Pui teriyaki cu legume

Pui teriyaki cu legume retete: cum gatesti pui teriyaki cu legume si cele mai gustoase retete de sos teriyaki reteta, pulpe de pui cu legume, paste chinezesti cu pui si legume, pulpe de pui dezosate la cuptor cu legume, lipie libaneza cu legume, hering marinat cu legume, retete mediteraneene cu legume, pilaf turcesc cu legume, ficatei cu legume mexicane, tarta cu legume si smantana.

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

750g biftec de vita 15 ml.(1 lingura) amidon 10 ml. sos de soia 15 ml. ulei 1 brocoli taiat buchetele 1 ardei gras rosu taiat fasii 125 ml.sos de gatit Teriyaki 75 ml. supa se vita 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Prepară un pui teriyaki delicios cu legume la tigaie! Rețetă simplă, rapidă și gustoasă, perfectă pentru o cină ușoară. Gata în doar 30 de minute!

Peste Teriyaki

8 fileuri peste (ex. cod Alaska), 2 cm ghimbir proaspat, 8 linguri sos Teriyaki, 4 linguri sos soia, 1 lingura miere, 1 lingura zeama de lam^aie, 5 linguri ulei de masline, sare, piper proaspat macinat, garnitura: orez fasole verde.

Somon Teriyaki Cu Legume

O reteta simpla, dar cu un gust aparte.

Pui Teriyaki - rețetă simplă și rapidă

Puiul Teriyaki este un fel de mâncare tradițional japonez și este atât de gustos încât poate da dependență. Pofticioșii din casă îl vor cere din nou și din nou la masa de prânz sau la cină.

Somon Teriyaki Cu Legume Murate

60 ml tamari 1 lingura de zahar pudra 2 linguri vin 1 lingura sake 4 fileuri de somon fara piele 1 lingurita seminte de susan negru sau alb Legume murate: 1 castravete, taiat in felii subtiri 100ml otet 1 lingurita zahar pudra 1 morcov mic, taiat felii subtiri 1/2 ridiche alba, felii subtiri 2 linguri ghimbir, tocata

Pui cu muguri de bambus si cus-cus

- 350 grame piept de pui - 1 morcov mare sau 2 de marime medie - 1 borcan muguri de bambus (330 grame) - 2 linguri ulei sau grasime de cocos - sos teriyaki - un praf de ghimbir - 1-2 lingurite de curry - piper rosu boabe - 1-2 lingurite de mix de condimente Berbere - sare si piper dupa gust - 120 grame couscous din gris dur integral (la o masura de cus-cus am pus 3 masuri de apa sare piper 1 lingurita oregano 3 linguri de ketchup).

Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla

1 pui potrivit2-3 cartofi½ punga legume congelatecondimente pentru pui1 sfecla mare1 hrean miculei de maslineotet

Pui dezosat complet si legume mexicane

1 pui cam la 2kg,sare si piper,2 pungi legume mexicane de 400gr,ulei de masline,cimbru, busuioc si oregano

Salata de legume cu piept de pui

- 300 g piept de pui dezosat- 200 g legume mexicane- sare, piper- condimente in functie de preferinte

Supa de pui cu diverse legume

Ciocanele de pui 4-6 buc sau daca nu aveti posibilitatea puteti lua si o punga de tacam de pui1 punga de legume amestec cares a contina fasole verde, mazare, ardei, ceapa si radacina telina3-4 cartofi2 morcovivegeta de puisareulei

Legume cu pui si sos alb la cuptor

Pulpe de pui 1 kg Legume preferate (cartofi morcov ardei etc) 1-1,5 kg Ceapa alba 1 buc Ulei 2 linguri Unt 50 g Faina 3 linguri Sare Piper &ndash dupa gust Lapte 700 ml Cascaval 150 gr

Pulpe de pui cu mix de legume la cuptor

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă pentru pulpe de pui cu mix legume la cuptor, perfectă pentru o masă rapidă și gustoasă în timpul săptămânii.

File de somon cu sos teriyaki

Sosul teriyaki este un sos extrem de popular în bucătăria asiatică. Se folosește pentru marinarea cărnii, de la pui până la porc, vită și chiar pește. Îl puteți cumpăra gata preparat, din supermarket, sau îl puteți face voi din câteva ingrediente simple și la îndemănă. Astăzi vă arătăm cum să gătiți un file de somon marinat în sos teriyaki. Este foarte simplu de făcut, extrem de gustos și vă duce cu gândul automat la un preparat tipic din bucătăria asiatică. Îl puteți servi cu orez sau simplu și, opțional, puteți decora cu semințe de susan. 

