Prajitura de post cu miere de albine
Prajitura de post cu miere de albine retete: cum gatesti prajitura de post cu miere de albine si cele mai gustoase retete de prajitura foi cu miere, prajitura de post cu ananas, prajitura cu ananas de post, prajitura cu aluat razuit de post, cuib de viespi cu nuca si miere, foi cu miere si crema de vanilie, pui cu miere chinezesc, rata cu portocale si miere, prajitura boema de post, miere manuka originala.Prajitura cu foi cu miere de albine
o foi cu miere de albine (eu le-am cumparat) o crema de tort cu gust de vanilie o zahar pudra vanilat o 100 g margarina o coaja de lam^aie o un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui oricum un gem un pic acrisor)
Ananas prajit cu miere de albine si inghetata
felii de ananas proaspat miere de albine fistic sirop de fructe de padure inghetata de vanilie
Cuib de viespe cu nucă și miere de albine
Descoperă rețeta ungurească de cuib de viespe cu nucă și miere de albine, un desert simplu și delicios, perfect pentru orice ocazie.
Salata verde cu piept de pui si miere de albine
Pentru 10 portii:piept de pui - 1,2 kgsalata verde - 700 gworkchester - 250 mlmiere de albine - 200 gmustar - 200 gulei 250 - mlapa minerala - 1 lsare, piper, otet - dupa gustporumbgem de fructe de padure (preferential) - 200 g
Conopidă prăjită. Rețeta delicioasă de nuggets de conopidă
O porție de conopidă prăjită este perfectă pentru zilele de post, precum și pentru persoanele vegetariene care au poftă de un răsfăț culinar.
Prajitura cu miere si crema caramel
Ingrediente: Pentru foi: 1 ou,120g zahar,80 g unt,2 linguri miere de albine,3 linguri lapte,1 lingurita bicarbonat de sodiu,2 linguri de cacao,300 g faina. Crema: 200 g zahar,200 ml apa,3 linguri faina,100 ml lapte,120 g unt
Foi cu miere de albine si nuci macinate
200 g zahar, 100 g nuci macinate, 2 oua intregi, 250 g miere lichida, o lingura rasa de bicarbonat si 500 g faina
Prajitura cu alune si branza
100g alune macinate 30g faina200g branza-crema - la temp. camerei sau incalzita cateva secunde la microunde70g miere de albine (eu am pus de castane)2 oua
Lapte vegetal din orez
100 grame orez 1300 ml apa plata sau apa de izvor o lingurita de zahar de stevie sau miere de albine dupa gust (se poate indulci si la final) o lingurita rasa de scortisoara vanilie
Prajitura cu miere si migdale
Ingrediente:- 500 g zahar- 500ml apa- 2 pliculete praf de copt- 1 lingurita cu scortisoara- migdale, alune fistic, seminte de pin- faina cat cuprinde(aproximativ 500 g)- 1 lingurita cu miere- otet, sare
Mere umplute
mere, nuci,zeama de lamaie, margarina sau unt, scortisoara,cardamom, zahar vanilat, miere de albine,visine din dulceata- toate in cantitatile dorite de fiecare.
Prăjitură cu nucă și miere, de post
Descoperă cum să prepari o prăjitură de post cu nucă și miere care va impresiona pe oricine. Rețeta e simplă și delicioasă, perfectă pentru orice ocazie.
Prajitura din seminte de in si rodie
Ingrediente necesare pentru 2 portii: 10 linguri de seminte de in macinate  2 linguri de pudra de roscove 4-5 linguri de miere de albine 5 linguri de lapte sau apa o lingurita de praf de cardamon o rodie
Prajitura Albina (cu Miere Si Gem)
Ingrediente pentru foi: 400 gr. faina, 1 ou, 150 gr. zahar, 30 gr. unt (nesarat), 2 linguri miere de albine (incalzita), 2 1/2 linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat. Crema: 170 gr. unt (nesarat), 1 plic vanilie, 200 gr. zahar, 250 ml lapte, 2 linguri gris, 1 gem de caise, Glazura: 3 linguri apa, 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 25 g unt (nesarat), 1/2 ciocolata menaj
Orez cu miere si legume
1 cana orez, 2 morcovi, 2 lg miere de albine, 1 ardei gras, 1 ceapa, 30 ml ulei de masline, sare, piper, vegeta
Pepene cu sirop de miere, scorțișoară și iaurt
Prepara, in numai cateva minute, un desert delicios pentru zile toride de vara.
