Pandispan cu rahat

Pandispan cu rahat retete: cum gatesti pandispan cu rahat si cele mai gustoase retete de pandispan cu banane, pandispan cu fructe din compot, pandispan japonez, rulada cu mere cu foietaj, intorsuri cu untura, briose cu budinca, frecatei cu lapte, lavas cu carne, mancaruri cu smantana, desert cu mure.

Rețetă de pandișpan cu rahat – simplă, rapidă și delicioasă

Rețetă de pandișpan cu rahat, super simplă și delicioasă. Pufos, aromat și perfect pentru orice moment al zilei!

Cozonac cu nuca, mac si rahat

1 kg faina,2 pliculete drojdie,un litru lapte,250 g mac macinat, 200 g rahat, 300 g zahar, 600 g nuca macinata,un ou

Prajitura de mere cu pandispan

-4-5 mere de Michigan rase si puse cu putin zahar si scortisoara -350g biscuiti macinati -ptr pandispan: am folosit -4 oua -4 ling faina -4 linguri zahar -4 linguri ulei si praf de copt

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Prajitura Albina cu foi de pandispan

Ingrediente foi de pandispan:250g zahar pudra8 oua medii250g faina albaIngrediente crema de gris:250ml lapte1 zahar vanilat180g zahar (brun pentru o aroma deosebita)1 lingura de miere (cu varf)200g untAditional:gem acrisorzahar pudra

Prăjitură cu foi de napolitane și rahat

Descoperă o rețetă simplă și rapidă de prăjitură cu foi de napolitane și rahat, perfectă pentru orice ocazie. Un desert delicios, gata în câteva minute!

Fursecuri vanilate cu rahat

280 g unt 350 g faina seminte vanilie 80 g zahar pudra 1 plic budinca de vanilie 1 lingurita praf de copt rahat colorat zahar pudra cu vanilie

Tort cu stafide si rahat

270 gr faina, 200 gr zahar, 270 gr unt , 7 oua, o lingurita de praf de copt, bucatele de rahat, stafide, glazura de ciocolata

Cornuri cu rahat. Rețetă simplă și delicioasă

Cornurile cu rahat sunt o adevărată încântare pentru papilele gustative, o combinație perfectă între aluatul pufos și umplutura dulce și aromată.Dacă vrei să te bucuri de gustul autentic al copilăriei sau pur și simplu să pregătești un desert delicios, această rețetă este pentru tine. 

Prajitura cu foi si pandispan

Pentru 2 foi:1 ou, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 4 linguri lapte, 1 lingura cacao, 1 lingura amoniac stins, faina cat cuprinde; Pandispan: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri cu varf de faina; Crema:1/3 margarina, 1/2 lapte, 3 linguri faina, 3 linguri cacao, 4 linguri zahar, mirodenii. Glazura: cacao, zahar, margarina lapte.

Rețeta de cozonac a lui Chef Cătălin Scărlătescu

Secretul cozonacilor ca la carte constă în răbdare și ingredientele de calitate. Dacă îi frământați suficient și aveți răbdare să îi lăsați să se dospească cât trebuie, reușita va fi una sigură. Astăzi vă prezentăm o rețetă celebră de cozonac, poate cea mai cunoscută și mai apreciată de pe internetul românesc: rețeta de cozonaci a lui Chef Cătălin Scărlătescu.  Pufoși, crescuți, aromați și umpluți cu cremă de ciocolată de calitate, acești cozonaci sunt perfecți pentru mesele de sărbătoare și nu numai. 

Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă

(pentru aproximativ 40 de cornulețe)300 g de făină150 g de unt cu minimum 80% grăsime 70 g de zahăr tos 1 linguriță de praf de copt un praf de sare fină 1 gălbenuș 1 ou întreg 2 linguri de lapte 150 g de rahat 150 g de zahăr pudră

Rulada de pandispan cu ananas si cocos

Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate

Cornulețe fragede de post, cu gem sau rahat

Cornulețele de post cu gem sau rahat pot fi fragede, chiar dacă sunt pregătite în varianta de post, fără ouă, unt, untură sau smântână.

Prajitura cu jeleu si rahat

300 gr faina de grau 000 4 oua 100 ml ulei 1 lingura margarina 100 gr zahar 40 gr zahar vanilat 50 gr iaurt 100 gr rahat multicolor o portocala praf de copt un plic praf de jeleu de portocale (de la lidl)

Napolitane cu cremă caramel, nuci și rahat

Încearcă această rețetă de napolitane cu cremă caramel, nuci și rahat! Este ușor de făcut și nu necesită coacere, deci poți pregăti rapid un desert delicios chiar la tine acasă.

Cornulețe cu untură și rahat

Cornulețele cu untură și rahat sunt fragede, aromate și ușor de făcut. Rețeta este ideală pentru sărbători sau pentru momentele când vrei un desert rapid. În plus, sunt mai gustoase decât cele cu unt, datorită unturii, care le face să se topească în gură.

Cozonaci impletiti cu mac, stafide si rahat

1 kg faina, 400 grame zahar,50 grame drojdie proaspata, coaja de la o lamaie, esenta de rom, 500 ml lapte, 200 grame margarina sau unt, 4 oua, sare, 100 grame mac, 100 grame nuca prajita si macinata, 100 grame rahat, 100 grame stafide, esenta de vanilie

Cornulețe de post cu rahat și apă minerală

În perioada postului, puteți alege să pregătiți o rețetă simplă și rapidă de cornulețe cu rahat, apă minerală și aluat fraged.

Cozonaci cu ciocolata, rahat si stafide

Lista ingrediente:300 ml lapte cald,7 oua,1 cana de 200 de grame zahar alb,50 de ml de ulei de floarea-soarelui,4 cuburi de drojdie,coaja de la o lamaie,2 pliculete de zahar vanilat,250 de grame de miez de nuca,50 de grame de pudra de cacao,1 mana de stafide,4 cubulete rahat1 kilogram de faina alba.

Strudel cu nuci si rahat

Pentru aluat 1/2 pahar de zahar 2 oua 1/2 pahar de ulei 1/2 pahar de miere curata coaja de lamaie 1 plic zahar vanilat 2 si 1/2 pahare de faina 1/2 plic de praf de copt Pentru umplutura 200 g de nuci macinate 1-2 linguri de zahar 1plic de zahar vanilat rahat dupa gust

Cozonac cu rahat și stafide

Descoperă cum să faci un cozonac pufos cu rahat și stafide, după o rețetă tradițională românească, perfectă pentru sărbători. Aluatul moale și aromat, plin de umplutură, te va încânta de la prima degustare.

Cozonac cu rahat simplu - pufos și moale

Învață cum să prepari un cozonac simplu cu rahat, dar extrem de gustos. Urmează această rețetă clasică pentru un cozonac pufos și aromat, perfect pentru orice ocazie festivă.

Cozonac cu nucă și rahat - pufos și aromat

Descoperă secretul unui cozonac cu nucă și rahat, pufos și aromat! Urmărește rețeta noastră pas cu pas pentru un desert tradițional delicios și irezistibil.

Pandispan cu fulgi de ciocolata

6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 150 g ciocolata menaj

Pandispan vesel cu prune

8 oua300g zahar300g de faina8 linguri uleiun plic zahar vanilatun kg prune

Pandispan cu nectarine

4 nectarine, 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, un praf de sare, un praf scortisoara

Pandispan tigrat

* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri) * 1 cana zahar * 1 cana faina * 1/2 cescuta ulei * cacao * esente la alegere eu am folosit portocala lamaie vanilie

Punem sau nu rahat în cozonac?

Controversa anului: Punem sau nu rahat în cozonac?  Votează și vezi ce cred alții. Rezultatele te pot surprinde.

