Tiramisu cu fructe de padure congelate

Tiramisu cu fructe de padure congelate retete: cum gatesti tiramisu cu fructe de padure congelate si cele mai gustoase retete de sos de fructe de padure congelate pentru friptura, tiramisu cu fructe, sos fructe de padure pentru friptura, sos de fructe de padure pentru friptura, sos de fructe de padure pentru rata, tiramisu cu coniac, tiramisu cu frisca fara mascarpone, fructe de mare cu orez basmati, foietaj cu crema de vanilie si fructe, tarta cu fructe si budinca.

Tiramisu dietetic, la cupa, cu fructe de padure

Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr. mascarpone light 150 gr. frisca lichida 0% grasimi 300 gr. amestec de fructe de padure (eu am folosit fructe de padure congelate) ^indulcitor(^inlocuitor de zahar) o lingura de visinata sau alt lichior de fructe rosii (sau esenta de migdale) 3 oua 12 piscoturi sampanie pentru prajitura propriuzisa si cateva dupa dorinta pentru decor

Tiramisu cu fructe de pădure, la pahar

Tiramisu este un desert pe cât de gustos, pe atât de ușor de făcut. Alături de cheesecake, este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere pe care le puteți prepara pentru o ocazie specială, sau pur și simplu, când aveți poftă de ceva dulce.  În afară de varianta clasică, sub formă de tort, în tavă, tiramisu poate fi servit și la pahar, într-o mulțime de forme și combinații delicioase. Astăzi vă propunem o variantă de tiramisu la pahar cu fructe de pădure. Un desert spectaculos, în straturi, cu care veți impresiona și cei mai pretențioși musafiri. 

Tort rapid cu fructe de padure

400g mix fructe de padure congelate 1 litru frisca lichida 200g lichior de visine 1 litru suc fructe de padure 100g zahar pudra 400g piscoturi

Fursecuri cu fructe de padure

* 250 g fructe de padure congelate* 2 oua* 150 g zahar tos* 100 g zahar brun* 200 g unt* 450 g faina* un plic praf de copt* un praf de sare* esenta vanilie

Ștrudel cu fructe de pădure - de post

În perioada postului, este o adevărată provocare să ne putem bucura în continuare de mâncărurile care ne plac, în special de dulciuri.  Din fericire, există o mulțime de rețete de post, așa încât să ne putem bucura în continuare de deserturile preferate, chiar și în perioada postului. Acest ștrudel cu fructe de pădure se face foarte simplu și rapid și puteți folosi și dulceață gata făcută, pentru a vă ușura și mai mult munca. 

Tort cu mousse alb si fructe de padure

Ingrediente blat:- 120 gr ciocolata- 120 gr unt/margarina- 130 gr zahar- 2 oua- 70 gr faina- 1 lingurita rasa praf de copt Ingrediente mousse ciocolata alba:- 250 gr ciocolata alba- 125 ml smantana pentru frisca- 2 foi gelatina- 275 ml friscaIngrediente jeleu fructe de padure- 300 gr fructe de padure (congelate)- 3 linguri zahar- 1+ ½ foaie gelatina

Muschi De Vitel Cu Sos De Fructe De Padure

PENTRU 10 PORTII : - muschi de vitel - 2.000 - unt - 0.200 - sare - 0.015 - piper - 0.0001 - bacon ( kaizer ) - 0.400 - vin rosu dulce - 0.150 - broccoli - 0.500 - cartofi - 1.000 - patrunjel - fructe padure congelate - 0.150 - anghinare ( conserva ) - 0.300 - suc de rosii - 0.200 - rozmarin macinat - 0.005

Happy cake cu fructe de padure

Blat:5 oua, 5 linguri de ulei, 150 g faina, 150 g zahar,Crema: 100 g. zahar, 100 g. cacao, 100 g. unt, 4-5 linguri de lapte, 2 pliculete de zahar vanilat, o fiola de esenta de rom/vanilie, 150 g fructe de padure proaspete sau congelate

Foietaj Cu Fructe De Padure Si Crema De Vanilie

Un desert care este gata in numai 30 de minute este oricand o alegere buna.

