Pandispan cu rahat

Pandispan cu rahat retete: cum gatesti pandispan cu rahat si cele mai gustoase retete de pandispan cu banane, pandispan cu fructe din compot, pandispan japonez, rulada cu mere cu foietaj, intorsuri cu untura, briose cu budinca, frecatei cu lapte, lavas cu carne, mancaruri cu smantana, desert cu mure.

Pandispan cu rahat

6 oua,6 linguri de faina,6 linguri zahar,6 linguri ulei,rahat rosu,cacao,un praf de sare

Napolitane cu rahat

1 pachet de napolitane ( 10 foi mici sau 5 mari), 150 gr margarina, 1 kg rahat, 1 lamaie mare.

Cornulete cu untura si rahat

* 150 g untura * 2 galbenusuri * 100 g smantana * 1 lingurita extract de vanilie * 1 praf de sare * faina cat cuprinde * zahar pudra pentru pudrat * rahat

Cornuri cu rahat

250 g margarina moale 500 ml lapte 50 g drojdie 125 g zahar 1 kg faina 4-5 plicuri zahar vanilat 250 g rahat sare, esente, susan

Cozonac cu nuca, mac si rahat

1 kg faina,2 pliculete drojdie,un litru lapte,250 g mac macinat, 200 g rahat, 300 g zahar, 600 g nuca macinata,un ou

Prajitura cu foi de napolitana si rahat

5 oua7 linguri de zaharo cana nuca tocatao bucata ciocolata amara sau cu lapteo cana rahat taiat bucatele mici

Prajitura de mere cu pandispan

-4-5 mere de Michigan rase si puse cu putin zahar si scortisoara -350g biscuiti macinati -ptr pandispan: am folosit -4 oua -4 ling faina -4 linguri zahar -4 linguri ulei si praf de copt

Prajitura cu foi de napolitane si rahat

Ingredientele: - 1 pachet de napolitane ( 10 foi mici sau 5 mari)- 150 gr margarina- 1 kg rahat- 1 lamaie mare.

Napolitane cu crema caramel,nuci si rahat

400 gr zahar 4 galbenusuri 200 gr unt 300 gr nuca(jumatate macinata iar cealalta jumatate taiata) 6 cubulete de rahat divers colorate 4 foi de napolitana 3 pliculete zahar vanilat esenta de rom

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Prajitura Albina cu foi de pandispan

Ingrediente foi de pandispan:250g zahar pudra8 oua medii250g faina albaIngrediente crema de gris:250ml lapte1 zahar vanilat180g zahar (brun pentru o aroma deosebita)1 lingura de miere (cu varf)200g untAditional:gem acrisorzahar pudra

Fursecuri vanilate cu rahat

280 g unt 350 g faina seminte vanilie 80 g zahar pudra 1 plic budinca de vanilie 1 lingurita praf de copt rahat colorat zahar pudra cu vanilie

Tort cu stafide si rahat

270 gr faina, 200 gr zahar, 270 gr unt , 7 oua, o lingurita de praf de copt, bucatele de rahat, stafide, glazura de ciocolata

Cozonac pufos cu nucă și rahat

Se apropie Paștele, iar cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare. Unii preferă să îl cumpere, alții aleg să îl prepare în casă, iar adevărul e că nimic nu se compară cu mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor și rupt înainte să se răcească complet. Astăzi vă propunem o rețetă simplă de cozonac, foarte populară, și cu reușită sigură. Secretul este să respectați cantitățile și să aveți ingredientele pregătite de seara, la temperatura camerei. Puteți umple cozonacul cu orice vă place sau puteți omite rahatul sau stafidele, dacă nu se numără printre preferințele voastre. 

Cozonac gustos cu nuca si rahat

1 kg faina, 500 ml lapte, 4 oua, 200 g zahar, 50 g unt, 50 ml ulei, 40 g de drojdie proaspata, rahat, cacao, esenta de rom, coaja de lamaie, un praf de sare

Cozonac cu rahat si nuca

1 kg faina 0004 oua la temperatura camerei250 g zahar150-200 g ulei pentru framantat0,5 l lapte dulce20 g drojdie proaspata1 lingurita sarecoaja de lamaie rasaPentru umplutura: 1. zahar, cacao, nuca tocata2. cacao, rahat diverse arome

