Rulada de somon afumat, umplută cu cremă de brânză, este o idee excelentă de aperitiv sau gustare. Se face foarte ușor, este o rețetă fără preparare termică și arată foarte bine atunci când este tăiată și servită pe un platou cu aperitive. 

Ruladă de somon afumat cu cremă de brânză și avocado
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 2 avocado
  • 200 g cremă de brânză
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • 300 g somon afumat
  • ierburi aromatice (cimbru, oregano, busuioc, mărar)

Mod de preparare

Curățați avocado și pasați-l într-un bol. Adăugați crema de brânză, zeama de lămâie, sare și piper și ierburile aromatice și amestecați bine. Lăsați crema să stea câteva minute bune, cât timp vă veți ocupa de somon.

Așezați feliile de somon pe o folie alimentară de plastic. Întindeți crema de brânză și avocado peste și începeți să rulați cât mai strâns, până când ajungeți la capăt.

Sigilați capetele foliei și dați rulada la frigider două ore înainte de a o servi. Tăiați rulada și savurați-o.

Poftă bună!