Pizza Cu Dovlecei, Ansoa Si Rucola
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 blaturi de pizza
  • 200g mozzarella
  • 2 maini de rucola
  • 1 lamaie - sucul
  • 16-20 fileuri de ansoa marinate

Mod de preparare

1. Se incalzeste si se pune o tava in cuptor. Se feliaza dovleceii in felii longitudinale subtiri, apoi se amesteca cu putin ulei de masline si putina sare. Se gatesc dovleceii pentru cateva minute, pe fiecare parte, pana se inmoale. Se transfera intr-un castron si se storc usor, pentru a indeparta sucul.

2. Se zdrobeste usturoiul, apoi se intinde pe blaturile de pizza. Se adauga felii de dovlecel si mozzarella, taiata in felii subtiri. Se lasa la cuptor timp de 12-15 minute, pana se rumenesc.

3. Intre timp, amestecati rucola cu un strop de ulei de masline si suc de lamaie. Se asezoneaza. In cazul in care pizza este gata, se scoate din cuptor si se adauga rucola si ansoa. Se serveste imediat.