13 rețete de supă care te ajută să slăbești

Toate supele sunt o alegere buna atunci cand vine vorba de slabit, insa unele dintre ele poat face chiar mai mult decat sa inlature senzatia de foame.

Ele pot ajuta la arderea grasimilor. Iata cateva dintre ele, pe care le poti incerca.

1 din 13

Știm că supă de conopidă s-ar putea să nu sune prea atrăgător dacă nu ați mai mâncat până acum. Dar credeți-ne, poate fi delicioasă!

În această supă cremoasă veți găsi un gust irezistibil de conopidă coaptă, cu note caramelizate și cu o aromă mai puternică pe măsură ce se gătește în cuptor.

Această supă cremoasă este compatibilă cu dietele de slăbit rapid și nu conține gluten.

2 din 13

Una dintre cele mai populare supe de dieta, supa de varza si-a dovedit eficacitatea in lupta cu kilogramele. Este conceputa pentru a oferi cat mai putine calorii.

3 din 13

La fel de eficienta pentru scaderea in greutate, supa de ceapa este o alternativa mai gustoasa la cea pe baza de varza.

4 din 13

Tulpinile si frunzele de telina sunt folosite mai mult in bucataria internationala, dar sunt un ingredient bun pentru orice supa care te ajuta sa slabesti sanatos.

5 din 13

Dacă te afli în căutarea unui fel de mâncare răcoritor și sănătos pentru zilele toride de vară, te invităm să descoperi supa rece de castraveți și iaurt.

Această delicioasă supă se încadrează perfect în categoria alimentelor ușoare și hrănitoare, fiind o opțiune excelentă pentru orice masă a zilei.

6 din 13

Cu un continut foarte ridicat de fibre, fasolea neagra este o baza excelenta pentru supe care te ajuta sa slabesti sanatos.

7 din 13

O supa delicioasa care iti controleaza bine pofta de mancare este cea de linte, in care poti adauga diferite legume.

8 din 13

Supa cremă de leurdă este o supă de sezon, de care poți să te bucuri cu adevărat în perioada aprilie-iunie. Este foarte simplu de făcut și este gata în mai puțin de 30 de minute. Unde mai pui că are sub 150 calorii / porție.

9 din 13

Este ușor să faci supă de pui în casă și nu numai că economisești bani dar este și mult mai sănătoasă datorită conținutului de fier, colagen, vitamine și minerale.

Fierbeți oasele dintr-un pui întreg sau din bucăți de pui pentru ore întregi sau pregătiți supa într-o singură oră. Legumele și verdeața sunt secretul pentru mai multă aromă.

10 din 13

O supă extrem de simplă, răcoritoare și plină de vitamine, în care morcovii sunt vedeta. E gata în 10 minute, nu necesită nici timp, nici răbdare prea multă și veți avea un bol plin cu vitamine și fibre proaspăt stoarse, din legume.

Supele gazpacho au avantajul că substanțele nutritive din legume rămân întregi și nu se pierde nimic, pentru că nu sunt preparate termic si sunt indicate în curele de slăbire.

11 din 13

Această rețetă de supă cremă de gulii este foarte gustoasă, se prepară ușor și este perfectă pentru cei care țin o dietă vegetariană.

Gulia face parte din categoria legumelor crucifere. Acestea sunt bogate în antioxidanți și au efecte antiinflamatorii. Legumele crucifere sunt, de asemenea, sărace în calorii fiind perfecte pentrru cei care sunt la dietă.

12 din 13

Supa de dovleac este o sursă importantă de vitamine și alți nutrienți. Este bogată în vitamina A, care ajută la îmbunătățirea sănătății ochilor. Are un conținut scăzut de calorii, deci are beneficii mari în pierderea în greutate, menținând în același timp senzația de sațietate mai mult timp.

Supa de dovleac nu este doar o opțiune minunată pentru oricine luptă împotriva indigestiei și a infecțiilor stomacale, ci și pentru cei care urmează o cură de slăbire.

13 din 13

Supa cremă de conopidă ce este un aliat în lupta cu kilogramele în plus se pregătește cât se poate de ușor. Delicioasă și hrănitoare, aceasta reprezintă un adevărat aliat în perioadele în care vă doriți să pierdeți în greutate.

Conopida este foarte săracă în calorii. Prin urmare, persoanelor care își doresc să piardă în greutate le este recomandat să o includă zilnic în dietă. De altfel, dincolo de cantitatea mică de calorii pe care o are conopida, aceasta ajută la restartarea metabolismului, datorită fibrelor și nutrienților pe care îi conține.