Mancare de fasole

Mancare de fasole retete: cum gatesti mancare de fasole si cele mai gustoase retete de mancare de fasole verde, mancare de fasole pastai, bors de fasole, ciorba de fasole verde cu afumatura, ciorba fasole, prajeala pentru fasole batuta, fasole verde cu branza la cuptor, fasole cu ciolan la slow cooker, mancare de ciuperci, mancare de varza.

Mancare de fasole cu afumatura

Ciolan Kaizer afumatFasoleCeapaArdei gras rosu1 morcovMararFoi de dafinPiperPasta de tomate

Mâncare de fasole verde cu morcovi

Mâncarea de fasole verde cu morcovi este o alegere pe care nu o vei regreta. Rețetă simplă, rapidă și plnă de culoare. Vei descoperi că mâncarea sănătoasă poate fi și incredibil de delicioasă.

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

1kg fasole 4cepe mari 3 morcovi 1/2 gulie 1legatura marar 1legatura patrunjel sare piper,100g pasta de tomate

Mâncare de fasole verde congelată

Încercă rețeta de mâncare de fasole verde congelată! Convenabilă și nutritivă, această mâncare este ideală pentru mese rapide, nutritive și chiar pentru cei care țin post. 

fasole cu costita afumata

500g costita (afumata) 1 Kg fasole boabe (3 conserve) o ceapa un morcov (nu foarte mare) 3 sferturi ardei gras(diferite culori) ulei si sare (ca la orice mancare) 3 linguri de bulion

Mancare de fasole boabe cu afumatura

.500g fasole boabe .500 g afumatura .2 cepe .1 ardei gras .2 morcovi .2-3 rosii .foi de dafin .cimbru .piper boabe .sare

Mâncare de fasole cu spanac

Mâncarea de fasole cu spanac este o mâncare sățioasă, ideală pentru un prânz sau o cină consistentă. Poate fi servită caldă, cu pâine proaspătă și o salată de roșii cu brânză sau murături asortate.

Mancare de fasole galbena

-2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria) -1 ceapa -1 lingura de pasta de ardei -250 ml de suc de rosii -1 capatana de usturoi -1 legatura de marar -2 lingurite de Secretul gustului -sare

Mâncare de pui cu fasole verde

Mâncarea de pui cu fasole verde nu este doar delicioasă, ci și ușoară, perfectă pentru menținerea siluetei. Este o opțiune excelentă pentru prânz sau cină.

Mancare de fasole boabe cu chiftele

ceva chifteleo ceapaun ardei grasun morcovo cutie (400 gr) de rosii maruntite, in suc propriuo cutie (400 gr) fasole boabeo legatura patrunjelcativa catei de usturoio frunza de dafinsare, piper dupa gust

Mancare cu fasole galbena si carne de pui

1 kg fasole galbena proaspata 500 gr pulpe de pui dezosate 2-3 linguri pasta de tomate 3 fire de cepa verde 1 fir de usturoi verde 2 morcovi marar verde 3 linguri ulei de masline sare piper macinat.

M^ancare de fasole verde si praz

300 g fasole verde congelata 20 cm dintr-un praz t&acircnar o jumatate dintr-un ardei rosu un morcov potrivit zeama de la o lam&acircie 20 ml ulei de rapita (un cubulet de unt pentru cei care nu postesc ) sare roz de Himalaya piper alb

Mâncare de fasole boabe dietetică (de post)

Dacă ești în căutarea unei rețete rapide, sănătoase și de post, mâncarea de fasole boabe din conservă este soluția perfectă. Această variantă dietetică se prepară în doar câteva minute, datorită faptului că folosești fasole deja gătită, din conservă.Nu doar că economisești timp, dar te bucuri și de un preparat hrănitor, bogat în proteine și fibre, ideal pentru oricine dorește o masă echilibrată fără efort prea mare.

Fasole prăjită - rețeta clasică mexicană

Învață cum să faci frijoles refritos, rețeta clasică mexicană de fasole prajită. Rețeta este simplă și ușor de urmat, iar rezultatul este delicios!

Piure de conopidă, fasole verde, cartofi și dovlecei

Cauți o rețetă ușoară, hrănitoare și delicioasă pentru tine sau pentru copii? Nu căuta mai departe! Acest piure de conopidă, fasole verde, cartofi și dovlecei este plin de vitamine și minerale și are un gust minunat.

