Escalop de pui cu ciuperci si smantana

Escalop de pui cu ciuperci si smantana retete: cum gatesti escalop de pui cu ciuperci si smantana si cele mai gustoase retete de piept de pui cu smantana si marar, cuscus cu pui si smantana, pui cu smantana si marar, pui cu ananas si smantana, spaghete cu ciuperci si piept de pui, tarta cu legume si smantana, pasca cu branza si smantana, prajitura cu smantana si lamaie, cornulete cu untura si smantana, prajitura cu caise si smantana.

Escalop de pui cu ciuperci și smântână

Există o mulțime de feluri de a combina carnea de pui, smântâna și ciupercile în același preparat culinar, care mai de care mai gustoase și mai aromate. Să ne gândim doar la papricaș, tocăniță sau diferite combinații de sosuri cu smântână și ciuperci.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte gustoasă și ușor de făcut. Carnea de pui este rumenită înainte și va avea o crustă subtilă de făină. Gustul de carne prăjită în unt va da o notă aparte preparatului și vă asigurăm că nu are cum să vă dezamăgească.  Puteți servi escalopul de pui cu mămăliguță, cu piure, cu orice garnitură vă place sau simplu. 

Escalop felii,in sos

-cca 550 g escalop taiat feliute(vezi poza) -2-2,5 linguri faina -cca400 ml smintina -1 conserva ciuperci -sare,piper(dupa gust) -1 lamiie -3-4 linguri de ulei de masline -apa

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel verde 2-3 linguri ulei

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

700 -800 grame muschi vita faina sare,piper 2 -3 crengute rozmarin proaspat 2 catei usturoi 1 sau 1 1/2 pahar apa(depinde cat de mare este tava) Pt sos: 6 ciuperci medii 1 ceapa 1/2 ardei 1/2 pahar vin alb 200 ml smantana de casa sau pt gatit 50 ml lapte sare,piper

Pulpe de pui cu smântână și ciuperci

Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place. 

Escalop de porc cu ciuperci

Escalopul de porc cu ciuperci este un fel de mâncare sățios, gustos și de efect. Modul de pregătire este foarte ușor și nu necesită prea multă experiență în bucătărie.

Escalop Zingara

pentru 4 portii 800g muschiulet de porc,200g ciuperci,200g sunca presata,100ml vin sec,200g smantana proaspata ,neprocesata ,50g bulion,sare ,piper,100ml ulei,100g faina.

Friptura surpriza

500 g pulpa de porc 2 bucati escalop vitel 200 g ciuperci 2 cepe piper sare cimbru paprika dulce 500 ml vin alb sec 1 rosie 1 capatana usturoi

Pui mănăstiresc cu afumătură și smântână

Rețeta de pui mănăstiresc este una dintre cele mai gustoase mâncăruri pe care le puteți face cu carne de pui. Combinația de pui cu smântână, la cuptor, aromat cu usturoi și afumătură este extrem de gustoasă și sățioasă.  Puiul mănăstiresc se potrivește foarte bine cu mămăliguță sau cartofi, dar poate fi servit și simplu. Se face ușor, iar la final se rumenește puțin la cuptor, cât să se îngroașe sosul și carnea să capete crustă crocantă.  Pentru această rețetă puteți folosi pui cumpărat sau pui de țară și puteți adapta cantitățile în funcție de cât de mult vreți să vă iasă. Puteți pune tot puiul sau jumătate, caz în care veți înjumătăți cantitățile și pentru celelalte ingrediente.

Piept de pui cu sos de parmezan și ciuperci

Pieptul de pui poate fi o carne fadă și fără gust, dacă nu este gătită corespunzător. Și asta pentru că are tendința de a se usca și de a deveni banală, dacă nu este gătită cum trebuie sau dacă nu i se alătură un sos care să o pună în valoare.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una care scoate din anonimat orice bucată de carne, nu numai pe cea de pui. O friptură cu ciuperci și sos de parmezan, cremos și delicios, ușor de făcut. 

