Tort negresa
Tort negresa retete: cum gatesti tort negresa si cele mai gustoase retete de negresa speciala, negresa glazurata, negresa insiropata, negresa de post, negresa insiropata cu glazura, negresa de post cu glazura, negresa cu frisca si ciocolata, negresa de post pufoasa cu glazura, reteta de negresa pufoasa cu nuci, negresa insiropata cu glazura de ciocolata.Cheesecake negresa cu caramel
E atat de bun incat merita sa risti cateva calorii in plus!
Tort negresa cu banane
Blat:5 oua,200 g zahar,200 ml ulei,1/2 cana apa,250 g faina,1 plic praf de copt,2 linguri cacaoCrema pasticcera:400 g zahar, 8 galbenusuri,coaja unei lamai,100 g faina,1 l lapte mai gras,1 baton de vanilie
Tort Negresa
Planuiesti o cina romantica? Termina seara cu acest tort delicios!
Tort masina
Pasta de zahar alba 700 gr. Colorant alimentar gel negru 6 foi de tort dreptunghiular 2 portii crema de tort dupa preferinta
Negresa Rafaello
Pentru bomboanele Rafaello:200g branza dulce, fina50g fulgi de cocos1 lingurita si jumatate praf de budinca de vanilie1 lingurita zahar vanilat1 lingurita amidon de porumb1 galbenusPentru negresa:3 oua50g ciocolata neagra50g zahar brun2 linguri faina2 linguri praf de budinca cu ciocolata1 lingurita amidonGlazura:50ml lapte2 linguri zahar50g unt50g ciocolata
Tort ciocolatos
Blat de tort dreptunghiular 3 portii de crema de ciocolata sirop pentru insiropat blatul aproximativ 300 ml
Negresă din 2 ingrediente, fără făină sau unt
Poate pare greu de crezut, dar poți face negresă din doar două ingrediente, fără făină sau unt, iar rezultatul va fi unul delicios!
Tort cu fructe exotice si struguri
1 blat de tort 4 mandarine 2-3 kiwi 1 ciorchine de struguri negri 400 gr frisca
Tort pentru Miruna - Tort Milch Schnitte
pentru blat: 8 ouă,4 linguri apă2 linguri ulei12 linguri zahăr11 linguri făină3 linguri cacao1 praf de copt.pentru cremă: 400 ml frişcă lichidă400 gr lapte condensat 1 plic gelatină50 ml lapte pentru însiropat sirop de zahăr arspentru ornat:pastă de zahărbiluţe de pe tort si trandafiri
Tort cu branza
blaturi de tort cumparate (gata facute),creme de branza- pe care le alegem,alune,stafidenuci0,2 ml rum.
Negresa rapida
200 g ciocolata amaruie 4 oua 100 g unt 6 linguri cacao 4 linguri faina 150 g zahar 1 plic praf copt dupa preferinta se pot adauga nuci fructe confiate coaja portocala etc.
Tort diplomat in forma de inima
Blat simplu de tortCrema:750 ml. frisca, 3 oua, 40g gelatina, coniac (lichior), 250g zahar, compot de ananas, compot de caise
Tort de banane si ciocolata
Pentru blat:- 1 blat de tort ( reteta de blat de tort se gaseste aici )Pentru crema:- 100 g. ciocolata de lapte- 3 banane bine coapte- 150 g. unt- 5 linguri de lapte- 450 g. zahar pudra- 75 g. cacaoPentru ornat:- 12 capsuni mici (puteti inlocui cu alte fructe sau din compot)- 50 g. ciocolata, topita la bain-marie
Budinca-negresa cu ciocolata
115g zahar nesarat4 oua la temperatura camerei400g zahar115g pudra de cacao65g faina1 pastaie de vanilie
Tort Tiramisu
1 blat de tort simplu2 cani de apa2 pliculete de capucino450 g smantana4 oua2 plicuri de frisca2 linguri de zahar pudra1 fiola de esenta de rom1 ciocolata neagracaramele sugus pentru figurine
Tort carioca
Blatul 1 de tort:-4 galbenusuri-4 linguri de zahar-3 linguri ciocolata rasa sau cacao-4 albusuriBlat 2 de tort-4 galbenusuri-4 linguri de zahar-4 linguri nuca macinata sau alune-1 lingura faina-4 albusuriCrema-6 galbenusuri+2 albusuri-250gr zahar-200ml lapte-250gr unt-vanilie-2 linguri rom-2 batoane de ciocolata-2 linguri dulceata de fragute sau capsuni
Caise Coapte Cu Prajitura Jamaicana
O reteta rapida si usoara de desert de vara, cu piersici, zmeura, un strop de rom si prajitura de ghimbir.
