Rasol de curcan

Rasol de curcan retete: cum gatesti rasol de curcan si cele mai gustoase retete de rasol de peste sarat, rasol de porc la cuptor, rasol de vita la cuptor, rasol de vita cu sos de rosii, chiftele de curcan, mancare de curcan, piftie de curcan, gulas de curcan, gaturi de curcan, ficatei de curcan.

Pipote si inimioare de curcan rasol

300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi de dafin putin vin alb

Rasol de curcan cu legume

3 aripi de curcan 12 cartofiori 5 morcovi o albitura mare jumatate telina 2 buc ardei gras o ceapa uscata sau o legatura ceapa verde 200 g fasole verde tarhon verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,foi de dafin 50 ml vin alb

Gat de curcan umplut

1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.

Rasol de vită la slow cooker

Secretul unei fripturi fragede, suculente și aromate este gătirea lentă, la temperaturi mici. În acest fel, carnea își păstrează culoarea și proprietățile și capătă acea textură despre care spunem că ”se topește în gură”.  Acest efect îl puteți obține gătind carnea la cuptor, la temperatură puțin peste 100 de grade, într-un vas cu capac, pentru 7-8 ore sau într-un aparat de tip slow cooker, dacă aveți așa ceva acasă. Avantajul la aparatul slow cooker este că menține temperatura constantă, până la maximum 100 de grade. De obicei are 3 trepte de temperatură și carnea va ieși perfect, fără să fie nevoie să îi puneți apă sau grăsime. 

Rasol Din Carne De Pasare

Se poate prepara din carne de pui gaina curcan gasca rata. cartofi morcov albitura telina ceapa uscata sau ceapa verde tarhon verde patrunjel verde sare, de dafin putin vin alb

Rendang (cu rasol de oaie)

1 rasol de oaie (sau berbecut) MARINADA pentru rasol 1 ceapa rosie 3 cm ghimbir proaspat 3 cm turmeric proaspat 3 catei usturoi 1 ardei gras 1 ardei iute (optional afumat) 1 LG ulei de floare 1 lg ulei de susan sare piper MIRODENII pentru varza 1 fir lemongrass 2 buc. anason stelat 1 buc scortisoara 3 pastai cardamom 6-7 frunze lime kafir 1 ceapa alba ulei 1 kg varza murata Taitei lati de casa

Rasol in aluat

Un rasol afumat Aluatul: 500g faina un ou 50 g unt drojdie cat o maslina (dizolvata cu un varf de cutit de zahar si o lungurita de lapte caldut) 2-3 linguri lapte apa sare Condimente: o ceapa 4 catei de usturoi piper macinat ienibahar macinat rozmarin cimbru un ou pentru uns

Rasol de porc cu cartofi, la cuptor

Rasol de porc cu cartofi, la cuptor, reprezintă unul dintre felurile de mâncare preferate în familie. Și argumentele sunt multe: este crocant, fraged și plin de aromă.

Rulouri curcan cu mar

500 g carne curcan (pulpa piept) 4 mere condimente

Piftie de curcan cu gelatină

Învață cum să faci o delicioasă piftie de curcan cu gelatină! Această rețetă este bogată în proteine și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru o dietă echilibrată.

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui

Varză la cuptor cu rasol de porc

Varză călită cu rasol de porc – o rețetă tradițională simplă și gustoasă, perfectă pentru o masă în familie.

Rasol alb de porc cu ciuperci champignion

1 1/2 ciuperci champignion. 2 bucati de rasol alb de porc. 2 cepe rosii. 2 sau 3 linguri de ulei de masline presat la rece. 5 cateii de usturoi(graunte de usturoi). 2 linguri amidon alimentar. sare, roz proaspat macinat,marar uscat,patrunjel uscat,vegeta fara sare(plafar bio).

Curcan cu gutui

-1 curcan ( 5-6 kg) - condimente pentru curcan (amestec rozmarin salvie etc.) -sare si piper -3-4 mere gutui de marime medie -1-2 buc. de telina taiata in felii mari -1 ceapa mare - 200 ml de vin ( 100 ml cognac) -unt topit

Limba rasol cu ciuperci si sos

Pentru rasol: 500 g limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1 cartof sare Pentru umplutura de ciuperci: 300 g ciuperci 1 legatura ceapa verde 1 lingurita concentrat cu gust de ciuperci marar patrunjel verde piper 50 ml ulei Pentru decor (ciupercutele): 4-5 rosii de marimi diferite 1/2 castravete crud 1/2 ardei rosu cateva foi de salata verde (folosim si legumele pe care le-am fiert la rasol) Pentru sos: 1 galbenus 2 lingurite mustar zeama de la 1/2 lamaie sare piper 100 ml ulei 150 ml smantana

Rasol de vită cu sos de roșii

Rasolul de vită cu sos de roșii este o rețetă tradițională românească, ideală pentru prânzurile de duminică sau ocazii speciale.

