Escalop de pui cu ciuperci si smantana

Escalop de pui cu ciuperci si smantana retete: cum gatesti escalop de pui cu ciuperci si smantana si cele mai gustoase retete de piept de pui cu smantana si marar, cuscus cu pui si smantana, pui cu smantana si marar, pui cu ananas si smantana, spaghete cu ciuperci si piept de pui, tarta cu legume si smantana, pasca cu branza si smantana, prajitura cu smantana si lamaie, cornulete cu untura si smantana, prajitura cu caise si smantana.

Escalop de pui cu ciuperci și smântână

Există o mulțime de feluri de a combina carnea de pui, smântâna și ciupercile în același preparat culinar, care mai de care mai gustoase și mai aromate. Să ne gândim doar la papricaș, tocăniță sau diferite combinații de sosuri cu smântână și ciuperci.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte gustoasă și ușor de făcut. Carnea de pui este rumenită înainte și va avea o crustă subtilă de făină. Gustul de carne prăjită în unt va da o notă aparte preparatului și vă asigurăm că nu are cum să vă dezamăgească.  Puteți servi escalopul de pui cu mămăliguță, cu piure, cu orice garnitură vă place sau simplu. 

Escalop felii,in sos

-cca 550 g escalop taiat feliute(vezi poza) -2-2,5 linguri faina -cca400 ml smintina -1 conserva ciuperci -sare,piper(dupa gust) -1 lamiie -3-4 linguri de ulei de masline -apa

escalop de porc cu ciuperci

-un filet de porc mai subtire,feliat --250ml smantana -40g unt -500g ciuperci proaspete sau 1 cutie ciuperci in saramura -sare piper 12 pahar vin alb salvie rosmarin -ulei de masline

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel verde 2-3 linguri ulei

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

700 -800 grame muschi vita faina sare,piper 2 -3 crengute rozmarin proaspat 2 catei usturoi 1 sau 1 1/2 pahar apa(depinde cat de mare este tava) Pt sos: 6 ciuperci medii 1 ceapa 1/2 ardei 1/2 pahar vin alb 200 ml smantana de casa sau pt gatit 50 ml lapte sare,piper

Escalop cu ciuperci

750 g carne de porc sau de vita 1 cutie conserva ciuperci 50 ml ulei,1 lingurita mustar 200 ml smintina sare si piper

Piept de pui cu ciuperci si smantana

4 bucati piept de pui fara os/pulpe de pui dezosate 300 g ciuperci champignon 500 g smantana 2 linguri ulei masline 15 g unt sare piper

Pui cu smântână și ciuperci - cea mai simplă rețetă

Dacă v-ați plictisit de pieptul de pui la grătar sau prăjit, vă propunem o rețetă delicioasă, de pui cu smântână și ciuperci. Pieptul de pui devine și mai gustos în combinație cu smântâna cremoasă și ciupercile aromate, dar trebuie să încercați singuri această rețetă ca să vă convingeți! Pieptul de pui cu smântână și ciuperci se poate face în mai multe feluri, dar astăzi am ales să vă prezentăm rețeta cea mai simplă și mai sigură. Se potrivește foarte bine cu mămăliguță, dar poate fi servit și cu piure sau simplu.

Pulpe de pui cu smântână și ciuperci

Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place. 

Escalop de porc cu ciuperci si vin

12 felii cotlet porc 1 cana faina 1 ceasca ulei 1 cana vin alb 1 catel usturoi 1 cana suc rosii cateva fire cimbrisor 1 frunza f mica dafin 3 rosii coapte sare piper 1 conserva ciuperci

Pui in sos de ciuperci

2 linguri ulei 4 copanele de pui 500ml supa de pui 50g unt O ceapa taiata marunt 400g ciuperci mixte 300ml vin alb sec 200ml smantana lichida (double cream)

Escalop Zingara

pentru 4 portii 800g muschiulet de porc,200g ciuperci,200g sunca presata,100ml vin sec,200g smantana proaspata ,neprocesata ,50g bulion,sare ,piper,100ml ulei,100g faina.

