Tocanita cu ficat de porc

Tocanita cu ficat de porc retete: cum gatesti tocanita cu ficat de porc si cele mai gustoase retete de ficat de porc pane, tocanita de porc, ficat de curcan cu ceapa, ficat de curcan la tigaie, tocanita de iepure cu mamaliguta, tocanita de ghebe cu ou, tocanita de rata cu cartofi, tocanita de ciuperci cu pui, tocanita cu chiftele, mazare cu coaste de porc.

Tocanita cu ficat si plaman de porc

500g ficat de porc 400g plaman de porc 500g ciuperci pleurotus 4 cartofi mari 4 cepe medii 1 morcov mare 1 ardei gras 1 legatura patrunjel sare,piper bulion

Tocanita din ficat de porc

3 cepe mari 500g ficat de porc 50 ml apa 50 ml vin 3 catei de usturoi 4-5 linguri ulei sare,piper

Ficat De Porc Cu Sos

1/2 kg ficat de porc o ceapa mica 4 catei de usturoi 2 rosii o lingura mustar o lingurita hrean un pahar vin alb sare, patrunjel verde

Tocanita de ficat de vita

Ingrediente: 1 kg ficat de vita 4 catei de usturoi curry piper sare 5 rosii marar 1/2 ceasca ulei

Ficat de porc pe grill

1/2 kg ficat de porc 3 linguri ulei de masline 2 linguri vin alb piper, catei de usturoi pisat

Tocanita cu ficat de pui si smantana

500g ficat de pui 2 cepe 5 catei de usturoi 1ardei iute 200ml smantana 1 legatura frunze de patrunjel Sare Piper 1 lingura ulei

Ficat pane

ficat de porcfainapesmetsarecimbrupiperulei pentru prajit

ficat de porc cu cartofi pai

400 g ficat de porc, 150 ml ulei, 1 ceapa mare 25g boia de ardei dulce sare piper 50 g faina, 25g pasta de tomate, cartofi

Tocanita din ficat de pasare

500g ficat de pui 3 cepe 1 legatura patrunjel verde 4-5 catei de usturoi 1 lingura pasta de ardei (picanta daca va place) 1 lingura pasta de rosii 200ml lapte rece 2 linguri ulei Sare si pipe

Pate de ficat de porc

350-400 g ficat de porc 2 cepe optional cateva ciuperci 200 g margarina (unt) 1 cub concentrat de ciuperci sare piper 1-2 lingurite ulei de masline cateva feliute de ardei rosu verde galben o feliuta de lamaie si verdeata pentru decor

Ficat de porc prăjit

Această rețetă de ficat de porc prăjit la tigaie este plină de nutrienți și proteine, perfectă pentru o cină sau un prânz copios.

Ficat de porc în sos de smântână

Făcut bine, ficatul de porc e o delicatesă. Și nu e deloc greu de gătit! În sos de smântână, devine fraged și aromat.Merge de minune cu piure de cartofi sau mămăliguță. Hai să vedem cum îl facem!

Ficat de porc cu cartofi natur si salata de rosii

ficat de porc 100 grame o ceapa potrivit de mare sare, piper, ulei 2 sau 3 cartofi 3 rosii o cepa mica frunze de patrunjel

Ficat de porc la tigaie, cu ceapă

Ficat de porc pane, tras la tigaie cu ceapă, este o rețetă simplă, ce poate fi făcută și savurată în orice seară a săptămânii.

Tobă de porc - rețetă tradițională

Toba, caltaboșul, lebărul și cârnații sunt printre preparatele tradiționale de Crăciun care nu lipsesc de pe mesele românilor iarna. Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți prepara în casă, dacă aveți la îndemână carne proaspătă de porc. Astăzi vă prezentăm o rețetă tradițională de tobă, ușor de făcut și perfectă pentru masa de sărbători și nu numai. 

Tocanita de ficat

500 grame ficat de vitel 2 rosii 1 ceapa 2 catei usturoi 100 grame sunca( salam cu sunca) 100 ml supa de pui sau vita 100 ml vin rosu ulei sare piper maghiran

Sufleu de ficat

500 g ficat de porc6 oua100 g faina150 g unt350 ml lapte50 g cascavalsarepiperpatrunjel verde

Pate de casa din ficat

500 g ficat de porc sau in amestec cu ficatei de pui 1 ceapa 1 legatura patrunjel verde 2-3 oua 2 linguri pasta de gogosari sare piper proaspat macinat

Caltaboș după rețeta tradițională

Caltaboșul este de-a dreptul savuros în perioada sărbătorilor, iar dacă aveți chef să îl faceți acasă, rețeta tradițională presupune să treceți totul prin mașina de tocat, iar condimentele să fie măcinate fin.

