Carne garnita
Carne garnita retete: cum gatesti carne garnita si cele mai gustoase retete de penne con carne, aperitive fara carne, lavas cu carne, mancare fara carne, carne de curcan, carne de pui, mancare carne pui, supa fara carne, ciorbe fara carne, mazare uscata cu carne.Praz cu carne la cuptor
- 500g carne tocata - de vita - 500g cartofi - 1 fir praz - 1 ceasca lapte - cascaval vechi ras - sare piper curry condimente pentru carne.
Vinete umpute cu carne la cuptor
8 vinete mici, 300-500grame carne tocata, 1-2 morcovi 1 ceapa, 2 linguri orez sare,piper, 1 lingura bulion,
Orez cu carne de porc si conopida
1 cana de orez 150 g carne de porc 100 g carne conopida 1 ceapa alba 1 cub maggi ulei de masline patrunjel proaspat sare/piper
Mici proaspeti cu carne de oaie
300 g carne grasa de vita 300 g carne de oaie 3-4 catei de usturoi 1 varf de cutit bicarbonat sau 1/2 pahar apa minerala 2 linguri ulei cimbru si piper dupa gust un praf de sare
frigarui libaneze
300 g carne oaie 300 g carne vita 100 ml supa vita 50 g coriandru pasta ardei iute 1 capatana usturoi sare si piper.
Chiftele cu carne: KAFTA
INGREDIENTE: 2 cepe potrivite, 1kg carne tocata preferabil de miel, 1/2 lingurita scortisoara, 1 legatura patrunjel proaspat, 1/4 lingurita piper, sare
Hamburgher Din Carne De Curcan
700 g carne tocata de curcan sare, 5 catei de usturoi 1 ou
Macaroane cu carne tocata
carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).
Tocanita din carne de vitel
1 kg carne macra de vital 2-3 cepe rosii 4-5 cartofi 1 lingura pasta de tomate 2 ardei gasi sare si piper dupa gust 1 legatura marar proaspat 3-4 linguri ulei
Rulou de carne de porc
Filet de carne porc cca. 1 kg 100gr. spek sau prosciutto crudo un buchetel de patrunjel,50gr. pesmet,50gr. parmezan,50 ml.vin alb,fir alimentar.
Chiftelute cu marar
400 g carne vaca, 300 g carne porc, 250 g franzela, 175 g ceapa, 3 oua, marar 2 legaturi, verdeata o legatura, 75 g faina, 150 g ulei, 1 g piper, sare
Palmieri cu carne tocata
Aperitivele sunt o parte importanta a meselor festive, iar daca vrei preparate care par sofisticate, desi sunt usor de facut, reteta de mai jos e ideala.
Rulada din carne de vita
600 g carne de vita tocata 1 ou 100 g franzela 2 cepe albe tocata marunt sare piper dupa gust usturoi 2 morcovi mari dati rasi marar oregano(dupa preferinta)
Fricase (spanac su carne de vitel)
1/2 kg carne de vitel fara os 1 kg spanac spalat 5 bucati ceapa verde marar sare,piper 2 oua 1 lamaie
Rulada de carne cu ciuperci
500g carne de porc 500g carne de vitel un pate de ficat 2 cepe 2-3 felii de paine 4 oua 200 g ciuperci verdeata ulei condimente
Spaghete cu carne de porc
1 ceapa medie 200 g carne de porc 1 lingura sos de soia 200ml pasta de rosii sare,piper,boia 50ml apa calda 2 catei de usturoi
Rosii umplute cu carne tocata si orez
11 rosii potrivite o cana de orez 500 gr carne tocata din pulpa de porc 3 cepe potrivite 3 linguri de ulei 1 ou condimente pentru carne tocata patrunjel 2 lingurite baza pentru mancaruri sare optional
Varza cu carne
800 g carne vitel 1,2 kg varza proaspata 1 ceapa rosie 1 rosie 1/2 ardei gras 2 linguri untura 200 ml bulion facut in casa cimbru marar verde sare piper
Vinete umplute cu carne tocata
2 vinete (ale mele au avut 800g)2 cepe2 rosii300g carne tocata in amestec (porc+vita)o legatura patrunjel2-3 catei usturoisare, piperputin uleicascaval
Chifteluțe italienești cu carne de vită și curcan
Există o mulțime de feluri de a face chifteluțe, fie că vorbim despre cele din carne sau cele vegetariene. Din carne de porc, vită, curcan, pui sau amestecate, secretul unor chifteluțe delicioase este să aibă procentul corect de grăsime, adică să nu fie nici prea grase, nici prea uscate, și să fie bine legate. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de chifteluțe italienești, dintr-un amestec de carne de vită și curcan. Se fac în general pentru a fi servite cu sos de roșii și paste, dar le puteți savura cu orice garnitură vă place.