Tarta cu banane si nectarine

un blat de pandispan din 6 oua 1 plic crema de vanilie 2 -3 nectarine 1 banana 1 plic tort jele transparent

Tavalita cu pandispan

blat-10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar sos de ciocolata-20 linguri lapte,6 linguri cacao,1 pachet margarina,400 g zahar nuca cocos-200 g

Pandispan cu caise

10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava

Trifle englezesc cu cirese

300g pandispan300g cirese6lg lichior de cirese500ml crema englezeasca500ml frisca lichidamigdale

Pandispan alb cu sirop de lapte

7 oua,300 g zahar,zeama si coaja de la o lamaie,4 linguri de ulei,250 g fainao cana lapte100g lapte condensat

Pandispan cu visine

5 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 5 linguri unt topit 1 lingura de cacao 500 g visine

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Trifle De Vara

Cu coacaze, zmeura si capsuni, acest preparata este un desert de vara usor.

Prajitura cu crema de nuca

1 blat de pandispan mai inalt. Crema: o cana de nuci prajite si sfaramate, o cana de zahar, 2 Lg cacao, o cescuta de lapte, un sfert de unt-margarina (60g).

Pandișpan cu portocale - pufos și parfumat, gata în mai puțin de o oră

Rețetă simplă și rapidă pentru un pandișpan cu portocale pufos și parfumat. Un desert clasic, perfect pentru orice ocazie, gata în mai puțin de o oră!

Bomboane paianjen cu ciocolata

1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar

Pandișpan pufos din 10 ouă - desertul perfect pentru orice ocazie!

Pandișpan pufos din 10 ouă - desertul clasic care nu se demodează niciodată! Cu o textură incredibil de pufoasă și un gust delicat, acest pandispan este perfect pentru o seară dulce acasă sau pentru o petrecere festivă.

Prajitura Rapida Cu Capsuni

1 blat facut din pandispan 250 de grame crema de branza (mascarpone sau philadelphia) 1 canita de zahar alb 250 de grame frisca lichida 1kg capsuni proaspete, feliate 200g glazura de capsuni

Pandispan cu cirese

4 oua,200 gr zahar,200 gr faina,150 ml apa,150 ml ulei,250 gr cirese fara samburicoaja rasa de lamaie,zahar pudra,sare

Chec oparit

4 oua, 4 linguri de apa, 4 linguri de ulei, 200 gr zahar, 240 gr faina, coaja de portocala si rahat taiat bucatele

Chec cu smochine

7 oua210 g zahar210 g fainaun praf de sare150 g smochine150 g rahat rosu1 esenta de vanilie

Prajitura cu albusuri

10 albusuri 2 cani zahar 2 cani faina 2 cani amestec de nuci taiate stafide rahat 100 g ulei sucul si coaja de la o lamaie 1 plic praf de copt

Pandispan in sos de lamaie

Aceasta reteta este inspirata din revista "Secretele bucatariei"Avem nevoie de:-300 gr. zahar tos-2 fiole esenta de lamaie-1 fiola esenta de portocale-120 gr. faina-6 oua-1 cubulet de unt-3 albusuri-50 gr. zahar praf-1 lamaie

Pandișpan cu prune

Prăjiturile cu fructe sunt o alegere delicioasă pentru un desert ușor și la îndemână. Gustul dulce al prăjiturii se potrivește perfect cu fructele ușor acrișoare. Iar dacă avem la îndemână fructe de sezon, ne putem baza pe un desert delicios, pentru orice ocazie. Astăzi vă propunem un pandișpan simplu, pufos, cu prune. Puteți face și varianta cu cacao, caz în care veți înlocui 2-3 linguri din cantitatea de făină cu cacao. Ambele variante sunt delicioase și merită încercate, cu orice combinație de fructe. 

Pandispan Cu Pere Si Migdale

Un pandispan parfumat, cu mere si pere si aromat cu migdale. Il poti servi cu frisca, pentru un rasfat complet.

Cornulețe cu smântână și untură. Un deliciu ca pe vremea bunicii

Cornulețe fragede cu smântână și untură - una din cele mai delicioase și mai bune rețete de cornulețe.