Tarta cu mere si crema de vanilie

Tarta cu mere si crema de vanilie retete: cum gatesti tarta cu mere si crema de vanilie si cele mai gustoase retete de foietaj cu crema de vanilie si fructe, foi cu miere si crema de vanilie, tort cu crema de zahar ars si mere, crema fiarta de vanilie, tarta cu legume si smantana, tarta cu fructe si budinca, tarta cu spanac si branza, tarta cu ciocolata si caramel sarat, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, placinta cu branza si mere.

Tartă cu mere a la Jamie Oliver (tartă Tatin)

Tarta cu mere este unul dintre cele mai ușoare și populare deserturi. Există o mulțime de rețete și moduri de preparare, care mai de care mai simple sau mai complexe.  Cu aluat făcut în casă sau cu aluat cumpărat, cu foietaj sau cu aluat de tartă, cu merele tăiate bucăți sau cu ele date pe răzătoare etc. Astăzi vă prezentăm o rețetă simplă de tartă cu mere Tatin, făcută celebră de Jamie Oliver. Se face foarte ușor, din câteva ingrediente, și trebuie să o încercați. 

Tarta delicioasa cu mere si crema de vanilie

aluat pentru tarta3 mere curatate si taiate felii subtiri3 linguri de marmelada de caise sau de mereCrema de vanilie (250 ml):3 galbenusuri250 ml de lapte1 plic de zahar vanilinat70 grame de zahar50 grame de maizena sau faina ( va recomand maizena= faina de malai pt patiserie)

Tarta de mere cu crema de lamaie

250gr foietaj 2 mere 2 plicuri de zahar vanilat 1/2 lingurita de scortisoara Pentru crema: 3 galbenusuri sucul de la o lamaie 100gr unt topit 100gr zahar

Tarta cu fructe si crema de vanilie

1 blat de tarta din:4 oua,4 linguri faina,3 linguri zahar,2 pachetzele de zahar vanilat1 varf de cutzit praf de copt.Crema:1/2 Lapte40 g amidon5-30 g zahar1/2 baston de vaniliefructe dupa dorinta

Tarta Cu Caramel, Mere Si Stafide

Blat auriu cu mere, caramel si stafide inmuiate in Grand Marinier - transforma o tarta clasica intr-un desert decadent.

Tarta cu crema de vanilie si caise

Asadar ingrediente: pentru aluatul de tarta: 50 gr zahar 3 linguri lapte 125 gr unt 250 gr faina 1 ou 1 praf de sare pentru umplutura: 700 gr caise 100 gr zahar 5 gr gelatina 200 ml apa pentru crema de vanilie: 300 ml lapte 1/2 pastaie de vanilie 125 gr zahar 3 oua o lingura de amidon

Tarta cu mere si pere

CRUSTA:400 g faina1 cutie crema de branza (125g)150 g unt rece3-4 linguri de apaUMPLUTURA:4 mere medii2 pere3-4 linguri de zahar1 lingurita de scortisoara

Tarta cu crema de vanilie

Pentru aluat: 350g faina 100g zahar 250g unt rece 1 ou 1 limgura apa rece o priza sare Pentru crema: 500ml lapte 200ml frisca lichida 8 galbenusuri 3 plicuri zahar vanilat 8 linguri zahar 2 linguri faina 3 linguri amidon de porumb Pentru decor: 6 mere 1 lamaie,zeama 300ml apa 3 linguri zahar 1/2 lingurita scortisoara

Mini Tarte cu crema de vanilie si fructe

Pentru aluatul de tarta : 300 g faina, 125 g margarina , 2 galbenusuri, 1 lingura de zahar, putina sare, Pentru crema : 500 ml lapte, 4 galbenusuri de ou, 5 linguri amidon alimentar, esenta de vanilie, 1 pastaie de vanilie, 5 linguri zahar,

Tarta cu zmeura si crema de vanilie

Blat: 125 g unt, 2 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 250 g faina, 2 linguri lapte rece. Crema: 3 oua, 3 linguri zahar, esenta de vanilie, 1 lingura amidon, 150 g smantana, 2-3 linguri mascarpone (sau orice fel de crema de branza mai fina), 1 lingura pesmet, 1kg zmeura.

Tarta Cu Mere Si Grana Padano

Branzeturile si merele se potrivesc de minune, iar aceste tarte de mere si grana padano nu fac exceptie.

Tarta cu nectarine si crema de vanilie

250 gr margarina sau unt200 gr zahar brun4 galbenusuri4 lg smantana500 gr fainaesenta de vanilieCrema1,2 l lapte450 gr zahar250 gr faina8 ouaun plic zahar vanilatsaubaton de vanilieun praf de sare

Pateuri cu crema si mere (sfogliatele)

- 1 pachet de aluat foitaj - 3 mere - 1 plic budinca de vanilie - 1/2 l lapte - 6 linguri de zahar - scortisoara - 1 lingura suc de lam^aie - 1 cana de apa - 1 ou

Tarta rustica cu mere

Pentru aluat 1 lingurita rasa sare 1 lingurita rasa zahar 2 linguri ulei de masline 165 ml lapte 1 ou 300 g faina 2 lingurite rase drojdie uscata Pentru umplutura 1 kg de mere rase(eu am avut congelate) 1 lingurita scortisoara 2 plicuri cu zahar vanilat 4 linguri cu varf zahar 2 linguri rase zahar pentru presarat pe tarta o mana biscuiti digestivi sfaramati unt pentru uns tava de tarta

Tarta cu portocale si crema de vanilie

4 oua 6 linguri de zahar 8-10 linguri de faina 1 pahar de ulei 1 praf de copt 1 zahar vanilat 2 portocale 1 pachet de crema pt prajituri cu gust de vanilie fulgi de ciocolata pt decor

Tarta alsaciana cu mere

Aluat de tarta: -200 gr margarina -400 gr faina -50-100 ml apa(in functie de calitatea fainii) -un praf de sare Umplutura: -4 mere -200 ml lapte -200 ml smantana -200 gr zahar -4 oua -3 plicuri zahar vanilat Bourbon -un praf de scortisoara pentru decor

Tarta elvetiana cu mere

1 foaie placinta nuci(alune)pisate 4 mere marisoare acre,200 gr. zahar 200 ml. smantana dulce lichida 200 ml. lapte 4 oua scortisoara,zahar pudra.

Prajitura cu mere nuca si crema de vanilie

- pentru aluat 200 g unt 1 ou 2 linguri zahar 3 linguri ulei 200 ml lapte 650 g faina coaja de la o lamaie 1 praf de copt sare - pentru umplutura 1 kg mere 2 linguri zahar 1 lingurita scortisoara 2 plicuri zahar vanilat 4 linguri gris -pentru uns aluatul 50 g unt 150 g nuca faramitata si prajita 100 ml sirop de artar( miere) 1 lingurita scortisoara -pentru crema de vanilie 3 galbenusuri 3 linguri zahar 500 ml lapte 5 linguri amidon 30 g unt esenta vanilie sare - pentru uns 1 galbenus 1 lingura lapte

Prajitura cu mere si vanilie

Blat:200g faina,50 g margarina,200g zahar,1 ou,2 lingurite praf de copt,1 plic zahar vanilinat,o lingurita zeama de lamaie,o lingura de margarina pentru uns forma.Umplutura:1 kg mere,3 linguri zahar,putina scortisoaraCrema:1 plic budinca de vanilie,500 ml lapte,4 linguri zahar,1 galbenus de ou,100g unt

Tarta exotica

300 g faina 2 galbenusuri 100 g zahar praf 200 g margarina Rama 1 plic zahar vanilat un varf cutit sare 1 budinca vanilie Dr Oetker 1 crema vanilie( caramel) Dr Oetker 1 plic tort gelee fructe exotice frisca( optional)

Tarta cu crema de nuci si coacaze rosii

Aluat: 75 g unt,50 g zahar pudra,1 galbenus de ou,125 g faina,2 linguri lapte,esenta de vanilie. Crema: 50 g unt,50 g zahar,50 g nuci macinate,1 ou,esenta de vanilie,150 g coacaze rosii.

Diplomat cu mere

Pentru blat: * 60 gr faina * 60 gr zahar * 6 gr scortisoara * 2 oua * 2 lingurite coaja rasa de lamaie * o lingurita ulei * 1 praf de copt Pentru mere: * 100 g suc de mere * 20 ml suc de lamaie * 2 linguri de zahar pudraPentru crema: * 60 gr zahar * 160 ml lapte * 3 galbenusuri * 1 plic gelatina * 150 gr frisca * o lingura zahar pudra * esenta de vanilie * 2 mere Pentru decor: * frisca * bombonele de ciocolata * jeleuri

Tarta cu crema de iaurt si caise

Blat: 3 oua 5 linguri zahar 3 linguri apa minerala 3 linguri ulei 1 lingurita praf de copt 1 lingurita extract de vanilie 1 lingura cacao 5-6 linguri faina 4 patratele ciocolata cu lapte Crema: 500 gr iaurt simplu 4 -5 linguri zahar pudra 1 lingura zahar pudra cu gust de vanilie 1 lime 1 1/2 lingurita extract de vanilie 1 castron caise 15 gr gelatina

Prăjituri cu mere și glazură de cremă de brânză

Îndulcește-ți ziua cu prăjituri cu mere și glazură de cremă de brânză! Rețeta este super ușoară te va ajuta să creezi un desert delicios, perfect pentru orice ocazie.

