Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade retete: cum gatesti limba cu sos remoulade si cele mai gustoase retete de sos remoulade lidl, limba cu maioneza si hrean, mancare de praz cu masline si limba, mancare rece de limba, mancare rece de limba de vita, paste cu sos gran cucina, prepelita cu sos de rodii, paste cu carne si sos bechamel, ardei copti cu sos de smantana, reteta de paste cu sos rosu.

Limba cu sos Remoulade

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider. Se serveste la preparate din oua,peste,limba,sandwich-uri. Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate. Am folosit 3 bucati mari limba de porc(1,300 kg) Pentru sos: 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust sare dupa gust otet dupa gust

Limba de porc cu masline in sos tomat

Jumatate de kilogram de limba de porc Cateva Masline 1 Ceapa Sos tomat Condimente dupa gust Apa

Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Pentru 6 persoane: o limba de vaca de cca.1kg si trei sferturi sau doua limbi doi morcovi doua trei foi de dafin doua cepe potrivite un praz Pentru sos: 200 ml madeira (e vin artizanal de portugal) o ceapa 50 gr margarina o lingura de faina o cutiuta de concentrat de rosii trei polonice din zeama de la limba o ceasca de smintina 50 gr de bacon afumat

Sos Remoulade - Cum se face și cu ce să îl mănânci

Rețeta clasică franțuzească de sos Remoulade. Cremos, gustos și versatil, acest sos se poate folosi la aproape orice în bucătărie.

Limba de porc cu sos de capere

2 bucati limba de porc 300 g maioneza 1 lingurita mustar 2 castraveti murati 1 ceapa rosie suc de lamaie patrunjel verde 3 linguri capere murate

Limba de porc rasol cu hrean

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Ex.3 buc limba de porc o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina se pun la fiert pentru gust sare,piper,cimbru De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Limba de vita cu mazare

1 limba de vita 600g mazare 1 ceapa medie 1 conserva de rosii(400g) 3 catai usturoi 6 linguri ulei de masline 2 foi dafin sos picant dupa gust(optional) sare si piper

Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Pentru 2 persoane -0,500g limba de vita (poate fi si de porc) -1 morcov -1 ceapa -1 foaie de dafin -cateva boabe de piper Pentru sos aveti nevoie de -1 galbenus de ou -200 ml ulei -1 lingurita mustar -2 linguri de zeama de lamaie -1 ou fiert -1 castravete acru -patrunjel verde -tarhon -piper -sare -3-4-frunze de salata verde

Limba rasol cu masline si sos

3 buc. limba de porc 50 g masline negre 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 1 capatana usturoi 1 galbenus de ou 1 felie de paine alba 1 lamaie 2 ardei grasi rosu/verde 50 ml ulei 1 lingurita mustar 1 lingurita zahar 2 linguri smantana/iaurt cateva fire de patrunjel sare piper

Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

3 bucati limba de porc 1 morcov 1 ceaoa 1 radacina patrunjel 1-2 foi de dafine sare si piper boabe Pentru sos: 2-3 linguri maioneza 2 lingurite hrean ras 1 lingurtita zeama de lamiae sare si piper dupa gust

Limbă de porc cu sos de smântână

Descoperă o rețetă simplă și gustoasă de limbă de porc cu sos de smântână. Perfectă pentru prânz sau cină, impresionează prin savoare și textura fragedă. Prepară ușor o masă delicioasă pentru întreaga familie!

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

-1 kg limba de porc ( aproximativ 4 limbi) -8-10 castraveciori murati -2 cepe -1 fir de praz -200 g smantana -10 boabe de piper -2 frunze de dafin -50 ml ulei - 1 capatana de usturoi -piper macinat -sare -patrunjel verde.