Pulpa de curcan umpluta

2 pulpe de curcan dezosate 1 cutie ciuperci 200 g ficatei pui patrunjel verde vegeta piper boia ulei mustar

Rotite cu br^anz~a si sunc~a de curcan

4 filete ( carne de pui curcan vit~a sau porc) 4 felii br^anz~a ( Edam,Flamengo...) 4 felii sunc~a de curcan... 2 ou~a f~ain~a pesmet suc de l~am^aie optional sare piper boia sau curcuma Ierburi aromate: ierburi Provence ment~a p~atrunjel

"Fitze" de curcan

piept de curcan, smantana, cozi de ciuperci albe, marar, chilli, usturoi, sare, ulei

Curcan cu oua Ochi de paun

700 g piept de curcan 400 g carne tocata de curcan 5 oua fierte tari 30 g branza topita/cascaval 1-2 cepe 1 ardei gras rosu 10 ml ulei 2 linguri ulei de masline 1 legatura verdeata (marar patrunjel) 1 cartof 1 mar 1 morcov 1 gutuie 1 pahar vin 5 catei de usturoi 3-4 foi de dafin sare piper paprika

Curcan cu broccoli la slowcooker CrockPot

1,5 kg carne de curcan broccoli condimente ulei de masline

Piept curcan natur pe gratar

600 g piept de curcan unt cat o nuca 2 linguri ulei de masline sare piper cimbru boia

Curcan umplut

1 curcan, umplutura: 1 mar, 1 ceapa, 1 bat de scortisoara + 1 cup apa (250 ml apa), crengute de rosmarin si salvie, ulei vegetal.

Piept de curcan la cuptor

un piept de curcan 250 ml vin alb foi de dafin ienibahar sare

Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

1 pulpa de curcan rozmarin salvie patrunjel unt cat o nuca ulei de masline 15-20 ml coniac sare,piper

Piept de curcan la placa

2 fileuri de piept de curcan usturoi zeama de lamaie piper sare 1 ardei paprika uscat.

Limba de porc rasol cu hrean

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Ex.3 buc limba de porc o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina se pun la fiert pentru gust sare,piper,cimbru De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Piept de curcan cu ciuperci

Piept de curcan feliat 200 ml smantana 1 cutie ciuperci taiate 1 lingura mustar sare piper patrunjel verde tocat

Saorma de casa

Pentru lipii: 120ml apa calduta 250gr faina 1/2 plic de drojdie deshidratata 3 linguri ulei de masline un praf de sare Pentru umpluturi: 250gr pulpa curcan 250gr piept de curcan 250gr pulpa de miel(optional,daca va place carnea de miel,daca nu puneti numai curcan) 1 ceapa rosie 1 salata verde 2 castraveti murati 2 rosii 2 linguri maioneza 4 linguri iaurt sare,piper,curry, ghimbir,chimion

Rulada de curcan

500-600 gr piept curcan 250 gr ardei capia copt 250 gr cascaval/ branza mai nesarata oregano ulei masline sare piper

Mancare De Vinete Cu Carne

1 kg vinete 800 g rasol alb vitel 500 g rosii 4-5 cepe o capatana usturoi un morcov potrivit 250 ml ulei pentru prajit o legatura patrunjel sare,piper ,cimbru dupa gust o lingurita rasa de miere de albine un paharel de vin alb bulion sau pasta de tomate Cea mai gustoasa iese mancarica este cea pregatita cu carne de vita(vitel),rasol cu os sau rasol alb de vitel (vita) si carne de porc.

