Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade retete: cum gatesti limba cu sos remoulade si cele mai gustoase retete de sos remoulade lidl, limba cu maioneza si hrean, mancare de praz cu masline si limba, mancare rece de limba, mancare rece de limba de vita, paste cu sos gran cucina, prepelita cu sos de rodii, paste cu carne si sos bechamel, ardei copti cu sos de smantana, reteta de paste cu sos rosu.

Limbă cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade este un preparat culinar clasic, apreciat pentru gustul rafinat și texturile contrastante. Acest fel de mâncare îmbină delicatețea limbii, fie ea de vită sau de porc, cu prospețimea și aroma intensă a sosului Remoulade.

Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Pentru 6 persoane: o limba de vaca de cca.1kg si trei sferturi sau doua limbi doi morcovi doua trei foi de dafin doua cepe potrivite un praz Pentru sos: 200 ml madeira (e vin artizanal de portugal) o ceapa 50 gr margarina o lingura de faina o cutiuta de concentrat de rosii trei polonice din zeama de la limba o ceasca de smintina 50 gr de bacon afumat

Sos Remoulade - Cum se face și cu ce să îl mănânci

Rețeta clasică franțuzească de sos Remoulade. Cremos, gustos și versatil, acest sos se poate folosi la aproape orice în bucătărie.

Limba de porc cu sos de capere

2 bucati limba de porc 300 g maioneza 1 lingurita mustar 2 castraveti murati 1 ceapa rosie suc de lamaie patrunjel verde 3 linguri capere murate

Limba de porc rasol cu hrean

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Ex.3 buc limba de porc o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina se pun la fiert pentru gust sare,piper,cimbru De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Limba rasol cu masline si sos

3 buc. limba de porc 50 g masline negre 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 1 capatana usturoi 1 galbenus de ou 1 felie de paine alba 1 lamaie 2 ardei grasi rosu/verde 50 ml ulei 1 lingurita mustar 1 lingurita zahar 2 linguri smantana/iaurt cateva fire de patrunjel sare piper

Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

3 bucati limba de porc 1 morcov 1 ceaoa 1 radacina patrunjel 1-2 foi de dafine sare si piper boabe Pentru sos: 2-3 linguri maioneza 2 lingurite hrean ras 1 lingurtita zeama de lamiae sare si piper dupa gust

Limbă de porc cu sos de smântână

Descoperă o rețetă simplă și gustoasă de limbă de porc cu sos de smântână. Perfectă pentru prânz sau cină, impresionează prin savoare și textura fragedă. Prepară ușor o masă delicioasă pentru întreaga familie!

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

-1 kg limba de porc ( aproximativ 4 limbi) -8-10 castraveciori murati -2 cepe -1 fir de praz -200 g smantana -10 boabe de piper -2 frunze de dafin -50 ml ulei - 1 capatana de usturoi -piper macinat -sare -patrunjel verde.

Limba cu cartofi natur si sos de marar

2-3 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 5-6 cartofi potriviti 2 linguri ulei cateva fire de patrunjel verde 1 ardei peperoni nu prea iute 1 cub/lingura concentrat vita/legume/ciuperci pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte (sau supa) 2-3 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry

Surf &Turf

1 antricot bine impanat cu grasime 5 melci 5 midii unt Zarzavat pt supe: -morcov -patrunjel -telina -ceapa 1 leg bouquet garni Sos Remoulade Pastai de fasole verde 1 cartof verdeata glasata Sare Piper Vin alb

Limbă de porc în aspic

Știi sentimentul ăla când intri în bucătăria bunicii și te întâmpină un miros îmbietor? Ei bine, așa miroase și limba de porc în aspic, un aperitiv pe care îl găseai nelipsit pe masa de sărbătoare. E răcoritor, aromat și atât de gustos că nu te poți opri la o singură felie.Și știi ce e cel mai fain? E mai ușor de făcut decât crezi! Hai să-ți arăt cum pregătea bunica mea această delicatesă.

Limba rasol cu sos de usturoi

1-1,2 kg limba de porc (3-5 bucati) 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac/patrunjel 1 cub/lingurita concentrat legume/vita sare piper 1 lingurita zahar pentru sosul de usturoi: 7-8 catei de usturoi 1 galbenus 1 lingurita mustar 1 lingura otet sau zeama de lamaie 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu miezul de la 1 felie de paine alba inmuiat in apa si stors 6 linguri ulei optional 1 pahar de iaurt sau smantana slaba sare piper

Mancare de limba cu masline

1 bucata limba de minzat 1 ceapa mare 1 l suc de rosii 2 linguri de faina 150 ml vin alb 200 g masline negre ulei sare piper foi de dafin

Limba cu ciuperci

Limba de porc, ciuperci, morcov, ceapa, marar, pasta de tomate, piper, lamaie.

Limba cu sos picant si ciuperci

4 bucati limba de porc 100 g ciuperci champignon 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 1 legatura de patrunjel 1 lamaie 1 ou crud 2 ardei grasi rosu galben cateva frunze de salata verde 100 ml smantana (iaurt) 50 g masline negre 1-2 lingurite mustar 20 ml otet 5 linguri ulei de masline 100 ml ulei sare piper (1 cub concentrat de ciuperci - optional)

Limbă de porc (mâncare rece) cu ceapa şi măsline

Limba de porc rece cu ceapă și măsline este un aperitiv clasic românesc. Combinația de texturi și arome – limba fragedă, ceapa dulceagă și măslinele sărate – este pur și simplu delicioasă.

Limba cu masline

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. De aceasta data am folosit 3 buc.limba de porc cca 800g o ceapa 1/2 morcov,o felie telina suc de rosii,pasta de tomate sau bulion un pahar de vin alb 300 g masline o lamaie curatata de coaja si taiata felii subtiri sare, macinat,ienibahar macinat,3-4 cuisoare,foi de dafin,boabe de piper, de coriandru dupa gust un varf de lingurita miere de albine sau zahar o lingurita de ulei de masline

Limba rasol cu ciuperci si sos

Pentru rasol: 500 g limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1 cartof sare Pentru umplutura de ciuperci: 300 g ciuperci 1 legatura ceapa verde 1 lingurita concentrat cu gust de ciuperci marar patrunjel verde piper 50 ml ulei Pentru decor (ciupercutele): 4-5 rosii de marimi diferite 1/2 castravete crud 1/2 ardei rosu cateva foi de salata verde (folosim si legumele pe care le-am fiert la rasol) Pentru sos: 1 galbenus 2 lingurite mustar zeama de la 1/2 lamaie sare piper 100 ml ulei 150 ml smantana

Porc Cu Sos Remoulade De Telina

Un preparat care este gata in numai 30 de minute.

Limba rasol cu sos de rosii

4 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 100 g dovlecel 50 g ketchup de rosii si ardei rosii 50 g bulion 3-4 linguri faina cateva fire de marar patrunjel 1/2 lamaie 1 ardei grasi rosu sau galben cateva frunze de salata verde 50 g masline negre 4-5 linguri otet 30 ml ulei 1 foaie dafin 1 lingurita zahar sare piper paprika 2 cuburi sau lingurite concentrat de ciuperci sau pui

Limbă de vită cu mazăre

O rețetă simplă și gustoasă de limbă de vită cu mazăre. Un fel de mâncare tradițional, ușor de gătit, perfect pentru o masă sățioasă în familie.

Limba rasol cu dovlecel

1 kg limba de porc 1 dovlecel mai mare 650-700 g 2 ardei grasi 2 cepe 1 rosie 10 ml bulion 50 g telina 2-3 morcovi cateva fire de patrunjel 4-5 catei de usturoi 2 linguri smantana 2 linguri faina 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru 1 lingurta concentrat de ciuperci

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Pentru 8 portii: -1 limba intreaga de vita. -3 morcovi potriviti. -1/2 ceapa mare. -1/2 radacina de telina. -2-3 foi de dafin. -citeva boabe de piper. -1 lingura de sare. Pentru sos: -1/2 ceapa mare. -50 ml ulei. -200 ml smantana. -500g ciuperci in conserva (pot fi si proaspete dar trebuie curatate,putin oparite si feliate). -2 linguri de faina. -800ml suc de rosii. -2 linguri de zahar. - Marar proaspat sau congelat,dupa gust (se poate folosi si cel in otet dar trebuie sa il tinem circa 30 de minute in apa rece,pe care o schimbam de 3-4 ori,altfel sosul devine prea acru). -Sare. -Piper negru macinat.

Stufat cu limbă de porc

Rețetă simplă de stufat cu limbă de porc. Află cum să pregătești și să servești această mâncare gustoasă.

Mâncare de limbă cu praz și măsline

Descoperă rețeta tradițională românească de mâncare de limbă cu praz și măsline. Ușor de preparat, cu ingrediente simple și un gust delicios. Perfectă pentru o masă în familie.

Salată de țelină cu sos remoulade

Salata de țelină cu sos remoulade este o salată simplă și delicioasă pe care o veți găsi în multe meniuri din bucătăria franceză.

Limba de vaca in sos de ciuperci

1limba proaspata sau congelata 1ceapa enibahar,foi de dafin 1morcov ptr sos 1ceapa 200gr ciuperci proaspete sau din conserva 1lingurita de boia dulce 1-2linguri praf de supa cu ciuperci-knor 1lingura faina 3-4catei de usturoi

Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte

500 g limba de porc 4 oua crude 3 oua fierte tari 350 g faina 200 ml lapte 150 g cabanos sau cascaval (optional) 500 g frunze de spanac 3 cepe 1 pastarnac 2 morcovi 1 ardei gras rosu 2 castraveti acri 5-6 rosii mici 6 linguri ulei de masline 8 lingurite ulei pentru prajit 1 cub concentrat de ciuperci sare piper curry condimente pentru gratar