Tarta elvetiana cu mere si pere

4 mere 2 pere 200- 250 gr faina 100 gr zahar tos 75 gr unt 3 oua 4 linguri lapte 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt coaja rasa de citrice ulei pentru uns tava peltea de mere sau miere un pic de scortisoara.

Prajitura cu mere si budinca de vanilie

1 kg mere 2 budinci de vanilie 600 ml apa 8 linguri de zahar 10 biscuiti petit 20 biscuiti bucaneve zmeura

Tort de gutui cu crema de vin

Blat:150 g. unt,150 g. zahar,3 oua,200 g. faina,100 g. nuci,75 ml. lapte,2 lingurite praf de copt,Umplutura de gutui:5 g. gelatina,750 g. gutui,250 ml. suc de mere,80 g. zahar,2 plicuri zahar vanilinat,1 plic praf de budinca de vanilie.Crema si decor:10 g. gelatina,250 ml. vin rose,250 ml. suc de mere,100 g. zahar,2 lingurite coaja de lamaie rasa,1 plic praf de budinca de vanilie,500 ml. frisca,100 g. alune pisate.

Tarta cu visine si crema

1,5 kg visine fara samburi Aluat: 250 g unt, 200 g zahar pudra, 4 galbenusuri, 5oo g faina, 4 linguri lapte, esenta de vanilie. Crema frangipane: 75 g unt, 75 g zahar, 75 g pudra de migdale, 1 ou.

Prajitura cu mere si Finetti

Blat: 1 kg mere Ionatan, 7 oua, 180 gr zahar, 3 lg apa, 9-10 lg faina, 1 praf de coptCrema: 250 gr unt, 200 gr zahar pudra, o budinca de vanilie, 400 ml lapte, 150-200 gr Finetti.

Tarta rasturnata (cu mere si gutuie)

o1 gutuie mare o3 mere mari o125 g de unt o200 g de faina oPutin zahar pudra oC^ateva nuci oUn v^arf de cutit de sare o1 zahar vanilat

Tarta cu caise

Pentru aluat : 250g faina 3 linguri zahar pudra 100 g unt 1 ou un praf sare coaja citrice esente 2 linguri smantana(apa sau lapte) Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte 3 linguri faina 100 g unt 3 oua esenta de vanilie (pastaie de vanilie zahar vanilat) Alte ingrediente: 500g caise 1 plic de tort gelee

Tarta cu mere si branza de vaci

Ingrediente pentru aluat 270 gr faina 2 oua 4 linguri zahar tos 125 gr unt la temperatura camerei 1 lingurita praf de copt 1 lingurita seminte de in(se poate si fara) putin gris Ingrediente pentru umplutura din mere 1 kg mere 50 gr stafide 1/2 cana apa calda 200 gr zahar 2 lingurite esenta rom scortisoara dupa gust Ingrediente pentru umplutura cu branza de vaci 300 gr branza de vaci 4 oua 100 gr zahar 1 lingurita coaja de lamaie rasa 2 lingurite esenta de vanilie

Tarta Cu Ciocolata Alba Si Afine

Aceasta prajitura decadenta este desert ideal pentru Ziua Indragostitilor. Se poate folosi aluatul gata preparat, pentru a fi si mai usor de facut.

Tarta cu banane si nectarine

un blat de pandispan din 6 oua 1 plic crema de vanilie 2 -3 nectarine 1 banana 1 plic tort jele transparent

Clatite cu mere

4 ouacca 100 g zahar5 mere mari1 cana fainaesenta vanilie

Tarta Toffee De Mere, Fara Coacere

Aceasta tarta de mere cu caramel lipicios este fix pe gustul copiilor, asa ca asteapta-te la entuziasm si complimente.

Tarta cu grapefruit

4 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina 1 plic cu crema de vanilie si laptele aferent 1 plic cu gelatina 2 grapefruite

Tartă franțuzească cu mere caramelizate, de post

Tarta franțuzească cu mere caramelizate, de post, se numără printre cele mai cunoscute deserturi din Franța, ceea ce nu este deloc întâmplător.

