Prajitura de post cu miere de albine

Prajitura de post cu miere de albine retete: cum gatesti prajitura de post cu miere de albine si cele mai gustoase retete de prajitura foi cu miere, prajitura de post cu ananas, prajitura cu ananas de post, prajitura cu aluat razuit de post, cuib de viespi cu nuca si miere, foi cu miere si crema de vanilie, pui cu miere chinezesc, rata cu portocale si miere, prajitura boema de post, miere manuka originala.

Prajitura cu foi cu miere de albine

o foi cu miere de albine (eu le-am cumparat) o crema de tort cu gust de vanilie o zahar pudra vanilat o 100 g margarina o coaja de lam^aie o un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui oricum un gem un pic acrisor)

Ananas prajit cu miere de albine si inghetata

felii de ananas proaspat miere de albine fistic sirop de fructe de padure inghetata de vanilie

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Pentru aluat:10 linguri ulei,30 linguri lapte dulce,4 linguri zahar,un cub drojdie,coaja de lamaie,2 galbenusuri,700 gr. faina Pentru umplutura:200 gr nuca macinata,5 linguri zahar pudra,1 esenta de rom Pentru glazura:10 linguri miere de albine

Paine prajita cu miere

3 oua, 5 felii paine neagra, 3 lg miere de albine, sare, unt sau ulei

Salata verde cu piept de pui si miere de albine

Pentru 10 portii:piept de pui - 1,2 kgsalata verde - 700 gworkchester - 250 mlmiere de albine - 200 gmustar - 200 gulei 250 - mlapa minerala - 1 lsare, piper, otet - dupa gustporumbgem de fructe de padure (preferential) - 200 g

Prajitura cu miere si crema caramel

Ingrediente: Pentru foi: 1 ou,120g zahar,80 g unt,2 linguri miere de albine,3 linguri lapte,1 lingurita bicarbonat de sodiu,2 linguri de cacao,300 g faina. Crema: 200 g zahar,200 ml apa,3 linguri faina,100 ml lapte,120 g unt

Miere de albine cu miez de nuca

un borcan de 800 ml cu miere de albine jumatate borcan cu miez de nuca

Foi cu miere de albine si nuci macinate

200 g zahar, 100 g nuci macinate, 2 oua intregi, 250 g miere lichida, o lingura rasa de bicarbonat si 500 g faina

Prajitura cu alune si branza

100g alune macinate 30g faina200g branza-crema - la temp. camerei sau incalzita cateva secunde la microunde70g miere de albine (eu am pus de castane)2 oua

Lapte vegetal din orez

100 grame orez 1300 ml apa plata sau apa de izvor o lingurita de zahar de stevie sau miere de albine dupa gust (se poate indulci si la final) o lingurita rasa de scortisoara vanilie

Prajitura cu miere si migdale

Ingrediente:- 500 g zahar- 500ml apa- 2 pliculete praf de copt- 1 lingurita cu scortisoara- migdale, alune fistic, seminte de pin- faina cat cuprinde(aproximativ 500 g)- 1 lingurita cu miere- otet, sare

Mere umplute

mere, nuci,zeama de lamaie, margarina sau unt, scortisoara,cardamom, zahar vanilat, miere de albine,visine din dulceata- toate in cantitatile dorite de fiecare.

Napolitane cu miere si nuci

2 pachete foi de napolitane,300 gr miere de albine,200 gr zahar,200 gr nuci,50 ml rom,2linguri cacao,100 gr unt

Prajitura Albina (cu Miere Si Gem)

Ingrediente pentru foi: 400 gr. faina, 1 ou, 150 gr. zahar, 30 gr. unt (nesarat), 2 linguri miere de albine (incalzita), 2 1/2 linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat. Crema: 170 gr. unt (nesarat), 1 plic vanilie, 200 gr. zahar, 250 ml lapte, 2 linguri gris, 1 gem de caise, Glazura: 3 linguri apa, 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 25 g unt (nesarat), 1/2 ciocolata menaj

Prajitura din seminte de in si rodie

Ingrediente necesare pentru 2 portii: 10 linguri de seminte de in macinate &nbsp2 linguri de pudra de roscove 4-5 linguri de miere de albine 5 linguri de lapte sau apa o lingurita de praf de cardamon o rodie

Prajitura Kot'anyi

Pentru foi: 1 ou 120g zahar 80 g unt 2 linguri miere de albine 3 linguri lapte 1 lingurita bicarbonat de sodiu 2 linguri de cacao 300 g faina Pentru crema: 400 g ciocolata alba Heidi 400 ml frisca 5 gr gelatina coaja de lamaie de la Kotanyi

Orez cu miere si legume

1 cana orez, 2 morcovi, 2 lg miere de albine, 1 ardei gras, 1 ceapa, 30 ml ulei de masline, sare, piper, vegeta

Pepene cu sirop de miere, scorțișoară și iaurt

Prepara, in numai cateva minute, un desert delicios pentru zile toride de vara.

