Este genul de supa care face minuni atunci cand esti racit.
Timp total 50 minute
Ingrediente
4 cani de carne de pui fiarta, rupta in bucati 1 cupa de telina tocata 1/4 cana de morcovi tocati 1/4 ceasca de ceapa tocata 1/4 cana de unt 200g fidea cu ou 12 cesti de apa adaos pentru mancaruri (de pui), dupa gust 1/2 lingurita de maghiran uscat 1/2 lingurita de piper negru macinat 1 frunza de dafin 1 lingura de patrunjel uscatMod de preparare
1. Intr-o cratita mare, se calesc telina si ceapa in unt sau margarina.2. Se adauga carnea de pui, morcovii, apa, adaosul pentru mancaruri, maghiran, piper negru, frunze de dafin si patrunjel. Se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
Se adauga fideaua si se fierbe timp de inca 10 minute. Se serveste imediat.