Feijoada - tocană braziliană cu fasole

Feijoada, o tocană bogată și aromată cu fasole neagră, este considerată mâncarea națională a Braziliei. Este o mâncare consistentă de fasole neagră, gătită cu diverse tipuri de carne de porc și de vită. Originile sale umile provin din tradițiile culinare portugheze și datează din perioada colonială când sclavii aduceau acest fel de mâncare, folosind resturile de carne de la mesele stăpânilor lor pentru a le combina cu fasolea locală.

Mancare De Fasole Verde Cu Carne

1 kg fasole verde 4 cepe 1 morcov potrivit cateva bucati de telina 2-3 buc ardei gras sau capia(daca aveti mai multe culori este minunat)se poate folosi si ardei congelat sau conservat 500 g rosii sau 4 linguri pasta de tomate putin ulei marar,tarhon dupa gust sare, dupa gust Puteti folosi carne de pui, sau vitel.Carnea se poate fierbe inainte de a se pune in mancare sau sa se prajeasca si se adauga la final.Daca se fierbe carnea folositi zeama de carne in loc de apa si daca va mai ramane zeama puteti face o supa cu galusti delicioasa sau un pilaf.

Mancare cu carnati

4 felii de bacon afumat,1 - 2 ceapa rosie legatura de patrunjel, 2 morcovi potriviti cateva ramuri de rozmarin proaspat (sau uscat), 3 frunze proaspete de dafin,2 fire de praz 400 g cârnaţi (de preferat afumati), 3-4 felii groase de paine,2 catei de usturoi, 500g pasta de tomate,100 grame de fasole verde (se poate folosi si uscata, dar aceasta trebuie fiarta bine inainte sa ne apucam de gatit)

Mâncare din păstăi de fasole cu carne de porc

Mancare din pastai de fasole cu carne de porc este un preparat tradițional românesc, savurat în special vara, când păstăile de fasole sunt proaspete și fragede. Este o combinație delicioasă de arome și texturi, ușor de preparat și foarte versatilă.

Iahnie de fasole cu cârnați

Savurează iahnia de fasole cu cârnați, un preparat tradițional reconfortant și delicios. Află cum să adaptezi rețeta la nevoile tale și cum să o incluzi într-o dietă echilibrată, menținând un stil de viață sănătos și activ.

Mancare mexicana

- 500 grame carne tocata amestec porc si vita - 400 grame fasole rosie - 4 rosii coapte - 2 cepe - 2 ardei capia - un ou - mustar - condimente (chilli piper sare) - sosuri picante

Pui Cu Fasole La Cuptor

2 linguri ulei de masline 2 pulpe de pui 1 ceapa rosie 1 lingura pasta miso (optional) 350 ml supa de pui/apa 400g fasole verde (conserva) 200g fasole boabe (conserva) menta patrunjel busuioc

Salata mexicana cu fasole si chorizo

Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci vara este sa folosesti aragazul. Noi ne-am gandit la asta deja si iti aratam o reteta de salata satioasa.

Fasole bătută cu ardei copt

Descoperă secretul unei mese de succes cu rețeta noastră de fasole bătută cu ardei copt. Ideală pentru prânz sau cină, ușor de pregătit și extrem de savuroasă.

Fasole verde la borcan pentru iarnă

Este perioada ideală pentru a ne ocupa de conservele pentru iarnă. Legumele și fructele românești s-au copt, așa că astăzi vă propunem o rețetă de fasole verde (sau galbenă) la borcan, pe care o puteți păstra peste iarnă.  Puteți folosi fasole verde, galbenă, fideluță sau fasole grasă și puteți alege să nu o opăriți înainte, dacă vreți ca fasolea să se păstreze cât mai crudă. Trebuie însă să știți că fasolea opărită se păstrează mai bine, iar fasolea crudă are nevoie să fie depozitată într-un loc cu temperaturi mai scăzute, cum ar fi un beci sau pivniță.

Oua soricei

oua piper negru boabe cascaval

Noodles Cu Vita Si Legume (Reteta Chinezeasca)

Carnea de vita si legumele merg excelent cu noodles. O reteta foarte gustoasa si incredibil de repede de preparat.

