Mazare cu coaste de porc
Mazare cu coaste de porc retete: cum gatesti mazare cu coaste de porc si cele mai gustoase retete de mazare cu afumatura, mazare cu coasta, mazare cu galuste, mazare cu friganele, mazare cu aripioare, mazare cu salam, mazare uscata cu carne, mancare de mazare, ciulama de porc cu smantana, risotto cu carne de porc.Mazare cu coaste de miel
- 500 gr coaste miel - 2 cutii de mazare verde - bucata alba de la praz - 1/2 ardei rosu - 4 lg rosii cubulete - sare piper vegeta - marar verde
Coaste De Porc Marinate La Gratar
Coaste de porc bere miere ulei sau unt pasta de rosii amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei (optional) piper boabe foi de dafin cartofi usturoi smantana
Varza fiarta cu coaste de porc
Pentru 6 persoane: 1 kg de coaste de porc 1kg de varza 1 ceapa 1 ardei rosu, 1 cutie de rosii in bulion sare piper.
Coaste De Porc Cu Glazura De Marmelada
2 x 1-1.25kg coaste de porc Pentru glazura de marmelada: 225g marmalada 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de piper 2 lingurite rozmarin 1 si 1/2 lingura mustar 3 linguri pasta de rosii 3 linguri suc de portocale sau lamai sare
Mazare cu afumatura
2 cutii mici de mazare Bonduelle pe post de afumatura am folosit coaste afumate 3 cartofi 2 morcovi 1 ceapa foi de dafin 2 linguri pasta de tomate marar ulei sare piper macinat
Coaste De Porc Cu Mustar, Mere Si Smantana
25g unt 4 coaste 1 praz, taiat in felii subtiri 1 catel de usturoi, tocat 2 mere rosii, fara cotor, taiat felii 1 lingurita cimbru 200ml smantana lichida 3 linguri de mustar
Coaste filipineze
Coaste de porc, cu glazura de miere si condimente. Un gust care te dce cu gandul in Filipine.
Coaste de miel la cuptor - o explozie de arome și gusturi
Savurați cele mai delicioase coaste de miel la cuptor, suculente și crocante, însoțite de un sos divin de miere și usturoi. Experimentați gustul autentic al acestei delicatese gourmet, perfectă pentru orice ocazie.
Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie
Pentru friptura: 165g cotlet de porc fara os, 120g muschiulet de porc, Vin cimbru ulei, Foi de dafin boabe de piper, Optional: 1-2 carnati si 1 cartof, Pentru Cartofi la cuptor: Ulei, Sare piper rozmarin boia, Usturoi, Pentru piure de mazare: 200 g de mazare, 30g unt, Smantana pentru gatit sare piper. Decor :baby morcovi, chips de cartof dulce / portocala si bobite de mazare
Fasole Cu Coaste Afumate
coaste afumate fasole fiarta ceapa morcov patrunjel boabe piper ulei sare,doar daca e nevoie
Muschi de porc cu piure de mazare
365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt
Mancarica de mazare cu scarita de porc
200 - 300g scarita de porc, 1 borcan de 800 g mazare (eu folosesc de gradina) 1 ceapa 1-2 morcovi 1 ardei 200 g rosii taiate marunt sare piper, Delikat sau Secretul Gustului.
Curry de porc cu mazare
600 g carne de porc, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei iute verde, 400 g mazare congelata, 2 linguri ulei, 1 lingura curry, 1 lingura faina, 400 ml supa, sare, piper, peperoncino.
Tocanita de cartofi cu costite de porc marinate
o o bucata de coaste de porc o o ceapa mare alba o 4 catei de usturoi o 2 rosii coapte o cartofi noi curatati o cimbru rozmarin si patrunjel verde o boia sare piper si un v^arf de lingurita de chimen macinat o ulei de masline o o lingura de otet balsamic rosu
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez
Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa
Mancare de cartofi cu coaste de vitel
Coaste de vitel 5-6 buc Ceapa 2 buc (mari) Morcovi 2 buc (mari) Ardei 2 buc (mari) Patrunjel 1 legatura Sare/delicat dupa gust Piper dupa gust
Gulas de porc cu mazare
1 kg mazare congelata. 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) . 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore. 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin. 1 ceapa mare rosie. 2 legaturi de marar verde. sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz). vegeta tip bio fara sare(plafar).
Tocăniță de porc cu cartofi și măzare
700 grame pulpă de porc dezosată 4 cartofi1 cutie mică de mazăre (aprox. 300 g) 2 cepe medii 1 morcov 200 grame roșii decojite (poți folosi conserve) 1 lingură pastă de tomate 2-3 linguri de ulei 1 cățel de usturoi Sare și piper după gust 1 linguriță cimbru uscat 2-3 căni de apă fierbinte
Scaricica afumata in sos de bere neagra
coaste afumate bere neagra malai vin rosu miere amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei usturoi piper boabe foi de dafin
Mazare cu carne la cuptor
2 cefe de porc 450 g mazare congelata 3 linguri de rosii in bulion o cescuta de apa sare marar o ceapa un morcov ulei pentru stropit mancarea
Fasole scăzută cu coaste de porc
Rețetă simplă de fasole scăzută cu coaste de porc. O mâncare tradițională, gustoasă și sățioasă, ideală pentru mese în familie.
Mazare cu carne
700 g carne de porc 1 kg mazare boabe 1 ceapa mai mare(ceapa verde) marar verde patrunjel verde pasta de ardei sare piper
Mâncare de mazăre galbenă uscată cu carne de porc
Mâncare de mazăre galbenă uscată cu carne de porc, o rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru o masă sățioasă.
Frigarui de porc cu sos de lamaie si usturoi
- vreo 10-12 coaste de porc -2 legaturi mari de usturoi verde -1 legatura de ceapa verde -1 legatura de lemongrass -1 lingura de miere -otet balsamic -ulei - un pahar mic de vin rosu -1 lamaie mare -un cubulet de unt -un pahar mic de iaurt -cateva linguri de zahar brun -condimente: sare piper cimbru curry praf de usturoi -cateva linguri de pesmet
Mâncare de mazăre cu carne de porc
Căutai cea mai delicioasă mâncare de mazăre cu carne de porc? Ai nimerit unde trebuie. Descoperă acum rețeta și sfaturile noastre pentru un gust irezistibil.
Ciolan de porc cu legume
Ingrediente:- ciolan de porc- unt - patrunjel - broccoli, ardei, morcov, mazare- cartofi- dressing: supa, mustar, patrunjel, piper, sare
Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare
-500g carne de porc afumata -cartofi pana se umple cratita trei sferturi -300g mazare -1 ceapa mare -2 linguri pasta de ardei -500ml suc de rosii -3 foi de dafin -2 lingurite Secretul gustului -sare -piper -ulei pentru prajit -marar (eu am de la congelator)
Pulpa de miel umpluta
1 pulpa miel (partea din fata cu coaste) 600 g ficat de miel sau porc 500 g ciuperci proaspete (sau 2 cutii de ciuperci - de 400 g fiecare) 1 cana orez (150-200 g) 5 oua crude 2 oua fierte tari 2 cepe mari 1 legatura ceapa verde 1 legatura patrunjel 1 pahar vin alb (300 ml) condimente (sare sau/si delikat piper cimbru)
Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella
100g prosciuto cotto;1kg mazare inghetata sau mazare verde;250g mozarrellavin alb (1 paharel)sare, piper
Risotto cu mazare si mar verde
Pt. 4 persoane: 300 g orez 2 mere verzi 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva 1 ceapa 1 cub de supa de legume 1/5 pahr vin alb,30g unt,2 linguri parmezan sare piper.
Mâncare de mazăre cu carne tocată
Învață să prepari o mâncare de mazăre cu carne tocată, delicioasă și rapidă. Perfectă pentru zilele aglomerate, rețeta noastră te va cuceri prin gust și simplitate!
