Tort bezea bucuresti

Tort bezea bucuresti retete: cum gatesti tort bezea bucuresti si cele mai gustoase retete de tort de bezea bucuresti, tort de bezea cu crema de ness, mancare livrare la domiciliu bucuresti, unde se mananca bine in bucuresti, cea mai picanta mancare din bucuresti, retete tort, tort pescaresc, tort negresa, tort nuga, tort silvia.

Unde mănânci cel mai bun Tort De Bezea din București

În București, există un loc cu deserturi de poveste, toate cu bezea la bază.

Tort de bezea cu zmeura si frisca

Ingrediente pt. bezea 3 albusuri 175 g zahar pudra1 lingurita amidon25 g ciocolata neagra rasaGarnitura175 g ciocolata neagra (eu am folosit ciocolata cu lapte)450 ml smantana pentru frisca 35% (am pus toata cutia de 500 ml)350 g zmeura proaspataputina ciocolata topita pentru decorare

Maison des Crêpes - Raiul clătitelor din București

Dacă iubești clătitele, Maison des Crêpes este locul unde trebuie să mergi. De la dulce la sărat și de la topping de fructe la lămâie și lavandă, sigur găsești ceva pe gustul tău.

5 restaurante din București unde să mănânci dacă ești raw-vegan

Veganii, vegetarienii sau raw-veganii au la dispoziție câteva locuri interesante unde pot ieși la masă sau de unde pot comanda mâncare delicioasă.

French Revolution, locul unde mănânci cele mai bune ecleruri din București

Un loc care a scos banalitatea din ecler și l-a ridicat la rang de artă, cu arome originale și combinații neașteptate de gusturi.

Trei Locuri Unde Poti Manca Inghetata Buna In Bucuresti

Inghetata este desertul perfect pentru vara. Aceste locuri te duc cu gandul la inghetata autentica, italiana, si vei gasi arome pe care nu le-ai mai incercat inainte.

Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

5 Locuri Unde Mananci Burgeri GENIALI In Bucuresti

Cei mai buni burgeri din Bucuresti, in functie de ingrediente, raport pret-calitate si locatie.

Eat like an Animaletto | Am găsit cea mai bună pizza din București!

Îți place pizza? Avem o recomandare pentru tine: acesta este localul pe care nu ai voie să îl ratezi!

Prajitura Alaska

O prajitura care este gata in mai putin de 30 de minute si care arata spectaculos, pentru a-ti uimi invitatii.

Rulada din bezea cu afine alcoolizate

bezea:5 albusuri, un praf de sare, 150 g zahar pudra, un praf de scortisoara, 2 linguri amidon din porumbcrema:5 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 100 g unt, zahar vanilatdecor si umplutura:o mana de afine alcolizate si am mai bagat si stafide mari, inmuiate(asta ca sa mearga cu aroma scortisoarei din bezea!)

Prajitura simpla cu bezea

6 oua 200 g zahar 200 g faina 100 ml ulei 50 ml apa 2 plicuri zahar vanilat 1 kg visine, sare 1 plic praf de copt stins in otet. Bezea: 4 albusuri 250g zahar

Tarta cu rubarba si bezea

Blat: 125 g unt, 3 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 250 g faina, 2 linguri lapte. Umplutura: 300 g rubarba, 150 g zahar, 1/2 cana apa, 1 lingurita gelatina, esenta de vanilie. Bezea: 3 albusuri, 6 linguri zahar, esenta de vanilie.

Tort de bezea cu crema de vanilie si ness

4 oua300 ml lapte10 linguri zahar1 lingurita ness200 ml frisca lichidaun praf de sare2 linguri amidon1 lingura esenta de vanilie

Prajitura cu rubarba si bezea

300g de faina 100g de margarina 300g de zahar(150g pentru aluat+200g pentru bezea) 4 oua mijlocii 150ml de lapte 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 1 lingurita coaja de lamaie suc de lamaie rubarba proaspata

Tarta cu capsuni si bezea

Ingrediente: - 150 gr unt (la temperatura camerei) - 90 gr zahar - 1 zahar vanilat - 1 ou - 3 galbenusuri - 200 gr faina - 1 lingurita praf de copt - 400-500 gr capsuni Ingrediente bezea: - 3 albusuri - 150 gr zahar - 1 varf de cutit cream of tartar

Prajitura cu visine si bezea

Pentru blat4 oua4 galbenusurio cana cu zaharun praf de coptesenta de vanilie2 cani faina1 Kg visinePentru bezea:4 albusuri8 linguri cu zahar2-3 picaturi cu zeama de lamaieesenta de vaniliePentru decor:sirop de visine

Tarta cu cirese si bezea

Un desert suculent, dulce si plin de fructe, astfel ca nu te va face sa te simti vinovat ca vrei o portie in plus.

