Tort de bezea cu crema de ness

Tort de bezea cu crema de ness retete: cum gatesti tort de bezea cu crema de ness si cele mai gustoase retete de tort de bezea bucuresti, prajitura cu foi caramel si crema de ness, tort bezea bucuresti, prajituri de post cu crema de ness, tort cu crema de iaurt si visine, tort cu crema de zahar ars si mere, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, prajitura cu ness si biscuiti, lichior de ness, lichior de cafea ness.

Tort de bezea cu crema de vanilie si ness

4 oua300 ml lapte10 linguri zahar1 lingurita ness200 ml frisca lichidaun praf de sare2 linguri amidon1 lingura esenta de vanilie

Prajitura cu ness si foi de bezea

Pentru foi: - 12 albusuri - 400 gr. zahar pudra - 400 gr. nuca prajita si macinata. Pentru crema: - 12 galbenusuri - 12 linguri zahar pudra - 4 lingurite ness (praf nu preparat) - 400 gr. unt - 200 gr. nuci sau alune macinate.

Tort rulada Dora

Blat:250g miez de nuca, 125g zahar pudra, 1 ou, 2 linguri cacao, essenza romCrema de ness:3 galbenusuri, 3 linguri ness, 150g zahar pudra 200g unt dulceata de cirese (zmeura, caise, coacaze etc)

Prajitura Kardinal

pt bezeaua alba4 albusuri6 linguri de zahar tos6vlinguri de zahar praf in care e adaugat o lingurita de amidon de porumb 2 oua si cele 4 galbenusuri ramase de la bezea4 linguri de zahar tos7 linguri de fainaSi restul de aluat de bezea(nu se foloseste chiar toata compozitia de bezea)Crema: frisca batuta (500ml), 3 linguri cafea ness sau gem de fructe.

Prajitura cu ness si biscuiti

-biscuiti Picnic sau ceva biscuiti fragezi si micuti in jur 30 buc. -mi-au trebuit ultima data. Pentru crema:-lapte -o cana -8 linguri zahar-8 linguri faina 250 g unt-esenta vanilie*crema de ness:-3 sau 4 linguri ness-3 sau 4 linguri zahar

Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea

1. Blat de ciocolata: 100 gr. ciocolata amaruie (sau cu lapte daca vreti ca blatul sa iasa mai dulce), 60 gr fulgi de porumb (eu am pus Nestle Cini Minies), 20 gr. boabe de cafea tocate.2. Pandispanul: 100. gr martipan, 6 oua, 175 gr. zahar, 40 gr. cacao20 gr. faina.3. Crema: 2 plicuri cu gelatina (20 gr.), 6 oua, 250 gr. zahar, 15. gr cafea instant (ness), 200 ml. frisca, 500 gr. mascarpone 50 ml lichior de cafea.4. Bezeaua: 5 gr. gelatina, 5 albusuri, 100 gr. zahar, 25 gr. migdale prajite si macinate, 10 gr. cafea instant aka ness, 125 gr. zahar pudra.Boabe de cafea pt decor, cicolata razuita.

Tort de frisca si ness

1 kg piscoturi sampanie 1 kg frisca vegetala 6 lingurite de ness 150 ml vermut alb 300 gr cafea 100 gr zahar vanilie.

Prajitura cu foi caramel si crema de ness

Blat: 6 cescute de zahar, 2 oua, 2 lingurite bicarbonat, faina cat cuprinde.Crema: 800 g smantana, 3 cescute zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2-3 lingurite de ness.