Cozonacul cu rahat si ciocolata al Cristinei Toth

600 gr faina 150 ml lapte 100gr unt topit 25 gr drojdie 180 gr zahar 1lingurita esenta de vanilie 3oua+1galbenus 1praf sare 1lingura suc de lamaie coaja de portocala 300=350 gr rahat 100 gr ciocolata cu lapte

Rețeta de cozonac a lui Chef Cătălin Scărlătescu

Secretul cozonacilor ca la carte constă în răbdare și ingredientele de calitate. Dacă îi frământați suficient și aveți răbdare să îi lăsați să se dospească cât trebuie, reușita va fi una sigură. Astăzi vă prezentăm o rețetă celebră de cozonac, poate cea mai cunoscută și mai apreciată de pe internetul românesc: rețeta de cozonaci a lui Chef Cătălin Scărlătescu.  Pufoși, crescuți, aromați și umpluți cu cremă de ciocolată de calitate, acești cozonaci sunt perfecți pentru mesele de sărbătoare și nu numai. 

Prajitura cu foi si pandispan

Pentru 2 foi:1 ou, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 4 linguri lapte, 1 lingura cacao, 1 lingura amoniac stins, faina cat cuprinde; Pandispan: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri cu varf de faina; Crema:1/3 margarina, 1/2 lapte, 3 linguri faina, 3 linguri cacao, 4 linguri zahar, mirodenii. Glazura: cacao, zahar, margarina lapte.

Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă

(pentru aproximativ 40 de cornulețe)300 g de făină150 g de unt cu minimum 80% grăsime 70 g de zahăr tos 1 linguriță de praf de copt un praf de sare fină 1 gălbenuș 1 ou întreg 2 linguri de lapte 150 g de rahat 150 g de zahăr pudră

Rulada de pandispan cu ananas si cocos

Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate

Cornulețe fragede de post, cu gem sau rahat

Cornulețele de post cu gem sau rahat pot fi fragede, chiar dacă sunt pregătite în varianta de post, fără ouă, unt, untură sau smântână.

Prajitura cu jeleu si rahat

300 gr faina de grau 000 4 oua 100 ml ulei 1 lingura margarina 100 gr zahar 40 gr zahar vanilat 50 gr iaurt 100 gr rahat multicolor o portocala praf de copt un plic praf de jeleu de portocale (de la lidl)

Strudel cu nuca si rahat ptr sarbatori

ptr aluat 200 gr de unt moale 1 ou 3linguri apa rece 3linguri de otet 1lingura zahar 350gr de faina alba ptr umplutura rahat Lacum de diferite culori 300 gr de nuci macinate 3linguri de zahar 1plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie 2linguri de ulei ptr fiecare foaie

Cozonaci impletiti cu mac, stafide si rahat

1 kg faina, 400 grame zahar,50 grame drojdie proaspata, coaja de la o lamaie, esenta de rom, 500 ml lapte, 200 grame margarina sau unt, 4 oua, sare, 100 grame mac, 100 grame nuca prajita si macinata, 100 grame rahat, 100 grame stafide, esenta de vanilie

Cornulețe de post cu rahat și apă minerală

În perioada postului, puteți alege să pregătiți o rețetă simplă și rapidă de cornulețe cu rahat, apă minerală și aluat fraged.

Cozonaci cu ciocolata, rahat si stafide

Lista ingrediente:300 ml lapte cald,7 oua,1 cana de 200 de grame zahar alb,50 de ml de ulei de floarea-soarelui,4 cuburi de drojdie,coaja de la o lamaie,2 pliculete de zahar vanilat,250 de grame de miez de nuca,50 de grame de pudra de cacao,1 mana de stafide,4 cubulete rahat1 kilogram de faina alba.

Pandispan pufos

5 oua 5 linguri ulei 1 cana zahar 1 cana faina arome

Strudel cu nuci si rahat

Pentru aluat 1/2 pahar de zahar 2 oua 1/2 pahar de ulei 1/2 pahar de miere curata coaja de lamaie 1 plic zahar vanilat 2 si 1/2 pahare de faina 1/2 plic de praf de copt Pentru umplutura 200 g de nuci macinate 1-2 linguri de zahar 1plic de zahar vanilat rahat dupa gust