Mere umplute la cuptor
1 kg mere 200 g nuci 100 g miere de albine
Prajitura Cu Nuca De Cocos
Aluatul -250 g zahar pudra -50 g ulei -1 ou -2 linguri de miere de albine -cca 200 ml lapte -300 g faina -1 lingurita cu virf de praf de copt Glazura -150 g zahar pudra -3 linguri lapte -2 linguri cacao -100 g unt Pt.decor -nuca de cocos
Miere de albine cu miez de nucă. Beneficii și utilizări
Descoperă cum să prepari acasă miere de albine cu miez de nucă, o combinație sănătoasă și delicioasă. Află beneficiile și utilizările acestui amestec natural perfect pentru mic dejun, deserturi sau gustări rapide.
Prăjitură cu mere și aluat răzuit, de post
Căutai o prăjitură de post care să fie și delicioasă? Descoperă rețeta noastră de prăjitură cu mere și aluat răzuit, de post. Perfectă pentru orice ocazie, fără compromisuri la gust!
Prajitura Cu Biscuiti Si Ciocolata De Post
200 gr biscuiti 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 gr unt de cocos 1/2 cana lapte de soia 2 linguri miere 50 gr pepene galben confiat 60 gr alune de padure prajite si decojite 50 gr caise confiate 50 gr nuca de cocos 2 linguri cacao
Prăjitură cu mălai și ananas de post
Prăjitura de post cu mălai și ananas este ideală pentru un desert simplu și gustos, fără ouă, lapte sau unt. Combinația de mălai și ananas dă o textură interesantă și o aromă plăcută. Este ușor de făcut și perfectă pentru zilele de post.
Frigarui Yakitori
1 piept de pui dezosat 2 cepe verzi sos de soia miere de albine optional: mirin sake catel de usturoi
Deliciu cu miere si fructe
1 cana miere de albine 3 cani de faina 3 lingurite praf de copt 1 lingura scortisoara ¼ lingura nucsoara macinata 2 cani de lapte gras 1 ou mare 2 linguri ulei 1 cana fructe uscate sau confiate ( merisor, rahat, nuca, stafide, papaya, curmale, coaja de portocale confiata, ghimbir, ananas)
Lapte de cocos
1 nuca de cocos 2 pahare apa vanilie scortisoara etc miere de albine (optional)
Prajitura de casa cu foi si dulceata
2 linguri miere de albine1 ou50 g unt150 g zahar200 g faina1 praf de sarecoaja de lamaie1/2 lingurita bicarbonatzeama de la 1/2 lamaieCrema:500 ml lapte3 linguri amidon150 g zahar200 g untzeama de la o lamaie1 borcan dulceata de prunezahar pudra
Mustar de casa
55g seminte de mustar80ml otet din mere si miere80ml apa1 lingura de miere de albine1 lingurita de pudra de turmeric1/2 lingurita de sareputin piper negru macinat2-4 linguri apa calda, numai daca este necesar la mixareoptional: 1-3 lingurite de hrean (eu nu am pus)
Mere rase cu biscuiti si napolitane pentru pofticiosi - de post
Este un desert bun pentru toate varstele si nu trebuie sa-i invidiem pe bebelusi,nu?Putem sa-l pregati cat ai clipi si pe deasupra este si foarte sanatos. Avem nevoie de mere,biscuiti,cateva napolitane de post zeama de lamaie,miere de albine sau zahar,miez de nuca,scortisoara si nucsoara macinata dupa gust.
Shake de grapefruit
2 grapefruit (eu am folosit unul rosu si unul galben) 2 linguri miere de albine 2 cuburi de gheata
Prajitura cu miere
2 oua, 200 g zahar ,6 linguri lapte , 6 linguri miere de albina , 2 linguri bicarbonat 50 de grame margarina
Fresh de ghimbir, lime si menta verde
200 g ghimbir;2 lime;menta verde;4 linguri miere albine;1,5 l apa minerala
Cheesecake cu lămâie, fără gluten
Cheesecake-ul cu lămâie fără gluten este un desert delicios și accesibil pentru toți cei care urmează o dietă fără gluten. Gustul lămâii adaugă un strop de aciditate care se echilibrează perfect cu dulceața cremoasă a brânzei.