Tarta bakewell cu crema frangipane

Ingrediente aluat tarta: 250g faina 125g unt 1 ou 125g zahar 1 praf de sare Ingrediente frangipane: 1/2 cana de migdale decojite 60 g unt 1 ou 5 linguri de zahar 1 lingurita de scortisoara Ingrediente reductie de fructe de padure: 500 g fructe de padure congelate 2 linguri de zahar 100 ml vin de Marsala

Fursecuri cu fructe de padure si bucati de ciocolata

- 3 oua - 1 lingura miere - 50-75 ml smantana dulce/fermentata - 1 pachet crema de unt sau 1/2 pachet unt moale - 1/4 pachet praf de copt - un pumn de fructe de padure congelate/ visine - un pumn de ciocolata tocata bucati - 4 linguri de zahar - faina cat cuprinde pt o compozitie care sa stea pusa in tava

Briose Cu Zmeura Si Alune

Un mix de zmeura si bucatele de ciocolata alba intr-o reteta sofisticata, dar usor de preparat.

Mere coapte cu catina si migdale

4-5 mere mari 3 linguri fulgi de migdale 3 linguri boabe de catina miere scortisoara esenta de vaniliefructe de padure congelate1 steluta de anason

Milkshake cu fructe de padure

300 g fructe de padure200 ml lapte recemiereo portocalasorbet de limefrunze de menta proaspata

Shake Energizant cu fructe de padure

100 g capsuni 200 ml lapte migdale 1 lingurita seminte chia 1/2 lingurita cacao 100 g fructe padure songelate 1 banana

Prajitura rece cu fructe de padure

Ingrediente: - 250 gr biscuiti sfaramati, - 100 gr unt, - 200 gr crema de branza (fara sare), - 395 ml lapte condensat indulcit, - 200 ml smantana dulce pentru frisca, - un plic zahar vanilat, - o lingura zeama de lamaie, - o fiola esenta de lamaie Dr Oetker (asta e de la mine ), - 10 gr gelatina granule, - 200 gr fructe de padure (eu am avut congelate), - 200 gr zahar si un plic Tort Gelee Dr Oetker

Panna cotta cu fructe de padure

600 ml smantana pentru frisca (eu am combinat 400 ml frisca si 200 ml smantana dulce pentru gatit) 200 gr zahar pudra 3 plicuri zahar vanilat 1 plic si jumatate de gelatina fructe de padure proaspete sirop de fructe de padure

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Tort de ciocolata cu fructe de padure

BLAT:Am amestecat - 125 gr. faina;- 125 gr. zahar;- 100 gr. unt bucatele la temperatura camerei;- 2 oua;- 4 linguri de lapte;- 2 linguri de Cointreau;- 1 lingurita de praf de copt;- 30 gr cacao ;- sirop de fructe;CREMA:- 400 de gr de fructe de padure;- 500 de grame de iaurt cu gust de fructe de padure;- 100 de grame de zahar;- 200 de ml de frisca;- 24 de grame de gelatina;- 100 de ml de sirop de fructe;

Briose Raw Cu Fructe De Padure

Avem nevoie de: -fructe uscate (eu am folosit din productia proprie: piersici, pere, praf de pere, prune,pudra de mere) -putina miere (dupa gust) sau siropuri (ce aveti prin casa--ideal ar fi cel de agave) -pudra de migdale -pudra de cocos -putina pudra de psyllium, ca sa lege compozitia (optional) -extract de vanilie (eu l-am folosit pe cel facut de mine) -putina cacao (sau, si mai bine, pudra de roscove--buna pt. copii, ca sa nu-i agitam , dar si pt.persoanele cu intoleranta la cacao/cofeina) -arome,optional -fructe proaspete sau congelate, pt decor (eu am avut fructe de padure culese din curte)