Porc teriyaki la Crock Pot

1 kg carne de porc 4 linguri de sos de soia dark 4 catei de usturoi 2 lingurite de zahar brun 1/2 lingurita ghimbir pudra 1/2 lingurita usturoi pudra 1/2 pahar de apa

Pui cu garnitura de legume

4 copane de pui 1 pahar cu vin alb 2 pahare de apa Ulei Condimente: sare piper cimbru oregano boia de ardei dulce rozmarin Garnitura: amestec de legume cu orez mazare morcov si porumb

Piept de pui cu legume in vin

Pentru supa de baza:piept de pui1/2 lamaie2-3 catei de usturoi1 ceapaPentru sosul cu legume:legume proaspete1/2 pahar vin demidulce sau dulcecca 200 ml frisca lichida

Pui umplut cu legume si kaiser

1 pui (1-1,5 kg) 1 kg legume mexicane 3-4 cartofi 200 gr kaiser sare piper boia praf de usturoi 100 ml apa 1 lingura miere 2 morcovi 1 lingura ulei

Musaca din piept de pui si legume

800 g piept de pui tocat, 1-2 cepe, 100 g bulion, un catel de usturoi, marar,patrunjel, 800 g cartofi, 200 g legume asortate(morcov,mazare fasole verde,porumb), 7 oua, 400 g iaurt, ulei,sare,piper,margarina de uns forma.

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

1/2 piept de pui aproximativ 200 g 1/2 ciuperci feliate din conserva 200 g legume congelate: morcov brocoli pastarnac sare rozmarin frunze dafin boabe de piper 2 linguri de ulei pentru preparat carnea de pui: 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita turmeric un strop de sare 1/4 lingurite ghimbir praf

Pui cu legume in vas roman

1 pui cartofi 400gr ceapa 2 buc ardei gras 1 buc mai mare usturoi 2-3 catei condimente pentru carne pui piper patrunjel verde

Pui soldat cu legume

1 pui de - 1 kg 3 cartofi 1 morcov mare 3 dovlecei 1 ardei gras galben si 1/2 rosu 2 cuburi pui Knorr o lingurita boia o lingurita salvie 2 linguri ulei 100 ml apa folie de aluminiu.

Ficatei de Pui cu Legume Mexicane

500 gr de ficatei de pui 1 punga de amestec de legume 200 gr de ciuperci 2-4 rosii cherry 3 catei de usturoi unt ulei sare piper boia dulce cimbru 100 ml vin alb un pic de suc de tomate

Piept de pui umplut cu legume, în stil grecesc

Pieptul de pui poate fi gătit și savurat într-o mulțime de feluri. La cuptor, la grătar, prăjit, cu sau fără sosuri etc. Dar una dintre cele mai gustoase modalități de a găti pieptul de pui este să-l umpleți cu legume.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație grecească, delicioasă, sănătoasă și ușor de făcut. Este vorba despre piept de pui umplut cu felii de legume și gratinat la cuptor. Datorită sucurilor din legume, pieptul va rămâne suculent și aromat, nu își va pierde gustul și nu se va usca în cuptor. 

Friptura de pui cu legume la cuptor

1 pui, cartofi, o ceapa rosie, rosii, 1 vanata, ciuperci.

Pui pe pat de legume

500g ciupercute proaspete 3 ardei grasi diferite culori 2 cepe potrivite un gogosar mai mare 4-5 rosii un pui sare, apa o lingura bulion

Pui la punga cu legume si fructe

1 pui de 1-1,5 kg 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate 3 mere 10 masline 1 morcov mare 5 cartofi 1 ceapa rosie 2 capatani de usturoi 2 gogosari in otet

Orez Curry cu legume si pui

500 g piept de pui 1-2 morcovi 2 ardei kapia rosu 1 legatura de patrunjel 1ardei iute( eu mananc mai picant) 6 linguri ulei de masline 1 lingurita de sare 1ingurita piper macinat 1 lingurita ghimbir 1 lingurita curcuma 2 lingurite praf curry.

Taitei de orez cu pui si legume

100g taitei de orez (2 rotocoale) 50g piept pui 2 lingurite amidon 3 lingurite sos soia + 2 lingurite pe care le-am adaugat spre sfarsit 1 lingurita ghimbir ras 2 cani legume congelate ''china mix'' 3 ciuperci urechi de lemn piper praf de usturoi

Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

1 piept de pui 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika

Friptura de pui la cuptor cu legume

2 pulpe pui 500 g piept de pui 50 unt marar 1/2 legatura(dupa preferinta) 1 morcov ceapa verde 1/2 legatura condimente(piper sare) 100 ml bere(sau de vin cine prefera) 100 ml apa

Sos Teriyaki - Rețeta tradițională a unui sos de origine japoneză

Sos teriyaki - aflați care sunt ingredientele necesare pentru un sos teriyaki autentic, cum se prepară și cum se păstrează. Este incredibil de aromat și are un gust bogat.

