Ficat de porc pane

Ficat de porc pane retete: cum gatesti ficat de porc pane si cele mai gustoase retete de tocanita cu ficat de porc, ficat de curcan la tigaie, ficat de curcan cu ceapa, zucchini pane, ciuperci pane umplute, dovlecei pane grecesti, oua umplute pane, dovlecei pane cu garnitura, ciuperci pane cu garnitura, ciulama de porc.

Ficat pane

ficat de porcfainapesmetsarecimbrupiperulei pentru prajit

Ficat de porc pane

Descoperă o rețetă simplă și rapidă pentru ficat de porc pane, o delicatesă fragedă și gustoasă, perfectă pentru o masă ușoară sau o cină copioasă.

Ficat De Porc Cu Sos

1/2 kg ficat de porc o ceapa mica 4 catei de usturoi 2 rosii o lingura mustar o lingurita hrean un pahar vin alb sare, patrunjel verde

Tocanita cu ficat si plaman de porc

500g ficat de porc 400g plaman de porc 500g ciuperci pleurotus 4 cartofi mari 4 cepe medii 1 morcov mare 1 ardei gras 1 legatura patrunjel sare,piper bulion

Ficat de porc pe grill

1/2 kg ficat de porc 3 linguri ulei de masline 2 linguri vin alb piper, catei de usturoi pisat

Ficat de porc in sos de smantana

300 g ficat de porc 2 cepe piper sare foaie de dafin o ceasca de apa 4 linguri smantana

Tocanita din ficat de porc

3 cepe mari 500g ficat de porc 50 ml apa 50 ml vin 3 catei de usturoi 4-5 linguri ulei sare,piper

ficat de porc cu cartofi pai

400 g ficat de porc, 150 ml ulei, 1 ceapa mare 25g boia de ardei dulce sare piper 50 g faina, 25g pasta de tomate, cartofi

Pate de ficat de porc

350-400 g ficat de porc 2 cepe optional cateva ciuperci 200 g margarina (unt) 1 cub concentrat de ciuperci sare piper 1-2 lingurite ulei de masline cateva feliute de ardei rosu verde galben o feliuta de lamaie si verdeata pentru decor

Ficat de porc prăjit

Această rețetă de ficat de porc prăjit la tigaie este plină de nutrienți și proteine, perfectă pentru o cină sau un prânz copios.

Ficat de porc cu cartofi natur si salata de rosii

ficat de porc 100 grame o ceapa potrivit de mare sare, piper, ulei 2 sau 3 cartofi 3 rosii o cepa mica frunze de patrunjel

Ficat de porc la tigaie, cu ceapă

Ficat de porc pane, tras la tigaie cu ceapă, este o rețetă simplă, ce poate fi făcută și savurată în orice seară a săptămânii.

Ficat cu spanac si bureti de pom pane

400gr ficat de vitel 7-8 bureti de pom 2-3 capetini de spanac proaspat cozi de usturoi 200ml de lapte 3 linguri de smantana 2 linguri faina ulei pt prajit 2 oua condimente,sare,piper

Tobă de porc - rețetă tradițională

Toba, caltaboșul, lebărul și cârnații sunt printre preparatele tradiționale de Crăciun care nu lipsesc de pe mesele românilor iarna. Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți prepara în casă, dacă aveți la îndemână carne proaspătă de porc. Astăzi vă prezentăm o rețetă tradițională de tobă, ușor de făcut și perfectă pentru masa de sărbători și nu numai. 

Sufleu de ficat

500 g ficat de porc6 oua100 g faina150 g unt350 ml lapte50 g cascavalsarepiperpatrunjel verde

Pate de casa din ficat

500 g ficat de porc sau in amestec cu ficatei de pui 1 ceapa 1 legatura patrunjel verde 2-3 oua 2 linguri pasta de gogosari sare piper proaspat macinat

Caltaboș după rețeta tradițională

Caltaboșul este de-a dreptul savuros în perioada sărbătorilor, iar dacă aveți chef să îl faceți acasă, rețeta tradițională presupune să treceți totul prin mașina de tocat, iar condimentele să fie măcinate fin.