Escalop de vita cu ciuperci

- 500 gr de carne de vita (m^anzat) - 200 gr de ciuperci - 3 catei de usturoi - 100 gr de unt - 50 gr ulei - faina cimbru chili sare - 100 gr suc de rosii

Pui cu ciuperci și smântână - cea mai simplă rețetă

Descoperă o rețetă simplă și rapidă de pui cu ciuperci și smântână, gata în doar 30 de minute. Perfectă pentru cinele în familie, această mâncare cremoasă și savuroasă va deveni cu siguranță preferata tuturor.

Pui cu sos alb si ciuperci

6 pulpe superioare de pui sau 1 piept de pui8 ciuperci mai mari1 ardei gras verde200 ml smantana 300 ml apa4 catei de usturoiPiper alb

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Blat: 250 gr faina 125 gr unt 1 galbenus 1 lingura smantana un praf de sare Umputura: 300 g piept de pui 300 g ciuperci 200 g cascaval 200 ml smantana 3 oua + 1 albus 1/2 ardei gras rosu si verde o ceapa sare piper 3linguri ulei de masline

Lasagna piept de pui si ciuperci

1 kg piept de pui 1 kg ciuperci 1 ceapa 1 litru sos/suc/ rosii 2 cutii mici de smantana cascaval

Plăcintă de pui cu ciuperci și bacon

Plăcinta de pui cu ciuperci și bacon este varianta ideală dacă v-ați săturat de plăcintele dulci și de pieptul de pui gătit clasic. Se face foarte rapid și ușor, mai ales dacă folosiți aluat foietaj cumpărat și vă asigurăm că va fi pe gustul întregii familii. O plăcintă cu pui este o variantă nemaipomenită și ca aperitiv, atunci când aveți musafiri. Ca să nu mai vorbim de momentul când vreți să gătiți ceva rapid și ușor pentru cină.  Combinația de pui cu ciuperci și bacon, toate într-un aluat crocant este irezistibilă în orice moment al zilei. Unde mai pui că această plăcintă este ideală caldă, dar este la fel de gustoasă și rece.   

Ficatei de pui cu sos de ciuperci

500 gr ficat de pui1 conserva ciuperci feliate1 lingura faina200 ml lapte150 gr smantana2 linguri untsarepiper macinatusturoi(optional)

Pui lionez

4-5 pulpe pui 1 ceapa rasa 1 lingura unt 1 cutie ciuperci taiate 200 ml smantana 1/2 lamaie 2 galbenusuri sare piper

Pui Dijon Cu Ciuperci

O reteta rapida cu arome de usturoi si tarhon.

Pui Cu Ciuperci Si Tarhon

Sosul cremos, de tarhon, se potriveste perfect cu carnea de pui.

pui file cu smantana (4portii)

500g piept pui,200g ciuperci proaspete,5oog smantana grancucina,sare piper.

Piept De Pui Cu Sos De Ciuperci

Secretul unui sos cremos reusit este sa nu puneti prea multa smantana, pentru a nu acoperi celelalte arome.

Supă cremă de ciuperci

O supă-cremă este întotdeauna o variantă sănătoasă și hrănitoare pentru prânz sau cină. Cu atât mai mult o supă-cremă de ciuperci, care sunt unele dintre cele mai sănătoase și hrănitoare legume, cu un număr mic de calorii și extrem de gustoase. Supa-cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, se face extrem de simplu și nu necesită foarte mult timp de preparare. În plus, este prietenă cu silueta, este foarte gustoasă atât caldă, cât și rece și poate ține locul unei mese, pentru că este foarte hrănitoare. Pentru supa-cremă de ciuperci puteți folosi orice tip de ciuperci doriți, de la banalele champignon, până la tipuri mai pretențioase și mai scumpe de ciuperci. Vă asigurăm că un mix de champignon și pleurotus, în proporții variabile, este ideal pentru cea mai gustoasă supă-cremă de ciuperci.

Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci

2 piepti pui feliati dezosati si fara piele 1 cutie Camembert de 250 grame 1 lingura unt 300 grame ciuperci feliate 1 catel usturoi 2 cepe albe 1 lingurita mustar 3 linguri smantana sare piper ulei de masline

Pui gorgonzola cu ciuperci

Pentru 2 portii: - 1 piept pui fara piele - 50 - 60g gorgonzola - 200g smantana animala - 500g ciuperci - verdeturi italiene dupa gust - sare si piper proaspat macinat dupa gust - 2 felii de paine - 1 lingura de ulei de masline

Placinta cu pui si smantana

Aluat: 100 g unt moale, 1/2 linguriță bicarbonat, 1 gălbenuș,150 g iaurt gras,sare, piper, 500 g piept de pui dezosat, 250 g smântână, 1 legătură de mărar, 50 ml ulei, 1 cutie ciuperci feliate, faina

Pui cu smantana la cuptor

2,5 kg cartofi 1 kg piept de pui 1 kg ciuperci un litru de smantana dulce 30g parmezan 300g cascaval sau mozzarella sare piper 3 catei de usturoi 100ml vin alb.

Rulouri de Pui cu ciuperci

2-4 piepti de pui 1 kg de ciuperci sau 4-5 cutii de ciuperci 150 ml vin alb 1 salata verde 1 ardei rosu 1 ardei portocaliu 1/2 de castavete lung 1 ardei verde 1 legatura ceapa verde 1 sfecla mica 150 gr-200 gr de sunca feliata foarte subtire 1/2 fir de praz 300-400 gr de smantana ulei sare piper o crenguta de rozmarin

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

2 portii: - 2 pulpe de pui ( dezosate partial ) - 1/2 ananas copt - 500g ciuperci - 3 linguri ulei de masline - 100g smantana - 2 cepe rosii medii toacte marunt - 3 - 4 catei de usturoi - rasnita de verdeturi italiene - sare si piper proapspat macinate

Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

2 morcovi 1 felie de telina 1 felie de gulie 1 ceapa mare alba 1 capatana de usturoi 1 radacina de patrunjel tarhon uscat maruntit 1 piept dezosat de pui fara piele 300 g ciuperci albe champignon sare si piper negru proaspat macinat 200 ml smantana dulce ulei de masline

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

2 puplpe 1/2 kg ciuperci de toamna (ghebe) supa de pui 1 ceapa 50 g unt 2 catei de usturoi 200 g smantana sare piper cimbru patrunjel marar

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Materie prima ptr 4 portii 2 buc piept de pui 150 gr muschi file afumat 8 felii branza topita 400 gr ciuperci proaspete 400 ml smantana 100 gr unt cartofi verdeata piper sare

Paste cu ciuperci si dovlecei

7 dovlecei mici500 g ciuperci proaspete1 ceapa mare2 linguri unt2 catei usturoi, pisati500 g paste2 linguri faina1 cana smantana1 cana supa puisare si piper dupa gustfrunze ceapa verde, tocateparmezan

Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Aluatul(pentru 12 bucati): 150g de branza de vaca sarata 100 ml lapte 3 oua 1/2 pachet de unt 350-400g de faina 1 plic de praf de copt 1 lingurita de sare Umplutura cu branza: 250g branza de vaca sarata 3-4 linguri de smantana 4-5 masline tocate marunt 1/2 legatura de marar verde cateva frunze de spanac oparit si tocat Umplutura cu pui si ciuperci: 1 ceapa rosie 1 ardei gras rosu 5-6 ciuperci medii 1 pulpa de pui mare(care se fierbe inainte) 150g de cascaval patrunjel verde sare si piper

Placintă cu pui, ciuperci și brânză

Îți place plăcinta? Dar puiul cu ciuperci? Atunci o să adori combinația asta într-o plăcintă sățioasă și aromată. E perfectă pentru prânz sau cină, și merge de minune și rece, a doua zi.

Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi

Vrei să prepari o cină delicioasă și sățioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui cu ciuperci în sos cremos sunt soluția perfectă! 

Vol au vent cu pui

800g de aluat foietaj, 500g piept de pui, 250g de ciuperci o ceapa, un catel de usturoi 50 ml vin alb 500ml smantana dulce sare piper tarhon amidon.

