Fragute in ghiveci

Fragute in ghiveci retete: cum gatesti fragute in ghiveci si cele mai gustoase retete de fragute in ghiveci.

Turnulete cu fragute si iaurt

150 g biscuiti100 g unt topit250 g fragute350 g iaurt de fructe200 ml frisca1 plic gelatina2 linguri zahar

Tarta de iunie cu fragute

Aluat: 250 g faina, 125 g unt rece, 50 g zahar, 1 galbenus, 2-3 linguri apa rece, 1 praf de sareCrema de vanilie: 500 ml lapte, 100 g zahar, 1 baton de vanilie, 2 oua, 50 g faina ( sau 2 linguri de amidon)Crema cu fragute: 300-400 g fragute din care se opresc cam 100 g pt decor, 300 g smantana grasa dulce, zahar dupa gust sau frisca vegetala, 2 plicuri de gelatina rosie pentru decor

Ghiveci de legume cu orez

1 ceapa 4 morcovi 4 radacini de patrunjel o cana de mazare boabe 1 borcan de legume pregatite gata pentru ghiveci (vinata dovlecel fasole verde rosii gulioara ,conopida) 200 g orez usturoi sare piper praf de chili curry ulei

Friptura la tava

250-300 g friptura de porc slaba, 1 kg de cartofi, Pentru ghiveci: 1 ceapa mare, 1 lingura de untura de porc, 500 g ardei verde, 250 g rosii (iarna 300 g din conserva sau ghiveci de casa), sare, maiorana, ulei pentru prajitul cartofilor.

Jeleu de mere cu alte fructe

1,2 kg mere 1 portocala (mandarina clementina) 2 kiwi 1 lamaie 100 g mure (zmeura capsuni fragute afine) 500 g zahar 1 plic zahar vanilat

Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Pentru ghiveci: 2 vinete 2 dovlecei un ardei mare rosu o legatura ceapa verde sau 2 cepe albe mici 2 catei usturoi 3 morcovi mici 3 linguri pasta de tomate o rosie o lingura zahar 2 linguri ulei de masline un ardei iute mic o conopida mica (optional &ndash am folosit-o dar nu am fost incantata de ea) putin busuioc uscat sare patrunjel proaspat Pentru cosuletele de parmezan: 100g parmezan seminte de in

Spicy bananas-banane caramelizate picante

Ne trebuie pt.o portie: 1 banana zahar brun vreo 3 linguri 2 tablete ciocolata cu chilli Heidi,sirop de caramel fragute din dulceata putina zeama de portocala 50 g unt/margarina Rama cu rom.

Ghiveci de legume cu vin alb

Pentru 5 portii:cartofi - 200 gmorcovi - 150 gvarza dulce - 200 gtelina radacina - 50 gceapa - 100 gardei gras - 150 gghiveci conserva - 200 gmazare conserva - 150 gfasole verde conserva - 150 gpatrunjel radacina - 100 gulei - 100 mlpasta de tomate - 50 mlrosii in bulion - 125 gvin alb - 50 mlboia de ardei dulce - 2 gpatrunjel verde - 1 legaturasare si piper dupa gust

Ghiveci in straturi

ceapa, cartofi, ardei gras, praz, vinete, dovlecei, rosii, fasole.

Ghiveci monti

1 vanata medie1 dovlecel mediu2 cepe mari1 tulpina de praz medie

Ghiveci sirbesc

2 cepe mari 2 morcovi 2 ardei grasi 2 castraveti mari 2 dovlecei mari 4 rosii ulei sare piper marar tocat

Ghiveci

1dovlecel 1morcov 1rosie 1cescuta orez 1/2varza mica pastai fasole boabe mazare 1/2ardei 3 cepe 3cartofi noi 2linguri pasta tomate 1lingura ulei 1legatura de patrunjel

Paine in ghiveci

650 g faina de paine,16 g drojdie proaspata,200 g unt,3 oua,10 g sare,30 g zahar,apa,lapte.

Ghiveci de vara

1dovlecel 3rosii 3morcovi 3carofi 1/2varza mica 2cepe 100gboabe mazare 1cescuta orez 100g teci fasole vrede sare ulei de palmier patrunjel verde

Ghiveci de post

- 1/2 kg fasole verde;- 1 ardei gras;- 1 cartof;- 1 conopida mica;- 2 fire de praz;- 2 morcovi;- 1 lingurita pasta dulce de ardei.

Ratatouille (ghiveci)

4 dovlecei mici/2 medii, 2 vinete, 2 cepe, 1 ardei capia rosu, 5 rosii, 50 g sare, 1 ltr ulei, 2 linguri zahar, 5 linguri ulei de masline, 100 ml apa

Ghiveci cu oua

4 rosii 3 ardei grasi o ceapa mare sau o legatura de ceapa verde 3 oua 2 linguri ulei 2 linguri pasta de ardei sare piper

Ghiveci cu carne

6-8 aripi 2 vinete mici 4 cepe potrivite 2 ardei grasi 1/2 dovlecel (sau 1 dovlecel mic) 2 cartofi 1 morcov 1 legatura patrunjel sare piper cimbru ulei

Ghiveci de dovlecei si piept de pui

1 ceapa 1 piept de pui marisor 4 dovlecei 3 linguri bulion 1 cana orez sare piper boia de ardei iute,ulei de masline marar

