Timp total 1 oră și 41 minute
Ingrediente
- Pt. blaturi avem nevoie de:
- 4 ouă;
- 200 gr. zahăr;
- 100 ml. ulei;
- 100 ml. apă fierbinte;
- 250 gr. făină;
- 1 praf de copt;
- 1.5 lg. cacao.
- Pt. cremă (în rețeta originală se fierbea doar o budincă de vanilie cu zahăr și lapte, apoi se adauga untului spumat, însă eu
- am modificat crema după gusturile mele):
- 1 plic budincă de vanilie (sau 2 lg. amidon);
- 2 ouă;
- 4 lg. zahăr;
- 350 ml. lapte;
- 1 ciocolată albă;
- esență de vanilie;
- 200 gr. unt.
- Pt. glazură și decor:
- 100 gr. ciocolată cu lapte;
- 2 lg. ulei;
- aprox. 100 gr. nucă de cocos.