Icre pastrav

Icre pastrav retete: cum gatesti icre pastrav si cele mai gustoase retete de icre prajite, icre scrumbie, icre de scrumbie, tartine cu icre negre.

Icre de păstrăv - consevare

În cazul în care vă plac icrele de păstrăv proaspete și vreți să cumpărați o cantitate mai mare, trebuie să știți în primul rând cum să le păstrați.

Icre de crap prajite

.icre .faina .sare,piper .ulei

Pasta de icre

50 g icre proaspete 300 ml ulei 1/2 lamaie

Tartine Cu Icre Negre

felii de paine unt icre negre

Icre

50 g icre 50 g paine 150-200 ml ulei 1 ceapa mica zeama de lamaie sare 2-4 linguri apa minerala.

Salata de icre facuta in casa

100 g icre sarate&nbsp 200 ml ulei de floarea soarelui sucul de la 1 lamaie potrivita &nbsp2-3 linguri de mustar.

Chifteluțe din icre de pește

Chifteluțele din icre de pește, ce reprezintă o alternativă delicioasă la deja cunoscutele preparate realizate din icre. Și mai mult ca sigur vor fi pe gustul copiilor.

Salata de icre

100 g icre de crap 300 ml ulei 1-2 cartofi 1 ceapa zeama de lamaie sare 30 ml apa rece

Icre de casa

50 gr. icre peste 100 gr. miez paine alba 1 lamaie 50 ml apa minerala 300 ml ulei

Icre De Peste

50 g icre 1/4 kg untdelemn 1-2 linguri de lamiie 4-5 linguri apa o lingurita rasa mustar.

Icre de caras

50g icre de caras 1 cescuta apa minerala(sifon,apa) zeama de la 1/2 lamiie 200ml ulei 1 rosie 1 ardei gras 4-5 masline patrunjel vrerde

Taramosalata - salată de icre în stil grecesc

Aproape că nu există aperitiv grecesc fără salată de icre proaspătă. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi nu este altceva decât o salată de icre în stil grecesc, cu ulei de măsline și zeamă de lămâie din belșug. Puteți folosi orice fel de icre aveți la îndemână: cod, crap, știucă etc.

Salată de icre de soia (icre false)

Atunci când ai poftă de icre, dar se întâmplă să ții post sau vrei o variantă vegetariană pentru salata de icre, această rețetă de icre de soia este perfectă. Se fac ușor, exact ca salata de icre obișnuită și nu trebuie să așteptați dezlegare ca să vă puteți bucura de o felie de pâine cu icre, fie ele și vegetale. 

Salata de icre de hering

100 g icre hering500 ml uleiapa minerala zeama de lamaie dupa trebuinta

Salată de icre cu pâine

Dacă sunteți în pană de idei, atunci puteți încerca această salată delicioasă de icre cu pâine. Este un preparat delicios, cu care vă veți surprinde prietenii și pe care veți vrea să îl faceți de nenumărate ori.

Salată de icre cu griș

Salata de icre cu griș este un aperitiv cunoscut, ce poate fi servit în orice moment al zilei. Iar la petreceri sau mese festive, invitații o adoră pe felii de pâine prăjită, în tartine sau în cupe de legume.

Ceapa umpluta cu icre de crap

1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie

Salată din icre de crap cu ceapă

Învață să prepari o salată de icre de crap cu ceapă, după rețeta tradițională românească. Un aperitiv clasic și rafinat, plin de aromă și perfect pentru orice ocazie.

Rosii umplute cu icre si peste afumat

Pentru 4 rosii:un castronel de icre (200-300 g) un sfert dintr-un peste afumat (macrou), cateva fire de patrunjel marar.