Ghiveci De Pui

4 pulpe pui, ardei gras si iute, ceapa, usturoi, zacusca (merge si de cumparat), condimente dupa plac, marar, cartofi, morcovi, suc de rosii

Ghiveci cu fasole boabe

8 cepe 4 vinete 1 dovlecel 8 gogosari 2-3 morcovi rasi 2 gutui rase 1 kg fasole boabe 1 castron de rosii foarte coapte 1 legatura de frunze de telina 8 foi de dafin piper coriandru pudra chimen pudra sare ulei 1 lingura de miere

Ghiveci de toamna

vinete ardei de diferite culori ceapa morcov o mana de fasole verde ardei iute (optional) 1 lg delikat 3 lg ulei masline 4 cani apa 3 lg bulion de rosii patrunjel am folosit ingrediente toate din gradina mea :))

Piept de pui cu ghiveci de orez si legume

piept de pui, orez cu bob lung, ardei gras,rosii,ceapa violeta,morcovi,usturoi,verdeata,supa/apa,vin,piper,sare.

Ghiveci cu ficatei de pui

1/2 kg ficatei de pui 2 cepe 3 ardei capia de preferat rosu 3 morcovi 2 dovlecei vreo 2 maini de frumze de spanac 4 cartofi 3 rosii 1 floare mica de brocoli sare,piper,foi dafin,ulei masline marar si patrunjel

Ghiveci de luna lui Cuptor

1 kg de fasole lata de Sebes 2 dovlecei fragezi 4 cepe 1 ardei iute c^ativa morcovi fragezi 5-6 rosii mari si coapte 1 legatura de verdeata(patrunjel telina leustean) mirodenii la alegere 1 cub de gaina sare putina apa c^ateva linguri de ulei

Ghiveci călugăresc - rețetă de la mănăstire

Ghiveciul călugăresc - un preparat românesc tradițional vegan, plin de legume proaspete și arome naturale. Versatil și hrănitor, acesta este perfect pentru zilele de post sau pentru cei care caută o opțiune sănătoasă și delicioasă.

Ghiveci cu ciuperci si cartofi dulci

o 450 gr mix de ciuperci o 1 lingura ulei de nuci o 200 gr ceapa tocata o 500 gr cartofi dulci decojiti si taiati cuburi o 2 linguri sos de soia o 700 ml bullion de legume o sare si piper negru o 2 linguri tarhon tocat

Guiso de verdura y ternera ( Ghiveci cu carne de vita )

2 catei de usturoi,2 cepe ,1 ardei rosu,1 ardei verde 2 morcovi,250 gr fasole verde pastai ,250 gr mazare proaspata ,2-3 tomate sau pasta de tomate,1 kg de cartofi,1,5 kg carne de vita,foi de dafin,piper negru macinat proaspat,sare ulei.

Ghiveci picant

6-7 cartofi1 telina mica2 morcovi1-2 ardei grasi1 ardei iute2 cepe1 cana fasole boabe fiarta2-3 foi de dafin1 cutie cu rosii decojite2-3 linguri pasta de tomate500 ml supa de legumeuleiboia de ardei iuteboabe de pipersare, piper macinat

Ghiveci cu vinete și ciuperci

Învață cum să pregătești un delicios ghiveci cu vinete și ciuperci, o rețetă perfectă pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post.

Ghiveci de legume - rețeta de bază, simplă și rapidă

Descoperă secretele ghiveciului de legume - de la istoria sa, la rețeta de bază, variațiuni și beneficii pentru sănătate. Transformă legumele obișnuite într-un preparat delicios și sănătos!

Ghiveci de legume cu piept de pui

Ghiveciul de legume cu piept de pui este o rețetă simplă și versatilă. Poți folosi orice legume ai prin casă, fie proaspete, fie rămase în cămară.Este ușor de preparat și foarte gustos, perfect pentru o masă rapidă și sănătoasă. Combină pieptul de pui cu diverse legume pentru un fel de mâncare delicios și hrănitor, ideal pentru toată familia.

Ghiveci de legume cu carne de vita-"Munazaleh"

Avem nevoie de : -1/2 kg carne de vita -4-5 rosii mari -2 cartofi mari -2 dovlecei zucchini de marime medie -1 vanata mare -2 ardei grasi -1 ardei capia rosu -3 morcovi -1 ceapa -3 catei de usturoi -1 brocoli - 1 cana de mazare si fasole verde congelata -ulei de masline - 2 lingurite de condiment mixt macinat: piper, -cimbru -foi de dafin -sare dupa gust

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveciul de legume cu aripioare de pui este o mâncare sănătoasă și hrănitoare, perfectă pentru întreaga familie. Este o modalitate excelentă de a folosi legumele de sezon și de a pregăti o masă delicioasă și consistentă.

Ghiveci de legume cu ghimbir

o vanata un dovlecel 200 g fasole verde 2 morcovi o radacina de telina cateva buchete de conopida un cartof mai maricel,150 g mazare 2 ardei kapia 250 varza rosie frunze de patrunjel busuioc rozmarin ghimbir ras 2 cm lamaie congelata rasa cu coaja si samburi o lingura o lingura balsam de soia 4 rosii doua cepe mari ulei 150 g 3 catei de usturoi sare dupa gust