Negresa Cu Nuci
125 g ciocolata amaruie 100 g unt moale 2 oua 200 g zahar putina sare 1 plic vanilie 150 g faina 100 g miez de nuca prajit 1 lingurita praf de copt
Tort de ciocolata cu visine
1 blat de tort,1 plic crema de ciocolata,500 gr. visine,400 ml sirop pentru visine,1 esenta de migdale
Tort cu capsune
4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri de apa, 1 praf de copt, 700 gr frisca, capsune, 500 ml tort Gelly rosu
Tort racoros cu fructe si frisca
1 blat de tort,frisca 400 ml.,2 mandarine,2 kiwi,1 ciorchine de strugur,cateva afine pentru decor (se poate pune in loc de afine coacaze neagra sau rosie)
Negresă - rețetă simplă
Prăjiturile cu ciocolată sau pe bază de cacao sunt greu de refuzat, indiferent că vorbim despre o ocazie specială sau nu. Atunci când ai poftă de ceva dulce, o negresă clasică, făcut în casă este întotdeauna o idee excelentă. Există o mulțime de rețete de negrese, unele cu cacao, altele cu ciocolată. Dintre toate, rețeta la care ne-am oprit pentru astăzi este una dintre cele mai simple. Aveți nevoie de fix cinci ingrediente, pe care le puteți măsura cu o cană.
Tort de mascarpone si fineti
250 gr frisca500 gr marscapone250 gr fineti (nutela)1 blat de tort100 ml votca200 gr zahar
Tort cu ricotta, ciocolata si zmeura
Ingrediente:1 foaie blat de tort din comert1 cutie ricotta 200 ml frisca lichidazahar pudra, dupa gust100 gr. fulgi de ciocolata amaruiezmeura proaspata
Tort rosu
7 oua10 linguri zahar7 linguri fainaun praf de sare1 zahar vanilatcoaja de la o lamaiezeama de lamaieCREMA1 plic budinca de vanilie3 linguri zahar400 ml lapteCREMA 2400 ml lapte5 linguri zahar100 g unt1 plic tort jelle25 g amidonDECOR1 plic tort jelle rosudrajeuri
Tort Cu Inghetata
Cu un blat pufos si inghetata de zmeura, acest tort este desertul care te va racori vara.
Negresa Cu Marmelada
100g unt 3 oua 150g zahar 150g ciocolata 100g faina 25g nuci, tocate 3 linguri de marmelada 30g ciocolata alba
Tort de fructe cu vanilie
un blat de tort din comert, 2 banane, un compot mic de ananas, 2 budinci de vanilie, un plic de frisca, un pliculet de intaritor de frisca, o portocala mare, un litru de lapte, 200 g zahar
Negresa Cu Ciocolata Si Caramel
Uita de reteta clasica de negresa, aceasta prajitura este dementiala!
Pops din blat de tort
blat de tortcate o tableta ciocolata pentru decor (alba, neagra, cu cacao)bombonele colorate50g lapte/tableta de ciocolata50g zahar/tableta de ciocolata
Negresa cu vanilie
O reteta simpla, pentru care ai nevoie de numai o jumatate de ora si cateva ingrediente.
Negresă cu ciocolată și vișine
Piețele sunt pline de fructe proaspete, așa că o rețetă de prăjitură cu fructe este mai binevenită ca oricând. Dintre toate aceste prăjiturile, combinațiile de gust dulce cu gust acrișor sunt preferatele noastre. Echilibrul de arome vă învăluie simțurile, iar această prăjitură cu ciocolată și vișine exact asta face. Este un desert nu foarte dulce, dar extraordinar de gustos, pe care îl puteți prepara pentru orice ocazie.