Lebăr de casă - rețeta moldovenească

Lebărul de casă, după o rețetă tradițională moldovenească, este una dintre mâncărurile românești de Crăciun. Încă de când eram copii, bunicii puneau pe mesele de sărbătorile de iarnă lebăr.

Ficat de porc cu salvie si vin rosu

o cescuta ulei de masline 700 gr ficat de porc (sau pui cu pipote si inimi) 4-5 catei de unsturoi cateva frunze de salvie jumatate pahar de vin rosu 3 linguri bulion sare piper

Ficat prajit cu ciuperci champignon

Ingrediente 4 persoane: 500 g ficat de porc (vitel pui) 150 g ciuperci champignon 1 capatana usturoi 4 linguri faina 200 ml ulei pentru prajit 1/4 ardei rosu sare piper

Ficat de porc pane

Descoperă o rețetă simplă și rapidă pentru ficat de porc pane, o delicatesă fragedă și gustoasă, perfectă pentru o masă ușoară sau o cină copioasă.

Cighir a la Ciobeni

maruntaie de la o rata, inima, ranza, ficat, maruntaie de gaina sau cocos, dupa caz, - inima, ranza, ficat maruntaie de iepure - inima, plaman, ficat, maruntaie de porc - inima, ficat (cam 500gr), plaman, rinichi ceapa - 2 buc oua - 4 buc fierte tare si 4 buc crude o bucata de franzela - cam 200gr lapte sau smantana - 100 ml patrunjel proaspat tocat ulei, sare, codimente : enibahar, tarhon, marar uscat, delikat

Placinta aperitiv cu franjuri

200 gr ficat de porc 200gr limba de porc 200gr rinichi de porc ceapa,usturoi,marar verde 3oua ulei foi de placinta sare faina

Ficat cu ceapa

ficat de porc ceapa ulei sos: rozmarin, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper

Pasteta de ficat si carne

1 kg de ficat de porc/vitel/pasare 300 g de slanina proaspata Carne de porc/piept de pasare 150 g de unt Grasime de porc sau de pasare 2-3 cepe Piper Ienibahar Cimbru Nucsoara Putin praf de cuisoare Sare Coniac(optional)

Murseddu (placinta italiana cu carne)

Pentru aluatul de placinta:10g drojdie proaspata250g fainaun varf de sarePentru umplutura:250g carne porc (de la gat)150g ficat de porc150g ficat de vitel150g maruntaie4lg pasta de rosii2lg ung1 peperoncini1 ceapa2 catei de usturoi1lg oregano uscatsare si piper

Ficat in stil Venetian

pentru doua persoane: - ficat de vita sau de porc 300 gr - ceapa alba - e mai dulce - 2 buc. medii - ulei de masline sau de fl. soarelui ptr. prajit - unt 30 gr - otet 2 linguri - sare piper dupa gust - patrunjel proaspat

Tobă de casă cu gelatină

Toba de casă cu gelatină este un produs tradițional românesc ce se consumă în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Tocanita acra,reteta traditionala

7-8 buc carnat de porc 7-8 buc costite de porc 200 gr carne de picior afumat de porc o sticla de bulion de casa(cam 400ml) o lingura de faina ulei pt prajit sare,piper

Ficat de porc. Beneficii și contraindicații

Totul despre ficatul de porc - beneficii, calorii și valori nutriționale, containdicații. 

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Pentru ca este primavara si pietele abunda de ceapa si usturoi verde va prezint in cele ce urmeaza o delicioasa tocanita pregatita cu aceste minunate verdeturi pline de vitamine. 1,5 kg pulpa porc taiata cuburi 500 gr ciuperci 2 cartofi 2 legaturi de ceapa verde 2 legaturi de usturoi 500 gr rosii la cutie sare de mare piper boia dulce/iute

Lebervurst

Ficat de porc 1 kg slanina cruda 500 g soric 800 g cap porc 2 kg franzela 500 g ceapa 500 g untura 150 g piper 3 g ienibahar 2 g sare mate de vita subtiri.