Negresă cu fructe de pădure

Fructele de pădure sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți și pot fi incluse într-o mulțime de deserturi, de la o simplă cremă cu iaurt și miere, până la prăjituri și torturi complexe.  Iar combinația de fructe de pădure cu ciocolată este întotdeauna savuroasă. Astăzi vă propunem o negresă cu fructe de pădure, pentru care puteți folosi doar un fel de fructe (mure, zmeură, afine) sau amestec, pentru un plus de gust. 

Cheesecake cu fructe de padure

Pentru aluat - 250 gr faina - 125 gr unt/margarina rece - 125 gr zahar - 3 galbenusuri - 1 lingurita praf de copt - 1 praf de sare - 1 lingura rasa gris Pentru crema de branza - 500 gr fructe de padure (congelate) - 500 gr branza dulce/ricotta - 200 gr crema de smantana/mascarpone - 2 oua - 150 gr zahar - 30 gr faina - 2 pliculete zahar vanilat - ½ lingurita rasa praf de copt - 1 praf de sare

Bavareza cu fructe de padure

750 gr fructe de padure; 150 ge de zahar; 17 gr de foi de gelatine; 400 de gr de frisca;

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie

1 blat de tort din comert (3 blaturi)350-400 ml lapte500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)1 sticluta esenta de vanilie2-3 pliculete zahar vanilat

Inimioare cu fructe de padure

250 g fructe de padure170 g unt200 g zahar2 pliculete zahar vanilat270g faina3 lingurite amidonun praf de sarePentru ornat:ciocolata alba si nuca de cocos rosie

Inghetata de fructe de padure

500 gr fructe de padure inghetate - mure fragi visine fara samburi 1/2 pahar de zahar - daca va place mai dulce se poate adauga inca zahar 1lingura miere 250 ml smantana de frisca

Dulceata din fructe de padure

2 kg fructe de padure (zmeura, mure si afine) 1 kg zahar sucul de la 1 lamaie 1 aspirina

Strudel cu fructe de padure si ciocolata

-aluat foietaj-1kg fructe de padure-100 g ciocolata amaruie-50 g unt-o lamaie-20 g fistic-menta-100 g zahar-150 ml vin alb-zahar pudra vanilat

Tarta cu fructe de padure si crema de capsuni

-375 ml lapte pentru blat si 350 ml pentru crema.-un praf de sare-100 gr gris-3 oua-1 lamaie-50 gr unt-125 gr zahar brun-1 fiola esenta vanilie-300 gr branza vaci-50 gr faina-1 lgt praf de copt-500 gr fructe de padure congelate sau proaspete-1 plic crema ole de capsuni-coaja de portocale si lamaie 1 lingurita-1 plic de gelatina transparenta daca se foloseste zeama rosie a fructelor si rosie daca se foloseste doar apa

Prajitura cu fructe de padure si bezea

BLAT: 6 oua, 200 gr unt, 12 linguri de zahar, 300 gr faina si un praf de copt, 250 ml lapte, zeama de lamaie, fructe de padure : (cam 800 de grame)

Smoothie cu fructe de pădure pentru un abdomen plat

Smoothie-urile sunt întotdeauna o idee simplă, la îndemână și plină de nutrienți. Sunt excelente ca gustare sau mic dejun și vă dau un boost de energie și de vitamine pentru tot restul zilei. Atunci când preparați un smoothie, nu există reguli sau limite. Puteți combina orice fructe și legume vă plac, cu lapte sau cu iaurt, iar idei sunt mii de unde să vă inspirați. Unele smoothie-uri ajută sistemul imunitar, altele digestia și chiar combat grăsimea și balonarea. Smoothie-urile care conțin fructe de pădure sunt aliatele unei siluete suple și ale unui abdomen plat. Fructele de pădure sunt pline de antioxidanți, au calorii puține și zahăr foarte puțin, diminuează grăsimea de pe abdomen și vă scapă de balonare.  Le puteți integra într-un smoothie cu lapte vegetal sau iaurt grecesc degresat și veți avea un mic dejun perfect. Puteți opta pentru fructe de pădure proaspete sau congelate, sunt la fel de bune și unele și altele.