Prajitura cu ricotta, nucă și miere
2-3 Foi din aluat foietaj – preparate ca in reteta de aici· faina Arpis· 50 g smantana dulce,· 100 g. zahar· 350 g branza ricotta,· nuci,· miere,· scortisoara
Invartita cu nuca
pentru aluat: 1/2 kg faina 250 ml apa 25 gr drojdie proaspata 4 linguri miere de albine un praf sare  pentru umplutura: 300 gr miez nuca 50 gr zahar
Banana Nuggets
1 banana unt de arahide sau miere de albine nuca de cocos sau ciocolata rasa sau bilute colorate
Mini delicii cu miere si cocos
ingrediente blat:160 gr nuca de cocos50 gr migdale macinate fin (nuci, alune ce vi se pare mai la indemana)3 linguri pline de miere de albineun strop de sarerazatura de lamaie sau lime. Ingrediente mousse cocos:600 ml lapte de cocos, 130 gr zahar, 200 ml apa, 7 foi gelatina.
Limonada cu grepfruit si lam^aie
pt 1 l de limonada 2 grepfruit roz o lamâie un plic de zahar vanilat 3 linguri de miere de albine 500 ml apa plata sau minerala
Varza caramelizata
500 gr varza alba proaspata 500 ml vin alb 2 linguri chimen 1legatura marar verde 2 linguri miere de albine sare si piper
Prajitura Cu Miere Si Migdale, Fara Faina
1 1/2 cani migdale prajite 4 oua 1/2 cana miere 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare Topping: 2 linguri miere 1/4 cana migdale prajite, maruntite
salata exotica cu ananas si carne
3 linguri de ananas taiat marunt 1 lingurita de miere de albine putina sare sirop de ananas 2 felii salam o bucatica de costita 2 linguritze de branza (1 portie)
Cozonac de post
350 ml apa calduta un praf sare 100 ml ulei 125 g margarina unirea 5 linguri zahar 700 g faina 2 plicuri zahar vanilat o portocala(coaja si zeama) coaja unei lamai 20 g drojdie proaspata (se dizolva cu o lingura de zahar si putina apa calduta) Umplutura 1: 100 g rahat 50 g stafide Umplutura 2: 100 g nuca macinata 4 linguri gem (dupa placere eu am folosit asortat) 2 linguri cacao cateva stafide esenta de rom Siropul: 5 linguri zahar 500 ml apa esenta de rom Glazura: 50 g miere de albine
Prajitura de post cu gem de caise
- 12 linguri zahar - o lingura miere - 12 linguri ulei - 20 linguri apa - o lingurita ammoniac stins cu o lingura de otet din mere - 3 linguri pasta de rosii care se dizolva cu apa - esenta de vanilie -coaja de lamaie rasa
Prajitura de post cu mere si morcovi
1 cana morcov ras,1 cana mar ras,1/2 cana ulei,100 g stafide,3 cani faina,1 lingurita scortisoara,1 portocala,1 plic praf de copt,1 esenta de rom
Inghetata de vanilie si visine
500 ml lapte 5 galbenusuri 150 g zahar esenta de vanilie 250 ml frisca lichida o ceasca de visine 2 linguri miere de albine Ciocolata (decor)
Tort cu ciocolata, visine si banane (de post)
Blat 300 g faina de grau 30 g cacao neagra 110 g zahar brun 375 ml apa minerala carbogazoasa 80 ml ulei de palmier 1 lgt scortisoara pudra 2 lgt praf de copt 3 lgt esenta de vanilie (homemade) Crema: 3 banane mari zeama de la o lamaie 3 lg cu varf faina de orez expandat 150 g dulceata de visine Sirop: Amestecam 30 ml sirop de visine + 70 ml apa/ceai Glazura: 100 g ciocolata 55% cacao 2 lgt ulei de palmier 2 lgt apa 2 lgt miere de albine