Prajitura cu ness

Pentru pandispan: 5 oua 5 linguri de zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 pahar cu ulei 1 lingurita cu varf de praf de copt 5 linguri de faina 1 lingurita cacao. Pentru bezea: Albusurile de la alte 3 oua Sirop din 4 linguri zahar + 40 ml apa. Pentru crema de unt: 3 galbenusuri 1 pachet de unt 80% grasime (200 g) Sirop din 3 linguri de zahar + 30 ml apa 2 linguri de cacao 1 lingurita ness (sau cafea solubila) 1 lingurita cafea.

tort de pandispan cu ness

1. pentru blat: 6 oua 6 linguri cu zahar tos 6 linguri faina 8 linguri apa rece 1 vf lingurita sare 1praf de copt esente la alegere 2.pentru crema: 1praf budinca de vanilie 500 ml lapte 2 galbenusuri 3.pentru sirop: 150 gr. zahar 200 ml apa 50 gr ness 4. pentru glazura: 2 albusuri 150 gr zahar

Crema de lamaie cu bezea

Pentru crema: 200 ml lapte coaja de la o lam^aie 4 linguri zahar 2 galbenusuri Pentru bezea: 2 albusuri 5 linguri zahar 1 lingura suc de lam^aie

Desert cu crema de lamaie si bezea

Pentru crema de lamaie:coaja de la 4 lamaisucul de la 4 lamai4 oua mari320g zahar pudra200g unt40g amidonsemintele de la o pastaie de vaniliePentru bezea:2 albusuri100g zahar fin

Tort dalmatian cu ness

Pentru blat7 oua7 linguri zahar6 linguri faina2 linguri cacao neagra1 praf de sarePentru crema250 ml frisca lichida250 ml iaurt mai gras3 pliculete gelatina4 lingurite ness4 oua300 g zaharPentru însiropat500 ml cafea1 fiola esenta de romPentru decor250 ml frisca lichida50 g bombonele decorative50 ciocolata

Unde mănânci cel mai bun Tort De Bezea din București

În București, există un loc cu deserturi de poveste, toate cu bezea la bază.

Tort Gargarita

Ingrediente pentru blat: - 250 grame de faina - 16 linguri de zahar - 5 linguri de apa - 6 oua - 4 linguri de ulei - 3 linguri de cacao - 1 fiola esenta de rom - 1 fiola esenta de vanilie - 1 plic amoniu pentru prajituri - 1 lingura si jumatate de zeama de lamaie Ingrediente pentru prima crema - un plic praf pentru desert Cr`eme ole - 2 linguri de cacao - 2 linguri de zahar - 400 mililitri de lapte Ingrediente pentru a doua crema - 250 grame mascarpone - 12 tablete de ciocolata cu lapte - 1 lingura de cacao - 2 linguri de zahar - 5 linguri de ness cu apa si migdale Pentru tort mai avem nevoie de: - 8 piscoturi - 350 grame de capsune - 6 cirese - putina frisca - cocos verde razuit - 200 militri apa - 2 linguri de ness - 1 esenta de migdale - 1 plic de gelatina rosie - pudra de cacao - un cubulet ciocolata amaruie

Rulada din bezea cu afine alcoolizate

bezea:5 albusuri, un praf de sare, 150 g zahar pudra, un praf de scortisoara, 2 linguri amidon din porumbcrema:5 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 100 g unt, zahar vanilatdecor si umplutura:o mana de afine alcolizate si am mai bagat si stafide mari, inmuiate(asta ca sa mearga cu aroma scortisoarei din bezea!)

Tart~a bezea cu crem~a de lam^aie - Tarte de lim~ao merengada

Aluat: aluat pt. tarte din comert sau de cas~a Crema: 500 gr. crem~a de patiser de cas~a sau budinc~a de vanilie din comert sucul de la o lam^aie mare 3 linguri sm^ant^an~a pt. frisc~a Bezea: 4 albuse si 100 gr. zah~ar optional suc de l~am^aie.

Tort de bezea cu zmeura si frisca

Ingrediente pt. bezea 3 albusuri 175 g zahar pudra1 lingurita amidon25 g ciocolata neagra rasaGarnitura175 g ciocolata neagra (eu am folosit ciocolata cu lapte)450 ml smantana pentru frisca 35% (am pus toata cutia de 500 ml)350 g zmeura proaspataputina ciocolata topita pentru decorare

Negrese Cu Crema De Baileys Si Bezea De Alune

Negrese, acoperite cu crema Baileys si bezea de alune - un desert decadent care trebuie incercat macar o data.