Prajitura de visine cu bezea

ngrediente: pentru blat: 300-400 g faina 150 g margarina 4 galbenusuri 100 g zahar pudra 1 praf de copt esenta de vanilie pentru umplutura de visine 150 g zahar 500 g visine 1 esenta de vanilie 1 plic gelatina pentru bezea: 4 albusuri 150 g zahar 2 linguri zeama de lamaie

Tort de inghetata cu blat de bezea

Ingrediente blat:- 3 albușuri- un praf sare- 175 g zahăr- 1 linguriță suc de lămâieINGREDIENTE CREMA- 375g zmeură- 75g ciocolata albă- 5 galbenușuri- 125 ml lapte- 120g zahăr- 3 foi gelatină albă- 400ml frișcăPENTRU DECOR- spirale de ciocolată albă- fructe de pădure- frunze de izmușoara

Negrese Cu Crema De Baileys Si Bezea De Alune

Negrese, acoperite cu crema Baileys si bezea de alune - un desert decadent care trebuie incercat macar o data.

Prajitura cu bezea si visine

blat alb:3 galbenusuri, 150 g zahar, 175 g faina, 125 ml lapte rece, 75 ml ulei, zahar vanilat(esenta), o lingurita parf de copt.blat cacaoa:3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 g faina, 50 g cacaoa, 125 lapte , 75 ml ulei, esenta, o lingurita praf de copt.bezea alba:3 albusuri, un praf de sare, 175 g zahar, o lingurita zahar vanilat, o lingurita amidon porumbbezea cacaoa:3 albusuri, un praf de sare, 175 g zahar, o lingurita cacaoa, zahar vanilatumplutura:500 g visine coapte bine, 150 g zahar, o lingura Gelfix

Pavlova cu frișcă și căpșuni

Încă se mai găsesc căpșuni proaspete, așa că rețeta pe care v-o propunem astăzi este un desert delicios, care pare foarte sofisticat, dar este simplu de realizat. Mulți se feresc de deserturile cu bezea, considerând-o o bază pretențioasă și greu de făcut. Nimic mai fals: dacă respectați o regulă simplă și anume focul să fie foarte mic, veți obține o bezea la fel de bună precum cea din cofetărie. 

Tarta cu crema de lamaie si bezea

ptr tarta 11/4 pahar faina 100 gr de unt 1/2 pahar zahar pudra 1lingurita de sare 1ou 2galbenuse ptr crema coaja si sucul de la 2lamai potrivite dar nu mici 1pahar de zahar 250 gr smantina de frisca 4 oua ptr bezea 4albusuri la temperatura camerei 1pahar de zahar

Prajitura cu bezea si coacaze rosii

Pentru blat e nevoie de 6 galbenusuri, 160 gr. de faina, 160 gr. de zahar, o jumatate de pliculet de praf de copt, 160 gr. unt la temperatura camerei. Pentru spuma (bezea cu coacaze rosii): 6 albusuri, 500 gr. coacaze rosii, 400 gr. zahar, zeama de la o lamaie, un varf de sare.

Tart~a bezea cu crem~a de lam^aie - Tarte de lim~ao merengada

Aluat: aluat pt. tarte din comert sau de cas~a Crema: 500 gr. crem~a de patiser de cas~a sau budinc~a de vanilie din comert sucul de la o lam^aie mare 3 linguri sm^ant^an~a pt. frisc~a Bezea: 4 albuse si 100 gr. zah~ar optional suc de l~am^aie.