Mere umplute la cuptor

1 kg mere 200 g nuci 100 g miere de albine

Suc racoritor din pepene galben

2 kg.pepene galben, o lamaie, 4-5 linguri miere de albine

Prajitura Insiropata De Gris

Pentru Blat: 500 ml lapte 100 gr gris 100 gr cocos 50 gr unt 2 lg zahar Pentru Sirop: 100 ml apa 100 gr zahar 3 lg miere de albine

Prajitura Cu Nuca De Cocos

Aluatul -250 g zahar pudra -50 g ulei -1 ou -2 linguri de miere de albine -cca 200 ml lapte -300 g faina -1 lingurita cu virf de praf de copt Glazura -150 g zahar pudra -3 linguri lapte -2 linguri cacao -100 g unt Pt.decor -nuca de cocos

Sodou pentru copii

250 ml lapte, 1 lingurita de unt, 1 galbenus, 2 linguri miere de albine

Prajitura cu nuca si miere, de post

* 3 pahare de apa* 1 pahar de ulei* 3-4 pahare de faina* un pahar de zahar* 5 linguri de miere* esenta de vanile* esenta de rom* o mana de nuci* stafide* 1 praf de copt* cacaoGlazura:* 6 linguri de zahar* 6 liguri de apa* 6 linguri de ulei* 2 linguri de cacao

Prajitura Cu Biscuiti Si Ciocolata De Post

200 gr biscuiti 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 gr unt de cocos 1/2 cana lapte de soia 2 linguri miere 50 gr pepene galben confiat 60 gr alune de padure prajite si decojite 50 gr caise confiate 50 gr nuca de cocos 2 linguri cacao

Deliciu cu miere si fructe

1 cana miere de albine 3 cani de faina 3 lingurite praf de copt 1 lingura scortisoara ¼ lingura nucsoara macinata 2 cani de lapte gras 1 ou mare 2 linguri ulei 1 cana fructe uscate sau confiate ( merisor, rahat, nuca, stafide, papaya, curmale, coaja de portocale confiata, ghimbir, ananas)

Mazare fara carne

500 g mazare congelata ceapa 1 ardei gras sau ardei congelat jum morcov 3-4 felii de telina marar dupa gust un varf de lingurita miere de albine sau zahar rosii pasta de tomate suc de rosii dupa gust 1-2 catei de usturoi sare piper cimbru dupa gust putin ulei de masline sau de care folositi apa fiarta sau zeama de legume

Frigarui Yakitori

1 piept de pui dezosat 2 cepe verzi sos de soia miere de albine optional: mirin sake catel de usturoi

Lapte de cocos

1 nuca de cocos 2 pahare apa vanilie scortisoara etc miere de albine (optional)

Ciocolata de casa fara foc, de post

* 3 Lg ulei de palmier sau 1 avocado* 3, 4 picaturi vanilie* miere dupa gust, initial 3, 4 Lg* 2 cani cacao pudra

Ananas caramelizat

1 ananas bine copt, miere de albine, cat vreti voi de dulce, scortisoara, frisca.

Prajitura de casa cu foi si dulceata

2 linguri miere de albine1 ou50 g unt150 g zahar200 g faina1 praf de sarecoaja de lamaie1/2 lingurita bicarbonatzeama de la 1/2 lamaieCrema:500 ml lapte3 linguri amidon150 g zahar200 g untzeama de la o lamaie1 borcan dulceata de prunezahar pudra

Mere rase cu biscuiti si napolitane pentru pofticiosi - de post

Este un desert bun pentru toate varstele si nu trebuie sa-i invidiem pe bebelusi,nu?Putem sa-l pregati cat ai clipi si pe deasupra este si foarte sanatos. Avem nevoie de mere,biscuiti,cateva napolitane de post zeama de lamaie,miere de albine sau zahar,miez de nuca,scortisoara si nucsoara macinata dupa gust.

Prajitura cu firimituri

1/2 kg de faina, 1 kg de mere, 200 ml ulei de masline, o ceasca de apa fierbinte, un praf de sare, o lingurita de scortisoara, o lingurita de nucsoara, 4 linguri de miere, 3 linguri de gris.

Mustar de casa

55g seminte de mustar80ml otet din mere si miere80ml apa1 lingura de miere de albine1 lingurita de pudra de turmeric1/2 lingurita de sareputin piper negru macinat2-4 linguri apa calda, numai daca este necesar la mixareoptional: 1-3 lingurite de hrean (eu nu am pus)

Prajitura cu malai si ananas de post

- 12 linguri făină de grâu - 9 linguri făină de porumb - 1/2 cană margarină topită (sau ulei de floarea soarelui) - 500 g iaurt de post - 1 praf de copt - o cană de zahăr- un compot de ananas- o mana de stafide hidratate - puțină sare

Prajitura zi si noapte de post

300 ml apa minerala, 200 g zahar, 150 ml ulei, esenta de vanilie, 2 lingurite praf de copt, 350 g faina, 2 linguri cacao, nuci.

Pui la cuptor cu miere de albine si mustar

1 pui întreg, tăiat în bucăţi (eu am folosit numai aripi de pui) 1/2 ceasca de unt topit sau margarina 1/2 ceasca de miere 1/4 ceasca muştar 1 lingurita de sare 1 lingurita pudra de curry seminte de susan (optional)

Shake de grapefruit

2 grapefruit (eu am folosit unul rosu si unul galben) 2 linguri miere de albine 2 cuburi de gheata

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

300g faina, 250g margarina, 200g zahar, gem de caise, miez de nuca, un praf de sare, 2-3 linguri de ulei, 4 mere

Prajitura cu miere

2 oua, 200 g zahar ,6 linguri lapte , 6 linguri miere de albina , 2 linguri bicarbonat 50 de grame margarina

Fresh de ghimbir, lime si menta verde

200 g ghimbir;2 lime;menta verde;4 linguri miere albine;1,5 l apa minerala

Prajitura cu ricotta, nucă și miere

2-3 Foi din aluat foietaj – preparate ca in reteta de aici· faina Arpis· 50 g smantana dulce,· 100 g. zahar· 350 g branza ricotta,· nuci,· miere,· scortisoara

Invartita cu nuca

pentru aluat: 1/2 kg faina 250 ml apa 25 gr drojdie proaspata 4 linguri miere de albine un praf sare &nbsppentru umplutura: 300 gr miez nuca 50 gr zahar

Banana Nuggets

1 banana unt de arahide sau miere de albine nuca de cocos sau ciocolata rasa sau bilute colorate

Mini delicii cu miere si cocos

ingrediente blat:160 gr nuca de cocos50 gr migdale macinate fin (nuci, alune ce vi se pare mai la indemana)3 linguri pline de miere de albineun strop de sarerazatura de lamaie sau lime. Ingrediente mousse cocos:600 ml lapte de cocos, 130 gr zahar, 200 ml apa, 7 foi gelatina.

Limonada cu grepfruit si lam^aie

pt 1 l de limonada 2 grepfruit roz o lam&acircie un plic de zahar vanilat 3 linguri de miere de albine 500 ml apa plata sau minerala

Prajitura de post cu mere si morcovi

1 cana morcov ras,1 cana mar ras,1/2 cana ulei,100 g stafide,3 cani faina,1 lingurita scortisoara,1 portocala,1 plic praf de copt,1 esenta de rom

Cozonac de post

350 ml apa calduta un praf sare 100 ml ulei 125 g margarina unirea 5 linguri zahar 700 g faina 2 plicuri zahar vanilat o portocala(coaja si zeama) coaja unei lamai 20 g drojdie proaspata (se dizolva cu o lingura de zahar si putina apa calduta) Umplutura 1: 100 g rahat 50 g stafide Umplutura 2: 100 g nuca macinata 4 linguri gem (dupa placere eu am folosit asortat) 2 linguri cacao cateva stafide esenta de rom Siropul: 5 linguri zahar 500 ml apa esenta de rom Glazura: 50 g miere de albine

Prajitura de post cu gem de caise

- 12 linguri zahar - o lingura miere - 12 linguri ulei - 20 linguri apa - o lingurita ammoniac stins cu o lingura de otet din mere - 3 linguri pasta de rosii care se dizolva cu apa - esenta de vanilie -coaja de lamaie rasa