Pasta de peste afumat

Pasta de peste afumat retete: cum gatesti pasta de peste afumat si cele mai gustoase retete de pasta de peste cu maioneza, pasta primavera jamie oliver, pate de somon afumat, piftie de ciolan afumat, salata de macrou afumat cu telina, piftie din ciolan afumat, piftie cu ciolan afumat, ciorba de peste, rasol de peste sarat, saramura de peste macrou.

Salata de cartofi cu peste afumat

8 cartofi,4 oua,200 g peste afumat (eu am avut macrou),2 cepe,maioneza,sare,ulei,otet.

Salata De Peste Afumat

4 - 5 cartofi mai mici 150 gr legume congelate ( amestec mexican) 200 gr peste afumat ( hering) masline 1 lamaie 1 ceapa mica frunze de salata pentru decor

Rosii umplute cu icre si peste afumat

Pentru 4 rosii:un castronel de icre (200-300 g) un sfert dintr-un peste afumat (macrou), cateva fire de patrunjel marar.

Rillette de somon afumat

Somonul afumat este excelent atât pentru a fi servit ca atare, pe o felie de pâine prăjită, cât și pentru a fi inclus în diverse aperitive și rețete ușoare.  O rețetă simplă și rapidă vă prezentăm și noi astăzi. Rillette, adică o pastă de somon inspirată din bucătăria franceză, care se servește de obicei ca aperitiv, alături de un platou de brânzeturi și legume proaspete. 

Mini-rulade cu somon afumat

Pentru potetlomper (un fel de turtite din cartofi): - 1 kg cartofi - 1 lingurita de sare - ca. 2-3 dl (120-180g) faina albapt umplut: somon afumat

Pasta de peste crud si afumat

Ingrediente:- 1 kg cod fiert si dezosat;- 2 pesti afumati (macrou sau hering), curatat de piele si oase;- 500 gr macrou/hering marinat,- 3-4 linguri de maioneza de casa (1 ou si aproximativ 100 -150 ml ulei);- 3-4 linguri de iaurt;- 100 gr unt;- sare si piper dupa gust.

Salata de rucolla cu peste afumat

o1 peste afumat 250 g o150 g rucolla o1 portocala o1 ceapa rosie o30 g de chivas o10 migdale o8-10 masline feliate oulei de masline si acetto balsamico osare opiper o3 castraveti acri

Somon afumat cu ricotta

Ingrediente pentru 4 persoane:• 250g ricotta Galbani• 4 felii de somon afumat• 1 legatura de marar proaspat• creson de apa• cateva ciuperci feliate• ulei de masline extra virgin• boabe de piper roz• sare

Salata de cartofi si peste afumat

4-5 cartofi medii curatati si spalati 200 gr de file de peste afumat o ceapa rosie curatata si spalata 2 linguri de mustar 2 linguri de ulei de masline 3 lingurite de otet de mere sare piper proaspat macinat apa

Fillet de peste cu bacon afumat, lemon mayonnaise si sparanghel

Ingrediente:- 4 fileuri de peste (cod, haddock, monkfish) a cate 200g fiecare- 2 crengute de rozmarin, frunzele rupte si tocate fin- coaja rasa si sucul de la doua lamai- piper negru, macinat- 10-12 felii de bacon afumat (depinde cat de mari sunt fileurile si va orientati cat bacon trebuie) sau pancetta- ulei de masline- 4 linguri maioneza- 2 buchete marisoare de sparanghel

Pasta delicioasa de peste

2 conserve peste in ulei (sardine, ton), 100 g unt, sare , piper dupa gust, zeama lamaie, 1 ceapa mica

Somon afumat cu paste orzo

1 ceasca orzo (seamana cu orezul dar sunt paste fainoase), castravete verde de orice tip, somon afumat, zeama de la o lamaie, marar verde, ulei de masline doua linguri

Salata mimoza

400 gr sprot afumat5 cartofi3 morocovi5 ouamaioneza

Chifle rumenite cu somon afumat

Pentru 2 portii:2 chifle cu seminte100 g somon afumatjumatate de legatura de marar – daca nu aveti, puteti pune busuioc100 g branza de vacijumatate de ceapa rosie micasare si piper – optional

Salata De Macrou Afumat Cu Sfecla

Acest amestec interesant intre gustul dulce al sfeclei si peste este perfect pentru un pranz usor.

