Retete de muschiulet de porc la cuptor

Retete de muschiulet de porc la cuptor

muschiulet in sos la cuptor

1 muschiulet de porc de 1,5 kg 1 ceapa 1 morcov usturoi vin alb 2-3 pahare sare,piper rosmarin,ulei de masline

muschiulet impletit

2 bucati muschiulet porc 300 g gusa de porc afumata 4 catei usturoi 1 legatura cimbru sare piper.

Mușchiuleț de porc la cuptor tăvălit prin oțet balsamic

Mușchiulețul de porc gătiti la cuptor și tăvălit prin oțet balsamic este o alegere excelentă pentru cinele de sărbători. 

Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie

Pentru friptura: 165g cotlet de porc fara os, 120g muschiulet de porc, Vin cimbru ulei, Foi de dafin boabe de piper, Optional: 1-2 carnati si 1 cartof, Pentru Cartofi la cuptor: Ulei, Sare piper rozmarin boia, Usturoi, Pentru piure de mazare: 200 g de mazare, 30g unt, Smantana pentru gatit sare piper. Decor :baby morcovi, chips de cartof dulce / portocala si bobite de mazare

Muschiulet de porc rulat

un muschiulet de porc o rosie mai mare coapta bine un ardei rosu 4-5 catei de usturoi ulei de masline boia cimbru vegeta 6-7 cartofi 2 morcovi

Orez cu ananas,arahide si muschiulet de porc

250gr orez 300gr muschiulet de porc 100 gr arahide decojite si nesarate o conserva de ananas sucul de la o jumatate de lam^iie. Sare,piper alb,boabe de coriandru

Rulada de muschiulet de porc cu prune

(2 portii) Muschiulet de porc &ndash 1 buc Prune &ndash 4 buc Muschiulet de pui &ndash 2 buc Fulgi de chilli &ndash &frac12 lingurita Unt &ndash 15 g Ulei de masline &ndash 1 lingura Vin roze &ndash 50 ml Sos de soya calitativ &ndash 2-3 linguri Sare si piper &ndash dupa gust

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Un muschiulet de porc (aprox.1kg) 100 - 150 g slanina afumata 1-2 carnati semiafumati sau afumati 10 catei de usturoi 5 linguri de ulei sare dupa gust piper negru proaspat macinat rozmarin si alte condimente dupa preferinta fiecaruia.

Muschiulet De Porc Umplut

INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII: - muschiulet de porc - 0.800 kg - oua - 1 buc. - smantana lichida - 0.080 L - sare piper - usturoi pudra - vin alb - ceapa - 0.100 kg - ardei gras colorat - 0.200 kg - patrunjel marar - ulei - salata verde

Muschiulet de porc cu lapte

un muschiulet de porc,un litru de lapte,sare,unt,ulei extravirgin de masline,salvie si rozmarin.

Rulada din muschiulet de porc cu legume in foi de placinta

1 bucata muschiulet de porc 800 g amestec mexican 8 foi de placinta cimbru uscat unt topit ulei de masline sare piper macinat faina 1 galbenus pentru uns seminte de susan

Mușchiuleț de porc cu ciuperci - cea mai ușoară rețetă

Mușchiulețul de porc cu ciuperci este o rețetă simplă și foarte gustoasă. Se face repede și nu ai nevoie de mult timp sau ingrediente complicate. În doar 30 de minute, poți pregăti o masă delicioasă. Este perfectă pentru o cină în familie sau chiar pentru o ocazie mai specială.

Muschiulet de porc impanat

1 bucata de muschiulet de porc 1 rosie cateva felii de kaizer cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa) 2-3 linguri iaurt 2-3 catei de usturoi marar uscat rozmarin uscat. sare,piper

Muschiulet de porc in foietaj

Ingrediente (10 portii)1.350 kg muschiulet de porc250 g foietaj200 g ciuperci salbatice mixte100 g ceapa echalote10 g ierburi aromate (cimbru, salvie, rozmarin)75 g ulei de masline400 g piure de pastarnac preparat10 g sare1 ou

Muschiulet de porc in sos de soia

(2-3 portii) 500 gr. muschiulet de porc 3- 4 linguri sos de soia 2 linguri ulei de masline 1 lingurita amidon alimentar (sau faina) 2 lingurite miere &frac12 pahar de vin alb (cca 75 ml) 1-2 linguri de apa sare piper (dupa gust)