Mousse de ciocolată albă cu fructe de pădure

Mousse-ul de ciocolată albă cu fructe de pădure este un desert ideal pentru o cină romantică. Simplu de făcut și foarte apetisant din punct de vedere vizual, acesta este un desert aerat, ușor, cu care puteți impresiona pe oricine. Acest mousse de ciocolată albă este foarte cremos și gustos, iar gustul dulce și cel acrișor, al fructelor de pădure, sunt perfect echilibrate. 

Tortul ^Indr~agostitilor

Blat: 6 ou~a si 200 gr. zah~ar 180 gr. f~ain~a 1 lingurit~a praf de copt 20 gr. cacao Crem~a: 300 gr. fructe de p~adure congelate 3 linguri de lapte 200 gr. lapte condensat 5 foi de gelatin~a incolor~a 200 ml sm^ant^an~a pt. frisc~a si 2 linguri zah~ar Decor: frisc~a,perle de zah~ar sirop de fructe rosii,phisalis top de ciocolat~a...

Shake Capsuni & Mango & Banana

100 g mango 50 g fructe padure congelate 1 banana 10 ml sirop artar 100 ml lapte soia 3 - 4 capsuni

Milkshake cu capsuni si inghetata de fructe de padure

- 250 gr de capsuni - 250 ml de lapte - ^inghetata de fructe de padure - un plis de praf de frisca - sos de ciocolata (am folosit Nesquick)

Foietaj cu fructe de p~adure

800 gr.aluat foietaj din comert 300 gr. fructe de p~adure 500 gr. br^anz~a proasp~at~a (Speisequark) 250-300 gr. zah~ar zah~ar pudr~a 4 ou~a 1 ou pt. uns gris optional coaj~a de l~am^aie esent~a...

Deliciu sfaramicios cu fructe de padure

450g fructe de padure, 260g zahar alb granulat, 6 linguri apaAluat sfaramicios:270g faina alba pt prajituri, 20g amidon de porumb, 1/4 lingurita sare, 226g unt nesarat, 70g zahar brun, 1 lingurita esenta de vanilie.

Terina de ciocolata alba cu fructe de padure

225g ciocolata alba 300ml frisca lichida 225g branza grasa de vaci bine scursa 2 linguri coaja rasa de portocala 125g zahar pudra 350g fructe de padure (capsuni zmeura mure) 1 lingura coniac frunze de menta pentru ornat

Tiramisu Cu Ananas

5-galbenusuri 200g zahar 500g frisca 250ml suc de ananas 1 ananas(sau o cutie de compot) -500g mascarpone -savoiardi(eu am folosit pavesinni,sunt putin mai subtiri vin ft bine in tiramisu cu fructe) -optional-nuca de cocos

Tort De Ciocolata Cu Cirese, Fara Faina

375g unt 500g ciocolata neagra 6 oua, plus 6 galbenusuri 310g zahar pudra 250g cirese, fara samburi, taiate pe jumatate 125g fructe de padure proaspete sau congelate mixte zahar pudra

Trifle de Craciun

Ingrediente:1 pachet de piscoturi, 1l lapte, 6-8 galbenusuri de ou, 200g zahar, 1 lingurita de zahar pudra amestecat cu scortisoara, 1 lingura esenta de romPentru sosul de fructe rosii:300g fructe de padure congelate, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 lingura zahar brun, 1 lingurita extract de vanilie, 2 lingurite amidonPentru crema décor:40g unt nesarat (rece), 100g zahar, ½ lingurita extract de vanilie, 140ml frisca lichida.