Tarta cu mango

Pentru blat: 250 g faina 3 linguri zahar pudra 100 g unt 1 ou un praf sare coaja citrice esente 2 linguri smantana(apa sau lapte) Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte 3 linguri faina 100 g unt 3 oua esenta de vanilie (pastaie de vanilie zahar vanilat) Pentru umplutura: 3 mango sau alte fructe 1 plic de tort gelee

Tart~a bezea cu crem~a de lam^aie - Tarte de lim~ao merengada

Aluat: aluat pt. tarte din comert sau de cas~a Crema: 500 gr. crem~a de patiser de cas~a sau budinc~a de vanilie din comert sucul de la o lam^aie mare 3 linguri sm^ant^an~a pt. frisc~a Bezea: 4 albuse si 100 gr. zah~ar optional suc de l~am^aie.

Tarta cu capsuni si crema de vanilie

Pt blat 220 gr faina 100 gr unt topit 1 ou un praf de sare 2 lg zahar 1 plic zahar vanilat Pt crema 5 galbenusuri 500 ml lapte 40 gr faina 40 gr amidon de porumb 60 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat 1 pastaie de vanilie/1 esenta de vanilie Ornament 300 gr capsuni( eu am avut mai putine) 2 lg pline cu amidon 2 lg zahar o cana zeama de la un compot(cirese/visine)

Tartă cu mere în stil franțuzesc

Prăjiturile cu fructe sunt excelente, mai ales vara și toamna, când avem din belșug fructe proaspete și de sezon. De aceea vă propunem astăzi o tartă simplă, cu mere, un desert delicios și aromat, pe care îl puteți prepara pentru întreaga familie. Tarta cu mere este un desert fresh, nu foarte dulce, datorită faptului că mărul este un fruct ușor acrișor. Puteți folosi aluat pentru tartă gata făcut, sau îl puteți pregăti voi. Este foarte simplu și nu necesită prea mare efort. 

Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

In primul rand ai nevoie de o tava de tarta de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 gr fructe de padure 2. 100 gr unt moale 3. 100 gr faina 4. 100 gr branza de vaci mai cremoasa 5. 50 gr zahar brun 6. doua linguri de lapte 7. esenta de lamaie 8. un pic mai putin de jumatate de plic de praf de copt Crema din motive de toropeala cronica am preparat-o din (foto 7): 1. un plic budinca de vanilie Dr. Oetker 2. 500 ml lapte 3. 2 linguri de zahar Optional pentru decor (foto 7): 1. smantana pentru frisca 2. zahar Daca folosesti fructe congelate vei avea nevoie si de un plic de tort gelee Dr. Oetker sau alta marca de jeleu transparent.

Tarta cu crema delicioasa

1 forma de tarta 250g faina 100g zahar 12 plic praf de copt 3 linguri de apa 100g margarina 1 galbenus Crema:500ml lapte 4 linguri amidon 70g zahar 3 galbenusuri 20g unt

Tarta cu pere si crema de migdale

Blat1 ou1 lingura smantana190 g faina120 g zahar110 g unt la temperatura camereisarevanilieCrema100 g migdale fara coaja100 g unt la temperatura camerei100 g zahar1 ou1 galbenus1 linguri faina1 lingurita rom2-3 pere

Tarta cu crema de branza si merisoare

Pentru aluatul de tarta:170g unt nesarat la temperatura camerei40g zahar pudr240g fainaun varf de nucsoaraun varf de sare1 galbenus1 lingura apa rece100g nuci, maruntitePentru umplutura:250g creme fraiche250 mascarpone150ml frisca lichida120g zahar2lg esenta de vaniliePentru topping:2 maini sanatoase de merisoare95g zahar brun50g zahar tos170g suc de portocaleun varf de nucsoara

Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe

Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam

Tarta cu crema de lamaie si portocale

1 pasta foietaj rotunda sau pasta frola (din comert ) 1 plic crema de lamaie pt.prajituri (din comert ) 1 plic crema de vanilie pt.prajituri (din comert ) 400 ml lapte coaja rasa de la 2 lamai si de la 1 portocala 1 portocala rosie si 1 portocala alba ciocolata alba rasa

Tartă caprese - simplă și rapidă

O tartă sărată este întotdeauna o alegere bună pe post de aperitiv. Atunci când vreți să pregătiți ceva rapid, delicios și potrivit atât pentru o masă în familie, cât și pentru o masă alături de prieteni, această tartă caprese este ideală.  Așa cum îi spune și numele, se face din aceleași ingrediente ca salata caprese, plus aluat foietaj sau aluat pentru tartă. 

Cheesecake cu mere si caramel

Daca esti fan al tortului racoros de mere, atunci acest cheesecake este fix ce iti trebuie.