Tarta cu caise si bezea

Aluat:2 oua, 5 linguri de zahar, 200 ml ulei, 1 plic praf de copt, aprox 250 g faina, 2 linguri pesmetUmplutura:750 g caise, 250 g afine (in reteta originala erau 750 g cirese, puteti inlocui cu ce vreti sau puneti doar caise), 2 galbenusuri, 1 ou, 150 g smantana dulce, 60 g zahar, 1 plic zahar vanilat, coaja rasa de la 1/2 de lamaieBezea:2 albusuri, 125 g zahar

Prajitura cu mere si bezea de nuca

ptr blat 6galbenuse 6linguri zahar 6linguri ulei zahar vanilat 6linguri faina ptr prajituri-faina care are praf de copt in ea -sau adaugati 1lingurita praf de copt. ptr umplutura 6mere mari Grand Smith-rase pe razatoare stropite cu sucul de la 1/2 de lamaie stafide putina scortisoara macinata ptr bezea 6albuse 6linguri zahar 6linguri nuca macinata fin

Prăjitură cu prune și bezea

Dacă îți plac prăjiturile de casă, această prăjitură cu prune și bezea merită încercată. Are un blat moale și pufos, prune dulci-acrișoare și un strat delicat de bezea care se rumenește ușor la cuptor. E o combinație perfectă între dulce și acrișor, între moale și crocant. Și, cel mai important, nu e greu de făcut.

Cheescake cu fructe si bezea

250 de grame de biscuiti 50 de grame de unt topit Crema 4 galbenusuri 160 de grame de zahar 2 plicuri de zahar vanilat 3 linguri cu varf de amidon alimentar (Dr. Oetker) 450 ml. de lapte 1 lingura rasa de gelatina granulata 250 de grame de branza de vaci proaspata, bine stoarsa fructe proaspete sau din compot - eu am folosit piersici din compot Pentru bezea 4 albusuri 4 linguri de zahar

Prăjitură Bețivană

Prăjitura Bețivană este un desert deosebit, cu care vă puteți impresiona musafirii. Așa cum probabil ați ghicit, numele prăjiturii vine de la faptul că blatul și siropul conțin alcool. O cantitate mică de alcool, dar suficientă cât să-i dea aromă.  Este vorba de vin roșu și, pentru un rezultat delicios, este recomandat să folosiți un vin de calitate. Va face diferența în ceea ce privește rezultatul final. 

Cheesecake cu prune și bezea

Descoperă o rețetă irezistibilă de cheesecake cu prune și bezea! O combinație divină de texturi și arome, perfectă pentru deserturi speciale.

Prajitura cu mere si bezea( sau cu branza dulce)

Pentru blat: 5-6 galbenusuri 200 g unt 100 g zahar 500 g faina alba 1 praf de copt o cana lapte 50 g gris coaja rasa de la o lamaie Pentru umplutura: 1-1,1/2 kg mere 100 g zahar 1 lingurita scortisoara ( daca se face cu branza de vaci avem nevoie de 1kg branza zahar dupa gust 2 oua intregi si un pachetel zahar vanilat) Pentru bezea: 6( sau mai multe) albusuri 199 g zahar 1 lingurita zeama de lamaie

Prajitura cu capsuni, bezea si crumble

Aluat: 6 galbenusuri 5 linguri zahar 2 linguri ulei 200 gr unt 6 linguri smantana coaja rasa de la o lamaie zeama de la 1/2 lamaie 1 lingurita esenta de lamaie 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 1 plic praf de copt faina cat cuprinde( cca. 600gr) 1 varf lingurita sare Umplutura: 300 gr capsuni 3 linguri gris Bezea: 6 albusuri 5 linguri zahar zeama de la 1/2 lamaie 6 linguri nuca macinata 2 linguri faina 2 plicuri zahar vanilat

Tort de sampanie

Ingrediente pentru 12 feliiPentru blat:- 100 g. faina- 40 g. zahar pudra- 1 galbenus- 50 g. unt- 1 blat de biscuitPentru crema si ornat:- 2 linguri jeleu de zmeura- 2 galbenusuri- 50 g. zahar- 125 ml. sampanie- coaja rasa de la o lamaie- 6 foi gelatina alba- 2 albusuri- 400 ml. frisca- 75 g. fasii de ciocolata alba- 75 g. fulgi de bezea- 100 g. boabe de zmeura- 1 lingurita zahar pudra cernut

Tort Kiev

Pentru 2 blaturi de bezea: 4 albusuri 200 gr. zahar fin 2 pahare miez de nuci caju nuci sau alune ( ideal ar fi sa folositi nucile caju care sunt folosite in reteta originala ) maruntite nu foarte tare si putin uscate la cuptor pana au miros de prajit eu le-am rupt cu mana alunele puteti sa le maruntiti cu ajutorul unui facalet 2 linguri de amidon alimentar Pentru crema: 150 de ml. lapte 4 galbenusuri 75~100 gr zahar 300 gr unt 1 lingura cacao

Tort cu branza

blaturi de tort cumparate (gata facute),creme de branza- pe care le alegem,alune,stafidenuci0,2 ml rum.