Cozonac cu crema de nuci si rahat

Pentru 2 cozonaci Pentru aluat: -270gr zahar -1 kg faina -150ml ulei -450 ml lapte -6 galbenusuri -2 plicuri zahar vanilat -esenta rom+vanilie -coaja de la 2 lamai+2 portocale -1 pachet mic de drojgie(din acela cub) Pentru crema: -albusul de la cele 6 oua -nuca pisata(cu cat mai multa cu atat mai bine) -rahat taiat cubulete mici -3 linguri zahar -1 lingura cacao -1 zahar vanilat -2 esente rom

Cozonac cu nuca si rahat

Pentru aluat: 2 oua 10 gr. drojdie 60 gr. unt 200 ml lapte 100 gr. zahar 1/2 lingurita sare coaja portocala 550 gr faina Pentru umplutura: nuca macinata c^iteva linguri de zahar (depinde c^at de dulce va place) un plic de zahar vanilat 3 linguri de cacao lapte c^at pentru a omogeniza totul c^ateva bucatele de rahat taiate f^asii Pentru uns: un galbenus de ou 2 linguri lapte

Cozonaci cu nuca si rahat

Pentru aluat: 1,2 kg faina de grau (tavile mele sunt mai mari decat cele obisnuite) 4 galbenusuri, 100 ml lapte dulce, 300 ml iaurt gras, un cub drojdie verde, 100 ml ulei, 4 linguri de zahar, esenta dupa preferinta, apa minerala cam 100 ml Pentru umplutura: 1 kg nuci macinate, 100 gr stafide aurii, 500 gr rahat 4 albusuri, 700 gr dulceata de trandafiri, 1 plic de cacao, esenta de portocale

Cozonac cu nuca, rahat si cacao

ALUAT DE COZONAC:-1 kg faina-500 ml lapte-4 oua-250 gr zahar-50 gr unt-50 ml ulei-50 gr de drojdie proaspata-coaja de lamaie, coaja de portocala,-un praf de sareUMPLUTURA:-rahat taiat cubulete (circa 250 gr)-3 linguri cu cacao-1 fiola cu esenta de rom-4 albusuri-250 gr nuca macinata-100 gr stafide-150 gr zahar,sau dupa gustul fiecaruia

Cozonac cu migdale si rahat

Aluat faina tip000 1kg zahar 200gr galbenusuri 8 buc 1 lingurita de sare lapte 400ml unt 30 gr drojdie proaspata 50 gr ulei 100 ml o lg razatura de lamaie o lg razatura de portocala 1 fiola esenta de rom 1 fiola esenta vanilie Crema 8 albusuri 25 gr cacao 150 gr zahar esenta rom si vanilie esenta de migdale (foarte putina) 400 gr migdale maruntite 200 gr rahat un galbenus pentru uns deasupra

Pandispan cu fulgi de ciocolata

6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 150 g ciocolata menaj

Pandispan vesel cu prune

8 oua300g zahar300g de faina8 linguri uleiun plic zahar vanilatun kg prune

Pandispan cu nectarine

4 nectarine, 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, un praf de sare, un praf scortisoara

Pandispan tigrat

* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri) * 1 cana zahar * 1 cana faina * 1/2 cescuta ulei * cacao * esente la alegere eu am folosit portocala lamaie vanilie

Tarta cu prune personalizata

1 blat de pandispan 1 plic crema de vanilie 1 plic tort jele transparent 500 gr prune

Tarta cu nectarine personalizata

1 blat de pandispan,1 plic crema de vanilie,4 nectarine,1 plic tort jele transparent,sirop 200 ml.

Tarta cu banane si nectarine

un blat de pandispan din 6 oua 1 plic crema de vanilie 2 -3 nectarine 1 banana 1 plic tort jele transparent

Tavalita cu pandispan

blat-10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar sos de ciocolata-20 linguri lapte,6 linguri cacao,1 pachet margarina,400 g zahar nuca cocos-200 g

Pandispan cu caise

10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava

Trifle englezesc cu cirese

300g pandispan300g cirese6lg lichior de cirese500ml crema englezeasca500ml frisca lichidamigdale

Pandispan alb cu sirop de lapte

7 oua,300 g zahar,zeama si coaja de la o lamaie,4 linguri de ulei,250 g fainao cana lapte100g lapte condensat

Cozonac

1 kg faina 4 oua 1/2 litrii lapte 7 linguri ulei 50g drojdie coaja de lamaie rasa nuca macinata stafide cacao rahat zahar vanilat

Pandispan cu visine

5 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 5 linguri unt topit 1 lingura de cacao 500 g visine

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)