Limba cu cartofi natur si sos de marar

2-3 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 5-6 cartofi potriviti 2 linguri ulei cateva fire de patrunjel verde 1 ardei peperoni nu prea iute 1 cub/lingura concentrat vita/legume/ciuperci pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte (sau supa) 2-3 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry

Surf &Turf

1 antricot bine impanat cu grasime 5 melci 5 midii unt Zarzavat pt supe: -morcov -patrunjel -telina -ceapa 1 leg bouquet garni Sos Remoulade Pastai de fasole verde 1 cartof verdeata glasata Sare Piper Vin alb

Limbă de porc (mâncare rece) cu ceapa şi măsline

-3 bucati limba de porc, sau 2 bucati limba de vaca, -2,5 kg ceapa -300-400 grame masline -250 ml ulei -200 ml vin alb sau roze -2-3 linguri de bulion -1/2 lamaie -boabe de piper, foi de dafin

Salata Droopy

varza chinezeasca, roshii cherry, surimi (3-4 bucati, taiate cubulete), branza feta (cateva cubulete), sos remoulade (cam 2 lingurite), o lingura de ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, sare, piper

Limba rasol cu sos de usturoi

1-1,2 kg limba de porc (3-5 bucati) 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac/patrunjel 1 cub/lingurita concentrat legume/vita sare piper 1 lingurita zahar pentru sosul de usturoi: 7-8 catei de usturoi 1 galbenus 1 lingurita mustar 1 lingura otet sau zeama de lamaie 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu miezul de la 1 felie de paine alba inmuiat in apa si stors 6 linguri ulei optional 1 pahar de iaurt sau smantana slaba sare piper

Mancare de limba cu masline

1 bucata limba de minzat 1 ceapa mare 1 l suc de rosii 2 linguri de faina 150 ml vin alb 200 g masline negre ulei sare piper foi de dafin

Limba cu ciuperci

Limba de porc, ciuperci, morcov, ceapa, marar, pasta de tomate, piper, lamaie.

Limba cu sos picant si ciuperci

4 bucati limba de porc 100 g ciuperci champignon 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 1 legatura de patrunjel 1 lamaie 1 ou crud 2 ardei grasi rosu galben cateva frunze de salata verde 100 ml smantana (iaurt) 50 g masline negre 1-2 lingurite mustar 20 ml otet 5 linguri ulei de masline 100 ml ulei sare piper (1 cub concentrat de ciuperci - optional)

Limba cu masline

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. De aceasta data am folosit 3 buc.limba de porc cca 800g o ceapa 1/2 morcov,o felie telina suc de rosii,pasta de tomate sau bulion un pahar de vin alb 300 g masline o lamaie curatata de coaja si taiata felii subtiri sare, macinat,ienibahar macinat,3-4 cuisoare,foi de dafin,boabe de piper, de coriandru dupa gust un varf de lingurita miere de albine sau zahar o lingurita de ulei de masline

Limba rasol cu ciuperci si sos

Pentru rasol: 500 g limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1 cartof sare Pentru umplutura de ciuperci: 300 g ciuperci 1 legatura ceapa verde 1 lingurita concentrat cu gust de ciuperci marar patrunjel verde piper 50 ml ulei Pentru decor (ciupercutele): 4-5 rosii de marimi diferite 1/2 castravete crud 1/2 ardei rosu cateva foi de salata verde (folosim si legumele pe care le-am fiert la rasol) Pentru sos: 1 galbenus 2 lingurite mustar zeama de la 1/2 lamaie sare piper 100 ml ulei 150 ml smantana

Porc Cu Sos Remoulade De Telina

Un preparat care este gata in numai 30 de minute.

Mancare de limba cu praz si masline

300 g limba de porc 1 ceapa mare 2 fire de praz 300 g masline 2-3 linguri de pasta de tomate condimente ulei

Limba de porc cu praz si masline

limba de porc praz masline,sare piper boia dulce ceapa usturoi bulion 1 pahar de vin alb un pahar de apa foi de dafin ciuperci (optional)