Pateuri cu carne
Pentru aluat: 2 oua,un pachetel drojdie,2 cani lapte( dulce,batut,sifon)1ceasca ulei,cimbru,2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna. Umplutura: 4 cepe mari,un morcov mare,un kg.de carne tocata de vita ( sau carne slaba,vitel,curcan vegeta,piper,condimente de pizza.
Mancare de varza alba cu carne de porc
700 g carne porc 1 varza proaspata 1 ceapa 4 rosii marar verde cimbru 100 ml vin alb ulei 1/2 l bulion facut in casa sare piper
Pilaf cu carne de curcan
800 g carne de curcan 1 cana de orez(250 ml) o ceapa un morcov ardei gras rosu si verde 2 rosii sare piper 50 ml ulei
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker
2 lingurite ulei 1/2 kg carne de porc 2 cartofi mari 1 ceapa potrivita 150 g ciuperci feliate din conserva sau crude 1 morcov potrivit dat prin razatoare cimbru sare si piper
Chiftele din carne de porc si vita, la cuptor
Carne de vita, carne de porc, verdeturi si cateva ingrediente-cheie. Toate date prin faina si rumenite in cuptor, rezultand cele mai gustoase chiftele.
Toros ( varza murata cu carne)
1,5 kg varza murata 1 kg carne porc 2 cepe 2 linguri pasta de gogosari 1-2 foi dafin 2 linguri ulei sare piper
Placintele cu carne
Pentru aluat:225 gr faina,60 gr unt,60 ml apa,1 praf de copt,sare,Pentru umplutura:200 gr carne de porc tocata,2 linguri ulei,1 cartof, 1 ceapa,1 morcov, patrunjel,cimbru, tarhon, sare,piper, 1 galbenus
Carne de vita cu orez la cuptor
1kg carne de vita ( pulpa), 2-3 cepe, 2 morcovi, 1 ardei sau gogosar, 2 cani orez, condimente.
Chec de carne
1kg carne tocata de porc si vita, 200gr pesmet, 200gr morcovi, 1 ceapa medie, 2 catei usturoi, cimbru sau alta verdeata, dupa gusturi, 2 linguri ketchup, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper.
Rulada de carne
300g carne vita 300g pipt de pui 150g prosciutto 100g branza tip ricotta 70g parmezan ulei,sare,piper, rozmarin ,foi de dafin, hartie pt cuptor ata de bucatarie fasii de ardei gras rosu si galben 2 oua
Rulada cu carne de curcan
1 bucata de carne de curcan cascaval ierburi italiene sare cascaval ras un albus carnati
Oso-Bucco
1kg de carne oso-buco taiat in felii faina ptr carne ulei ptr prajit 2cepi taiate solzi 2-3 usturoi taiati felii mirodenii - patrunjel frunze thimin 2 frunze de dafin 3/4 pahar de vin rosu 1pahar de supa de carne-se poate face din praf de supa conserva de 400gr de rosii cubulete putina sare si piper
Sarmale în foi de ștevie - sănătoase și delicioase
Rețeta de sarmale in foi de ștevie este mai usor de facut și necesită un timp de preparare mai scurt decât sarmalele clasice. Se pot face chiar și fără carne, pentru cei care țin post.
Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata)
1 ceapa, 1/2 kg. carne tocata (curcan, pui, vita, porc), margarina (pentru uns tava), condimente (sare, piper, boya, curry), 200g. mozarella, 2 oua, 240 ml lapte, 120 g faina, 3/4 ling. bicarbonat.
Kofte (chifteluțe turcești) din carne de vită
Atunci când vine vorba despre carne tocată, turcii sunt experți în a o pregăti. Dacă ne gândim numai la adana, kebap sau kafta, parcă ne lasă gura apă. Dar să nu uităm de clasicele chifteluțe, pe care turcii le-au dus din bucătăria lor, în toată lumea. Chifteluțele (sau kofte, așa cum se numesc la origini), au cucerit bucătăria balcanică și au devenit un preparat foarte popular. Evident că rețeta diferă de la o bucătărie la alta și de la o gospodină la alta, dar astăzi vorbim despre rețeta turcească de chifteluțe și, probabil, cea mai veche din lume. Dacă la noi se pot face chifteluțe și din carne de porc, turcii și musulmanii în general nu consumă carne de porc, așa că, pentru această rețetă veți avea nevoie de carne de vită sau amestec de vită și oaie.
Mancare rece
Carne (de porc, de iepure, de vanat, limba)ceapa (multa, peste un kilogram la nici 200g de carne am pus),masline,suc de rosii (pasta de tomate, bulion),vin alb sec,piper boabe,o foaie-doua de dafinsare.