Iepure umplut, servit cu sos

oUn iepure oinima oficatul orinichii oplamanii o1 limba de porc o1 inima de porc o1 ceapa mare o300g ciuperci o1 ardei kapia overdeata ( marar si patrunjel) o4 catei de usturoi o2 fire ceapa verde o1 felie de paine oamestec condim. ptr. friptura o2 oua osare opiper oulei o200g vin alb Pentru sos 1 lingura sos de hrean cu smantana 1legatura marar verde maruntit 1/2 lamaie (zeama)

Limba soacrei

doua vinete o rosie usturoi maioneza patrunjel sare

Noii Peeps Oreo Iti Coloreaza Limba In Roz

Varianta Peeps Oreo, editie limitata, a fost lansata special pentru Sarbatorile Pascale.

Fursecuri Limba pisicii

o cana de faina, 150 unt, 100 g de zahar pudra, 2 albusuri de ou, o mana de nuca pisata marunt (optional), putin rom (optional), 2 plicuri de zahar vanilat, putina ciocolata

Granite

Ce este ? Paiete/aschii ^inghetate pe care le pui ^intr-un pahar le man^anci cu lingura le lasi sa se topeasca pe limba si te racoresti. ^In mare e o bautura ^inghetata care se man^anca.

Placinta aperitiv cu franjuri

200 gr ficat de porc 200gr limba de porc 200gr rinichi de porc ceapa,usturoi,marar verde 3oua ulei foi de placinta sare faina

Mancare rece

Carne (de porc, de iepure, de vanat, limba)ceapa (multa, peste un kilogram la nici 200g de carne am pus),masline,suc de rosii (pasta de tomate, bulion),vin alb sec,piper boabe,o foaie-doua de dafinsare.

Batoane din fulgi de orez - gustarea perfectă pentru orice moment al zilei

Batoanele din fulgi de orez cu marshmallow sunt răsfățul perfect pentru orice moment al zilei. Crocante, pufoase și cu un gust absolut delicios! Încearcă-le acum și lasă-te purtat de savoarea lor dulce și irresistibilă!

Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

- 125g branza de capra - 6 pulpe de pui dezosate - 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan) - 12 frunze de busuioc - 2 catei de usturoi - sare si piper - 12 scobitori - 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

Cotlete De Porc Cu Sos Tonkatsu

O reteta clasica japoneza, care merge perfect langa o salata de ridichii.

Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar

-500 grame limba de vaca sau muschi de vaca fiert taiat cubulete -8 bucati castravete murat taiati feliute -1 kg de ceapa taiata pestisori -sare, piper, boia de ardei, curry, praf de menta -otet de la gogosari -250 ml ulei -3 oua pt maioneza -2 linguri mustar -2 linguri bulion -cartofi pt copt la gratar -felii de gogosar pt decor

Cambula Cu Sos Tartar

O reteta de peste delicioasa, cu sos tartar de casa.

Porc cu miere si broccoli

- 4 file de porc - 2 linguri de miere - 4 linguri sos de rosii - 2 lingurite sos de soia - 750 g broccoli Sos - 1/2 ceasca apa - 1 lingurita rasa zahar - 1/2 lingurita sos de stridii - 1 cub de concentrat de pui - 1 lingurita sherry - 2 lingurite faina

Supa Pho De Pui

Pho este o reteta de supa vietnameza facuta cu ierburi si carne - in acest caz - pui.

Oua Cu Sos Remoulad

Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,pui,peste,sandwich-uri Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider. Pentru sos: 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust sare dupa gust otet dupa gust 6 oua pentru a se servi cu sos

Muesli cu sos de afine si ciocolata

2 cani fulgi de ovaz 1 cana fulgi de secara miezul de la vreo 10 nuci sos sau gem de afine (gemul meu a iesit mai mult sos) sirop de ciocolata optional:nuca de cocos,miere

Pulpe la gratar in marinata de sos tomat

Marinata continea:200 gr sos tomat50 gr vin albcateva linguri sos de soia1-2 lingurita zaharsare, piperpulpe de pui

Somon Teriyaki Cu Legume

O reteta simpla, dar cu un gust aparte.

Pastrav cu sos de ciuperci

2 pastravi proaspeti 100 g faina de grau 4 linguri cu uleiulei Sos: 300 g ciuperci proaspete o ceapa 20 ml ulei 1 lingura sos iute 300 g smantana 2 linguri wisky sare piper rozmarin foaie de dafin verdeata lamaie - pentru ornat

Sos de hrean cu smântână și maioneză. Un sos perfect pentru friptură, gata în 5 minute

Pentru sosul de hrean cu smântână și maioneză ai nevoie doar de două îngrediente pentru a-l face, merge de minune mâncat cu legume, biscuiți, pâine sau pus pe carne de porc, de pui sau de vită.

Pizza cu branza de capra si sos carbonara

200gr branza de capra 4 baze de pizza congelate 12 nuci 1 plic de sos carbonara sau sos gata pregatit la borcan 300gr bacon mozzarela