Limba rasol cu sos de rosii

4 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 100 g dovlecel 50 g ketchup de rosii si ardei rosii 50 g bulion 3-4 linguri faina cateva fire de marar patrunjel 1/2 lamaie 1 ardei grasi rosu sau galben cateva frunze de salata verde 50 g masline negre 4-5 linguri otet 30 ml ulei 1 foaie dafin 1 lingurita zahar sare piper paprika 2 cuburi sau lingurite concentrat de ciuperci sau pui

Limba cu praz si masline

2 limbi de porc 1 ceapa mare 2 fire de praz 300 g masline din acelea naturale de culoare maro deschis 1 cana de vin alb sec sau demisec 2-3 linguri de pasta tomate Zeama in care a fiert limba Condimente Ulei pentru prajit

Tocanita de limba cu praz si masline

2 limbi de porc1 ceapa mare2 fire de praz300 g masline din acelea naturale, de culoare maro deschis1 cana de vin alb sec sau demisec2-3 linguri de pasta tomate Zeama in care a fiert limbaCondimenteUlei pentru prajit

Limba rasol cu dovlecel

1 kg limba de porc 1 dovlecel mai mare 650-700 g 2 ardei grasi 2 cepe 1 rosie 10 ml bulion 50 g telina 2-3 morcovi cateva fire de patrunjel 4-5 catei de usturoi 2 linguri smantana 2 linguri faina 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru 1 lingurta concentrat de ciuperci

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Pentru 8 portii: -1 limba intreaga de vita. -3 morcovi potriviti. -1/2 ceapa mare. -1/2 radacina de telina. -2-3 foi de dafin. -citeva boabe de piper. -1 lingura de sare. Pentru sos: -1/2 ceapa mare. -50 ml ulei. -200 ml smantana. -500g ciuperci in conserva (pot fi si proaspete dar trebuie curatate,putin oparite si feliate). -2 linguri de faina. -800ml suc de rosii. -2 linguri de zahar. - Marar proaspat sau congelat,dupa gust (se poate folosi si cel in otet dar trebuie sa il tinem circa 30 de minute in apa rece,pe care o schimbam de 3-4 ori,altfel sosul devine prea acru). -Sare. -Piper negru macinat.

Salată de țelină cu sos remoulade

Salata de țelină cu sos remoulade este o salată simplă și delicioasă pe care o veți găsi în multe meniuri din bucătăria franceză.

Limbă de porc în aspic

Ingrediente - 6 bucati de limba de porc - 2 bucati picioare de porc " adidasi" - 3 morcovi potriviti - 2 bucati ceapa - 1 bucata pastarnac - 1 bucata radacina patrunjel - sare, piper - usturoi dupa gust - gogosari la otet pt decor - marar pt decor.

Limba cu mazare scazuta

700 g limba de porc 500 g mazare boabe (1 borcan de 800 g mazare) 3 morcovi 2 cepe 1 pastarnac 2 ardei grasi rosu/galben 1 peperoni nu prea iute 1 rosie mica 1 legatura patrunjel marar 1-2 linguri faina 3 linguri ulei 2 linguri otet 1-2 lingurite zahar 1 cub sau 1 lingurita concentrat ciuperci sau pui sare piper cimbru

Limba de vaca in sos de ciuperci

1limba proaspata sau congelata 1ceapa enibahar,foi de dafin 1morcov ptr sos 1ceapa 200gr ciuperci proaspete sau din conserva 1lingurita de boia dulce 1-2linguri praf de supa cu ciuperci-knor 1lingura faina 3-4catei de usturoi

Stufat cu limba de porc

1-1,2 kg limba de porc (~5-6 bucati) 1 legatura usturoi verde 2 legaturi ceapa verde 1 ceapa 50 g telina 1-2 ardei kapia rosii sau ardei grasi 3-4 rosii 1-2 linguri pasta de rosii 2-3 linguri ulei 3-4 linguri otet 4-5 foi de dafin 1 lingurita piper boabe 1 legatura marar + patrunjel sare piper cimbru.

Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte

500 g limba de porc 4 oua crude 3 oua fierte tari 350 g faina 200 ml lapte 150 g cabanos sau cascaval (optional) 500 g frunze de spanac 3 cepe 1 pastarnac 2 morcovi 1 ardei gras rosu 2 castraveti acri 5-6 rosii mici 6 linguri ulei de masline 8 lingurite ulei pentru prajit 1 cub concentrat de ciuperci sare piper curry condimente pentru gratar

Iepure umplut, servit cu sos

oUn iepure oinima oficatul orinichii oplamanii o1 limba de porc o1 inima de porc o1 ceapa mare o300g ciuperci o1 ardei kapia overdeata ( marar si patrunjel) o4 catei de usturoi o2 fire ceapa verde o1 felie de paine oamestec condim. ptr. friptura o2 oua osare opiper oulei o200g vin alb Pentru sos 1 lingura sos de hrean cu smantana 1legatura marar verde maruntit 1/2 lamaie (zeama)

Limba soacrei

doua vinete o rosie usturoi maioneza patrunjel sare

Noii Peeps Oreo Iti Coloreaza Limba In Roz

Varianta Peeps Oreo, editie limitata, a fost lansata special pentru Sarbatorile Pascale.

Tochitura din organe, cu sos

Conform zicalei - tuica se mai face si din prune - tot asa tochitura se mai face si din organe. rinichi de vita rinichi de porc inima de porc limba de porc piept de porc impanat ceapa usturoi taiat marunt sare piper boia de ardei iute bulion

Fursecuri Limba pisicii

o cana de faina, 150 unt, 100 g de zahar pudra, 2 albusuri de ou, o mana de nuca pisata marunt (optional), putin rom (optional), 2 plicuri de zahar vanilat, putina ciocolata

Granite

Ce este ? Paiete/aschii ^inghetate pe care le pui ^intr-un pahar le man^anci cu lingura le lasi sa se topeasca pe limba si te racoresti. ^In mare e o bautura ^inghetata care se man^anca.

Placinta aperitiv cu franjuri

200 gr ficat de porc 200gr limba de porc 200gr rinichi de porc ceapa,usturoi,marar verde 3oua ulei foi de placinta sare faina

Mancare rece

Carne (de porc, de iepure, de vanat, limba)ceapa (multa, peste un kilogram la nici 200g de carne am pus),masline,suc de rosii (pasta de tomate, bulion),vin alb sec,piper boabe,o foaie-doua de dafinsare.

Cighir in prapur

ficat de porc - 800 gr un rinichi de vită o inimă de vită o limbă de vită o splină 3 ouă fierte tare 1 ou crud 100 gr smântână o ceapă potrivită sare, delikat, condiment pt drob Fuchs pătrunjel proaspăt tocat prapur

Limba de porc cu masline

-5 limbi de porc mai mici -2 buc. ceapa(1 ceapa se opreste pentru calit) -1 telina -4 morcovi mai mici -4 foi de dafin -boabe de piper -bulion -1 lingurita zahar -1 lingura otet -ulei de masline -2 linguri de faina

Batoane din fulgi de orez - gustarea perfectă pentru orice moment al zilei

Batoanele din fulgi de orez cu marshmallow sunt răsfățul perfect pentru orice moment al zilei. Crocante, pufoase și cu un gust absolut delicios! Încearcă-le acum și lasă-te purtat de savoarea lor dulce și irresistibilă!

Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

- 125g branza de capra - 6 pulpe de pui dezosate - 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan) - 12 frunze de busuioc - 2 catei de usturoi - sare si piper - 12 scobitori - 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

Cotlete De Porc Cu Sos Tonkatsu

O reteta clasica japoneza, care merge perfect langa o salata de ridichii.

Pui pe sticla la cuptor

&bull250 ml bere/vin alb &bull2 linguri ulei &bull1 lingurita zeama lamaie &bull2 lingurite sos tabasco &bull2 lingurite sos ardei iuti &bullsare &bullpiper &bull1 varf lingurita nucsoara &bullboia dulce &bullrozmarin &bullcimbru &bull&frac12 capatana usturoi &bull1 lingurita sos worchestershire &bull1 lingurita sos soia.