Prajitura cu mere si bezea

400 g aluat foietaj 1 kg mere 150 g zahar 3-4 linguri gris 4-5 albusuri( pot fi si mai multe) 1 lingurita scortisoara putin unt( ulei)

Rulada de bezea cu capşuni

4 albusuri 225 gr zahar tos 300 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra capsuni 80 gr ciocolata alba

Reverie mocca - Tort de cafea cu bezea

1. Blat de ciocolata: 100 gr. ciocolata amaruie (sau cu lapte daca vreti ca blatul sa iasa mai dulce), 60 gr fulgi de porumb (eu am pus Nestle Cini Minies), 20 gr. boabe de cafea tocate.2. Pandispanul: 100. gr martipan, 6 oua, 175 gr. zahar, 40 gr. cacao20 gr. faina.3. Crema: 2 plicuri cu gelatina (20 gr.), 6 oua, 250 gr. zahar, 15. gr cafea instant (ness), 200 ml. frisca, 500 gr. mascarpone 50 ml lichior de cafea.4. Bezeaua: 5 gr. gelatina, 5 albusuri, 100 gr. zahar, 25 gr. migdale prajite si macinate, 10 gr. cafea instant aka ness, 125 gr. zahar pudra.Boabe de cafea pt decor, cicolata razuita.

Tort Tiramisu

1 blat de tort simplu2 cani de apa2 pliculete de capucino450 g smantana4 oua2 plicuri de frisca2 linguri de zahar pudra1 fiola de esenta de rom1 ciocolata neagracaramele sugus pentru figurine

Caise Coapte Cu Prajitura Jamaicana

O reteta rapida si usoara de desert de vara, cu piersici, zmeura, un strop de rom si prajitura de ghimbir.

Tort de ciocolata cu visine

1 blat de tort,1 plic crema de ciocolata,500 gr. visine,400 ml sirop pentru visine,1 esenta de migdale

Tort cu capsune

4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri de apa, 1 praf de copt, 700 gr frisca, capsune, 500 ml tort Gelly rosu

Tort racoros cu fructe si frisca

1 blat de tort,frisca 400 ml.,2 mandarine,2 kiwi,1 ciorchine de strugur,cateva afine pentru decor (se poate pune in loc de afine coacaze neagra sau rosie)

Acıbadem Kurabiyesi - macarons în stil turcesc

Chiar dacă macarons este un desert tipic franțuzesc, a fost preluat și adaptat în multe bucătării internaționale. Un astfel de exemplu este bucătăria turcească, unde prăjiturelele pe bază de albuș și făină de migdale se numesc Acıbadem Kurabiyesi și se prepară ușor diferit de varianta originală. Pornind de la aceleași ingrediente, turcii fac macarons în stilul lor. Asta înseamnă că nu bat albușurile spumă, ci prepară macarons la cald, cu zahărul și albușurile topite pe foc. Și varianta de servire este diferită, pentru că turcii le preferă fără cremă, eventual lipite între ele, dar simple. 

Tarta cu bezea

3 galbenusuri 300 g zahar 300 g smantana 300 g faina un praf de cop arome dupa placere Bezeaua: 3 albusuri 6 linguri zahar zeama de lamaie-o lingurita un varf de cutit de sare fructe de sezon

Tort Cu Inghetata

Cu un blat pufos si inghetata de zmeura, acest tort este desertul care te va racori vara.

Tort de fructe cu vanilie

un blat de tort din comert, 2 banane, un compot mic de ananas, 2 budinci de vanilie, un plic de frisca, un pliculet de intaritor de frisca, o portocala mare, un litru de lapte, 200 g zahar

Clatite cu bezea

3 oua1 l sana2 praf de copt1 lamaie150 g zaharfainauleiUMPLUTURAdulceata de ciresecrema de vanilie(pentru tarte, cumparata)CREMA500 ml lapte2 linguri faina1 lingura cacao5 linguri zaharesenta de romBEZEA3 albusuri5 linguri de zahar1 praf de sare