Tort sah (cu fructe de padure)

Blat:9 oua, 1+1/2 cana zahar , 1+1/2 cana faina, 3lg cacao, esenta de rom;Crema:2 tablete ciocolata, 800gr. frisca, scortisoara;Sirop:zahar, apa, esenta de rom;Decor:fructe de padure.

Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

In primul rand ai nevoie de o tava de tarta de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 gr fructe de padure 2. 100 gr unt moale 3. 100 gr faina 4. 100 gr branza de vaci mai cremoasa 5. 50 gr zahar brun 6. doua linguri de lapte 7. esenta de lamaie 8. un pic mai putin de jumatate de plic de praf de copt Crema din motive de toropeala cronica am preparat-o din (foto 7): 1. un plic budinca de vanilie Dr. Oetker 2. 500 ml lapte 3. 2 linguri de zahar Optional pentru decor (foto 7): 1. smantana pentru frisca 2. zahar Daca folosesti fructe congelate vei avea nevoie si de un plic de tort gelee Dr. Oetker sau alta marca de jeleu transparent.

Tarta cu amestec de fructe de padure

Pentru blat: 100g unt,3 oua,100g zahar,zahar vanilinat,100g faina,1 praf de coptPentru crema: 300g smantana pentru frisca,250g mascarpone,esenta de vanilie,100g zaharPentru decor:fructe de padure

Tarta cu fructe de padure

4 oua 20 linguri cu zahar 8 linguri cu faina o jumatate de lingurita praf de copt 1 vf. de cutit cu bicarbonat,coaja rasa de la o lamaie coaja rasa de la o portocala 400 ml lapte 150 gr. margarina fructe de padure (1kg.)

Placinta cu fructe si crema de vanilie

pentru crusta:180 de grame de faina75 de grame de unt rece1 ou150 de grame de zahar1 lingurita mica praf de coptpentru umplutura:500 ml lapte2 plicuri budinca de vanilie600 de grame de smantana cu minimum 20 % grasime200 de grame de zaharfructele voastre preferate din compot - piersici, caise, mandarine, ananas, sau fructe congelate (visine, fructe de padure) - eu am folosit un compot de 720 ml de caise home-made, si nu ar fi stricat sa fi avut chiar maimulte fructe250 ml zeama din compot1 plic de tort-jelee

Mousse din Fructe de Padure

Pt.4 persoane:350gr.fructe de padure congelate,150gr.zahar si1 baton de scortisoara,sucul de la 1 lamaie,400ml smantana pt frisca rece si100gr.zahar,1 pliculet zahar vanelat sau aroma.

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Minitortulete

Ingrediente: - 3 oua - 250 g zahar tos - 250 g margarina moale - 150 ml lapte - 280 g faina - 2 plicuri praf de copt - 100 g stafide - 1 lingurita pudra de scortisoara - 1/2 lingurita ghimbir razuit - 1 lingurita coaja de portocala confiata - 1 lingurita coaja de lamaie confiata - coaja rasa de la o portocala - coaja rasa de la o lamaie - 1 lingura lichior Amaretto - 100 g fructe de padure (congelate) - 10 buc. cirese (din compot sau congelate) - 200 g zahar pudra - zeama stoarsa de la 1/2 lamaie - 1 lingura apa rece - 1 lingurita fulgi de migdale

Tarta cu ciocolata si capsuni

pt blat: 100 gr unt 1 galbenus de ou 250 gr faina 60 gr zahar brut 2 linguri cacao neagra 1 praf sare pt crema de ciocolata: 200 gr cioco neagra 300 gr iaurt simplu 1 galbenus 40 gr zahar brut pt topping de fructe: 800 gr capsuni proaspete curatate si spalate 100 gr fructe de padure congelate 3 lg zahar brut 1 lingura amidon 1 canita apa