Limba cu sos remoulade
Limba cu sos remoulade retete: cum gatesti limba cu sos remoulade si cele mai gustoase retete de sos remoulade lidl, limba cu maioneza si hrean, mancare de praz cu masline si limba, mancare rece de limba, mancare rece de limba de vita, paste cu sos gran cucina, prepelita cu sos de rodii, paste cu carne si sos bechamel, ardei copti cu sos de smantana, reteta de paste cu sos rosu.Limbă cu sos Remoulade
Limba cu sos Remoulade este un preparat culinar clasic, apreciat pentru gustul rafinat și texturile contrastante. Acest fel de mâncare îmbină delicatețea limbii, fie ea de vită sau de porc, cu prospețimea și aroma intensă a sosului Remoulade.
Sos Remoulade - Cum se face și cu ce să îl mănânci
Rețeta clasică franțuzească de sos Remoulade. Cremos, gustos și versatil, acest sos se poate folosi la aproape orice în bucătărie.
Limbă de porc cu sos de smântână
Descoperă o rețetă simplă și gustoasă de limbă de porc cu sos de smântână. Perfectă pentru prânz sau cină, impresionează prin savoare și textura fragedă. Prepară ușor o masă delicioasă pentru întreaga familie!
Limba cu cartofi natur si sos de marar
2-3 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 5-6 cartofi potriviti 2 linguri ulei cateva fire de patrunjel verde 1 ardei peperoni nu prea iute 1 cub/lingura concentrat vita/legume/ciuperci pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte (sau supa) 2-3 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry
Limbă de porc cu sos de capere
Limbă de porc cu sos de capere este genul de preparat pe care fie îl adori, fie ești curios să-l încerci măcar o dată. E o rețetă clasică, delicioasă, dar surprinzător de simplă.
Surf &Turf
1 antricot bine impanat cu grasime 5 melci 5 midii unt Zarzavat pt supe: -morcov -patrunjel -telina -ceapa 1 leg bouquet garni Sos Remoulade Pastai de fasole verde 1 cartof verdeata glasata Sare Piper Vin alb
Rasol din limbă de porc cu maioneză și hrean
Rasol din limbă de porc cu maioneză și hrean - un aperitiv ideal pentru mesele festive sau pentru a-ți surprinde familia cu ceva diferit.
Limbă de porc în aspic
Știi sentimentul ăla când intri în bucătăria bunicii și te întâmpină un miros îmbietor? Ei bine, așa miroase și limba de porc în aspic, un aperitiv pe care îl găseai nelipsit pe masa de sărbătoare. E răcoritor, aromat și atât de gustos că nu te poți opri la o singură felie.Și știi ce e cel mai fain? E mai ușor de făcut decât crezi! Hai să-ți arăt cum pregătea bunica mea această delicatesă.
Limba rasol cu sos de usturoi
1-1,2 kg limba de porc (3-5 bucati) 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac/patrunjel 1 cub/lingurita concentrat legume/vita sare piper 1 lingurita zahar pentru sosul de usturoi: 7-8 catei de usturoi 1 galbenus 1 lingurita mustar 1 lingura otet sau zeama de lamaie 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu miezul de la 1 felie de paine alba inmuiat in apa si stors 6 linguri ulei optional 1 pahar de iaurt sau smantana slaba sare piper
Limba cu ciuperci
Limba de porc, ciuperci, morcov, ceapa, marar, pasta de tomate, piper, lamaie.
Limba cu sos picant si ciuperci
4 bucati limba de porc 100 g ciuperci champignon 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 1 legatura de patrunjel 1 lamaie 1 ou crud 2 ardei grasi rosu galben cateva frunze de salata verde 100 ml smantana (iaurt) 50 g masline negre 1-2 lingurite mustar 20 ml otet 5 linguri ulei de masline 100 ml ulei sare piper (1 cub concentrat de ciuperci - optional)
Limbă de porc (mâncare rece) cu ceapa şi măsline
Limba de porc rece cu ceapă și măsline este un aperitiv clasic românesc. Combinația de texturi și arome – limba fragedă, ceapa dulceagă și măslinele sărate – este pur și simplu delicioasă.
Limba rasol cu ciuperci si sos
Pentru rasol: 500 g limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1 cartof sare Pentru umplutura de ciuperci: 300 g ciuperci 1 legatura ceapa verde 1 lingurita concentrat cu gust de ciuperci marar patrunjel verde piper 50 ml ulei Pentru decor (ciupercutele): 4-5 rosii de marimi diferite 1/2 castravete crud 1/2 ardei rosu cateva foi de salata verde (folosim si legumele pe care le-am fiert la rasol) Pentru sos: 1 galbenus 2 lingurite mustar zeama de la 1/2 lamaie sare piper 100 ml ulei 150 ml smantana
Limba rasol cu sos de rosii
4 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 100 g dovlecel 50 g ketchup de rosii si ardei rosii 50 g bulion 3-4 linguri faina cateva fire de marar patrunjel 1/2 lamaie 1 ardei grasi rosu sau galben cateva frunze de salata verde 50 g masline negre 4-5 linguri otet 30 ml ulei 1 foaie dafin 1 lingurita zahar sare piper paprika 2 cuburi sau lingurite concentrat de ciuperci sau pui
Limbă de vită cu mazăre
O rețetă simplă și gustoasă de limbă de vită cu mazăre. Un fel de mâncare tradițional, ușor de gătit, perfect pentru o masă sățioasă în familie.
Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci
Pentru 8 portii: -1 limba intreaga de vita. -3 morcovi potriviti. -1/2 ceapa mare. -1/2 radacina de telina. -2-3 foi de dafin. -citeva boabe de piper. -1 lingura de sare. Pentru sos: -1/2 ceapa mare. -50 ml ulei. -200 ml smantana. -500g ciuperci in conserva (pot fi si proaspete dar trebuie curatate,putin oparite si feliate). -2 linguri de faina. -800ml suc de rosii. -2 linguri de zahar. - Marar proaspat sau congelat,dupa gust (se poate folosi si cel in otet dar trebuie sa il tinem circa 30 de minute in apa rece,pe care o schimbam de 3-4 ori,altfel sosul devine prea acru). -Sare. -Piper negru macinat.
Stufat cu limbă de porc
Rețetă simplă de stufat cu limbă de porc. Află cum să pregătești și să servești această mâncare gustoasă.
Salată de țelină cu sos remoulade
Salata de țelină cu sos remoulade este o salată simplă și delicioasă pe care o veți găsi în multe meniuri din bucătăria franceză.
Mâncare de limbă cu praz și măsline
Descoperă rețeta tradițională românească de mâncare de limbă cu praz și măsline. Ușor de preparat, cu ingrediente simple și un gust delicios. Perfectă pentru o masă în familie.
Limba de vaca in sos de ciuperci
1limba proaspata sau congelata 1ceapa enibahar,foi de dafin 1morcov ptr sos 1ceapa 200gr ciuperci proaspete sau din conserva 1lingurita de boia dulce 1-2linguri praf de supa cu ciuperci-knor 1lingura faina 3-4catei de usturoi
Iepure umplut, servit cu sos
oUn iepure oinima oficatul orinichii oplamanii o1 limba de porc o1 inima de porc o1 ceapa mare o300g ciuperci o1 ardei kapia overdeata ( marar si patrunjel) o4 catei de usturoi o2 fire ceapa verde o1 felie de paine oamestec condim. ptr. friptura o2 oua osare opiper oulei o200g vin alb Pentru sos 1 lingura sos de hrean cu smantana 1legatura marar verde maruntit 1/2 lamaie (zeama)
Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte
500 g limba de porc 4 oua crude 3 oua fierte tari 350 g faina 200 ml lapte 150 g cabanos sau cascaval (optional) 500 g frunze de spanac 3 cepe 1 pastarnac 2 morcovi 1 ardei gras rosu 2 castraveti acri 5-6 rosii mici 6 linguri ulei de masline 8 lingurite ulei pentru prajit 1 cub concentrat de ciuperci sare piper curry condimente pentru gratar
Noii Peeps Oreo Iti Coloreaza Limba In Roz
Varianta Peeps Oreo, editie limitata, a fost lansata special pentru Sarbatorile Pascale.
Mâncare de limbă cu măsline - rețetă simplă
Rețetă de mâncare de limbă (vită, porc sau vițel) cu măsline. O mâncare tradițională, consistentă și aromată.
Mancare rece
Carne (de porc, de iepure, de vanat, limba)ceapa (multa, peste un kilogram la nici 200g de carne am pus),masline,suc de rosii (pasta de tomate, bulion),vin alb sec,piper boabe,o foaie-doua de dafinsare.
Batoane din fulgi de orez - gustarea perfectă pentru orice moment al zilei
Batoanele din fulgi de orez cu marshmallow sunt răsfățul perfect pentru orice moment al zilei. Crocante, pufoase și cu un gust absolut delicios! Încearcă-le acum și lasă-te purtat de savoarea lor dulce și irresistibilă!
Cotlete De Porc Cu Sos Tonkatsu
O reteta clasica japoneza, care merge perfect langa o salata de ridichii.
Porc cu miere si broccoli
- 4 file de porc - 2 linguri de miere - 4 linguri sos de rosii - 2 lingurite sos de soia - 750 g broccoli Sos - 1/2 ceasca apa - 1 lingurita rasa zahar - 1/2 lingurita sos de stridii - 1 cub de concentrat de pui - 1 lingurita sherry - 2 lingurite faina
Supa Pho De Pui
Pho este o reteta de supa vietnameza facuta cu ierburi si carne - in acest caz - pui.