Muschiulet de porc cu struguri si migdale

Ingrediente:6-700 g muschiulet de porc (aproximativ o bucata)250 g struguri albi100 g migdale crude100 ml vin alb sec (eu am folosit Feteasca Regala adusa de la Pietroasele :) )150 ml supa de legume (eu am obtinut-o din apa plus Mirodenia de la Fuchs)2 linguri uleio lingura de faina sau o lingurita amidon daca vreti sosul mai grossare si piperaproximativ o lingurita de zahar

Muschiulet de porc impletit

1 muschiulet de porc 1 carnacior afumat de vita 1 fir de usturoi verde 2-4 bastonase cascaval afumat 3-4 catei de usruroi sau un fir de usturoi verde sare si piper dupa gust putin cimbru 2-3 frunze de salvie proaspete 2-3 ace de rozmarin proaspat 1 lingura ulei de masline

Muschiulet cu caise

-un muschiulet subtire de porc, -4 felii dovlecel, -4 rondele de ceapa, -4 rondele de caisa, -sare, -piper, -o lingurita coriandru boabe, -2 linguri ulei,

Muschiulet de porc in crusta de bacon

Ingrediente (4 portii)500 g muschiulet de porc20 g usturoi100 g bacon35 ml ulei de masline aromatizat cu cimbru400 ml supa de pasare50 g smantana lichida150 g malai20 g blue cheese25 g branza de capra20 g parmezan50 ml vin licorossare, piper

Muschiulet De Porc Invelit In Bacon

1 muschiulet de porc 10 felii de bacon 3 linguri smantana 1/2 pahar vin alb sare si piper dupa gust 1 lingurita boia dulce ulei de masline pentru prajit Pentru garnitura: 400 g cartofi 2 oua 2 linguri de faina 1 lingura unt 2 linguri parmezan ras 1/2 legatura patrunjel sare si piper 4 forme de tarta

Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

500 gr muschiulet de porc 1 ardei verde iute 1/2 ardei iute rosu uscat 3 cepe/ 1 legatura ceapa verde 4 catei usturoi 8 rosii chery 1 lingurita praf curry sare piper 2-3 linguri ulei de masline 200 gr orez 1 lingura pasta de ardei 2-3 linguri sos de soia 50 ml supa de carne susan

Rulada de porc cu omleta si legume

un muschiulet de porc 3 oua 200 g legume congelate 50 g cascaval

Muschi de porc la tava

1 muschiulet de porc 200 gr morcovi 1 ceapa 4 cartofi 5 catei de usturoi sare 2 linguri ulei de masline 1 lingurita boia de ardei dulce 10 boabe de piper 2 foi de dafin.

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Mușchiulețul de porc cu sos gorgonzola face ca orice masă să fie delicioasă, fără a mai pune la socoteală că este gata în doar 45 de minute.

Muschiulet impanat

Pentru preparearea muschiuletului am folosit: 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg.bucata 6 bucati morcov 4 bucati radacini de pastarnac, 4 bucati radacini de patrunjel, 1 capatana de usturoi. ierburi aromate, condimente de porc, sare dupa gust 6 bucati de carnati afumati 100 ml ulei pentru salata de sfecla rosie am folosit- 5 bucati sfecala rosie, 50 ml ulei de masline, 1 lingura de otet de mere, un pic de sare dupa gust o radacina de hrean

Friptura de porc la gratar

1 kg carne proaspata de porc un pliculet piper un pliculet boia de ardei sare

Conopidă la cuptor în 3 feluri: italian, mexican și indian

Conopida la cuptor este varianta de top în cazul preparatelor din conopidă. Vezi cum o condimentezi în stil italian, mexican sau indian.

Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita 4 buc. muschiulet de berbecut 1 capatana de usturoi sare piper

Muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate

- 500g carne de porc (de preferat muschiulet) - 2 pere - 2 cepe rosii maricele - 1 ardei gras - cateva ciupercute Champignon - 4 catei de usturoi - putin ulei de masline - tarhon uscat - cateva fire de patrunjel - sare si piperAm servit muschiuletul cu orez curry pentru care mi-au trebuit asa:- o cana de orez - o lingurita de curry - sare si piper - cateva fire de patrunjel

Cotlet De Porc La Cuptor, O Reteta Super Delicioasa De Te Lingi Pe Degete

Bucura-te de aceasta friptura alaturi de o salata de cruditati.

Muschiulet de porc impletit cu carnati

2 muschiuleti de porc 200 g carnati proaspeti in intestine de oaie 2 linguri ulei masline 200 ml vin 1 lingurita chimion 1 fir ceapa verde 1 caciulie usturoi salvie piper mozaic sare

Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

300-350 g muschi de porc 6 bucati de bacon 3-6 fire de ceapa verde sau praz(partea verde) sare piper nucsoara 120 g unt ulei 2 cartofi 2 morcovi 2 pastarnaci

Piept de porc cu legume la cuptor

* 3 felii de piept de porc * 1 dovlecel * 3 morcovi * 2 cepe rosii * 1 ardei gras * 6 ciuperci mai mari * 5 cartofi * cimbru * busuioc * condimente pentru porc * piper * vegeta * ulei

Chiftele din carne de porc si vita, la cuptor

Carne de vita, carne de porc, verdeturi si cateva ingrediente-cheie. Toate date prin faina si rumenite in cuptor, rezultand cele mai gustoase chiftele.

Muschiulet de porc ^in crusta de mustar cu miere

2 muschiuleti de porc sare,piper(am folosit piper cu lam^aie),chimen,cimbru,rozmarin 2 linguri mustar 1 lingurita miere 2 catei de usturoi 100 ml.vin rosu demi-sec

Muschiulet de porc,cu salata

2 muschiuleti de porc. 3 bucatele de carnat afumat de porc. 1 kg cartofi(cartofi de salata). 1 salata mare. 1 limeta(pentru zeama). Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri) 4 andive. 1 legatura de ridichi. 6 sau 7 bastonase de surimi. 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin. sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).

Friptura din piept de porc la cuptor

piept de porc fragedcartoficarnati proaspeticondimente (cimbru, rozmarin, sare, piper, boia etc.)vin alb

rulada din carne de porc

2 bucati muschiulet de porc ( cam 1,5 kg.) un ardei gras ,are rosu, o legatura de ceapa verde, 200 gr.masline fara samburi, 1 lingurita piper macinat, un plic tarhon, sare dupa gust, 100 ml.ulei, 100 ml.vin rosu, 2 bucati carnati condimentati (400 gr.)

Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor

1 felie de pulpa de porc 1/2 kg carnati de porc grosi 2 linguri de amestec de piper mozaic(rosu,alb,verde,negru) 2 foi de dafin sare

Friptura picanta de porc la cuptor

1,5 kg de carne de porc sare piper pasta de chili 3 catei de usturoi o ceapa o bucata de carnati afumati si cateva spaghete

Rulada de porc si legume

2 bucati muschiulet de porc100 gr sunca/bacon 2 oua 7-8 ciuperci medii condimente speciale pentru carne de porc cimbru piper macinat 1 morcov 1 legatura marar 30 ml ulei masline 1-2 gogosari murati 1-2 castraveti murati 50-100 ml vin alb 4-5 masline

Șnițel de porc gratinat la cuptor

Carnea de porc poate fi gătită într-o mulțime de feluri, care mai de care mai delicioase. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi merită încercată, pentru că este delicioasă și se face foarte ușor.  Este o rețetă de inspirație alsaciană, care chiar așa se mai numește: șnițel alsacian. Este vorba despre o bucată de carne de porc, cu crustă de brânzeturi, rumenită la cuptor, delicioasă și potrivită pentru orice ocazie.

Muschiulet de vitel cu pastel de legume

Muschiulet de vitel Legume: Dovlecel Zuchini Praz Telina Morcov Fasole galbena O crenguta de Rozmarin verde Ulei de masline Arpis Sos de soia Sare Piper Zeama de lamaie

Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

1 bucata muschiulet de vitel 2 linguri ulei de masline mustar 5-6 catei de usturoi 1 pahar cu vin alb ierburi de provence sare piper macinat

Mușhiuleț de porc la tavă. Cum îl prepari suculent și plin de arome

Mușchiuțelul de porc la cuptor este ușor de pregătit, dacă respectați câteva ponturi importante.

Gratar de porc marinat ^in vin

1 kg cotlet de porc cu os(ceafa de porc cu os) 200 ml vin alb(rosu) 100 ml apa minerala sare piper