Lebăr de casă - rețeta moldovenească

Lebărul de casă, după o rețetă tradițională moldovenească, este una dintre mâncărurile românești de Crăciun. Încă de când eram copii, bunicii puneau pe mesele de sărbătorile de iarnă lebăr.

Ficat de porc cu salvie si vin rosu

o cescuta ulei de masline 700 gr ficat de porc (sau pui cu pipote si inimi) 4-5 catei de unsturoi cateva frunze de salvie jumatate pahar de vin rosu 3 linguri bulion sare piper

Ficat prajit cu ciuperci champignon

Ingrediente 4 persoane: 500 g ficat de porc (vitel pui) 150 g ciuperci champignon 1 capatana usturoi 4 linguri faina 200 ml ulei pentru prajit 1/4 ardei rosu sare piper

Ficatei de pui pane

500 g ficat de pui 2 oua 6-7 linguri faina 150 ml ulei 1 lingurita patrunjel tocat sau uscat sare piper cimbru

Cighir a la Ciobeni

maruntaie de la o rata, inima, ranza, ficat, maruntaie de gaina sau cocos, dupa caz, - inima, ranza, ficat maruntaie de iepure - inima, plaman, ficat, maruntaie de porc - inima, ficat (cam 500gr), plaman, rinichi ceapa - 2 buc oua - 4 buc fierte tare si 4 buc crude o bucata de franzela - cam 200gr lapte sau smantana - 100 ml patrunjel proaspat tocat ulei, sare, codimente : enibahar, tarhon, marar uscat, delikat

Placinta aperitiv cu franjuri

200 gr ficat de porc 200gr limba de porc 200gr rinichi de porc ceapa,usturoi,marar verde 3oua ulei foi de placinta sare faina

Ficat cu ceapa

ficat de porc ceapa ulei sos: rozmarin, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper

Pasteta de ficat si carne

1 kg de ficat de porc/vitel/pasare 300 g de slanina proaspata Carne de porc/piept de pasare 150 g de unt Grasime de porc sau de pasare 2-3 cepe Piper Ienibahar Cimbru Nucsoara Putin praf de cuisoare Sare Coniac(optional)

Murseddu (placinta italiana cu carne)

Pentru aluatul de placinta:10g drojdie proaspata250g fainaun varf de sarePentru umplutura:250g carne porc (de la gat)150g ficat de porc150g ficat de vitel150g maruntaie4lg pasta de rosii2lg ung1 peperoncini1 ceapa2 catei de usturoi1lg oregano uscatsare si piper

Ficat in stil Venetian

pentru doua persoane: - ficat de vita sau de porc 300 gr - ceapa alba - e mai dulce - 2 buc. medii - ulei de masline sau de fl. soarelui ptr. prajit - unt 30 gr - otet 2 linguri - sare piper dupa gust - patrunjel proaspat

Tobă de casă cu gelatină

Toba de casă cu gelatină este un produs tradițional românesc ce se consumă în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Ficat de porc. Beneficii și contraindicații

Totul despre ficatul de porc - beneficii, calorii și valori nutriționale, containdicații. 

telina pane

o radacina de telina ou,faina.pesmet ptr pane sare,

Lebervurst

Ficat de porc 1 kg slanina cruda 500 g soric 800 g cap porc 2 kg franzela 500 g ceapa 500 g untura 150 g piper 3 g ienibahar 2 g sare mate de vita subtiri.

