Carne garnita

Carne garnita retete: cum gatesti carne garnita si cele mai gustoase retete de penne con carne, aperitive fara carne, lavas cu carne, mancare fara carne, carne de curcan, carne de pui, mancare carne pui, supa fara carne, ciorbe fara carne, mazare uscata cu carne.

Carne, costite si carnati la garnita

carne de porc taiata bucatele carnati coaste de porc untura

Praz cu carne la cuptor

- 500g carne tocata - de vita - 500g cartofi - 1 fir praz - 1 ceasca lapte - cascaval vechi ras - sare piper curry condimente pentru carne.

Chiftelute cu carne

- 1 kg carne- 2 cepe- 3-4 catei de usturoi- 4 cartofi- 1 ou- piper- sare fina- patrunjel sau marar

Vinete umpute cu carne la cuptor

8 vinete mici, 300-500grame carne tocata, 1-2 morcovi 1 ceapa, 2 linguri orez sare,piper, 1 lingura bulion,

Orez cu carne de porc si conopida

1 cana de orez 150 g carne de porc 100 g carne conopida 1 ceapa alba 1 cub maggi ulei de masline patrunjel proaspat sare/piper

Mici proaspeti cu carne de oaie

300 g carne grasa de vita 300 g carne de oaie 3-4 catei de usturoi 1 varf de cutit bicarbonat sau 1/2 pahar apa minerala 2 linguri ulei cimbru si piper dupa gust un praf de sare

frigarui libaneze

300 g carne oaie 300 g carne vita 100 ml supa vita 50 g coriandru pasta ardei iute 1 capatana usturoi sare si piper.

Fasolica cu carne de pui

* fasole verde * ceapa * carne de pui/porc * suc rosii * ardei gras * sare/piper * ulei * 1 foaie dafin * verdeata:marar si patrunjel

Chiftele cu carne: KAFTA

INGREDIENTE: 2 cepe potrivite, 1kg carne tocata preferabil de miel, 1/2 lingurita scortisoara, 1 legatura patrunjel proaspat, 1/4 lingurita piper, sare

Paste gratinate cu perisoare de carne

400g carne tocata 1 ceapa mica patrunjel, sare, 500g pasta 2 cutii rosii in bulion parmezan sottilette mozzarella

Hamburgher Din Carne De Curcan

700 g carne tocata de curcan sare, 5 catei de usturoi 1 ou

Chiftele cu carne

1 kg carne tocata2 cepe2 oua1 capatana de usturoio legatura de patrunjel proaspat6 felii de painepipervegetaulei pentu prajit

Rulada de ou cu carne fiarta

600 g carne de pui 4 oua 60 g unt 60 g faina 100 g smantana sare

Pelimeni cu carne

3 pahare - faina alba de grau,1/2 lingurita sare 1 ou 1 pahar de lapte cu apa ( 1/2din fiecare) 1 ceapa 1/4 kg carne tocata porc / vita

Macaroane cu carne tocata

carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Tocanita din carne de vitel

1 kg carne macra de vital 2-3 cepe rosii 4-5 cartofi 1 lingura pasta de tomate 2 ardei gasi sare si piper dupa gust 1 legatura marar proaspat 3-4 linguri ulei

Rulou de carne de porc

Filet de carne porc cca. 1 kg 100gr. spek sau prosciutto crudo un buchetel de patrunjel,50gr. pesmet,50gr. parmezan,50 ml.vin alb,fir alimentar.

Chiftelute cu marar

400 g carne vaca, 300 g carne porc, 250 g franzela, 175 g ceapa, 3 oua, marar 2 legaturi, verdeata o legatura, 75 g faina, 150 g ulei, 1 g piper, sare

Palmieri cu carne tocata

Aperitivele sunt o parte importanta a meselor festive, iar daca vrei preparate care par sofisticate, desi sunt usor de facut, reteta de mai jos e ideala.

Hamburgeri la gratar

300 gr carne de vita tocata,250 gr carne de porc tocata,sare, piper, ienibahar,1-2 cepe,1-2 lingurite cimbru,5 cartofi,3 ardei,3 dovlecei,3-4 linguri ulei,salata verde

Rulada din carne de vita

600 g carne de vita tocata 1 ou 100 g franzela 2 cepe albe tocata marunt sare piper dupa gust usturoi 2 morcovi mari dati rasi marar oregano(dupa preferinta)

Fricase (spanac su carne de vitel)

1/2 kg carne de vitel fara os 1 kg spanac spalat 5 bucati ceapa verde marar sare,piper 2 oua 1 lamaie

Un pranz rapid

Pasta pt mititei carne de porc.

Rulada de carne cu ciuperci

500g carne de porc 500g carne de vitel un pate de ficat 2 cepe 2-3 felii de paine 4 oua 200 g ciuperci verdeata ulei condimente

Spaghete cu carne de porc

1 ceapa medie 200 g carne de porc 1 lingura sos de soia 200ml pasta de rosii sare,piper,boia 50ml apa calda 2 catei de usturoi

Rosii umplute cu carne tocata si orez

11 rosii potrivite o cana de orez 500 gr carne tocata din pulpa de porc 3 cepe potrivite 3 linguri de ulei 1 ou condimente pentru carne tocata patrunjel 2 lingurite baza pentru mancaruri sare optional

Varza cu carne

800 g carne vitel 1,2 kg varza proaspata 1 ceapa rosie 1 rosie 1/2 ardei gras 2 linguri untura 200 ml bulion facut in casa cimbru marar verde sare piper

Vinete umplute cu carne tocata

2 vinete (ale mele au avut 800g)2 cepe2 rosii300g carne tocata in amestec (porc+vita)o legatura patrunjel2-3 catei usturoisare, piperputin uleicascaval

Chifteluțe italienești cu carne de vită și curcan

Există o mulțime de feluri de a face chifteluțe, fie că vorbim despre cele din carne sau cele vegetariene. Din carne de porc, vită, curcan, pui sau amestecate, secretul unor chifteluțe delicioase este să aibă procentul corect de grăsime, adică să nu fie nici prea grase, nici prea uscate, și să fie bine legate. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de chifteluțe italienești, dintr-un amestec de carne de vită și curcan. Se fac în general pentru a fi servite cu sos de roșii și paste, dar le puteți savura cu orice garnitură vă place.

Pateuri cu carne

Pentru aluat: 2 oua,un pachetel drojdie,2 cani lapte( dulce,batut,sifon)1ceasca ulei,cimbru,2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna. Umplutura: 4 cepe mari,un morcov mare,un kg.de carne tocata de vita ( sau carne slaba,vitel,curcan vegeta,piper,condimente de pizza.

Mancare de varza alba cu carne de porc

700 g carne porc 1 varza proaspata 1 ceapa 4 rosii marar verde cimbru 100 ml vin alb ulei 1/2 l bulion facut in casa sare piper

Mazare cu carne

700 g carne de porc 1 kg mazare boabe 1 ceapa mai mare(ceapa verde) marar verde patrunjel verde pasta de ardei sare piper

Pilaf cu carne de curcan

800 g carne de curcan 1 cana de orez(250 ml) o ceapa un morcov ardei gras rosu si verde 2 rosii sare piper 50 ml ulei

Musaca cu carne si paste fainoase

400 gr paste fainoase 1 kg carne tocata vita si pui 3 cepe mari 1 legatura marar 10 oua sare,piper dupa gust 200 ml ulei 4-5 linguri bulion

Legume la cuptor cu carne de porc

500gr carne de porc 2 vinete 2 dovlecei 3 ardei de diferite culori 3 cartofi/3 rosii, o ceapa 2 catei usturoi sare piper, cimbru si putina menta, ulei de masline.

Vanata impanata cu carne tocata

4 vinete potrivite 300 gr carne tocata 2 ardei verzi 2 rosii 2 rosii galbene 100 gr ceapa 3 catei de usturoi 50 ml suc tomat cimbru ulei sare piper

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

2 lingurite ulei 1/2 kg carne de porc 2 cartofi mari 1 ceapa potrivita 150 g ciuperci feliate din conserva sau crude 1 morcov potrivit dat prin razatoare cimbru sare si piper

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

6 cepe mari 8 pulpe de pui sau orice alta carne depinde de gust pasta de tomate (bulion) vegeta sau sare si piper patrunjel cimbru ulei apa.

Chiftele din carne de porc si vita, la cuptor

Carne de vita, carne de porc, verdeturi si cateva ingrediente-cheie. Toate date prin faina si rumenite in cuptor, rezultand cele mai gustoase chiftele.

Penne rigate cu tocanita

500 g carne de porc 200 g carne de vitel 1 pachet penne rigate 1 ceapa 1 rosie mare 1 ardei gras 2 linguri ulei de masline patrunjel verde sare piper boia

Stofvlees(Tocanita de carne de vita)

1kg de carne de vita taiata cubulete, 2 cepe o lingura de faina 500 ml de vin rosu sau bere neagra(de preferinta berea neagra) un ardei rosu sare,piper negru

Toros ( varza murata cu carne)

1,5 kg varza murata 1 kg carne porc 2 cepe 2 linguri pasta de gogosari 1-2 foi dafin 2 linguri ulei sare piper

Placintele cu carne

Pentru aluat:225 gr faina,60 gr unt,60 ml apa,1 praf de copt,sare,Pentru umplutura:200 gr carne de porc tocata,2 linguri ulei,1 cartof, 1 ceapa,1 morcov, patrunjel,cimbru, tarhon, sare,piper, 1 galbenus

Carne de vita cu orez la cuptor

1kg carne de vita ( pulpa), 2-3 cepe, 2 morcovi, 1 ardei sau gogosar, 2 cani orez, condimente.

Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

varza murata 700 gr. carne tocata de pui 500 gr. ciuperci 200 gr. orez 1 ou 1-2 ceape 2 morcovi cimbru marar bulion ulei sau untura

Chec de carne

1kg carne tocata de porc si vita, 200gr pesmet, 200gr morcovi, 1 ceapa medie, 2 catei usturoi, cimbru sau alta verdeata, dupa gusturi, 2 linguri ketchup, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper.

Bilute din carne tocata de pui

1 kg carne tocata de pui 1 ceapa,data prin robot sau razatoare 1 usturo isare piper putina faina sau pesmet cimbru rozmarin busuioc oregano

Legume umplute cu carne tocata

rosii, dovlecei, 300 g carne tocata de porc sau de pasare, 1 ceasca orez, bulion, 1 ceapa, patrunjel, 1 ou, sare, piper, boia dulce, boia iute.

Rulada de carne

300g carne vita 300g pipt de pui 150g prosciutto 100g branza tip ricotta 70g parmezan ulei,sare,piper, rozmarin ,foi de dafin, hartie pt cuptor ata de bucatarie fasii de ardei gras rosu si galben 2 oua

Rulada cu carne de curcan

1 bucata de carne de curcan cascaval ierburi italiene sare cascaval ras un albus carnati