Tort simplu cu pere
Blat:150g unt la temperatura camerei, 80g zahar, 3oua, 175g faina20g cacao, 3 linguri apa, praf de copt si zahar vanilatOrnare: 1 compot de pere sau 4-5 pere proaspete, 300ml suc pere, 1 pachet glazura transparenta pentru tort
Tort Tiramisu (cu fructe)
2 cutii mascarpone romaneasca,2 plicuri zahar tos-aprox. 400 gr.,amaretto lichior sau potentator de gust amaretto -se gaseste in comert-4 pliculete,esenta rom,ness/cafea,zahar vanilat,cacao,8 oua doar galbenusurile,blat de tort.Optional capsune, zmeura congelata.
Negresă cu fructe de pădure
Fructele de pădure sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți și pot fi incluse într-o mulțime de deserturi, de la o simplă cremă cu iaurt și miere, până la prăjituri și torturi complexe. Iar combinația de fructe de pădure cu ciocolată este întotdeauna savuroasă. Astăzi vă propunem o negresă cu fructe de pădure, pentru care puteți folosi doar un fel de fructe (mure, zmeură, afine) sau amestec, pentru un plus de gust.
Tort cu frisca
Blat7 oua2 linguri cacao100 ml compot cirese1 praf de copt2 plicuri zahar vanilat1 esenta vanilie400 g faina100 ml uleiCrema400 g smantana220 g zaharesenta romdecor1 plic tort gelee rosu
Bomboane paianjen cu ciocolata
1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar
Negresă cu banane și nuci
Negresă cu banane și nuci - un desert delicios, umed și plin de arome. Simplu de făcut, perfectă pentru orice ocazie.
Negresă cu gem și bezea
Negresa este o prăjitură foarte populară în bucătăriile internaționale și nu numai. Există o mulțime de variante de a o prepara: simplă, cu nuci, alune, dulceață sau cremă. Astăzi vă propunem o variantă de negresă mai altfel, cu gem și bezea, delicioasă, ușor de făcut și foarte apetisantă. Contrastul dintre blatul negru si bezeaua albă o face să arate foarte bine și să fie potrivită pentru aproape orice ocazie.
Negresa cu cafea si frisca
200 g faina250 g zahar70 g cacao400 ml lapte50ml cafea racita50 ml ulei sau margarina (topita)1 plic praf de copt100g ciocolata amaruie topitafrisca pentru decor
Negresa cu mure proaspete
230 g ciocolata neagra120 g unt100 g faina40 g pudra de cacao210 g zahar1/2 lingurita praf de copt1/4 lingurita de sare1 pachet de zahar vanilat3 oua200 g mure
Negresa cu miez de nuca
10 oua 300 g unt (eu am pus 200 g) 300 g + 200 g zahar 1lingurita amoniac (eu am pus 1 plic praf de copt) mirosuri (coaja de lamaie rom....) 300 g faina cacao
Tort printesa
Blaturile pentru tort 6 oua, 7 linguri de zahar, 1 praf de copt, 2 linguri ulei,1 esenta vanilie Crema 300 ml frisca, 2 plicuri gelatina 3 oua 7 linguri de zahar 1 compot ananas,200 g stafide Decor: pasta de zahar si frisca
Negresa pufoasa cu nuci si ciocolata
200g ciocolata amaruie100g unt200g zahar4 oua200g faina1/2 lingurita praf de copt1 lingurita extract de vanilie55g nuci tocate grosiercacao pudra
Tort de ciocolata cu visine si fulgi de migdale
1 blat tort,2 plicuri crema ciocolata,600 gr. visine,150 gr. fulgi de migdale,300 gr. zahar
Tort de ciocolata cu iaurt si jeleu
6 galbenusuri2 albusuri100 ml apa calduta150 g zahar1 praf de copt2 linguri cacao14 linguri faina1 varf de sareCREMA250 g iaurt cu gust de zmeura500 ml lapte2 linguri faina1 plic gelatina100 g crema de branza300 g zahar1 plic tort jelle rosu4 linguri zahar200 ml apaDECOR1 ciocolata neagra2-3 linguri smantana1 plic tort jelle rosu
Negresa Cu Sos De Caramel Sarat
Aceste prajituri sunt glazurate cu sos de caramel, iar fulgii de sare dau un gust incredibil intr-o combinatie irezistibila de dulce si sarat.
Tort cu fructe
300 gr. piscoturi de sampanie 2 foi de prajitura din comert o cutie compot de ananas 200 gr caise uscate 200 gr smochine uscate stafide 300ml frisca 2 oua 50 gr unt 2 linguri faina 200 gr zahar 250ml lapte ornamente tort esenta de rom