Muschi de porc in foetaj
600-700 g de muschi de porc 2 cutii de ciuperci 1 cutie de pateu 5-6 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt 100 ml de vin alb 100 ml de smantana lichida sare piper rozmarin ulei 10 bobite de mazare hartie de copt aluat frantuzesc 800 g
Mancare de mazare cu tocana de legume
1 borcan mazare (sau mazare proaspata am folosit eu...din gradina proprie) 1 borcan tocana de legume facuta in casa sare,piper 2 cepe 1 lingura ulei patrunjel tocat marunt 3 ling faina
Porc exotic cu paste de wok
450 g carne de porc, 4-5 linguri ulei de susan, 5-6 linguri sos de soia, 150 ml lapte de cocos din doza, 1 mana de mazare, 5-6 buchetele broccoli, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 2 morcovi, sare, 1 lingurita mango chutney (facultativ), garam masala (facultativ), paste de wok
Caltaboș după rețeta tradițională
Caltaboșul este de-a dreptul savuros în perioada sărbătorilor, iar dacă aveți chef să îl faceți acasă, rețeta tradițională presupune să treceți totul prin mașina de tocat, iar condimentele să fie măcinate fin.
Mancare de mazare cu praz
1 praz200 g mazare (eu am folosit congelata)3 linguri mustarputin uleisare dupa gust
Mazare cu praz
o cutie 800 gr mazare 1 praz tocat marunt 1 conserva rosii decojite 2 catei usturoi piper,ienibahar,sos soia
Piftie de porc cu usturoi - rețeta tradițională
Învață să prepari piftia de porc cu usturoi după rețeta tradițională. Ghid pas cu pas pentru un preparat autentic, perfect pentru sărbătorile în familie.
Mancarica de mazare
O cutie mazare 1 ceapa un morcov o lingura sos de ardei o lingura pasta de tomate 3 linguri ulei
Lebăr de casă - rețeta moldovenească
Lebărul de casă, după o rețetă tradițională moldovenească, este una dintre mâncărurile românești de Crăciun. Încă de când eram copii, bunicii puneau pe mesele de sărbătorile de iarnă lebăr.
Salată boeuf cu carne de porc
Dacă vrei să îți impresionezi musafirii, merită să încerci rețeta de salată boeuf cu carne de porc pe care o vom explica, pas cu pas, în rândurile de mai jos.
Zama de afumatura
doi morcovi mari, o ceapa mare o telina potrivit de mare doi-trei catei de usturoicoaste afumatepatrunjelsare
Tobă de porc - rețetă tradițională
Toba, caltaboșul, lebărul și cârnații sunt printre preparatele tradiționale de Crăciun care nu lipsesc de pe mesele românilor iarna. Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți prepara în casă, dacă aveți la îndemână carne proaspătă de porc. Astăzi vă prezentăm o rețetă tradițională de tobă, ușor de făcut și perfectă pentru masa de sărbători și nu numai.
Mazare cu pipote la cuptor
* 1 cutie de mazare, * 1/2 kg de pipote, * 1 ardei, * 1 cana apa * morcov, * pastarnac, * ceapa, * sare, * cimbru * piper alb * marar
Mazare de post
Pentru 4 portii:1 kg mazare de conserva (eu am folosit Bonduelle) sau mazare proaspata, curatatajumatate de ceasca de ulei (50 ml)2 cepe mici1 morcov marejumatate de ceasca de suc de rosii (50 ml)1 legatura de marar (eu am avut congelat de asta vara)sare, piper si busuioc dupa gust1 varf de cutit de bicarbonat
Tocanita de vita cu ciuperci la slow cooker
O reteta gatita la foc mic, pentru un plus de savoare.
Sos delicios de mazare
ulei, 1 ceapa mare, 1 borcan mazare, 1 litru lapte, 1 lingura cu varf de faina, 2 – 3 linguri smantana, 1 manunchi de patrunjel, 1 manunchi marar.
M^ancare de mazare verde
Mazare verde proaspata sau congelata 400 g Apa c^at acopera bine mazarea Sare jumatate lingurita (rasa) Faina 2 linguri rase Ulei 2/4 linguri Marar 1/2 legaturi
Ficat de pasare cu mazare
500g ficat de pasare 600g mazare congelata "Iglo" un morcov o ceapa doi ardei iuti ulei Sare si piper (dupa gust)
Sufleu de mazăre. Rețeta simplă și delicioasă
Sufleul de mazăre este o alegere excelentă pentru o masă ușoară și sănătoasă. Acest preparat aerat și ușor este plin de proteine și fibre, fiind perfect pentru orice ocazie. În plus, rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru a impresiona familia sau prietenii.