Sos de ciuperci cu smantana

500 g ciuperci1 ceapa mare250 g smantana100 g parmezansare piperulei de masline

Pui Stroganoff

Piept de pui - 1 bucata smantana - 3-400gr. ciuperci champignon - 8 buc castraveti murati - 5 buc. branza topita - 200gr. ceapa - 1 buc mica busuioc uscat - 1 lingurita mica sare,piper - dupa gust

Ciulama de ciuperci cu smântână și usturoi

Ciulamaua de ciuperci cu smântână și usturoi se face foarte repede și simplu și poate fi servită pe post de garnitură sau ca fel de mâncare în sine.

Iepure cu ciuperci si smantana

1 iepure (al meu a avut 1,4 kg),400 g de ciuperci (din conserva),400 g de smantana,80 g unt,2 linguri ulei extravergin de masline,1 pahar vin alb sec,1 cub de concentrat de ciuperci patrunjel,sare,piper,

Supă cremă de ciuperci - rețeta lui Jamie Oliver

Atunci când vine vorba despre supe și ciorbe, există o mulțime de modalități de a le prepara, în funcție de specificul rețetei, gusturile proprii și, bineînțeles, ingredientele pe care le aveți la îndemână. Supele cremă sunt foarte versatile din acest punct de vedere, pentru că le puteți face din orice legume, chiar și amestec, cu orice condimente vă plac, de dulce sau de post. Astăzi vă propunem o rețetă de supă cremă de ciuperci și nu orice fel de rețetă, ci rețeta renumitului bucătar Jamie Oliver. Aveți nevoie de un mix de ciuperci, pe care le găsiți în orice supermarket. 

Quiche cu ciuperci

• 250 gr faina • 125 gr unt • 1 galbenus • 1 lingura smantana • sare • 3 oua • 200 ml smantana • 1 lingurita praf de copt • 1 lingurita nucsoara • 100 gr masline verzi • 100 gr ciuperci • 2 fire de ceapa verde/praz • 200 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati) • 100 gr telemea/cascaval • sare, piper

Supă thai cu pui și ciuperci

Dacă v-ați plictisit de ciorbele clasice, românești, și vreți să dați o notă originală și exotică felului de mâncare, puteți pregăti o supă thai, delicioasă și aromată, cu ciuperci și condimente.  Ingredientul care stă la baza supelor thai este laptele de cocos. Și, bineînțeles, să nu uităm ghimbirul și condimentele specifice bucătăriei asiatice. Această supă nu seamănă deloc la gust cu ciorbele românești, cu care am crescut fiecare dintre noi. Nu există cale de mijloc în ceea ce privește supa thai: părerile sunt împărțite, așadar ori îți place, ori nu-ți place. Rețeta pe care v-o propunem astăzi merită încercată dacă aveți la îndemână carne de pui și vreți să îi dați un gust deosebit. 

Rulouri Di Piept De Pui Cu Ciuperci

300 gr ciuperci din conserva 2 piepti de pui o rosie 4 felii de cascaval sare piper unt si ulei

Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon

400 g paste fainoase 1 piept de pui 200 g bacon 1 cutie ciuperci 2 cepe mici verzi 4-5 catei usturoi 4 oua 250 ml smantana 100 ml lapte 200 g cascaval afumat marar verde 380 g rosii cu busuioc Cirio 2 linguri sos chilli 2 linguri sos Worcestershire ulei de masline sare piper proaspat macinat

Pui cu rosii si ciuperci

2 bucati piept de pui, ulei, ciuperci, 4-5 rosii mari, cativa catei de usturoi, sare, piper.

Rulada de pui cu ciuperci

piept de pui 1 buc ciuperci 200gr ceapa 1 buc ardei rosu 1 buc sare piper usturoi granulat partunjel verde ou 1 buc ulei

Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

2 piepti pui un pachet foietaj pentru placinta din comert un borcan ciuperci ulei masline 2 catei usturoi un ou 200 gr smantana 3 linguri mustar cu boabe o legatura patrunjel 1 pahar vin alb

Pui frantuzesc cu bacon si legume

100g bacon taiat cubulete 8 pulpe de pui fara os 2 catei de usturoi pisati 150g ciuperci champinion mici (button) Un manunchi de ceapa verde taiata grosier 300ml supa de pui 200g mazare congelata O salata mica (gem lettuce) 2 linguri smantana Patrunjel Ulei Oregano