Prajitura de post cu crema de ness

300 gr zahar100 ml uleicoaja rasa de lamaie300 ml apazeama de lamaieo lingurita bicarbonat4 linguri gem acrisor2 pliculete zahat vanilinat600 gr faina300 gr nuci250 gr margarina150 gr zahar pudra4 lingurite de ness

Tarta cu crema de lamaie si bezea

ptr tarta 11/4 pahar faina 100 gr de unt 1/2 pahar zahar pudra 1lingurita de sare 1ou 2galbenuse ptr crema coaja si sucul de la 2lamai potrivite dar nu mici 1pahar de zahar 250 gr smantina de frisca 4 oua ptr bezea 4albusuri la temperatura camerei 1pahar de zahar

Lichior de ness

-1l de apa -1kg zahar -10 lingurite ness -0.5l alcool -3 linguri rom -1 vanilie

Prajitura cu nuca si ness

Pentru o tava de aragaz:BLAT: 400g zahar (preferabil pudra), 300 g unt, 300 g nuci macinate (e ideal ca nucile sa le pui la rumenit putin in cuptor inainte de a le macina, ies nemaipomenite), 150g faina, 9 albusuri. CREMA I: 400 g zahar pudra frecat cu 9 galbenusuriCREMA II: 200 g unt frecat spuma cu 150 g zahar pudra si 6 lingurite de ness.

Prajitura cu foi si crema de ness

Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness( 4 lingurite) 200 ml frisca lichida 200 g mascarpone 1 lingura apa 100 g zahar praf o esenta vanilie 150 g nucu prajite si sfaramate sare cateva fructe confiate Glazura: 100 g ciocolata menaj 125 g margarina fructe confiate pentru decor( mango)

Cosulete de bezea cu crema si fructe

1 1/2 cup zahar (cam 340 g)6 albusuri2 tbsp amidon1/4 tsp crema de tartar(tbsp=lingura; tsp=lingurita)

Tort de ness

Blat:6 oua250 g zahar1 praf de copt10 linguri apa300 g fainaCrema de cafea:10 galbenusuri500 g unt200 g zahar pudra3 pachetele de ness(80 g unul)2 linguri rase de cafea1 esenta de romputina ciocolata rasa pentru ornament

Prăjitură Bețivană

Prăjitura Bețivană este un desert deosebit, cu care vă puteți impresiona musafirii. Așa cum probabil ați ghicit, numele prăjiturii vine de la faptul că blatul și siropul conțin alcool. O cantitate mică de alcool, dar suficientă cât să-i dea aromă.  Este vorba de vin roșu și, pentru un rezultat delicios, este recomandat să folosiți un vin de calitate. Va face diferența în ceea ce privește rezultatul final. 

Ness spuma cu apa minerala

2 pliculete ness 2 lingurite zahar 150gr apa minerala

Paves de Bruxelles (prajitura blegiana)

1 pachet de biscuiti "Petit Beurre” (sunt cam 20 de biscuiti in pachet),250g de unt nesarat,2 cani de cafea tare sau lichior Amaretto (sau ambele combinate),1 cana zahar pudra pentru crema (se pune mai mult sau mai putin dupa gust),2 lingurite cacao sau ness (eu am pus ness)

Tort masina

Pasta de zahar alba 700 gr. Colorant alimentar gel negru 6 foi de tort dreptunghiular 2 portii crema de tort dupa preferinta

Tort de inghetata cu blat de bezea

Ingrediente blat:- 3 albușuri- un praf sare- 175 g zahăr- 1 linguriță suc de lămâieINGREDIENTE CREMA- 375g zmeură- 75g ciocolata albă- 5 galbenușuri- 125 ml lapte- 120g zahăr- 3 foi gelatină albă- 400ml frișcăPENTRU DECOR- spirale de ciocolată albă- fructe de pădure- frunze de izmușoara

Prajitura Alaska

O prajitura care este gata in mai putin de 30 de minute si care arata spectaculos, pentru a-ti uimi invitatii.

