Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Inainte de micul dejun, bea un pahar cu apa in care ai lasat cu o seara inainte o lingurita de tarate de grau. Apoi poti manca astfel:

La micul dejun mananca un pahar de iaurt degresat (poate fi grecesc sau normal), cu 2 lingurite de tarate de grau. Mai poti manca si un ou fiert (tare sau moale, dupa plac).

La pranz mananca doua lingurite de tarate inmuiate in apa, apoi poti consuma un fel de peste facut la gratar sau la cuptor sau alta carne usoara (pui sau curcan) in cantitati mici. Poti manca una sau doua felii de paine integrala. In locul carnii, poti alterna cu salate usoare, fara sosuri, peste care sa presari 2 lingurite de tarate de grau.

La cina mananca doua lingurite de tarate de grau inmuiate in apa, alaturi de o portie mica de friptura cu legume sote. Poti bea si o cana de ceai verde.

Ca gustare poti manca un fruct si 2 lingurite de tarate de grau inmuiate.

Cu aceasta dieta poti slabi 4 kilograme in doua saptamani si se tine o luna de zile. Dupa terminarea dietei, ideal este sa consumi inainte de fiecare masa 2 lingurite de pulbere de tarate, pe care le poti inmuia in apa, ceai, iaurt sau supa racita.