Fasole verde cu rosii si usturoi

500 g fasole verde (am folosit fasole congelata) 500 g rosii o ceapa un ardei gras (am folosit ardei rosu congelat) o capatana mai mica de usturoi sau adaugati dupa gust ulei 3-4 linguri pesmet 1-2 legaturi patrunjel tocat piper,

Iahnie de fasole simpla

- 1 kg fasole alba - ulei de masline - o caciulie de usturoi - sare - piper

Mancarica de fasole cu afumatura

- o conserva de fasole (400g) si nu ma bateti dar nu am gasit fasole uscata - o ceapa plus un fir de ceapa verde pentru un plus de culoare - un morcov - un ardei gras (eu am pus kapia) - 100g costita afumata - 3 felii carnat chorizo (optional mie imi place cand gasesc bucati crocante de chorizo in fasole) - un cub condimente de legume - patrunjel dupa gust - o lingura pasta de tomate - sare si piper - ulei pentru prajit

Fasole bătută moldovenească

Rețeta de fasole bătută moldovenească este un preparat sățios, ce se află în topul preferințelor multor români, în special atunci când este servit cu murături de casă.

Lușcoș cu fasole - rețeta tradițională

Lușcoș cu fasole este o mâncare tradițională românească. De fapt este o rețetă ardelenească de inspirație ungurească.Aceasta rețetă simplă și hrănitoare este perfectă pentru oricine dorește să gătească un preparat rapid și gustos. Mai jos, vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a prepara acest fel de mâncare acasă.

Snitel de pui in aluat

1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua

Fasole verde păstăi cu usturoi

Fasole verde păstai cu usturoi - o combinație delicioasă de arome și texturi, care-ți vor încânta papilele gustative și-ți vor face poftă de mai mult! 🌟

Supa de fasole neagra

Cu un continut foarte ridicat de fibre, fasolea neagra este o baza excelenta pentru supe care te ajuta sa slabesti sanatos.

Fasole verde cu maioneza

500 g fasole verde1 ou100 ml ulei1 capatana de usturoipiper, chilli, cimbru

Salata de fasole cu morcov

200 gr fasole, 3 morcovi, 1 ardei iute, 3 lg. ulei de masline, cimbru, sare

Ficatei cu ciuperci

500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare

Salata de piure de fasole

300 g fasole boabe100 g ulei1 lingura zeama de lamaie (sare de lamiae sau otet)o ceapa mijlociesare

Fasole bătută ardelenească

Fasolea bătută ardelenească ar fi cea mai gustoasă dintre toate variantele de fasole bătută. Rețeta este cât se poate de simplă.

Iahnie de fasole ca-n Moldova

fasole uscata, o ceapa, 2 morcovi, citiva catei de usturoi, 2 foi de dafin si 1/2 lingurita bicarbonat, 3 cepe, sare, piper, boia dulce.

Onigiri

1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare 1 foaie de nori pentru umplut: conserva de ton scursa de ulei

Salata de fasole pastai

-1 punga de fasole pastai -sare -piper -1 lingurita Secretul gustului -ulei -otet -1 lingurita de zahar -usturoi

Păstăi de fasole verde pane

Atunci când vreți o alternativă mai sănătoasă pentru cartofii prăjiți, păstăile de fasole verde pane sunt o alegere delicioasă. Folosiți fasole verde fideluță, păstăi întregi, proaspete sau congelate și, într-o jumătate de oră, veți obține o gustare sau o garnitură delicioasă, depinde cum vreți să le savurați. Puteți alege să le rumeniți în cuptor, dacă vreți varianta mai light, sau să le prăjiți în baie de ulei.

Zacuscă de fasole pentru iarnă

Bucătăria românească este destul de ofertantă atunci când vine vorba despre conserve și preparate pentru iarnă. În ceea ce privește zacusca, există câteva alternative la rețeta clasică, pe care toți o cunoaștem. V-am prezentat deja o rețetă de zacuscă de ciuperci și una de zacuscă de pește pentru iarnă, așa că astăzi vă propunem o zacuscă de fasole. Simplă, ieftină și foarte la îndemână pentru orice gospodină. 

Mancarica De Fasole

- 2 pungi de fasole congelata - 3 legaturi de ceapa verde - 100 grame de ulei - 2 linguri de bulion - o lingura de delicat - piper macinat - o legatura de patrunjel - o capatana de usturoi

Morcovi in unt

3 morcovi, sare, 50 gr unt

Salata de fasole

200 g fasole fiarta o ceapa un gogosar in murat in otet 1/2 castravete proaspat 100 g masline o lingura mustar 2 linguri maioneza de post sare piper 2 linguri ulei de masline

Fasole Cu Coaste Afumate

coaste afumate fasole fiarta ceapa morcov patrunjel boabe piper ulei sare,doar daca e nevoie