Pandispan cu rahat

Pandispan cu rahat retete: cum gatesti pandispan cu rahat si cele mai gustoase retete de pandispan cu banane, pandispan cu fructe din compot, pandispan japonez, rulada cu mere cu foietaj, intorsuri cu untura, briose cu budinca, frecatei cu lapte, lavas cu carne, mancaruri cu smantana, desert cu mure.

Pandispan cu rahat

6 oua,6 linguri de faina,6 linguri zahar,6 linguri ulei,rahat rosu,cacao,un praf de sare

Napolitane cu rahat

1 pachet de napolitane ( 10 foi mici sau 5 mari), 150 gr margarina, 1 kg rahat, 1 lamaie mare.

Cornulete cu untura si rahat

* 150 g untura * 2 galbenusuri * 100 g smantana * 1 lingurita extract de vanilie * 1 praf de sare * faina cat cuprinde * zahar pudra pentru pudrat * rahat

Cornuri cu rahat

250 g margarina moale 500 ml lapte 50 g drojdie 125 g zahar 1 kg faina 4-5 plicuri zahar vanilat 250 g rahat sare, esente, susan

Prajitura de mere cu pandispan

-4-5 mere de Michigan rase si puse cu putin zahar si scortisoara -350g biscuiti macinati -ptr pandispan: am folosit -4 oua -4 ling faina -4 linguri zahar -4 linguri ulei si praf de copt

Cozonac cu nuca, mac si rahat

1 kg faina,2 pliculete drojdie,un litru lapte,250 g mac macinat, 200 g rahat, 300 g zahar, 600 g nuca macinata,un ou

Prajitura cu foi de napolitana si rahat

5 oua7 linguri de zaharo cana nuca tocatao bucata ciocolata amara sau cu lapteo cana rahat taiat bucatele mici

Prajitura cu foi de napolitane si rahat

Ingredientele: - 1 pachet de napolitane ( 10 foi mici sau 5 mari)- 150 gr margarina- 1 kg rahat- 1 lamaie mare.

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Prajitura Albina cu foi de pandispan

Ingrediente foi de pandispan:250g zahar pudra8 oua medii250g faina albaIngrediente crema de gris:250ml lapte1 zahar vanilat180g zahar (brun pentru o aroma deosebita)1 lingura de miere (cu varf)200g untAditional:gem acrisorzahar pudra

Napolitane cu crema caramel,nuci si rahat

400 gr zahar 4 galbenusuri 200 gr unt 300 gr nuca(jumatate macinata iar cealalta jumatate taiata) 6 cubulete de rahat divers colorate 4 foi de napolitana 3 pliculete zahar vanilat esenta de rom

Fursecuri vanilate cu rahat

280 g unt 350 g faina seminte vanilie 80 g zahar pudra 1 plic budinca de vanilie 1 lingurita praf de copt rahat colorat zahar pudra cu vanilie

Tort cu stafide si rahat

270 gr faina, 200 gr zahar, 270 gr unt , 7 oua, o lingurita de praf de copt, bucatele de rahat, stafide, glazura de ciocolata

Prajitura cu foi si pandispan

Pentru 2 foi:1 ou, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 4 linguri lapte, 1 lingura cacao, 1 lingura amoniac stins, faina cat cuprinde; Pandispan: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri cu varf de faina; Crema:1/3 margarina, 1/2 lapte, 3 linguri faina, 3 linguri cacao, 4 linguri zahar, mirodenii. Glazura: cacao, zahar, margarina lapte.

Cozonacul cu rahat si ciocolata al Cristinei Toth

600 gr faina 150 ml lapte 100gr unt topit 25 gr drojdie 180 gr zahar 1lingurita esenta de vanilie 3oua+1galbenus 1praf sare 1lingura suc de lamaie coaja de portocala 300=350 gr rahat 100 gr ciocolata cu lapte

Rulada de pandispan cu ananas si cocos

Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate

Rețeta de cozonac a lui Chef Cătălin Scărlătescu

Secretul cozonacilor ca la carte constă în răbdare și ingredientele de calitate. Dacă îi frământați suficient și aveți răbdare să îi lăsați să se dospească cât trebuie, reușita va fi una sigură. Astăzi vă prezentăm o rețetă celebră de cozonac, poate cea mai cunoscută și mai apreciată de pe internetul românesc: rețeta de cozonaci a lui Chef Cătălin Scărlătescu.  Pufoși, crescuți, aromați și umpluți cu cremă de ciocolată de calitate, acești cozonaci sunt perfecți pentru mesele de sărbătoare și nu numai. 

Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă

(pentru aproximativ 40 de cornulețe)300 g de făină150 g de unt cu minimum 80% grăsime 70 g de zahăr tos 1 linguriță de praf de copt un praf de sare fină 1 gălbenuș 1 ou întreg 2 linguri de lapte 150 g de rahat 150 g de zahăr pudră

Cornulețe fragede de post, cu gem sau rahat

Cornulețele de post cu gem sau rahat pot fi fragede, chiar dacă sunt pregătite în varianta de post, fără ouă, unt, untură sau smântână.