Tort Kodrit Kadir

Pt blat: -100 ml lapte -1 ou -100 gr zahar -1 plic zahar vanilat -1 plic praf de copt -100 gr faina -3 linguri cacao -1 lingura ness -100 ml ulei Pt crema: -900 ml lapte -5 oua -300 gr zahar -esenta rom Extra: 5 linguri zahar

Pavlova cu frișcă și căpșuni

Încă se mai găsesc căpșuni proaspete, așa că rețeta pe care v-o propunem astăzi este un desert delicios, care pare foarte sofisticat, dar este simplu de realizat. Mulți se feresc de deserturile cu bezea, considerând-o o bază pretențioasă și greu de făcut. Nimic mai fals: dacă respectați o regulă simplă și anume focul să fie foarte mic, veți obține o bezea la fel de bună precum cea din cofetărie. 

Briose cu Finetti si ness

* 75 g unt * 120 ml lapte * 300 g faina * 100 g zahar * 100 g finetti * 1 praf de copt * 2 oua * 1 lingurita de ness * 2 linguri nuca tocata grosier(optional)

Prajitura simpla cu bezea

6 oua 200 g zahar 200 g faina 100 ml ulei 50 ml apa 2 plicuri zahar vanilat 1 kg visine, sare 1 plic praf de copt stins in otet. Bezea: 4 albusuri 250g zahar

Chec cu ness si cardamom

Pentru blat:4 albusuri8 linguri zahar2 linguri cacaoo lingurita ness2 linguri cafea preparataun varf de cutit cu praf de cardamomo jumatate lingurita praf de copt6 linguri faina2-3 linguri cu alune, fara sare, maruntitePentru glazura:4 galbenusuri5 linguri zahar farin2 linguri cacaoo lingurita ness

Stelute cu bezea

Pentru aluat: 500 g faina 200 g unt 100 g zahar 2 oua 1 praf de copt Pentru bezea: 3 albusuri 100 g zahar pudra Pentru decor: fulgi de cocos

Placinta cu bezea de agrise

375g aluat de tarta50g zahar400g agrise2lg sirop de soc2lg amidon3 galbenusuri75g unt la temperatura camereiPentru bezea:3 albusuri175g zahar

Bombite De Ciocolata

Baza: 200 g ciocolata de lapte sau amaruie 150 g nutella 200 g de fulgi de orez Crema: 1) de ciocolata amaruie: 500 ml smanatana pt frisca 400 g ciocolata amaruie daca vreti-putin ness 2)de ciocolata alba si mocca 500 ml smantana pt frisca 300 g ciocolata alba 1 lingura de ness Glazura 350 g ciocolata amaruie 3 linguri unt topit sau ulei

Cheescake cu fructe si bezea

250 de grame de biscuiti 50 de grame de unt topit Crema 4 galbenusuri 160 de grame de zahar 2 plicuri de zahar vanilat 3 linguri cu varf de amidon alimentar (Dr. Oetker) 450 ml. de lapte 1 lingura rasa de gelatina granulata 250 de grame de branza de vaci proaspata, bine stoarsa fructe proaspete sau din compot - eu am folosit piersici din compot Pentru bezea 4 albusuri 4 linguri de zahar

Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine

Blat:3 oua1/2 cana lapte6 linguri ulei9 linguri zahar8 linguri faina2 linguri cacao1 praf de coptcoaja rasa de portocala Crema:400 ml lapte2 galbenusuri4 linguri faina4 linguri zahar4 linguri zahar pudra2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingurita esenta de vanilie250 gr mascarpone4 linguri iaurt3 foi gelatina(5 gr in total)1 canita cu visine fara samburi1 castronel capsuni proaspete50 gr ciocolata amaruie1/2 cana ness preparat si rece

Prajitura cu mousse de caramel si ness

blat: 3 oua 100 g zahar,&nbsp 15 ml apa,15 ml ulei 10 g cacao 4 linguri faina mousse: 100 g zahar 2 linguri apa 500 ml frisca lichida 2 g ness 2 galbenusuri 5 g gelatina.