Hamburgher Din Carne De Curcan

700 g carne tocata de curcan sare, 5 catei de usturoi 1 ou

Curcan in sos de lamaie

1 kg carne curcan 2 lamai 250 ml supa de carne 5-6 catei usturoi 2-3 rosii cherry 1 lingurita mustar sare piper oregano 2 linguri ulei de masline patrunjel verde

Rol de curcan impachetat

350 g carne tocata de curcan 500 g ciuperci champignon 3 cepe 1 morcov 8 bucati piele de la pieptul de pui sau de curcan 6 felii branza topita 8 feliute sunca presata 1 gogosar acru 1 ou 20 ml ulei 50 ml ketchup 2 lingurite seminte de susan 3 linguri de otet sau 1 pahar de vin rosu 3 foi de dafin boia piper cimbru patrunjel verde (uscat) sare

Rasol de vită cu morcovi la cuptor în sos de bere neagră

Rețetă ușoară și aromată de rasol de vită cu morcovi la cuptor, gătit lent în sos bogat de bere neagră. Perfectă pentru o cină specială și sățioasă!

Tocanita de curcan cu galuste

Carne de curcan o ceapa mare pasta de ardei rosii 2 oua 4-5 linguri faina ulei,verdeata tocata sare si piper

Curcan la cuptor

un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb

Rasol impletit cu cartofi copti si sos de usturoi

1 bucata rasol alb de vrabioara1 legatura ceapa verde1 carnat de oaie si vitacondimente pentru gratarulei de maslinepipervegeta2 cartofi potriviti2 frunze salata verde pentru decorSos de usturoi:1 capatana de usturoi1 lingura otet sau zeama de lamaie10 linguri de ulei1 galbenus1 lingurita mustarmiezul unei felii de paine inmuiate in lapte si stoarsa100 - 150 ml smantanasarepiper

Rulou din pulpa de curcan la gratar

1 pulpa superioara curcan (~1-1,2 kg) 5-6 feliute branza topita (cascaval) 20-30 g sunca presata 1/2 gogosar rosu murat 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru

Piept de curcan cu ciuperci si smantana

600 g piept de curcan 1 cutie ciuperci 4-5 catei usturoi 200 ml smantana 1 lingura faina 2 linguri ulei sare piper patrunjel verde

Piept de curcan cu galbiori

piept de curcan galbiori ceapa usturoi ulei faina mirodenii patrunjel verde

Frigarui din piept de curcan

400 g piept de curcan 1 ardei rosu 1 ardei verde 2 cepe sare piper boia de ardei rozmarin 3 linguri ulei

Chiftele de curcan la cuptor. Rețetă ușoară și sănătoasă

Învață cum să faci chiftele de curcan la cuptor - o alternativă mai sănătoasă și la fel de delicioasă! Rețeta simplă pentru o cină savuroasă și ușoară.

Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii

3 buc. rasol vitel cu os 1 kg ceapa plus o ceapa separat 1 kg rosii 7-8 buc ardei gras sau capia (eu am folosit ardei capia copt si congelat) un morcov mic putina telina 2 lingurite de ulei de masline 2 lingurite boia dulce de ardei un varf de lingurita cu miere de albine 2 frunze de dafin cateva boabe de coriandru cateva boabe de piper sare piper macinat,cimbru patrunjel tocat

Crochete de curcan cu mar dulce

200g piept de curcan 1 mar 4 nuci,50ml ulei de masline,100g miere de albine,50g sos dulce de soia.

Rasol Din Carne De Vitel Cu Legume Asortate

1 kg rasol de vitel 8-10 cartofi noi micuti 4-5 fire de ceapa verde sau o ceapa uscata Legume proaspete: ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe sau o punga de 400 g de legume mexicane congelate din comert care contin aceleasi legume : ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe. lamaie sare, rasnit cimbru,busuioc dupa gust 5-6 boabe de piper, boabe de coriandru 2-3 foi de dafin un paharel cu vin alb o legatura patrunjel verde

Supa de curcan cu avocado

Avem nevoie de:-aripi de curcan-1/2 kg. morcov-1 telina medie-1 ceapa mare-2-3 radacini de patrunjel-sare, piper-1 avocado

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

700g rasol alb de manzat 2 linguri ulei de masline 100ml vin alb demisec 3 cepe rosii 500g cartofi noi 1 lingura pasta de tomate sare si piper dupa gust 3 pahare supa de carne sau apa 1 foaie dafin cimbru proaspar cateva frunze oregano proaspat cateva frunze 1/2 lingurita chimen macinat 1/2 lingurita sumac(condiment arabesc-optional) 1 capatana usturoi proaspat 1 lingurita faina de orez 1 legatura marar proaspat tocat

Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi

2 pulpe de curcan 1 morcov usturoi ulei de masline delikat apa