 oua, un praf de sare, Pentru umplutura : un plic crema de vanilie, 200 ml lapte.

Rulada de bezea cu capşuni

4 albusuri 225 gr zahar tos 300 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra capsuni 80 gr ciocolata alba

Spuma de zmeura

5 linguri de gelatina, 450 g zmeura, 4 linguri de suc de lamaie, 2 oua separate, 450 ml de frisca, o lingura de esenta de vanilie, 50 g zahar tos, zmeura, pentru ornat, frisca.

Bezele cu capsuni proaspete

3 albusuri210 g zahar pudraotetcapsuni proaspete

Spuma de branza si capsuni

120 g branza Miez de lapte1 lingura mascarpone5 capsuni mario lingurita miere1 plic zahar vanilatPentru decor:capsunistafide aurii

Spuma de branza cu capsuni si cirese

Ingrediente:125g zahar pudra,250g branza de vaci,200ml frisca lichida,100g mascarpone,200g capsuni,200g cirese.

Desert la pahar cu capsuni

80 g crema mascarpone100 g smantana pentru frisca30 g zahar2 picaturi esenta vanilie8 piscoturi20 de caspuni

Desert cremos cu mure

Pentru blat:3 oua3 linguri zahar1 lingura iaurt1 lingurita praf de copt1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie3 lingura si 1/2 faina1 lingura cacao1 lingura coaja rasa de lamaie Crema: 250 gr mascarpone100 gr smantana pentru frisca4 linguri cu varf zahar pudra3 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingura coaja rasa de lamaie1 lingura zeama de lamaie1 castronel cu mure Pentru insiropat:2 lingurite ness1 lingurita cu varf zaharapa fierbinte2 linguri crema de lichior de cappucino

Jeleuri de fructe

Avem nevoie de: suc de mere(100 ml) suc de gutui(100ml) 50 ml suc de sfecla rosie, pt. culoare zahar (cca 500 gr) zeama de la 2-3 lamai 3 pliculete gelatina granulata