Pulpe de pui fierte

Pulpe de pui fierte retete: cum gatesti pulpe de pui fierte si cele mai gustoase retete de salata de legume fierte, salata de legume fierte de post, pulpe de pui, pulpe de pui caramelizate, pulpe de pui crocante, mancare pulpe de pui, pulpe de pui cu legume, pulpe de pui la ceaun, pulpe de pui la tava, pulpe de pui la capac.

Orez cu carne de pui si cartofi

500 ml zeama de pui 2-3 pulpe de pui fierte 1 cartof taiat cubulete 2-3 cani de orez 1 ardeu rosu 1 ardeu verde 1 ceapa 1 morcov sare piper

Salata cu hribi si carne de pui

o bucata de pui (pot fi 2 pui fara piept si fara pulpe) 1 morcov o telina o radacina pastarnac o ceapa 2 castraveti murati 300 g hribi 3 cepe 1 cescuta otet,condimente maioneza obtinuta din 1 ou crud doua oua fierte 100 ml ulei

Pui cu ardei si piure de cartofi

Ingrediente pentru puple de pui: 4 pulpe intregi de pui (fierte) un ardei gras rosu sare,piper,boia,cimbru cascaval 60ml pasta de rosii 2 catei de usturoi 5 linguri de apa Ingrediente piure de cartofi: 8 cartofi mari o cana de lapte caldut 2 linguri de margarina (sau unt) sare,vegenta,putin zahar

Pulpe de pui pe disc

10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust

Pulpe de pui in foietaj

6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj

Pulpe de pui toscane

.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper

Tocăniță Nicoise din pulpe de pui

O tocăniță de pui, aromată și delicioasă este o alegere perfectă pentru prânz sau cină. Alături de un piure sau o porție de orez, sau chiar mămăliguță, această tocăniță pe care v-o propunem astăzi va fi pe placul întregii familii. Rețeta aceasta poate fi făcută din orice fel de carne, nu numai din pulpe de pui. Este o combinație delicioasă de carne, sos de roșii, usturoi și măsline, care vă va face să vă lingeți pe degete. 

Pui dulce

-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.

Pulpe de pui la gratar

2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi

Pulpe de pui in marinata de lapte

4 pulpe de pui, 1/2 l lapte, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 1 lingurita cimbru, sare piper ulei,

Saramură din pulpe de pui

Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.

Pulpe de pui umplute,in foietaj

8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat

Pulpe de pui imbracate in bacon

4 pulpe de pui inferioare 8 felii bacon crud-uscat cimbru uscat sare piper macinat ulei de masline

Pulpe de pui în unt cu sos de lămâie

Vrei să prepari o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui în unt cu sos de lămâie sunt alegerea perfectă!Combinația dintre untul aromat și lămâia proaspătă transformă pulpele de pui într-un preparat savuros, demn de un restaurant.Rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru orice bucătar, indiferent de experiență.

Pulpe de pui pe sare - rețetă simplă și delicioasă

Vrei să pregătești o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui pe sare sunt soluția perfectă! Această rețetă este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.În plus, rezultatul este o friptură fragedă și aromată, care va încânta întreaga familie.

Pulpe De Pui Cu Usturoi Si Cartofi

500g cartofi noi 2 linguri ulei de masline 8 pulpe de pui 50g unt 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie 1 lamaie 400g rosii cherry patrunjel

Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute

Pulpe de pui pane: o rețetă clasică, ușor de preparat și mereu gustoasă, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

3 pulpe de pui 700-800 gr mocov 5 catei de usturoi sare si piper boabe 2 frunze dafin ulei

Pulpe de pui cu portocale și miere

Dacă v-ați plictisit de gustul banal de pulpe de pui simple, astăzi vă propunem o rețetă cu care nu aveți cum să dați greș. O porție de pulpe de pui marinate în suc de portocale și miere, cu o crustă crocantă și dulceagă.  Deși unii nu agreează ideea de mâncare dulce și sunt reticenți la combinația dintre carne și miere, aceasta ajută la caramelizarea cărnii, îi oferă o crustă crocantă și o aromă dulce subtilă, dacă aveți grijă la cantitate.  Astăzi vă propunem o altfel de rețetă de pulpe de pui marinate în suc de portocale cu miere. Pentru ca gustul să fie echilibrat și nu prea dulce, rozmarinul și usturoiul vin să dea aromă cărnii și astfel veți obține o cină sau un prânz delicios.

Pui cu legume in aspic

500 ml apa un piept de pui doi ardei grasi doi morcovi doua cepe mari taiate rondele doua linguri de otet sau 1/2 pahar de vin alb o lingurita de sare si doua de zahar piper boabe doua foi de dafin, 2 oua fierte, un plic de geletina alimentara Dr.Oetker, 500 g. ciuperci fierte.

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

- 6 pulpe superioare de pui dezosate - 6 felii de bacon - 3 carnaciori - 2 catei de usturoi - 100 ml vin - 2 linguri ulei de masline - 1 lingurita de zahar - sare piper - boia - cimbru

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

4 pulpe superioare de pui dezosate 5-6 cartofi mai mari 4 fire ceapa verde 2 ardei grasi rosii 2-3 linguri cu cascaval ras 2 oua faina unt ulei de masline oregano sare piper macinat

Pulpe de pui la ceaun

Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.

Pulpe de pui in sos picant

8 pulpe de pui, 1 ceapa mica, 2 linguri de ketchup, sare, piper, 2 catei de usturoi, 1 dl. vin alb, 1 lingura mustar, nucsoara dupa gust, busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat;

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

4-5 pulpe pui 1 ceapa 200 ml iaurt Milli 1 ou 50 g unt sare piper boia 700 g cartofi 150 g pesmet

Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor

5-6 pulpe de pui 6 felii salam chorizo sau slaninuta 200g rosii cherry 5 catei usturoi 1 ceapa rosie 3-4 fire ceapa verde 1 mana patrunjel proaspat oregano rozmarin sare si piper ulei de masline

Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui este o rețetă delicioasă și ușor de pregătit. Este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.