Placinta din aluat fraged cu ficat de porc

Aluatul de placinta-250 grame unt sau margarina -250 grame smantana -1 ou -300 grame faina -un praf de sareCompozitie placinta-un kg ficat de porc -150 grame orez -100 ml ulei -4 bucati ceapa -4 bucati ardei gras sau gogosari mari -150 grame masline -3 oua -200 grame smantana - o legatura de patrunjel verde - 1 pachetel praf de copt - 2 linguri pesmet - 2 linguri de faina - piper

Risotto cu ficat

700 gr ficat de vita sau porc, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 2 cani de supa de carne sau legume, 100 ml vin, 500 gr orez, 300 gr mazare, 1 lingura unt, 3 linguri ulei, 100 gr parmezan ras, sare, piper boabe, patrunjel verde

Tocanita de ficatei de pui

1 ceapa mare sau 2 cepe mici 1 morcov mai mic 1 ardei rosu 500 g ficat de pui 1/2 lingurita piper vegeta sare 250 ml bulion de rosii 1 frunza de dafin ulei

Ouă umplute cu pate de pui, hrănitoare și bogate în proteine

Dacă aveți chef să ieșiți din rutină, aceste ouă umplute cu pate de pui sunt gustările perfecte, Atât de ușor de preparat, ouăle umplute cu pate de pui necesită doar 4 ingrediente.

Ficat in Osanza

- ficat (200 gr./ persoana) - osanza - sare - ulei - ceapa

Tocăniță de măruntaie de miel

Tocăniță de măruntaie de miel. Rețetă tocăniță de miel. Tocăniță de măruntaie tradițională. Tocăniță de miel delicioasă. Tocăniță de miel pentru Paște.

Fegato (ficat) alla veneziana

Ficat de vita, ceapa, faina, sare, piper.

Frigarui la tava

300 gr ficat de porc 2 ardei grasi 2 cepe medii o bucata de sunca ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe) 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc bete ptr frigarui Foaie de hartie ptr cuptor

Tochitură de porc simplă și delicioasă

Tochitura de porc este una dintre mâncărurile tradiționale, care nu lipsesc de pe mesele românilor, mai ales iarna. Și asta pentru că se face ușor, este sățioasă și este o mâncare la îndemână când aveți la dispoziție carne de porc. Tochitura se poate face din mai multe feluri de carne, dar cel mai simplu este să combinați carne macră cu cârnați și, opțional, ficat de porc. Cârnații afumați îi vor da o aromă deosebită preparatului. Tochitura se servește, în mod obișnuit, cu mămăliguță, dar puteți să o savurați și cu pâine. 

Tocanita cu carne de porc si paste

600g carne de porc 2 cepe 1 morcov 1ardei gars 250g paste 2 linguri pasta de rosii sare piper optional: 1lingurita de zahar 2-3 catei de usturoi , foaie de dafin

Tocanita Porc Cu Vin Rosu Si Coriandru

1 kg carne de porc 2 cepe 2 linguri boabe coriandru un ardei gras rosu ulei de masline 500 ml - 1 l vin rosu sare,piper

Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

6oo g carne porc 1 ceapa 1/2 ardei rosu 1/2 ardei galben 1 rosie usturoi patrunjel verde 1 lingura pasta de ardei 2 linguri ulei faina de malai sare piper

Tocanita de cartofi cu carne de porc si cimbru

700 g pulpa de porc 1,200 kg cartofi 1-2 cepe potrivite 1 lingura de cimbru uscat 5-6 linguri de ulei 250 ml suc de rosii proaspat sare piper boia dulce

Tochitură din organe, cu sos

Tochitura din organe, cu sos, este o rețetă tradițională românească, bogată în arome și texturi, perfectă pentru iubitorii de preparate consistente și savuroase.Această mâncare specifică zonei Moldovei este ideală pentru mesele în familie sau ocaziile speciale.

Tocanita de porc cu cartofi si mazare

700 gr pulpa de porc dezosata 4 cartofi potriviti 1 cutie mica mazare 2 cepe 1 morcov 200 gr rosii decojite 1 lingura pasta de tomate 2-3 linguri ulei 1 catel de usturoi sare piper 1 lingurita cimbru uscat

Tocanita de carne de porc cu ananas

- 500 g cane de porc - 2 cepe mari - 2 morcov - 1 cutie de ananas - 1 cana de vin - 100 ml ulei - Condiment (sare piper ienibahar) - Verdeturi (patrunjel oregano foi de dafin) - 200 ml sos de rosii