Friptura surpriza

500 g pulpa de porc 2 bucati escalop vitel 200 g ciuperci 2 cepe piper sare cimbru paprika dulce 500 ml vin alb sec 1 rosie 1 capatana usturoi

Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci

300 g spaghete 1 piept de pui 1 ceapa 250 g ciuperci proaspete 300 ml smantana 3-4 catei de usturoi 2 lingurite busuioc uscat 1 mana de mazare (optional) sare piper vegeta ulei/ unt

Pui cu ciuperci si smantana

5 ciocanele smantana 2 lingurite de faina ciuperci 2 fire de ceapa verde sare piper usturoi patrunjel

Tagliatele cu pui si ciuperci

Pentru 6 portii: 500g piept pui, 300g ciuperci, 200g smantana dulce, 150g bacon, sare,piper,patrunjel, 100g unt 400g tagliatele.

Pui mănăstiresc cu afumătură și smântână

Rețeta de pui mănăstiresc este una dintre cele mai gustoase mâncăruri pe care le puteți face cu carne de pui. Combinația de pui cu smântână, la cuptor, aromat cu usturoi și afumătură este extrem de gustoasă și sățioasă.  Puiul mănăstiresc se potrivește foarte bine cu mămăliguță sau cartofi, dar poate fi servit și simplu. Se face ușor, iar la final se rumenește puțin la cuptor, cât să se îngroașe sosul și carnea să capete crustă crocantă.  Pentru această rețetă puteți folosi pui cumpărat sau pui de țară și puteți adapta cantitățile în funcție de cât de mult vreți să vă iasă. Puteți pune tot puiul sau jumătate, caz în care veți înjumătăți cantitățile și pentru celelalte ingrediente.

Piept de pui cu sos de parmezan și ciuperci

Pieptul de pui poate fi o carne fadă și fără gust, dacă nu este gătită corespunzător. Și asta pentru că are tendința de a se usca și de a deveni banală, dacă nu este gătită cum trebuie sau dacă nu i se alătură un sos care să o pună în valoare.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una care scoate din anonimat orice bucată de carne, nu numai pe cea de pui. O friptură cu ciuperci și sos de parmezan, cremos și delicios, ușor de făcut. 

Escalop de vita cu ciuperci

- 500 gr de carne de vita (m^anzat) - 200 gr de ciuperci - 3 catei de usturoi - 100 gr de unt - 50 gr ulei - faina cimbru chili sare - 100 gr suc de rosii

Ciulama de pui cu ciuperci

Dintre toate mâncărurile din bucătăria românească, combinația de pui cu ciuperci și smântână este una dintre cele mai gustoase. De aceea ciulamaua de pui cu ciuperci este atât de populară și aproape că nu există gospodină care să nu știe să o facă. Ciulamaua de pui se servește neapărat cu mămăliguță, iar ciupercile le puteți omite, dacă nu vă plac. Noi am ales astăzi să vă prezentăm varianta cu ciuperci, mai gustoasă și mai aromată. 

Piept de pui cu ciuperci

2 piepti de pui 1 cutie ciuperci taiate 150 ml smantana 1 lingura buna cu mustar 1 lingura faina patrunjel verde tocat vegeta piper

Pui cu sos alb si ciuperci

6 pulpe superioare de pui sau 1 piept de pui8 ciuperci mai mari1 ardei gras verde200 ml smantana 300 ml apa4 catei de usturoiPiper alb

Pui cu ciuperci

700 g carne de pui 300 g ciuperci champignon 1 morcov 1 ceapa 1 rosie 1 lingurita sau 1 cub concentrat ciuperci (optional) 30 ml ulei 1/2 lamaie 2 linguri ulei de masline 2 lingurite faina 2-3 catei de usturoi cateva fire marar patrunjel 1 lingura de smantana sare piper alb

