Timp total 1 oră

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2 legaturi patrunjel proaspat,
  • 4 oua
  • 1 v^arf de cutit cu sare,
  • 100 g sm^ant^ana,
  • 1 v^arf de cutit cu piper negru,
  • 80 g faina,
  • 1 lingurita rasa de Praf de copt cu Sofran Dr.Oetker,
  • 20 g amidon din porumb Gustin Dr.Oetker.
  • Pentru umplutura:
  • 70 g br^anza albastra ( Roquefort),
  • 200 g sm^ant^ana,
  • 250 g br^anza de vaci proaspata,
  • 1 v^arf de lingurita de mustar,
  • 25 g verdeata (marar si patrunjel)tocata (proaspete sau congelate),
  • 1 v^arf de cutit cu sare,
  • 1 v^arf de cutit cu piper negru,
  • 4 felii de sunca