Retete cu Gogosari
Gogoșari în sos de muștar. Rețeta ideală pentru iarnă
Cauți o rețetă delicioasă de gogoșari în sos de muștar pentru iarnă? Urmează pașii noștri simpli pentru a crea o conservă perfectă.
Gogoșari cu vinete și ciuperci în sos marinat, pentru iarnă
Descoperă rețeta delicioasă de gogoșari cu vinete și ciuperci în sos marinat pentru iarnă. Ideală pentru conservare, această rețetă adaugă savoare mesei!
Zacuscă de vinete după rețeta moldovenească
Descoperiți secretul rețetei tradiționale de zacusca moldovenească, o delicatesă cu vinete, ardei, morcovi și roșii coapte. Explorați variantele unice și învățați cum să o savurați în diferite moduri.
Gogoșari murați în saramură
Gogoșari murați în saramură sunt gustoși și merg de minune savurați cu o listă lungă de preparate culinare. Vezi cum se pun la murat.
Salată de gogoșari cu ceapă
Salata de gogoșari cu ceapă, un preparat specific lunilor friguroase de iarnă, este printre preferatele celor care adoră mâncarea condimentată.
Gogoșari murați cu conopidă, în oțet
Gogoșarii cu conopidă, în oțet, se numără printre cele mai gustoase murături, ce pot da mai multă savoare meselor de prânz și cină din sezonul rece, când pot fi servite alături de numeroase feluri de mâncare.
Gogoșari umpluți cu varză albă și roșie
Rețeta de gogoșari umpluți cu varză albă și roșie nu este deloc complicată, nu cere ingrediente sofisticate sau greu de găsit și se face rapid.
Gogoșari în oțet cu miere
Gogoșarii în oțet cu miere de albine duc cămara cu murături pentru iarnă la un cu totul alt nivel. Vezi ingredientele și modul de preparare.
Gogoșari în sos de muștar și bulion
Gogoșarii în sos de muștar și bulion sunt o alternativă mai interesantă și deosebit de gustoasă la cei clasici, puși în oțet.
Tocană din legume ca la mânăstire
Tocana mănăstirească din legume este un fel de mâncare gustos, sănătos și hrănitor, perfect inclusiv în zilele de post. Vezi ingredientele și pașii de preparare.
Zacuscă de fasole pentru iarnă
Bucătăria românească este destul de ofertantă atunci când vine vorba despre conserve și preparate pentru iarnă. În ceea ce privește zacusca, există câteva alternative la rețeta clasică, pe care toți o cunoaștem. V-am prezentat deja o rețetă de zacuscă de ciuperci și una de zacuscă de pește pentru iarnă, așa că astăzi vă propunem o zacuscă de fasole. Simplă, ieftină și foarte la îndemână pentru orice gospodină.
Gogoșari murați pentru iarnă
Este perioada aceea a anului, în care gospodinele pregătesc conservele pentru iarnă. Murături, gemuri și dulcețuri - este momentul lor, pentru că fructele și legumele s-au copt și sunt numai bune de pus la borcane pentru iarnă. Astăzi vă prezentăm o rețetă ușoară de gogoșari în oțet, care se păstrează foarte bine pe parcursul iernii. Gogoșarii nu se vor înmuia, ci vor rămâne fermi și aromați.
Gogoșari în sos de roșii pentru iarnă
Este momentul perfect pentru a pregăti conservele pentru iarnă. Fie că vorbim despre fructe sau legume, mai toate s-au copt în această perioadă și sunt gata să fie transformate în compot, dulceață, gem, murături, sosuri sau zacuscă. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una simplă și delicioasă, de gogoșari în sos de roșii, la borcan. Se păstrează foarte bine pe tot parcursul iernii, iar gogoșarii nu se vor înmuia, ci vor avea o textură crudă.
Gogosari In Otet, O Reteta Simpla Pe Care Oricine O Poate Prepara
Reteta este atat de simpla incat oricine o poate prepara.
Salata Asortata De Muraturi
gogosari acri castraveciori acri in otet castraveti murati in saramura dovlecei murati in otet vinete murate in otet gogonele murate in otet gogonele murate in saramura marar verde masline dupa gust ulei de masline piper, dupa gust
Salata de ardei gras si gogosar
Ggogosari ardei grasi sare otet ulei apa.