Clatite de cartofi cu somon afumat

500 g cartofi 1 ceapa 1 ou 2 linguri faina 50 g somon afumat 200 g crema de branza Philadelphia 2 linguri suc lamaie 1/2 legatura marar sare piper ulei pentru prajit putina coaja de lamaie rasa pentru decor

Rulouri cu somon afumat și cremă de brânză

Aperitivele simple și rapide, care sunt gata în câteva minute și pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente, sunt ideale atunci când ai de pregătit o masă pentru musafiri sau prentru sărbători. În această categorie se încadrează și această rețetă de rulouri de somon cu pâine și cremă de brânză.  Aveți nevoie de fix trei ingrediente plus mirodenii (pe care le puteți omite), pentru a obține niște aperitive delicioase și de efect, care îi vor cuceri pe cei care le vor gusta. 

tarta cu broccoli si somon afumat

Pentru aluat: 250g faina 125g unt 1 ou 2 linguri de apa rece un praf de sareCompozitia tartei: 200g buchetele broccoli congelat 200g somon afumat 200g file de somon 200g smantana 2 oua o lingura parmezan ras sare si piper dupa gust

Placinta De Peste Cu Creveti Si Praz

Aceasta placinta de peste are un topping delicios de branza si praz aromat... un pranz perfect.

Minitort cu pate de macrou

-300 gr peste afumat -1 legatura de patrunjel -1 lamaie -1 cutie de 200 gr de crema branza de vaci -3-4 linguri de hrean pasta -3 linguri de ulei masline -4 felii paine -sare -piper

Tortilla wraps cu somon afumat și spanac

Atunci când ai poftă de ceva rapid și sănătos și vrei să eviți sendvișurile clasice, un wrap de tortilla umplut cu ce îți place ție este alegerea perfectă.  Astăzi vă propunem o rețetă simplă, sănătoasă și rapidă, de wrap cu somon afumat și baby spanac. Se face repede și este ideal ca gustare, ca masă rapidă sau chiar pentru a fi luat la pachet atunci când călătoriți sau la birou. 

Chiftelute De Creveti Cu Somon Afumat

Chiftelutele sunt foarte usor de facut si sunt o combinatie delicioasa.

Salata cu peste afumat

sfecla rosie 3-4 buc mediicartofi - 4-5 buc mediioua - 2 bucceapa - 1 buc mediescrumbie la saramura 1-2 buc mediimaioneza

Ruladă de somon afumat cu cremă de brânză și avocado

Rulada de somon afumat, umplută cu cremă de brânză, este o idee excelentă de aperitiv sau gustare. Se face foarte ușor, este o rețetă fără preparare termică și arată foarte bine atunci când este tăiată și servită pe un platou cu aperitive. 

Pasta de salau

Un peste salau un morcov o ceapa 2-3 catei usturoi boabe de piper enibahar,foaie de dafin,. 200 ml otet 300 ml apa Pentru pasta: 50 ml ulei piper macinat nucsoara macinata,sare dupa gust

Supa De Peste Cu Verdeata Si Spanac

100ml whisky (optional) 2 linguri unt 1 ceapa 2 teline 1 catel de usturoi 200g ciuperci champignon pudra de curry sofran 600ml lapte 900g file de peste afumat, taiat in cuburi de 2cm piper suc de lamaie 80g spanac coriandru

Cremă de brânză cu somon afumat și mărar

Ce faci atunci când vrei să prepari un aperitiv sau o gustare rapidă, fresh, cu gust proaspăt și răcoritor? Apelezi la aceste tartine cu somon afumat și cremă de brânză, ideale atât ca gustare, cât și atunci când aveți musafiri.  Se fac ușor, sunt delicioase, sunt sățioase și nu ai cum să dai greș cu ele. Ce îți poți dori mai mult de la o gustare sau de la un aperitiv?  Puteți servi această cremă de brânză cu somon afumat pe pâine prăjită, pe tartine de foietaj sau pe biscuiți sărați. 

Rulada de cascaval cu somon afumat

300 g cascaval 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Tort aperitiv cu somon afumat

Torturile aperitiv sunt spectaculoase, delicioase și arată excepțional pe masă, atunci când aveți musafiri sau la o ocazie specială. Un tort aperitiv în straturi colorate vă propunem și noi astăzi. Nu aveți cum să vă dezamăgiți musafirii cu acest preparat, dimpotrivă, vă vor cere rețeta. Pentru o variantă light a tortului, puteți înlocui maioneza cu iaurt sau cu maioneză light. Dacă nu vreți să serviți preparatul sub formă de tort, puteți să amestecați toate ingredientele, ca la salată. 

Pate De Somon Afumat Cu Ridichii Si Castraveti Murati

Pateul de somon afumat, servit cu paine prajita si salata de muraturi, este un aperitiv excelent.

Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

2 morcovi 300 g cartofi 1/2 telina 1 ceapa rosie ardei iute usturoi 200 g carnati afumat patrunjel verde 2 linguri ulei sare 2 linguri pasta de gogosari cimbru 1 cama zeama de varza murata(sau bulion de casa)

Curry de peste

Daca ai copii mofturosi, poti "ascunde" pestele in acest curry cremos.

Somon Afumat Cu Sirop De Artar Si Mustar

Nu trebuie sa stai o zi intreaga in fata aragazului pentru un preparat sofisticat, iar reteta de mai jost este dovada perfecta.

Supa De Peste Afumat, Praz Si Cartofi

Aceasta reteta de supa, cunoscuta sub numele de Cullen skink in Scotia, se face cu peste afumat, praz, cartofi si smantana.

Sufleu de cas afumat

400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat) 5 oua 140 g smantana 1-2 linguri cu faina 1/2 pahar cu lapte putin ulei pentru tapetat sare

Fusilli cu somon afumat

160 g fusilli de orez 100 g frunze de spanac tanar 150 g somon afumat taiat fasiute subtiri 2 praji doar partea alba feliata subtire 100 ml fond de legume 50 g smantana 32% grasime 1-2 linguri de ulei de orez 1 lingurita de piper alb macinat

Chiftele De Peste Cu Hrean Si Lamaie

Serveste aceasta reteta cu legume trase la tigaie sau salata pentru o masa sanatoasa pentru doi.

Salata de peste

2 pesti (macrou afumat) 7 fire ceapa verde zeama de lamaie piper

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Peste 1kg (cod sau merluciu), 2 cepe, 2 morcovi 2 adei grasi, pasta de gogosari, 5 catei de usturoi, sare piper zeama de lamaie, ulei, o cana de vin alb o cana suc de rosii.

Marinata de peste (fitofag)

1 kg peste (fitofag) 5 morcovi 1 telina 2 pastirnaci 2 cepe mari 1-2 pahar ulei (100ml) 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin) sare piper boabe foi de dafin 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Placinta De Peste Cu Creveti Si Topping De Praz

Aceasta reteta de placinta are un topping de praz cu branza, aromele imbinandu-se intr-un mod perfect.

Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat

250 gr ficatei de pui 4 ciuperci mari 1 ceapa 2 linguri ulei sare piper 2 oua 100 gr smantana 50 gr cascaval afumat patrunjel verde 1 lingura pasta de ardei 1 lingura faina 1 lingura de ulei 30 gr pesmet

Plachie dobrogeana (din crap sau alt peste)

1,4 kg Crap (sau alt peste) fara cap3 cepe100ml ulei Arpis100ml pasta de tomate2g boia de ardei100ml vin alb3g usturoi2g piper macinat4 foi de dafin500g rosii proaspete50g patrunjel verdesare

Placinta cu fructe de mare

O placinta cu fructe de mare si peste, acoperita cu un strat de cartofi este o cina usoara si aromata.

Rondele de clatite cu somon si crema de branza

300g faina,4 oua,500ml lapte,sare,ulei de floarea soarelui,250g branza dulce de vaca,2 linguri smantana,o mana de arpagic,150g somon afumat (felii)

Somon cu salata

800 ml vin alb sec,200gr somon proaspat fara piele,200gr somon afumat felii,1 lingura ulei de masline,2 linguri coniac,sare,piper alb,150gr Creme Fraiche.Pentru salata:1 legatura mica loboda tanara,200gr castraveti,250gr fenicul,1 lamaie verde,sare,piper,3 linguri ulei.

Grisine cu pasta de ton si sunca

Pasta de ton: 3 lg maioneza, 100 g ton, scurs de ulei, 1 lg capere, 1-2 lg zeama de lamaie, sare, piper.Grisine, sunca (prosciutto)

Tartine cu somon

125 grame somon afumat50 grame margarina delma la temperatura camerei75 grame smantana1 lingura marar tocat1 lingura patrunjel tocat1 lingura zeama de lamaie

Placinta de peste cu praz si creveti

1 ceapa curatata si taiata in sferturi3-4 cuisoare1 fruna dafin250ml smantana dulce250ml lapte integral400g file de peste alb, tare400g file de eglefin afumat30g unt2 fire praz feliate fin1 mana patrunjel tocat300g creveti cruzi, decorticatiTopping:750g cartofi rosii, curatati de coaja75 g unt, taiat cubulete50ml lapte fierbinte2 galbenusuri mari75-100g branza Cheddar rasa

tartine cu peste

1 paine toast,100 g somon afumat 100 g pastrama de macrou 100 g sprot marinat lamaie sau lime.