Prajitura cu jeleu si rahat

300 gr faina de grau 000 4 oua 100 ml ulei 1 lingura margarina 100 gr zahar 40 gr zahar vanilat 50 gr iaurt 100 gr rahat multicolor o portocala praf de copt un plic praf de jeleu de portocale (de la lidl)

Strudel cu nuca si rahat ptr sarbatori

ptr aluat 200 gr de unt moale 1 ou 3linguri apa rece 3linguri de otet 1lingura zahar 350gr de faina alba ptr umplutura rahat Lacum de diferite culori 300 gr de nuci macinate 3linguri de zahar 1plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie 2linguri de ulei ptr fiecare foaie

Cozonaci impletiti cu mac, stafide si rahat

1 kg faina, 400 grame zahar,50 grame drojdie proaspata, coaja de la o lamaie, esenta de rom, 500 ml lapte, 200 grame margarina sau unt, 4 oua, sare, 100 grame mac, 100 grame nuca prajita si macinata, 100 grame rahat, 100 grame stafide, esenta de vanilie

Cornulețe de post cu rahat și apă minerală

În perioada postului, puteți alege să pregătiți o rețetă simplă și rapidă de cornulețe cu rahat, apă minerală și aluat fraged.

Cozonaci cu ciocolata, rahat si stafide

Lista ingrediente:300 ml lapte cald,7 oua,1 cana de 200 de grame zahar alb,50 de ml de ulei de floarea-soarelui,4 cuburi de drojdie,coaja de la o lamaie,2 pliculete de zahar vanilat,250 de grame de miez de nuca,50 de grame de pudra de cacao,1 mana de stafide,4 cubulete rahat1 kilogram de faina alba.

Pandispan pufos

5 oua 5 linguri ulei 1 cana zahar 1 cana faina arome

Strudel cu nuci si rahat

Pentru aluat 1/2 pahar de zahar 2 oua 1/2 pahar de ulei 1/2 pahar de miere curata coaja de lamaie 1 plic zahar vanilat 2 si 1/2 pahare de faina 1/2 plic de praf de copt Pentru umplutura 200 g de nuci macinate 1-2 linguri de zahar 1plic de zahar vanilat rahat dupa gust

Cozonac cu rahat și stafide

Descoperă cum să faci un cozonac pufos cu rahat și stafide, după o rețetă tradițională românească, perfectă pentru sărbători. Aluatul moale și aromat, plin de umplutură, te va încânta de la prima degustare.

Cozonac cu rahat simplu - pufos și moale

Învață cum să prepari un cozonac simplu cu rahat, dar extrem de gustos. Urmează această rețetă clasică pentru un cozonac pufos și aromat, perfect pentru orice ocazie festivă.

Cozonac cu nucă și rahat - pufos și aromat

Descoperă secretul unui cozonac cu nucă și rahat, pufos și aromat! Urmărește rețeta noastră pas cu pas pentru un desert tradițional delicios și irezistibil.

Cozonac cu migdale si rahat

Aluat faina tip000 1kg zahar 200gr galbenusuri 8 buc 1 lingurita de sare lapte 400ml unt 30 gr drojdie proaspata 50 gr ulei 100 ml o lg razatura de lamaie o lg razatura de portocala 1 fiola esenta de rom 1 fiola esenta vanilie Crema 8 albusuri 25 gr cacao 150 gr zahar esenta rom si vanilie esenta de migdale (foarte putina) 400 gr migdale maruntite 200 gr rahat un galbenus pentru uns deasupra

Pandispan cu fulgi de ciocolata

6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 150 g ciocolata menaj

Pandispan vesel cu prune

8 oua300g zahar300g de faina8 linguri uleiun plic zahar vanilatun kg prune

Pandispan cu nectarine

4 nectarine, 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, un praf de sare, un praf scortisoara

Pandispan tigrat

* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri) * 1 cana zahar * 1 cana faina * 1/2 cescuta ulei * cacao * esente la alegere eu am folosit portocala lamaie vanilie

Tarta cu prune personalizata

1 blat de pandispan 1 plic crema de vanilie 1 plic tort jele transparent 500 gr prune

Tarta cu banane si nectarine

un blat de pandispan din 6 oua 1 plic crema de vanilie 2 -3 nectarine 1 banana 1 plic tort jele transparent

Punem sau nu rahat în cozonac?

Controversa anului: Punem sau nu rahat în cozonac?  Votează și vezi ce cred alții. Rezultatele te pot surprinde.

Tavalita cu pandispan

blat-10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar sos de ciocolata-20 linguri lapte,6 linguri cacao,1 pachet margarina,400 g zahar nuca cocos-200 g

Pandispan cu caise

10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava

Trifle englezesc cu cirese

300g pandispan300g cirese6lg lichior de cirese500ml crema englezeasca500ml frisca lichidamigdale

Pandispan alb cu sirop de lapte

7 oua,300 g zahar,zeama si coaja de la o lamaie,4 linguri de ulei,250 g fainao cana lapte100g lapte condensat

Pandispan cu visine

5 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 5 linguri unt topit 1 lingura de cacao 500 g visine

Cozonac

1 kg faina 4 oua 1/2 litrii lapte 7 linguri ulei 50g drojdie coaja de lamaie rasa nuca macinata stafide cacao rahat zahar vanilat

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Trifle De Vara

Cu coacaze, zmeura si capsuni, acest preparata este un desert de vara usor.

Inghetata coapta

-biscuite de pandispan -3 cupe de inghetata de care dorim -1 ling. de gem de fructe de padure -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar -toping de ciocolata

Prajitura cu crema de nuca

1 blat de pandispan mai inalt. Crema: o cana de nuci prajite si sfaramate, o cana de zahar, 2 Lg cacao, o cescuta de lapte, un sfert de unt-margarina (60g).

Mozaic

200 g biscuiti obisnuiti, 50 g margarina, 50 g nuci macinate, 100 g rahat, esenta de rom, 3 linguri cacao, 50 g zahar,200-250 ml apa.

Bomboane paianjen cu ciocolata

1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar