Paste cu carne si sos bechamel
Paste cu carne si sos bechamel retete: cum gatesti paste cu carne si sos bechamel si cele mai gustoase retete de paste cu sos gran cucina, reteta de paste cu sos rosu, paste cu lapte si scortisoara, paste chinezesti cu pui si legume, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci, mancare din cartofi si carne, paste cu praz, paste carbonara cu ciuperci, limba cu sos remoulade, prepelita cu sos de rodii.Lasagna cu paste de casa si sos bechamel
Aluat pentru paste: - 200 g faina - 2 oua - un praf de sare Sos bechamel: - 16 g unt - 16 g faina - 250 ml lapte Compozitie lasagna: - 400 g carne tocata vita - o ceapa mare - 2 morcovi potriviti - 3 felii bacon - 4 rosii - o lingura pasta tomate (pentru un plus de culoare) - un cub condimente vita - sare si piper - 150 g cascaval (eu am folosit chedar)
Lasagna de carne cu sos Bechamel
1 ceap~a 4 c~atei de usturoi 1 dl ulei de m~asline 2 rosii 4 linguri past~a de rosii 500 gr. carne de vac~a tocat~a sare piper 1 lingur~a oregano ervas de provence (amestec de cimbrisor busuioc. 350 gr. foi de lasagna din comert 5 dl sos Bechamel sau sm^ant^an~a lichid~a 100 gr br^anz~a ras~a (parmezan de preferint~a)
Cannelloni cu carne si sos bechamel
Pentru a umple 19 cannelloni: 480 g carne (amestec de vitel si porc) , o ceapa, 2 catei de usturoi, 3 rosii, 4 linguri sos pentru spagetti (se pot inlocui cu mai multe rosii ), cateva fire de patrunjel, cateva linguri de ulei de masline, 100 g cascaval emmental ras, 3 lingurite parmezan deshidratat, busuioc, oregano, sare, piper.Pentru sosul bechamel am folosit: 50 g unt, 50 g faina, 900 ml lapte, sare.
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel
piept de curcan, sunca afumata felii subtiri, sos bechamel (lapte unt faina alba sare piper usturoi granulat), cimbru, cascaval
Pizzagna - combinația perfectă dintre pizza și lasagna
Vă place pizza? Dar lasagna? Cum ar fi să le combinați pe amândouă într-un singur preparat? Un fel de mâncare cu foi de lasagna în loc de blat de pizza și cu sos bechamel. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă care le combină pe cele două, foarte potrivită atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când aveți poftă și de pizza, și de lasagna, dar nu știți la care dintre ele să vă opriți.
Lasagna
O cutie lasagna sos bechamel 30g de unt 4linguri cu varf de faina lapte cat cuprinde sare o lingura de zahar. Sosul de carne 500g carne tocata de vita+porc 2 morcovi telina,3 cepe potrivite jumate ardei+jumate de gogosari s are piper si bulion un borcan si desigur ulei,cascaval parmezan.
Papoutsakia
1 vanata mare, 200 g carne tocata, 1 ceapa, 3 rosii, sare, piper, ulei, sos bechamel, cascaval.
Paste cu carne de vită și sos bechamel
Vrei o masă caldă, sățioasă și aromată? Alege pastele cu carne tocată de vită și sos bechamel! E o rețetă ușor de făcut, perfectă pentru o cină în familie sau o masă cu prietenii.
Rulada de carne cu bechamel
200gr piept de pui dezosat un ardei rosu gras 100gr bacon, 100 gr cascaval marar tocat bechamel: 1 lingura mustar faina ou sare piper ulei 200 ml.
Paste cu carne la cuptor
350gr paste 400gr carne tocata vita+porc o ceapa mare 250gr sos de rosii 100gr cascaval ras ulei,sare,piper,oregano
Lasagna bolognese
15 foi lasagna, 200 g parmezan, 50 g unt, 1 lingura pesmet. Sos bechamel: 4 linguri unt, 4 linguri faina, 500 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 1 lingura parmezan ras. Sos bolognese: 400 g carne tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 3-4 linguri ulei, 3-4 linguri suc de rosii, 200 ml supa, 2 catei de usturoi, sare, piper, rozmarin.
Pastitsio - lasagna greceasca
Stratul de paste: 300 g paste, 2 linguri ulei, 100 g branza sarata, 1 albus de ou, sare, piper. Stratul de carne: 300 g carne tocata de vita, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, 3-4 linguri suc de rosii, 2 catei de usturoi, nucsoara, rozmarin, sare, piper, 1 foaie de dafin, 50 ml vin alb. Sosul bechamel: 1 lingura faina, 1 lingura unt, 200 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 1 galbenus de ou, 50 g cascaval ras sau parmezan.
Lasagna traditionala cu ciuperci
Ingrediente sos ragu alla bolognese (12 portii): 500g carne tocata de porc slaba 500g carne tocata de vitel 400g carne tocata de pui 300g morcovi 200g telina 2 cepe 200ml vin alb Cateva frunze de telina Rozmarin Busuioc Cimbru Oregano 2-3 foi de dafin Piper negru proaspat macinat Ulei de masline 600g rosii taiate cubulete 300g ciuperci 1 dovlecel 1 litru supa de legume Ingrediente sos bechamel: 300g unt 100g faina cernuta 1200ml lapte Putina nucsoara Piper negru Sare Ingrediente sos fals: Ulei de masline 1 ceapa 2 catei usturoi Bulion 2-3 frunze busuioc Sare Un varf de cutit de zahar Ingrediente finale: 30 Foi de lasagna de la Barilla 150g Mozzarella de la Santa Lucia 150g Parmezan ras Bulion
Paste cu piept de pui și sos de vin rose
Pastele cu un sos cremos și, eventual, câteva bucățele de carne, se potrivesc perfect pentru orice masă și orice ocazie. Atunci când vreți să preparați ceva rapid, delicios și sățios, o porție de paste vă poate scoate din încurcătură. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de penne (sau orice fel de paste vă plac) cu piept de pui și sos cremos de vin rose. Simple, rapide și deliciose.
Melitzanes Papoutsakia - vinete umplute în stil grecesc
Combinația de carne tocată cu vinete este atât de populară, încât o regăsim în multe bucătării internaționale, cum ar fi cea turcească și cea grecească, de exemplu. Și pentru că găsiți oricând vinete proaspete, vă propunem să încercați o rețetă simplă și decicioasă de vinete umplute cu carne tocată, rumenite la cuptor. Melitzanes Papoutsakia se referă la vinete umplute cu carne tocată, gratinate cu cașcaval la cuptor. Puteți folosi carne tocată de porc sau de vită și le puteți servi alături de un sos tzatziki, tot un preparat tipic grecesc.
Paste cu sos Bechamel
Pastele cu sos Bechamel sunt una dintre cele mai ușoare rețete de paste și este printre cele mai populare.
Makaronia tou Fournou
Pentru acest fel de mancare de origine greceasca m-am inspirat de pe http://papagheorghiu.blogspot.com multumesc! Ingrediente: -300 gr paste (eu am folosit pene) -1 ceapa -1 catel usturoi -300 gr carne tocata -1 conserva rosii decojite cubulete (300 ml) -2-3 linguri pasta rosii -100 ml vin rosu -1 frunza dafin -1 praf nucsoara -sare piper Pentru sosul Bechamel: -50 gr unt -1 lingura faina -250 ml lapte -150 gr cascaval ras -1 ou -nucsoara -sare piper
Yakisoba - Paste prajite
300g paste din faina de grau 150g carne de porc ~150g morcovi ~150g varza 2 linguri sos de soia ulei sare
Sos bechamel, besciamella, sos alb
Doza clasica e: 100 gr unt, 100 gr faina alba, 1 litru de lapte.Apoi sare, piper, nucsoara (facultativ) dupa gust.
Pui cu broccoli si sos bechamel
8 buc pulpe inferioare de pui o legatura broccoli 1/2 pachet unt 2 linguri faina 500 ml lapte 100 g cascaval razalit sare piper nucsoara ulei boia dulce
Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel
1 pachet de 375 g foi de lasagna (se poate face cu foi preparate acasa din 2 oua 400 g faina sare 50 ml apa) 500 g carne tocata 2 cepe albe 2 cepe rosii 200 g ciuperci 1 morcov 18 feliute branza topita 1 legatura patrunjel verde (uscat) 3-4 linguri ketchup 2 linguri cascaval ras 1/2 ardei gras rosu (proaspat sau congelat) unt cat o nuca 4 linguri ulei (de masline) 4 linguri faina 400 ml lapte sare piper cimbru condimente pentru friptura
Cannelloni cu carne tocata
Sos bechamel:4 linguri unt4 linguri faina1 litru lapte2 linguri parmezan sau cascaval rassare,piper,nucsoaraUmplutura de carne:500 gr rosii1 cutie cannelloni700 gr carne tocata3 cepe200 ml suc de rosii2 linguri ulei1 cana supa de legumesare,piper200 gr cascaval
Paste alla Gricia
Pastele sunt o alegere delicioasă și sățioasă atunci când vreți să pregătiți o masă rapidă, dar consistentă. O porție de paste vă asigură necesarul de carbohidrați de care aveți nevoie și, în funcție de alte ingrediente cu care le combinați, aveți o masă completă care să vă dea energie pentru câteva ore. Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de paste, cu bacon și parmezan. Puteți folosi orice fel de paste, de la spaghetti până la penne, în funcție de ce aveți prin casă și de ce vă place.
Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel
500 g pasta in forma de fontite tricolore 1 cutie ciuperci champignon 1 ceapa mare 300 g sunca cubulete 300 g cascaval ras 300 ml lapte 200 g unt sau margarina 2 linguri rase de faina 1 lingura vegeta Piper
Paste cu carne
1 pachet de paste Carne tocata 1 ceapa 1 ardei gras 2-3 linguri bulion Sare Piper Ulei 1 cana apa Boia
Lasagne alla bolognese
1 kg carne de porc slaba 1 kg suc de rosii 2 cepe 1 morcov 3 catei de usturoi 3-4 linguri de ulei 3 linguri de pasta de tomate 2 foi de dafin cimbru sare piper 2 pahare cu apa O cutie de sos Bechamel 200g mozzarella rasa parmezan 100g cascaval ras ( optional) foi de lasagna
Pastele lui Alex
-1 pachet de paste fusilli italiene -1 borcan sos Bolognese picante cu chili -1 pachet brokkoli -500g carne macra -100g unt -sare -piper
Spaghete cu sos de carne de vita
500 g carne tocata de vita/vitel 500 g spaghete 2 morcovi 2 cepe 1 ardel in sfert de telina 3 linguri de paste de tomate sare piper vegeta boia oregano busuioc
Penne Boscaiola
O porție de paste este oricând o alegere delicioasă și inspirată, pentru un prânz rapid sau chiar o cină în doi. Există atât de multe idei și combinații de paste cu sosuri, carne, pește sau fructe de mare, încât nu poți să spui vreodată că nu ai inspirație. Astăzi vă propunem o rețetă de paste boscaiola, adică paste cu bacon, ciuperci și un sos cremos care să le învăluie. Rețeta originală este cu penne, dar sigur că le puteți înlocui cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână.
Pastitsio (macaroane cu carne tocata )
500 gr macaroane groase 500 gr carne tocata de vita 1 ceapa mare 1 cutie de rosii taiate marunt(sau 2 rosii date pe razatoare) sare,piper dupa gust ulei de masline crema bechamel: 1 lt lapte 1 lingurita de zahar 4 linguri de unt de masa 2 oua intregi sau 4 galbenusuri 5 linguri pline ( nu cu varf )de faina sare ,piper ,dupa gust
Sos ragu (Bolognese) pentru paste
Un sos cu carne tocată și roșii este alegerea perfectă pentru o porție delicioasă de paste, fie că vorbim de spaghetti, tagliatele sau orice alt tip de paste. Sosul ragu este un clasic al bucătăriei italiene și baza pentru celebrele spaghete bolognese. Se face ușor, dar are nevoie de timp și răbdare pentru un rezultat delicios. Secretul unui sos ragu ca la carte este gătirea îndelungată, la foc mic. În acest fel, aromele se vor combina perfect și carnea va fi gătită corect. Un sos ragu trebuie să aibă doar un gust subtil de carne și să nu se simtă textura ei atunci când este savurat.
Crochete de bechamel
pt bechamel: 100 gr unt 100 gr faina alba 1 litru lapte sare piper nucsoara macinata pt umplutura: 300 gr piept de pui fiert pt prajit: faina 3 oua crude pesmet ulei pt prajit
Spaghetti cu bacon, ciuperci și sos de vin roșu
O porție de paste este întotdeauna o alegere delicioasă și consistentă pentru a prepara o masă rapidă. Sursă de carbohidrați, pastele vă asigură energia de care aveți nevoie până la masa următoare, sunt foarte versatile și pot fi combinate cu orice fel de sos, legume sau carne. Gândiți-vă numai câte feluri de paste există și câte rețete se pot face: cu sos alb sau roșu, cu sau fără carne, cu fructe de mare, cu legume, simple etc. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de spaghetti cu bacon, ciuperci și sos de vin roșu. Se face ușor și este potrivită pentru o cină în familie, mai ales că este gata repede, iar copiii o vor adora.
Paste cu sos pesto - cea mai simplă rețetă de paste
Pastele cu pesto sunt unele dintre cele mai gustoase rețete de paste și, de departe, cele mai simple. Dacă folosiți pesto la borcan, veți avea nevoie de fix trei ingrediente pentru această rețetă de paste. Veți obține cea mai rapidă și simplă cină, dar gustoasă în același timp. Puteți folosi orice fel de paste: spaghetti, penne, linguine etc. Dacă vreți să vă ”complicați puțin”, puteți folosi pesto proaspăt făcut. E adevărat că aroma de busuioc va fi mai pregnantă și gustul final mai bun, dar vă asigurăm că rețeta va ieși foarte gustoasă și cu pesto la borcan. Astăzi vom face rețeta de la zero, adică cu pasta de busuioc făcută în casă.