Chifteluțe hawaiene cu carne de porc
Dacă v-ați plictisit de rețeta clasică de chifteluțe de porc, vă propunem astăzi o rețetă originală, cu aromă exotică. O rețetă de chifteluțe în sos de ananas, dulce-acrișor, ca să dați o notă de originalitate mesei voastre. Dacă nu vă place combinația de mâncare cu sosuri dulci, pe bază de fructe, atunci această modalitate de a servi chifteluțele s-ar putea să nu fie pe placul vostru. În schimb, dacă sunteți adepții combinațiilor originale de gusturi, o să vă placă gustul de chifteluțe cu sos de ananas.
rosii umplute cu carne
500 g carne de porc 1 kg rosii potrivit de mari 200g orez ulei ,sare condimente dupa gust marar verde ceapa verde 100g suc de rosii cascaval si branza 1 ou
Sarmale ardelenești pentru Crăciun
Sarmalele ardelenești se fac dintr-un amestec de carne de porc și vită, iar secretul aromei lor constă în boiaua afumată și slănină.
Tocanita cu carne de porc si paste
600g carne de porc 2 cepe 1 morcov 1ardei gars 250g paste 2 linguri pasta de rosii sare piper optional: 1lingurita de zahar 2-3 catei de usturoi , foaie de dafin
Pide turcești cu carne tocată
Pidele turcești fac parte din categoria de street food pe care nu aveți cum să o ratați dacă mergeți într-o vacanță în Turcia. Se găsesc peste tot, sub diverse dimensiuni și cu diverse umpluturi: cu carne tocată, cu brânză etc. Pidele sunt acele mini-pizza sub formă de bărcuțe și sunt foarte ușor de preparat acasă, în propria bucătărie. Aluatul se face la fel ca cel de pizza și găsiți instrucțiunile și rețeta AICI.
Rulada din carne de porc cu omleta
2 bucati de carne de porc (pulpa,spata) 1 ceapa potrivita 1 rosie 100 gr de costita o jumatate de ardei rosu 2 oua ulei condimente cartofi in functie de tava si preferinta 1 rosie feliata
Varza dulce cu carne de porc
1 kg carne de porc (costita ),o varza mare, 1 ceapa, 1 lingura bulion,3-4 linguri ulei, sare, piper, apa sau zeama de carne
Rulada cu carne tocata si legume
500 g carne porc tocata,500 g carne vita tocata,4 oua,1 dovlecel ras si scurs,1 morcov ras,2 cepe taiate cat mai mic,2 linguri pasta de rosii,2 linguri mustar3-4 linguri pesmet inmuiat cu 2-3 linguri lapte/apa ,1 legatura patrunje,lcondimente ( sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, coriandru),1 lingura ulei masline
Fatteh-Vita adaptat
200 gr orez basmati 2 linguri unt 350 gr carne de vita tocata 500 ml supa de carne 5 catei de usturoi 3 linguri tahini o p^aine araba mare un borcan de iaurt mare
Hachis Parmentier
700 g carne tocata de vitel 1 kg cartofi 1 ceapa 2-3 catei usturoi 1 rosie 100 g unt 100 ml vin rosu 1 legatura patrunjel verde 30 g pesmet 1 ou 100 ml supa de carne sau de legume 200 ml lapte sare piper nucsoara
Carnati proaspeti de porc
Pentru 6 kg:carne de porc - 3,250 kggrasime bucati - 1,5 kgcarne de vita - 800 gusturoi - 25 gcimbru - 20 gsare si piper dupa gustmate de porc - 12 m.
Cannelloni cu carne tocata
Sos bechamel:4 linguri unt4 linguri faina1 litru lapte2 linguri parmezan sau cascaval rassare,piper,nucsoaraUmplutura de carne:500 gr rosii1 cutie cannelloni700 gr carne tocata3 cepe200 ml suc de rosii2 linguri ulei1 cana supa de legumesare,piper200 gr cascaval
Carne de vitel cu mangold
Ingrediente:- frunze de mangold,- ceapa verde,- patrunjel,- loboda- carne de vitel, de preferinta muschi.- bulion de rosii dupa gust
Supă cu linte și carne tocată
Supele și ciorbele sunt alegeri ideale pentru un prânz delicios și sănătos. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi se face ușor, este rapidă și sănătoasă și e diferită de ciorbele clasice cu care suntem noi obișnuiți. V-ați gândit vreodată că puteți face ciorbă din carne tocată? Supa cu carne tocată se face ușor, pentru că fierbe mai repede decât dacă am folosi bucata de carne întreagă. Seamănă puțin ca aspect cu chilli con carne, doar că aceasta nu este picantă.