Mazare cu coaste de porc

Mazare cu coaste de porc retete: cum gatesti mazare cu coaste de porc si cele mai gustoase retete de mazare cu afumatura, mazare cu coasta, mazare cu galuste, mazare cu friganele, mazare cu aripioare, mazare cu salam, mazare uscata cu carne, mancare de mazare, ciulama de porc cu smantana, risotto cu carne de porc.

Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote

1 kg mazare 600-700 g coaste proaspete de porc 4-5 fire de ceapa verde 1 fir de usturoi verde o mana de mini-carote 3 linguri pasta de tomate sare piper macinat piper boabe foi de dafin marar verde ulei de masline

Mazare cu coaste de miel

- 500 gr coaste miel - 2 cutii de mazare verde - bucata alba de la praz - 1/2 ardei rosu - 4 lg rosii cubulete - sare piper vegeta - marar verde

Coaste De Porc Marinate La Gratar

Coaste de porc bere miere ulei sau unt pasta de rosii amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei (optional) piper boabe foi de dafin cartofi usturoi smantana

Varza fiarta cu coaste de porc

Pentru 6 persoane: 1 kg de coaste de porc 1kg de varza 1 ceapa 1 ardei rosu, 1 cutie de rosii in bulion sare piper.

Fasole scazuta cu coaste de porc

1 Kg Fasole Coaste proaspete de porc ( cate doriti...eu am pus in functie de gurmanzii din familia mea ) 1 Morcov 2 Ceapa rosii 1 Ardei gras rosu 1 Felie de telina 2 Linguri de bulion Ulei Patrunjel Marar

Coaste De Porc Cu Glazura De Marmelada

2 x 1-1.25kg coaste de porc Pentru glazura de marmelada: 225g marmalada 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de piper 2 lingurite rozmarin 1 si 1/2 lingura mustar 3 linguri pasta de rosii 3 linguri suc de portocale sau lamai sare

Mazare cu afumatura

2 cutii mici de mazare Bonduelle pe post de afumatura am folosit coaste afumate 3 cartofi 2 morcovi 1 ceapa foi de dafin 2 linguri pasta de tomate marar ulei sare piper macinat

Coaste De Porc Cu Mustar, Mere Si Smantana

25g unt 4 coaste 1 praz, taiat in felii subtiri 1 catel de usturoi, tocat 2 mere rosii, fara cotor, taiat felii 1 lingurita cimbru 200ml smantana lichida 3 linguri de mustar

Coaste filipineze

Coaste de porc, cu glazura de miere si condimente. Un gust care te dce cu gandul in Filipine.

Coaste de miel la cuptor - o explozie de arome și gusturi

Savurați cele mai delicioase coaste de miel la cuptor, suculente și crocante, însoțite de un sos divin de miere și usturoi. Experimentați gustul autentic al acestei delicatese gourmet, perfectă pentru orice ocazie.

Coaste porc la cuptor cu mujdei

2 kg coasta porc 100 ml ulei 2 capatani usturoi delikat piper macinat Kotanyi 1 lingura ketchup 1 lingura mustar cimbru tarhon marar boia 1 kg cartofi curatati 2-3 morcovi salata verde

Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie

Pentru friptura: 165g cotlet de porc fara os, 120g muschiulet de porc, Vin cimbru ulei, Foi de dafin boabe de piper, Optional: 1-2 carnati si 1 cartof, Pentru Cartofi la cuptor: Ulei, Sare piper rozmarin boia, Usturoi, Pentru piure de mazare: 200 g de mazare, 30g unt, Smantana pentru gatit sare piper. Decor :baby morcovi, chips de cartof dulce / portocala si bobite de mazare

Fasole Cu Coaste Afumate

coaste afumate fasole fiarta ceapa morcov patrunjel boabe piper ulei sare,doar daca e nevoie

Carne, costite si carnati la garnita

carne de porc taiata bucatele carnati coaste de porc untura

Muschi de porc cu piure de mazare

365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

oFoi de vita-de-vie oPasat - orez oCarne dupa caz: porc - vita - oaie - pui oCiolan afumat coaste afumate calbas de porc afumat oCimbru marar - pe fundul dovleacului

Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

- 1 cutie mazare - 1 morcov - o ceapa - carne de porc afumata - frunze de dafin - busuioc - piper negru - 2 catei usturoi - marar - patrunjel - Macaroane

Mancarica de mazare cu scarita de porc

200 - 300g scarita de porc, 1 borcan de 800 g mazare (eu folosesc de gradina) 1 ceapa 1-2 morcovi 1 ardei 200 g rosii taiate marunt sare piper, Delikat sau Secretul Gustului.

Curry de porc cu mazare

600 g carne de porc, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei iute verde, 400 g mazare congelata, 2 linguri ulei, 1 lingura curry, 1 lingura faina, 400 ml supa, sare, piper, peperoncino.

Tocanita de cartofi cu costite de porc marinate

o o bucata de coaste de porc o o ceapa mare alba o 4 catei de usturoi o 2 rosii coapte o cartofi noi curatati o cimbru rozmarin si patrunjel verde o boia sare piper si un v^arf de lingurita de chimen macinat o ulei de masline o o lingura de otet balsamic rosu

Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

-600 g carne de porc -500 g mazare galbena uscata -1 ceapa -1 lingura de pasta de ardei -250 g suc de rosii -marar -usturoi taiat feliute cat doreste fiecare -2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata -sare -piper

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa

Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Coaste de vitel 5-6 buc Ceapa 2 buc (mari) Morcovi 2 buc (mari) Ardei 2 buc (mari) Patrunjel 1 legatura Sare/delicat dupa gust Piper dupa gust

Gulas de porc cu mazare

1 kg mazare congelata. 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) . 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore. 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin. 1 ceapa mare rosie. 2 legaturi de marar verde. sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz). vegeta tip bio fara sare(plafar).

Tocăniță de porc cu cartofi și măzare

700 grame pulpă de porc dezosată 4 cartofi1 cutie mică de mazăre (aprox. 300 g) 2 cepe medii 1 morcov 200 grame roșii decojite (poți folosi conserve) 1 lingură pastă de tomate 2-3 linguri de ulei 1 cățel de usturoi Sare și piper după gust 1 linguriță cimbru uscat 2-3 căni de apă fierbinte

Scaricica afumata in sos de bere neagra

coaste afumate bere neagra malai vin rosu miere amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei usturoi piper boabe foi de dafin

Mazare cu carne la cuptor

2 cefe de porc 450 g mazare congelata 3 linguri de rosii in bulion o cescuta de apa sare marar o ceapa un morcov ulei pentru stropit mancarea

Mazare cu carne

700 g carne de porc 1 kg mazare boabe 1 ceapa mai mare(ceapa verde) marar verde patrunjel verde pasta de ardei sare piper

Frigarui de porc cu sos de lamaie si usturoi

- vreo 10-12 coaste de porc -2 legaturi mari de usturoi verde -1 legatura de ceapa verde -1 legatura de lemongrass -1 lingura de miere -otet balsamic -ulei - un pahar mic de vin rosu -1 lamaie mare -un cubulet de unt -un pahar mic de iaurt -cateva linguri de zahar brun -condimente: sare piper cimbru curry praf de usturoi -cateva linguri de pesmet

Mâncare de mazăre cu carne de porc

Căutai cea mai delicioasă mâncare de mazăre cu carne de porc? Ai nimerit unde trebuie. Descoperă acum rețeta și sfaturile noastre pentru un gust irezistibil.

Ciolan de porc cu legume

Ingrediente:- ciolan de porc- unt - patrunjel - broccoli, ardei, morcov, mazare- cartofi- dressing: supa, mustar, patrunjel, piper, sare

Rulada de porc cu mazare pe pat de legume, la slow cooker Crock Pot

Pentru 2 rulade: 1 kg cotlet de porc fara os Umplutura pentru rulada 200 gr mazare (congelata am avut eu) un pic de sare piper si oregano pentru piureul de mazare &ndash dupa gust Pentru uns carnea: 1 lingura ulei de masline 1/2 lingurita sare de mare 1/4 lingurita piper negru macinat 1 lingurita boia de ardei dulce 1 lingurita oregano uscat Pentru patul de legume 10-12 cartofi 4 morcovi mari 3 cepe mici 1 ardei rosu 2-3 linguri ulei de masline 1 lingurita sare mare 1 lingurita boia de ardei dulce 1/2 lingurita piper negru macinat Pentru uns vasul de ceramica: o lingura de unt

Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare

-500g carne de porc afumata -cartofi pana se umple cratita trei sferturi -300g mazare -1 ceapa mare -2 linguri pasta de ardei -500ml suc de rosii -3 foi de dafin -2 lingurite Secretul gustului -sare -piper -ulei pentru prajit -marar (eu am de la congelator)

Pulpa de miel umpluta

1 pulpa miel (partea din fata cu coaste) 600 g ficat de miel sau porc 500 g ciuperci proaspete (sau 2 cutii de ciuperci - de 400 g fiecare) 1 cana orez (150-200 g) 5 oua crude 2 oua fierte tari 2 cepe mari 1 legatura ceapa verde 1 legatura patrunjel 1 pahar vin alb (300 ml) condimente (sare sau/si delikat piper cimbru)

Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella

100g prosciuto cotto;1kg mazare inghetata sau mazare verde;250g mozarrellavin alb (1 paharel)sare, piper

Risotto cu mazare si mar verde

Pt. 4 persoane: 300 g orez 2 mere verzi 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva 1 ceapa 1 cub de supa de legume 1/5 pahr vin alb,30g unt,2 linguri parmezan sare piper.

Mâncare de mazăre cu carne tocată

Învață să prepari o mâncare de mazăre cu carne tocată, delicioasă și rapidă. Perfectă pentru zilele aglomerate, rețeta noastră te va cuceri prin gust și simplitate!

Muschi de porc in foetaj

600-700 g de muschi de porc 2 cutii de ciuperci 1 cutie de pateu 5-6 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt 100 ml de vin alb 100 ml de smantana lichida sare piper rozmarin ulei 10 bobite de mazare hartie de copt aluat frantuzesc 800 g

Mancare de mazare cu tocana de legume

1 borcan mazare (sau mazare proaspata am folosit eu...din gradina proprie) 1 borcan tocana de legume facuta in casa sare,piper 2 cepe 1 lingura ulei patrunjel tocat marunt 3 ling faina

Porc exotic cu paste de wok

450 g carne de porc, 4-5 linguri ulei de susan, 5-6 linguri sos de soia, 150 ml lapte de cocos din doza, 1 mana de mazare, 5-6 buchetele broccoli, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 2 morcovi, sare, 1 lingurita mango chutney (facultativ), garam masala (facultativ), paste de wok

Caltaboș după rețeta tradițională

Caltaboșul este de-a dreptul savuros în perioada sărbătorilor, iar dacă aveți chef să îl faceți acasă, rețeta tradițională presupune să treceți totul prin mașina de tocat, iar condimentele să fie măcinate fin.

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare morcov conopida brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume

Mancare de mazare cu praz

1 praz200 g mazare (eu am folosit congelata)3 linguri mustarputin uleisare dupa gust

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

2 prepelite (200g x 2 bucati), 6 cartofi potriviti, 200 g de mazare, 2 bucati de morcovi, 2 cepe, 1 pachet gelatina, Seminte de rodie, Boabe de mazare, Sare piper, Ulei,unt, 6 felii de bacon, 2 catei de usturoi, 2 frunze de busuioc, 20 g de cascaval, Germeni de praz, Supa de pui, Vin alb 75 ml Dressing dulce-acrisor,

Mazare cu praz

o cutie 800 gr mazare 1 praz tocat marunt 1 conserva rosii decojite 2 catei usturoi piper,ienibahar,sos soia

Piftie de porc cu usturoi - rețeta tradițională

Învață să prepari piftia de porc cu usturoi după rețeta tradițională. Ghid pas cu pas pentru un preparat autentic, perfect pentru sărbătorile în familie.

Lebăr de casă - rețeta moldovenească

Lebărul de casă, după o rețetă tradițională moldovenească, este una dintre mâncărurile românești de Crăciun. Încă de când eram copii, bunicii puneau pe mesele de sărbătorile de iarnă lebăr.

Mancarica de mazare

O cutie mazare 1 ceapa un morcov o lingura sos de ardei o lingura pasta de tomate 3 linguri ulei

Zama de afumatura

doi morcovi mari, o ceapa mare o telina potrivit de mare doi-trei catei de usturoicoaste afumatepatrunjelsare

Salată boeuf cu carne de porc

Dacă vrei să îți impresionezi musafirii, merită să încerci rețeta de salată boeuf cu carne de porc pe care o vom explica, pas cu pas, în rândurile de mai jos.