Pipe rigate cu carne si sos alb
300 gr paste fainoase de grau dur (eu am ales pipe rigate pentru ca-mi place forma) 400 gr carne tocata amestec porc-vita 1 ceapa 1/2 lingurita cimbru 50 gr pesmet 1 ou 2 linguri bulion pentru sos: 400 ml lapte 40-50 gr unt 2 linguri faina 50 ml smantana 150 gr cascaval * 50 gr parmezan de buna calitate ras
Paste cu sos iute
- o ceapa - o lingura sos iute - o lingura ketchup - 300 g paste - sare, - patrunjel
Lasagnette cu sos de carne
300g carne de manzat 250g paste-lasagnette 1 ceapa rosie 4-5 tije telina 1 ardei capia 2 rosii 150ml suc de rosii 2 catei de usturoi oregano si busuioc-optional sare si piper 2-3 linguri ulei de masline
Paste Cu Sos Ragu De Rata
1 lingura ulei de masline 200g legume congelate mix cimbru rozmarin 410g rata 1 lingura bulion 400g rosii cherry 250g paste 40g branza Gruyere
Pastitsio
400 gr macaroane 4 linguri cu unt 3 linguri cascaval ras 3 oua Pentru umplutura: 2 linguri cu unt 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 kg carne tocata 2 linguri cu bulion 3 lunguri cu vin sec sare,piper 1 cana de apa Pentru sosou Bechamel: 2 linguri cu unt 100 gr faina 1 ou 300 ml lapte sare piper
Paste Cu Sos De Rosii La Cuptor
2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie 2 catei de usturoi 200g carnati 800g rosii in bulion (conserva) 1 lingura de otet 400g paste busuioc 50g parmezan
Paste cu creveti si sos de ton
400g creveti nedecorticati 400g paste fainoase rosii cherry 1 mozzarella parmezan (felii) sau cascaval neafumat 2-3 foi de busuioc *pt sos: 1 cutie ton in ulei,3 linguri maioneza,2 linguri ulei,sare,piper
Paste cu sos Bechamell
- 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale) - 3 linguri rase cu unt - 2 linguri cu faina - 700 ml lapte - 2 catei de usturoi - 1/2 lingurita praf de nucsoara - sare
Paste cu carne tocata
1 pachet paste rasucite600 g carne tocata amestecsarepipersupco1 canita suc de rosii1 morcovulei1 conserva de ciuperci1 leg patrunjel
Paste cu sos alb din lapte
500 ml lapte 300-400 gr carne de vita macra(fara os, fara grasime) 1 lingura de faina 3 catei de usturoi un fir de ceapa verde un pic de marar un pic de patrunjel ( eu am folosit inghetsat) paste
Paste cu carne de porc
250g paste de care vrem 250-300g carne de porc 1 capatana usturoi 2 cepe 2 linguri bulion sare piper, 1 legatura patrunjel
Lasagna din foi de clatite
Aluat de clatite: 3 oua 300 ml apa carbogazoasa 100 ml ulei 200 g faina delikat boia oregano Umplutura: 400 g carne tocata 1 leg ceapa verde 1 morcov 3 rosii 1 lingura bulion 2-3 linguri vin delikat piper macinat Kotanyi boia iute oregano SOS BECHAMEL: 1 ligura de unt 100 g faina 200 ml apa
Paste mixte a la Cris
paste 1 ceapa 200 - 250 g sunca o cutie de ciuperci sos de rosii 150 g smantana sare cascaval 2 catei de usturoi
Pipe rigatte cu carne si sos alb
300 gr paste fainoase de grau dur (eu am ales pipe rigate, pentru ca-mi place forma) 400 gr carne tocata, amestec porc-vita 1 ceapa 1/2 lingurita cimbru 50 gr pesmet 1 ou 2 linguri bulion pentru sos: 400 ml lapte 40-50 gr unt 2 linguri faina 50 ml smantana 150 gr cascaval * 50 gr parmezan de buna calitate, ras
Penne milaneze (cu bacon și ciuperci)
Atunci când vrei să prepari ceva simplu și rapid, pastele te scot întotdeauna din încurcătură. Astăzi vă propunem o rețete pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și aromată: penne milaneze cu ciuperci, bacon și parmezan. Rețeta de penne milaneze combină câteva ingrediente care se regăsesc în mod obișnuit în rețetele de paste. Sigur că puteți face rețeta aceasta cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână în momentul respectiv, nu neapărat penne. Opțional, puteți înlocui parmezanul cu mozzarella și să gratinați la final pastele. Asta înseamnă că veți reduce timpul de fierbere, iar la final veți pune mozzarella peste paste și veți da la cuptor pentru 10 minute, cât să se topească.
Paste cu carne din conservă
Pastele cu carne din conservă sunt o soluție salvatoare când timpul nu este de partea ta.Un preparat simplu, dar delicios, perfect pentru o cină rapidă în familie sau când ai musafiri neașteptați.