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Blat: 250 gr faina 125 gr unt 1 galbenus 1 lingura smantana un praf de sare Umputura: 300 g piept de pui 300 g ciuperci 200 g cascaval 200 ml smantana 3 oua + 1 albus 1/2 ardei gras rosu si verde o ceapa sare piper 3linguri ulei de masline

Lasagna piept de pui si ciuperci

1 kg piept de pui 1 kg ciuperci 1 ceapa 1 litru sos/suc/ rosii 2 cutii mici de smantana cascaval

Plăcintă de pui cu ciuperci și bacon

Plăcinta de pui cu ciuperci și bacon este varianta ideală dacă v-ați săturat de plăcintele dulci și de pieptul de pui gătit clasic. Se face foarte rapid și ușor, mai ales dacă folosiți aluat foietaj cumpărat și vă asigurăm că va fi pe gustul întregii familii. O plăcintă cu pui este o variantă nemaipomenită și ca aperitiv, atunci când aveți musafiri. Ca să nu mai vorbim de momentul când vreți să gătiți ceva rapid și ușor pentru cină.  Combinația de pui cu ciuperci și bacon, toate într-un aluat crocant este irezistibilă în orice moment al zilei. Unde mai pui că această plăcintă este ideală caldă, dar este la fel de gustoasă și rece.   

Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

3-4 cartofi mari 200 g ciuperci 200g smantana pulpe de pui fierte putin ulei sare si piper

Placinta cu pui si ciuperci

Piept pui 1 kg Ciuperci 2 cutii Cascaval 400 gr Smantana 200 gr Ceapa verde 4-5 fire Usturoi verde 2 fire Oua 3 buc Sare Piper Ulei masline 1 lingura Unt pentru uns Foi placinta 1 pachet

Ficatei de pui cu sos de ciuperci

500 gr ficat de pui1 conserva ciuperci feliate1 lingura faina200 ml lapte150 gr smantana2 linguri untsarepiper macinatusturoi(optional)

Pui lionez

4-5 pulpe pui 1 ceapa rasa 1 lingura unt 1 cutie ciuperci taiate 200 ml smantana 1/2 lamaie 2 galbenusuri sare piper

Pui Dijon Cu Ciuperci

O reteta rapida cu arome de usturoi si tarhon.

Paste cu pui si ciuperci

o 4 pulpe pe pui o paste eu am folosit jumatate de pachet de bavette o 8 ciuperci o 1 ceapa o o lingurita de vegeta o 2 catei de usturoi o ulei de masline o 1 lingura de sm^ant^ana o patrunjel verde si uscat

Pui Cu Ciuperci Si Tarhon

Sosul cremos, de tarhon, se potriveste perfect cu carnea de pui.

Piept De Pui Cu Sos De Ciuperci

Secretul unui sos cremos reusit este sa nu puneti prea multa smantana, pentru a nu acoperi celelalte arome.

pui file cu smantana (4portii)

500g piept pui,200g ciuperci proaspete,5oog smantana grancucina,sare piper.

Supă cremă de ciuperci

O supă-cremă este întotdeauna o variantă sănătoasă și hrănitoare pentru prânz sau cină. Cu atât mai mult o supă-cremă de ciuperci, care sunt unele dintre cele mai sănătoase și hrănitoare legume, cu un număr mic de calorii și extrem de gustoase. Supa-cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, se face extrem de simplu și nu necesită foarte mult timp de preparare. În plus, este prietenă cu silueta, este foarte gustoasă atât caldă, cât și rece și poate ține locul unei mese, pentru că este foarte hrănitoare. Pentru supa-cremă de ciuperci puteți folosi orice tip de ciuperci doriți, de la banalele champignon, până la tipuri mai pretențioase și mai scumpe de ciuperci. Vă asigurăm că un mix de champignon și pleurotus, în proporții variabile, este ideal pentru cea mai gustoasă supă-cremă de ciuperci.

Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci

2 piepti pui feliati dezosati si fara piele 1 cutie Camembert de 250 grame 1 lingura unt 300 grame ciuperci feliate 1 catel usturoi 2 cepe albe 1 lingurita mustar 3 linguri smantana sare piper ulei de masline

Pui gorgonzola cu ciuperci

Pentru 2 portii: - 1 piept pui fara piele - 50 - 60g gorgonzola - 200g smantana animala - 500g ciuperci - verdeturi italiene dupa gust - sare si piper proaspat macinat dupa gust - 2 felii de paine - 1 lingura de ulei de masline

Placinta cu pui si smantana

Aluat: 100 g unt moale, 1/2 linguriță bicarbonat, 1 gălbenuș,150 g iaurt gras,sare, piper, 500 g piept de pui dezosat, 250 g smântână, 1 legătură de mărar, 50 ml ulei, 1 cutie ciuperci feliate, faina

Rulouri de Pui cu ciuperci

2-4 piepti de pui 1 kg de ciuperci sau 4-5 cutii de ciuperci 150 ml vin alb 1 salata verde 1 ardei rosu 1 ardei portocaliu 1/2 de castavete lung 1 ardei verde 1 legatura ceapa verde 1 sfecla mica 150 gr-200 gr de sunca feliata foarte subtire 1/2 fir de praz 300-400 gr de smantana ulei sare piper o crenguta de rozmarin

Pui cu smantana la cuptor

2,5 kg cartofi 1 kg piept de pui 1 kg ciuperci un litru de smantana dulce 30g parmezan 300g cascaval sau mozzarella sare piper 3 catei de usturoi 100ml vin alb.

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

2 portii: - 2 pulpe de pui ( dezosate partial ) - 1/2 ananas copt - 500g ciuperci - 3 linguri ulei de masline - 100g smantana - 2 cepe rosii medii toacte marunt - 3 - 4 catei de usturoi - rasnita de verdeturi italiene - sare si piper proapspat macinate

Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

2 morcovi 1 felie de telina 1 felie de gulie 1 ceapa mare alba 1 capatana de usturoi 1 radacina de patrunjel tarhon uscat maruntit 1 piept dezosat de pui fara piele 300 g ciuperci albe champignon sare si piper negru proaspat macinat 200 ml smantana dulce ulei de masline

Papricas cu ciuperci

500 g carne de pui sau porc, 500 g ciuperci proaspete Champignion, 150 ml smantana, un paharel vin alb sec, o ceapa, 4 catei de usturoi, 3 linguri de ulei, 2 linguri faina, patrunjel verde, cimbru, sare, piper, nucsoara

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

o1 piept de pui ociuperci circa 400 g o200- 300 g smantana o2 linguri ulei ocondimente de pui o800 g cartofi o1 lingura faina opatrunjel osare si cascaval

Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si smantana

Pentru 4 portii:1 kg de ciuperci champignons – se pot folosi si ciuperci de padure, pleurotus, etc1 ceapa medie150 ml smantana – eu am folosit o smantana groasa, de tara, foarte buna4-5 catei de usturoi2-3 linguri de faina1 legatura de marar1 legatura de patrunjel1 praf de tahon4-5 linguri de uleisare si piper dupa gust

Tagliatelle cu pui si ciuperci

1 punga tagliatelle sau paste 1 piept de pui 200 gr ciuperci sare dupa gust piper dupa gust un varf de cutit de rozmarin 200 ml smantana 1 ceapa alba ulei masline

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

2 puplpe 1/2 kg ciuperci de toamna (ghebe) supa de pui 1 ceapa 50 g unt 2 catei de usturoi 200 g smantana sare piper cimbru patrunjel marar

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Materie prima ptr 4 portii 2 buc piept de pui 150 gr muschi file afumat 8 felii branza topita 400 gr ciuperci proaspete 400 ml smantana 100 gr unt cartofi verdeata piper sare

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

4 pulpe fierte 300 g ciuperci proaspete 1 ceapa mica 1 ceasca supa de carne 1 lingura faina 300 g smantana sare piper marar si patrunjel proaspete.