Muesli cu sos de afine si ciocolata
2 cani fulgi de ovaz 1 cana fulgi de secara miezul de la vreo 10 nuci sos sau gem de afine (gemul meu a iesit mai mult sos) sirop de ciocolata optional:nuca de cocos,miere
Pastrav cu sos de ciuperci
2 pastravi proaspeti 100 g faina de grau 4 linguri cu uleiulei Sos: 300 g ciuperci proaspete o ceapa 20 ml ulei 1 lingura sos iute 300 g smantana 2 linguri wisky sare piper rozmarin foaie de dafin verdeata lamaie - pentru ornat
Sos de hrean cu smântână și maioneză. Un sos perfect pentru friptură, gata în 5 minute
Pentru sosul de hrean cu smântână și maioneză ai nevoie doar de două îngrediente pentru a-l face, merge de minune mâncat cu legume, biscuiți, pâine sau pus pe carne de porc, de pui sau de vită.
Pui Panzanella
piept de pui, ceapa, ardei gras, morcovi, telina, castraveti verzi, sos soia, sos worcestershire, miere, otet balsamic
Creveti cu sos de chilli dulce acrisor
500 g creveti proaspeti decorticati - 100 g suc de rosii de la Heinz - 100 g unt - 2-3 linguri zahar brun - otet balsamic - sos de soia - sos worcester - 3 rosii cherry - fulgi de chilli pisati - sare de mare piper
Sos Shogun pentru salata
1/2 cup maioneza (100 ml) 1 lingurita sos de soia 2 linguri otet din vin rosu piper alb,pentru gust
Vita in sos de stridii
500gr carne de vita 1 ardei gras rosu/ kapia 1 ardei gras galben 2 morcovi 10-15 ciuperci champignon o mana de urechi de lemn sos de soia sos de stridii 1 ceapa galbena 4 cepe verzi 5-6 catei de usturoi sare piper ulei zahar brun (optional)
Mar in foietaj
2 mere aluat foietaj 1 ou faina scortisoara sos caramel inghetata pentru servit Sos caramel: zahar unt smantana lichida
Cum faci burgerul de casă perfect... demn de un Oscar!
Uită de restaurante! Descoperă cum să faci un burger de casă atât de bun încât merită un Oscar.
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie
400g muschi de vita 10-15 boabe de piper colorate 150ml sos de rosii 1 lingura sos de rodii sare si piper dupa gust 50ml vin rosu 2 linguri ulei de masline 10 fire ceapa verde foarte subtiri
Cartofi înveliți în bacon, cu sos de smântână
Piețele sunt pline de cartofi noi, așa că o gustare cu cartofi și bacon este mai mult decât binevenită. Pentru această rețetă este ideal să folosiți cartofi cât mai mici, ca să nu fie nevoie să îi tăiați, ci să îi puteți pregăti întregi. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente și vă garantăm că această combinație de cartofi cu cabon crocant și cu sos ușor iute vă va face să vă lingeți pe degete! Sunt ideali ca garnitură, ca gustare sau pe post de cină rapidă.
Pui cu susan și sos de soia
Rețetele inspirate din bucătăria asiatică au avantajul că se prepară repede și nu necesită foarte multă grijă sau atenție. În mai puțin de 30 de minute, aveți o masă completă, cu tot cu garnitură, delicioasă și aromată. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și la îndemână. Singurul lucru care v-ar putea pune probleme îl reprezintă ingredientele, pe care nu oricine le are în casă în mod obișnuit. Pentru că este o rețetă asiatică, și o parte dintre ingrediente sunt specifice bucătăriei asiatice.
Paste cu sos iute
- o ceapa - o lingura sos iute - o lingura ketchup - 300 g paste - sare, - patrunjel
Ficatei gratinati cu sos picant
ficatei (spalati, uscati, sarati si piparati), parmezan, feliute de kaiser.Pentru sos: smantana, boia, ardei iuti, usturoi.
Pulpe de pui cu sos de arahide
5 pulpe de pui 1 carnacior semi afumat 5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti) sare si piper dupa gust 1 mana de arahide prajite 4-5 catei de usturoi tocati marunt Pentru sos: 1 lingura unt de arahide 1 lingurita ulei de susan 2 linguri sos de soia dulce 1 lingura miere un praf de sare si unul de piper
Lasagna cu carne si sos de rosii
Foi de lazagna prefierte -un pachet800 gr carne tocata( de curcan)800 gr sos de ardei cu rosii facut in casa de mine300 gr ciuperci proaspete3 catei de usturoi1 lingurita oregano200 gr cascaval300 ml sos de rosii
Crema de caise cu branza de vaci si merisoare
10-12 caise bine coapte o mana de merisoare 2 linguri rase cu miere 150 g branza de vaci 100 g smantana degresata sos de caramel(sau orice alt sos care va place-eu am avut acest sos de la Dr.Oetker,dar se poate prepara si in casa si sunt convinsa ca este mult mai delicios)
Gaina cu sos de portocale
Ingrediente 1 gaina potrivita 6 ciuperci 1 ceapa 1 pahar de orez cu bob lung 1 pahar supa de carne 50 gr. Unt Un praf de curry Sos de soia Condimente pentru orez 1/2 pahar suc de portocale 1/2 pahar suc de lamaie 1 ligurita de miere 1 lingura de sos soia