Gratar de pui cu legume Alex

2 pulpe de pui (dezosate) 4 aripioare de pui 2 ardei grasi unul rosu si unul verde 2 morcovi mari fierti 6-7 feli de slanina afumata o ceapa medie condimedte,sare ,piper,sos de ardei iute

Rulouri de pui

Ingrediente 7 bucati de file din piept de pui cascaval Gogosari murati oua faina pesmet piper, Legume congelate,ananas pentru decor

Pui umplut cu garnitura de legume

1 pui 1-1,2 kg 150 g sunca/costita de porc 1 ou 2 cepe 1 morcov 1 cartof 1/2 ardei gras rosu 1 rosie mica 2 felii de paine 1 mana frunze spanac 1 legatura patrunjel 1 plic Pui fraged la punga picant 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru

Pui cu carnat piscacios la slowcooker(oala de gatit incet)

-3 piepti de pui intregi taiati in bucatele -1 carnat mexican piscacios(hot) Chorizo -1 lamaie -2 bete de telina -1 ardei rosu -1 ceapa rosie -4 cartofi -4 catei de usturoi -5 felii de rosii uscate (sundries tomatoes) - cimbru - oregano -2 linguri de otet -1 cupa supa de legume -3 linguri de miere -sare piper

Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu

-3,200kg pulpe superioare de pui -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi -1kg orez Riso Scotti -4 ardei capia -Secretul gustului cu 10 legume

Piept de pui in cratita cu legume

400 gr dovleac decojit si taiat cubulete 8 cartofi medii decojiti 1 lingurita coriandru boabe 1 lingura cimbru maruntit 1L 200ml zeama de supa de pui 2 catei de usturoi zdrobiti 4 piepti de pui fara pielita 450 gr buchetele de broccoli 50 gr masline verzi

Rulada din ficatei de pui si paine

500 g ficatei de pui 6 felii de paine 2 cepe 100 g costita de porc sare, enibahar cimbru 4 oua 100 ml supa de pui sau de legume 50 ml ulei o cutie cu pate de ficat

Pui cu legume si pere

1 punga magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate 1ardei capia rosu 1 morcov 1 ardei gras verde 1 para 1/2 tulpina praz tanar 4-5 masline negre mari 4 pulpite pui (superioare) 1 pahar vin alb 1 ramurica de rozmarin 1/2 dovlecel 2 oua de prepelita 2 rosii cherry piper ulei apa.

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveciul de legume cu aripioare de pui este o mâncare sănătoasă și hrănitoare, perfectă pentru întreaga familie. Este o modalitate excelentă de a folosi legumele de sezon și de a pregăti o masă delicioasă și consistentă.

Turta cu pui si legume

un piept de pui 2 ardei gras 500g ceapa 5 linguri ulei 2 oua 2 linguri smantana sare, ,marar un pachet de aluat frantuzesc sau foi de placinte

Tajine de pui cu legume

4 pulpe pui 2 morcovi 2 cartofi 1 ceapa 1 pastarnac 4 catei usturoi 1 dovlecel 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei gras verde 10 masline negre 2 linguri zeama de lamaie 1 rosie 2 linguri ulei de masline cimbru 1 lingurita curry 1 lingurita ghimbir 1 lingurita boia scortisoara turmenic piper sare

Legume cu pipote si inimi

500 g pipote si inimi de pui 400 g legume congelate din comert( care cuprinde mazare,fasole verde conopida morcovi) 2 morcovi 2 cepe 1 ardel 6 catei de usturoi ulei sare piper boia

Piept de pui natur cu sunca si legume

1 piept de pui 250 g costita fiarta si afumata sau sunca 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika

Pui frantuzesc cu bacon si legume

100g bacon taiat cubulete 8 pulpe de pui fara os 2 catei de usturoi pisati 150g ciuperci champinion mici (button) Un manunchi de ceapa verde taiata grosier 300ml supa de pui 200g mazare congelata O salata mica (gem lettuce) 2 linguri smantana Patrunjel Ulei Oregano

Pui cu morcovi gratinati

300 g carne de pui (pulpe ciocanele piept) 2-3 morcovi mai mari 30 ml ulei 30 g unt 2 lingurite zahar 1 cub/lingurita concentrat de pui cateva fire de patrunjel sare piper curry cimbru

Pui cu legume si sos de smantana- la cuptor

500 g piept de pui taiat fasii, 100 g broccoli, 100 g conopida, 150 g spanac, 100 g fasole verde, 200 g ciuperci, 2 ardei taiati fasii (sau 4 ardei copti), 3 lg masline fara samburi, taiate rondele, 200 g smantana 12% grasime, 200 ml supa de legume, 1 lingura amidon/faina, sare, piper, 1-2 morcovi pentru decor.

Clatite cu pui si amestec de legume

18 - 20 bucati clatite facute clasic, fara arome, doar cu sare, un piept de pui mare fiert (in supa sau apa cu sare), taiat marunt cu cutitul, 25-30 gr de unt (dupa ochi), o cutie cu smantana (150 g), o cutie de amestec de legume fierte, sare, piper dupa gust.