Pulpe de pui umplute

pulpe de pui fara os telina (tulpina sau radacina) taiata julien morcov taiat julien cascaval taiat julien ardei rosu sau verde taiat julien putin ulei sare piper

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

5-6 pulpe de pui spalate 2 linguri de ulei o mana de stafide sare piper proaspat macinat 2 fire de rozmarin spalate o sticla de bere

Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

1 lingura ulei de masline 4 pulpe de pui curatate de piele 2 cepe tocate marunt 350 gr pastarnac taiat fasii 300 ml zeama de supa de legume 2 linguri mustar 2 linguri miere 1 lingurita thym maruntit

Pulpe de pui marinate

4 pulpe pui1 lingura miere1 lingurita sarepiper boabe1 lingura mustar1 lingurita pasta de tomatecimbru uscat3 catei usturoiseminte susan1 pahar vin1 foaie de dafin3 linguri ulei de masline

Pulpe de pui la gratar cu cartofi prajiti

8 pulpe superioare de pu4 cartofi250ml ulei condimente

Pulpe de pui cu salata

4 pulpe de pui 2 legaturi de salata verde 2-3 ridichi mari o legatura de ceapa verde o legatura de hasmatzuchi sare piper oregano,2 linguri de ulei de masline,otet balsamic

Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

2 pulpe de pui sare si piper boia si curcuma ghimbir proasp~at feliat verdeat~a tocat~a optional 4 c~atei de usturoi zdrobiti 2 gutui 1 lingur~a de zah~ar ulei de m~asline

Fripura pulpe de pui si carne de porc

10 pulpe pui inferioare 500 gr. carne porc 2 legaturi ceapa verde 1 morcov 1 capatina usturoi 200 ml vin rosu 100 ml ulei 2 rosii 500 ml apa sare,piper,condimente pentru friptura

Pulpe de pui cu smântână și ciuperci

Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place. 

Pulpe de pui cu alune

6 pulpe superioare de pui o mana de alune decojite 1/2 ardei iute ulei 1 lingurita pasta de ardei iute patrunjel verde sare piper

Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

1 caserola de pulpe de pui superioare sare 1 kg cartofi rosii smantana verdeata.

Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

.4 pulpe de pui .3-4 catei de usturoi .1 fir usturoi verde .sucul de la o lamaie .cimbru .boia dulce/iute(dupa preferinta) .ulei de masline .sare,piper

Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

.1 pachet aluat foietaj .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti) .8 felii branza topita feliata .1 ou .seminte (mac susan,dovleac......ce preferam) .faina .sare piper

Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

3 pulpe de pui dezosate si fara piele 1 ardei kapia rosu 1 ardei iute 1 tija praz (partea verde) 3 ciuperci 4 catei de usturoi 1 cartof mare fiert 1 lingura ulei Sare Piper

Pulpe de pui cu legume si mar

6 pulpe de pui, 6 catei usturoi, 3linguri margarina,(unt), delicat, cimbru, busuioc, oregano, piper, un morcov, ardei gras(verde,rosu,galben),o telina, pastarnac,ciuperci proaspete (pot sa fie si la conserva), mar(goldan)rosii, verdeata(de preferinta patrunjel),o jumatate de lamaie

Cușcuș cu pulpe de pui

Cușcușul cu pulpe de pui este o rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru prânz sau cină. E sănătos, ușor de făcut și potrivit pentru toată familia. Dacă vrei ceva diferit sau doar o mâncare gustoasă fără prea mult efort, cușcușul cu pulpe de pui e exact ce-ți trebuie.

Pulpe de pui cu pasta de ardei

4 pulpe de pui 4 ardei mari rosii si macinati la robot ( pasta de ardei) sare piper 1 ceapa 1/2 lingurutza de scortisoara praf putina nucsoara 3-4 catei de usturoi tocat 2-3 cuisoare ulei

Pulpe de pui cu rosii si marar

3 pulpe de pui 7 rosii mari de gradina 1 ceapa jumatate ardei kapia marar verde 4 catei usturoi sare piper 2 linguri ulei 1 lingura pasta de rosii cu telina de casa

Cum faci pulpe de pui super crocante. Crustă rumenită, carne suculentă

Învață cum să prepari pulpe de pui atât de crocante încât să facă furori la orice masă. O crustă aurie și crocantă la exterior, carne fragedă și suculentă la interior. Rețetă simplă, sfaturi utile și gust delicios.

Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei

Pulpe de pui Ceapa rondele Cartofi taiati cubulete Usturoi sau praf de usturoi Ardei fasii sau rondele(optional) Fasole verde(optional) Patrunjel.Marar (Sare ,condimente dupa gust - pentru carne de pui) Cantitatile le las la aprecierea voastra.

Friptura aromata de pui

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate . Ingrediente: 10 pulpe de pui 1 pahar de vin alb sec 100 ml ulei de masline 3 linguri de mustar cu hrean cimbru boia de ardei iute afumata 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :( sare si piper

Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin

4 pulpe inferioare de pui 200 ml supa 200 ml vin rosu 4 linguri pasta de rosii 8 rosii chery 2-3 catei de usturoi 1 crenguta rozmarin sare piper macinat

Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

1 kg ardei gras si capia copti 1 kg pulpe de pui 2 cepe ulei 750 ml suc de rosii sare piper ardei iute foi de dafin