Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Scoarta de copac
Ingrediente
Pentru aluat:
500 gr faina
250 gr unt la temperatura camerei
100 gr zahar praf
3 linguri de lapte
1 lingura otet
un varf de cutit bicarbonat de sodiu
2 oua
Pentru aspect:
250 gr nuci taiate mare
zahar tos
1 ou
Recomandări
1
Gogoșari umpluți cu varză albă și roșie
2
Gogoșari murați în saramură
3
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
4
Salată grecească de vinete (Melitzanosalata). Cum se prepară și cu ce se servește
5
Sumacul - beneficii, contraindicații și utilizări
6
Broccoli la tigaie, cu usturoi și ulei de măsline
7
Broccoli gratinat - rețetă tradițională franțuzească
8
Cum se marinează somonul - 7 rețete de marinadă pe care oricine ar trebui să le încerce
9
Șnițel din piept de curcan
10
Clătite fără lapte. Cum le faci pufoase
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă