Retete cu Rubarba

Briose cu rubarba si curmale

Cand vine vorba de micul dejun gustos, nu ai cum sa dai gres cu briosele, mai ales atunci cand sunt sanatoase si pline de fructe.

Prajitura Cu Rubarba Si Vanilie

Rubarba merge perfect cu vanilie si frisca, iar aceasta prajitura este mixul perfect dintre ele.

Budinca Egipteana De Orez

Un preparat simplu pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce.

Budinca De Orez Cu Ciocolata Alba, Compot De Rubarba Si Fructul Pasiunii

Traditionalul orez cu lapte, transpus intr-o reteta sofisticata.

Cotlet De Miel Cu Crusta De Capere Si Compot De Rubarba

La fel ca menta, rubarba merge perfect cu carnea de miel.

Inimioara cu capsuni si rubarba

-aluat de tarta (eu am folosit aluatul facut de mine) -400 g capsuni -300 g rubarba -6 linguri de zahar -2 linguri de faina -un ou pentru uns (nu am vrut sa folosesc nici un fel de mirodenie,am vrut sa simt doar aroma grozava a capsunelor)

Creme caramel cu rubarba si topping crocant

Pentru creme caramel 300 ml lapte 1 fir de rozmarin 150 gr zahar 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma 2 oua Pentru rubarba 200 gr zahar 200 ml lichior de caspuni 4 x anason stelat 1 baton de vanilie 3 tije de rubarba taiate in bastonase Pentru topping 50 gr faina 1 lingurita zahar vanilat bourbon 25 gr unt rece

Dulceata de Rubarba si Capsuni

1 kg rubarba 1 kg capsuni 900 g pana la 1 kg zahar vanilie (optional)

Spuma de iaurt cu sirop de rubarba

Sirop de rubarba:250 gr rubarba150 gr zahar200 ml apaSpuma de iaurt:150 gr iaurt grecesc150 ml smantana pentru friscacoaja rasa de la 1/2 lamaie mica1 lingura rasa quinoa1 lingura rasa seminte chia1/2 lingurita seminte coriandru

Prajitura cu rubarbar

1 pachet margarina 400 g zahar 5 oua 1 plic praf de copt 350 g faina rubarbar

Prajitura cu rubarba

Rubarba- 8 fire 7 oua, 14 linguri de zahar 7 linguri ulei 14 linguri faina

Tarta cu rubarba

Ingrediente aluat: 125 gr unt topit 250 gr faina 1 lingura rasa cu zahar pudra 1 ou un praf de sare Ingrediente umplutura: 500 gr rubarba 150 gr smantana 50 gr zahar 1/2 lingura faina (~10 gr) scortisoara

Rubarba cu crema custard

Ingrediente : 500 g rubarba 75 g zahar brun coaja rasa si zeama de la 1 portocala mare 1 pliculet de zahar vanilat bourbon Crema custard : 150 ml de lapte gras 250 ml smanatana grasa pentru frisca 50 g zahar tos 6 galbenusuri mari 1 plic zahar vanilat bourbon