Placinta din aluat fraged cu ficat de porc

Aluatul de placinta-250 grame unt sau margarina -250 grame smantana -1 ou -300 grame faina -un praf de sareCompozitie placinta-un kg ficat de porc -150 grame orez -100 ml ulei -4 bucati ceapa -4 bucati ardei gras sau gogosari mari -150 grame masline -3 oua -200 grame smantana - o legatura de patrunjel verde - 1 pachetel praf de copt - 2 linguri pesmet - 2 linguri de faina - piper

Risotto cu ficat

700 gr ficat de vita sau porc, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 2 cani de supa de carne sau legume, 100 ml vin, 500 gr orez, 300 gr mazare, 1 lingura unt, 3 linguri ulei, 100 gr parmezan ras, sare, piper boabe, patrunjel verde

Ouă umplute cu pate de pui, hrănitoare și bogate în proteine

Dacă aveți chef să ieșiți din rutină, aceste ouă umplute cu pate de pui sunt gustările perfecte, Atât de ușor de preparat, ouăle umplute cu pate de pui necesită doar 4 ingrediente.

Ficat in Osanza

- ficat (200 gr./ persoana) - osanza - sare - ulei - ceapa

Fegato (ficat) alla veneziana

Ficat de vita, ceapa, faina, sare, piper.

Pui pane (dajaj pane)

carne de puio ceapao lamaie2 ouafainapesmetsare,piper1.2 lingurita scortisoara

Frigarui la tava

300 gr ficat de porc 2 ardei grasi 2 cepe medii o bucata de sunca ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe) 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc bete ptr frigarui Foaie de hartie ptr cuptor

Tochitură de porc simplă și delicioasă

Tochitura de porc este una dintre mâncărurile tradiționale, care nu lipsesc de pe mesele românilor, mai ales iarna. Și asta pentru că se face ușor, este sățioasă și este o mâncare la îndemână când aveți la dispoziție carne de porc. Tochitura se poate face din mai multe feluri de carne, dar cel mai simplu este să combinați carne macră cu cârnați și, opțional, ficat de porc. Cârnații afumați îi vor da o aromă deosebită preparatului. Tochitura se servește, în mod obișnuit, cu mămăliguță, dar puteți să o savurați și cu pâine. 

Creier pane - rețeta simplă și rapidă

Descoperă o rețetă delicioasa de creier pane, un preparat tradițional din bucătăria românească. Explorează variantele de servire și află mai multe despre beneficiile și aspectele de sănătate asociate consumului de creier pane.

Snitel pane din carne de porc Bucegi

Ingrediente pentru 4 persoane:2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g3 oua batute cu un praf de sare3 linguri de faina1 cana de pesmet grunjosUn varf de cutit de piper negru macinat1 cana de ulei pentru prajit

Rulouri de carne pan`e

400g cotlet de porc 200g cascaval felii felii de sunca de praga 1 ou faina sare uleii pt prajeala pesmet

Ficat de pui la cuptor

sunca din Padurea Neagra ficat de pui rosii cascaval sare folie de aluminiu

Drob de porc - cea mai simplă rețetă

Drob de porc pentru cei care pur și simplu nu suportă mirosul sau carnea de miel. Rețeta de drob folosește carne de porc și, garantat, drobul va ieși la fel de gustos.

Ficat cu usturoi si mamaliga

300 g ficat 50 ml ulei 6-7 catei de usturoi zeama de lamaie

Ficat de rata in crusta crocanta

4 bucati cu ficat de rata 2 oua faina pesmet sare piper

Tocanita de ficat de vita

Ingrediente: 1 kg ficat de vita 4 catei de usturoi curry piper sare 5 rosii marar 1/2 ceasca ulei

Salata de cruditati cu surimi pane

Salata verde Ridichi Rosii Ceapa verde Praz Ardei kapia Castravete masline Branza telemea Surimi pane Dresing Mustar Zeama de lamiae Ulei din samburi de struguri

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

2 dovlecei potriviti 500g carne de porc 3-4 fire ceapa verde 1 legatura marar 1 ou sare piper macinat Mai avem nevoie ulei pentru prajit faina 2 oua mici

Gratar din ficat de manzat

1 ficat de manzat proaspat sare piper