Inghetata cu ness

8 oua 8 linguri de zahar 500. ml de smantana pentru frisca 2 linguri de ness 1 lingura de zahar 3 linguri de apa

Inghetata-Tort Limenta

1. Ingrediente pentru 3 blaturi din bezea cu dimensiunea intre 26-28 cm :6 albusuri de la oua cu marimea mijlocie, 225 g zahar, 25 g migdale macinate (facultativ si nuci), 1 lingura amidon pentru bucatarie, citva sare, citva aroma de vanilie, 150 g ciocolata alba, 50 g grasime de nuca de cocos (Palmin)2.Ingrediente pentru inghetata parfait limete, menta, bezea:6 albusuri marime mijlocie, 375 g zahar, 375 g frisca, 2 blaturi, foi, de gelantina sau gelantina praf echivalent pentru 500ml lichid, citva sare, aroma de vanilie, 2 limete, 6 crengute de menta

Tort ciocolatos

Blat de tort dreptunghiular 3 portii de crema de ciocolata sirop pentru insiropat blatul aproximativ 300 ml

Tort cu crema duo, capsuni si glazura de ciocolata

Pentru blat:5 oua8 linguri zahar3 linguri ulei5 linguri faina1 lingura si 1/2 cacao1 praf de copt1 lingurita esenta de romCrema:400 ml lapte2 galbenusuri3 linguri amidon5 linguri zahar1 pastaie de vanilie200 gr mascarpone1 lingura zahar pudra200 gr zmeura congelata20 capsuni proaspete15 gr gelatina1 canita ness pregatit si indulcit dupa gustGlazura:160 gr ciocolata cu lapte150 ml frisca lichida200 ml frisca lichida pentru decorbobite de cafea

Tort de sampanie

Ingrediente pentru 12 feliiPentru blat:- 100 g. faina- 40 g. zahar pudra- 1 galbenus- 50 g. unt- 1 blat de biscuitPentru crema si ornat:- 2 linguri jeleu de zmeura- 2 galbenusuri- 50 g. zahar- 125 ml. sampanie- coaja rasa de la o lamaie- 6 foi gelatina alba- 2 albusuri- 400 ml. frisca- 75 g. fasii de ciocolata alba- 75 g. fulgi de bezea- 100 g. boabe de zmeura- 1 lingurita zahar pudra cernut

Tort cu blat crocant, crema de vanilie si mandarine

Pentru 1 blat: 125 g zahar, 125 g margarina, 3 galbenusuri, 125 g faina, 1/2 plic praf de copt, 5 linguri de lapte (cantitatile se vor dubla pentru ca vom face 2 astfel de blaturi) Pentru 1 bezea: 150 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 3 albusuri, &icircn plus 50 g feliute de migdale (cantitatile se vor dubla pentru ca vom face 2 astfel de bezele) Pentru crema: 2 plicuri Creme Ole de la Dr. Oetker cu gust de vanilie, 500 ml sm&acircnt&acircna de gatit/sm&acircnt&acircna pentru frisca, 400 ml lapte, 3 cutii de mandarine

Tarta cu rubarba si bezea

Blat: 125 g unt, 3 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 250 g faina, 2 linguri lapte. Umplutura: 300 g rubarba, 150 g zahar, 1/2 cana apa, 1 lingurita gelatina, esenta de vanilie. Bezea: 3 albusuri, 6 linguri zahar, esenta de vanilie.