Ghiveci cu fasole boabe
8 cepe 4 vinete 1 dovlecel 8 gogosari 2-3 morcovi rasi 2 gutui rase 1 kg fasole boabe 1 castron de rosii foarte coapte 1 legatura de frunze de telina 8 foi de dafin piper coriandru pudra chimen pudra sare ulei 1 lingura de miere
Rulada Cu Cascaval, Pate Si Muraturi
Pentru 'foaie'. 300 de grame de cascaval sau brinza gen Gouda, jumatate de pachet de unt piper (cine vrea) Umplutura: 250 grame pate de ficat, un sfert de pachet de unt, citeva masline (negre), un castravecior murat (sau doi mai mici), gogosar (cam jumatate). Plus un ou sau doua (fierte bine).
Zacusca cu morcovi
2,5 kg morcovi2,5 kg gogosari2 kg ceapa2 teline mari500 ml ulei3 linguri vegetafoi de dafin1 kg bulion de casa
Gogoșari umpluți cu struguri în oțet
Descoperă o rețetă tradițională românească de gogoșari umpluți cu struguri în oțet, simplă și delicioasă.
Salata de toamna
1 kg gogonele2 kg gogosari3 cepe mariosare1 legatura frunze de telina150 ml ulei150 ml otet150 gr zahar1 lingura sare1/2 lingurita boabe piper negru1 foaie de dafin
Chiftelute de pui cu sos dulce
Pui - 1 piept mareRoșii - 3 bucPiper - un varf de cutitOregano - un vraf de linguritasuc de rosii - 200 mlulei - 3 linguriotet - 1 linguritagogosari - 1 bucmustar - 1 linguritazahar - 3 linguricartofi - 2 bucusturoi - 3 cateisare - dupa gust
Tocana de legume
2 cepe potrivite (una rosie si una alba) 2 morcovi zdraveni 1 felie groasa de 2 cm de radacina de telina 2 rosii mari (pentru suc) 2 gogosari (unul verde, unul rosu) mari 1 ardei gras galben mare 4 catei de usturoi 130 gr orez cateva buchetele de conopida cateva frunze de telina jumatate legatura de patrunjel verde 2-3 frunze de dafin ulei sare, piper dupa gust
Gogoșari pentru congelator. Rețeta ideală pentru iarnă
Gogoșarii sunt delicioși și ideali pentru multe preparate de iarnă. Dacă vrei să te bucuri de gustul lor și în sezonul rece, îți recomand să îi congelezi corect. Iată o rețetă simplă și eficientă pentru a păstra aroma gogoșarilor proaspeți.
tocanita cu maruntaie de pasare
maruntaie de pasare 1 vinata mica 2 gogosari 4 ardei 1 ceasca cu apa 1 ceapa 0,500 g rosii 1 lingura faina 100 g grasime de pasare sau ulei piper sare nucsoara
Legume si zarzavaturi la borcan
1 kg gogosari 1 kg morcovi 1 kg ceapa 1 kg albitura (pastarnac si patrunjel) 1 telina 1 gulie 1 dovlecel 1 kg rosii 300 ml ulei 1 legatura frunze telina 1 legatura frunze patrunjel 2 lingurite piper 100 g zahar 8 lingurite cu varf sare
Mancare de fasole uscata cu costita la gratar
500 g fasole boabe 4 felii de costita (aproximativ 600 g) 2 cepe 1 morcov 1 pastarnac 2 rosii 2 gogosari 1 peperoni cateva frunze de spanac 1 legatura patrunjel marar si leustean 1 cub/lingurita concentrat costita afumata 50 ml ketchup de rosii si ardei rosii 5-6 linguri de ulei 2 lingurite de zahar sare piper paprika cimbru 2 foi de dafin
Somn in crusta de mustar Dijon
2 bucati de somn 4 linguri cu mustar cu seminte Dijon cimbru rosmarin o lingura ulei de masline un pahar cu vin alb sec 1 lamaie zeama de la o lamaie sare piper macinat Pentru garnitura 4gogosari 4 cartofi marar verde
Rulouri De Pui
- 2 piepti de pui - 100-150g cascaval - 4 felii sunca de Praga - gogosari - ciuperci feliate - sare - piper - faina - 2 oua
Tocana de legume pentru iarna
5 kg gogosari 3 kg ardei 2 kg ceapa 2 kg morcovi 250 gr orez 900 ml ulei 250 gr bulion piper boabe sare mare foi de dafin
Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe
2 bucati piept de pui fara os si piele 100 g cascaval 150 g bacon 2 gogosari 1-2 peperoni 1 rosie si cateva rosii mici de decor 1 legatura patrunjel 2 mere 1 gutuie 1 morcov 1 mana frunze spanac 4 linguri ulei de masline sare piper cimbru paprika