Painici cu salata de icre si unt aromat

500 g faina1 cub drojdie200 ml sana2 linguri smantana1 lingurita sare2 linguri zahar1 cutie de salata de icre cu ceapa(240 g)30 g unt aromatUNS1 ou

Pastrav "imbracat"in bacon

4 bucati de pastrav 20 de felii de bacon feliate subtire 3-4 catei de usturoi zeama de lamaie ulei de masline marar verde. sare piper

Pastrav cu smantana

Ingrediente:Pastrav: 2 buc (300 g)Smantana: 350 gMararTarhonSarePiper

Pastrav cu spanac

2 bucati de pastrav 10-15 cubulete de spanac congelat 1 ceapa mica 4 catei de usturoi 1 lingura unt 1 morcov 2 cartofi 1 ceapa sare piper 1 lamaie

Păstrăv la grătar cu salată de fenicul

Aceasta reteta rapida si usoara de pastrav la grătar poate fi preparata și la cuptor.

Salată de icre cu ceapă

Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.

Pastrav In Crusta De Costita

PENTRU 10 PORTII : - pastrav eviscerat - 1 buc - lamai - 0.200 - ciuperci champignon - 0.100 - rosii - 0.200 - bacon ( costita ) - 0.350 - ulei masline - 0.100 - sare - 0.010 - piper alb - 0.0001 - cartofi - 1.000 - morcovi - 0.500 - conopida - 0.700

Păstrăv la cuptor, umplut cu unt și mirodenii (Păstrăv a la Venitienne)

Păstrăvul la cuptor (a la venetienne) este pește umplut cu un amestec de unt și mirodenii și îmbrăcat într-o crustă generoasă de pesmet care-l va face crocant și delicios.

Icre de scrumbie - rețetă tradițională

Află cum să prepari icre de scrumbie după o rețetă tradițională, pentru un aperitiv delicios și rafinat. Simplu, rapid și delicios!

Cum să prepari saramura de păstrăv perfectă - trucuri și secrete culinare

Descoperă secretele preparării celei mai bune saramuri de păstrăv și bucură-te de gustul autentic al acestui preparat tradițional românesc!

Pastrav somonat cu sos

- un pastrav somonat - 1/2 lamaie - 2 linguri ulei de masline - un pumn sare mare Sosul: - o ceasca lapte - 2 linguri faina de grau - sare,piper,cimbru,enibahar,foaie de dafin,nucsoara macinata - 200 ml smantana - 30 ml wisky sau conjac - 50 ml vin alb patunjel pentru decor

Păstrăv la tigaie, cu legume în vin alb

Pestele este oricand o alegere sanatoasa. In plus este foarte usor de facut, iar reteta de mai jos imbina arome delcioase.

Ziua si noaptea

chifle icre negre rosii maioneza cascaval

Pastrav cu smantana si tarhon

6 fileuri de pastrav o jumatate de lamaie 2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie) 150 g de smantana cimbrisor tarhon sare piper ulei de masline

Păstrăv prăjit. Rețeta simplă, fără mălai sau făină

Păstrăv prăjit, simplu, fără mălai sau făină este un preparat ușor de gătit, ce se poate face în mai puțin de 15 minute. Iese gustos dacă urmați câțiva pași simpli.

Păstrăv la cuptor în crustă cu bob (Vicia Faba)

Aceasta reteta cu pastrav este saraca in calorii si grasimi saturate si bogata in fibre pentru o cina usoara.

Păstrăv și risotto cu mazăre și lămâie

Chiar daca nu esti un mare iubitor de peste, aceasta reteta este un deliciu.

Păstrăv în folie, la cuptor, cu lămâie și usturoi. Cu doar 4 ingrediente și mai puțin de 25 de minute

O rețetă ultraușoară de păstrăv la cuptor, în folie de aluminiu, cu lămâie și usturoi, pentru care aveți nevoie de doar 4 ingrediente și care este gata în mai puțin de 25 de minute.

Icre rapid

1lingura icre(crap,caras) 1/2 l ulei 100g gris(facultativ) 1 lamie 1 ceapa(facultativ) 1 ardei 1tomata 5-6 masline

Cosulet cu salata de Paste

Ingrediente “cosulet” (am folosit din aluat si pentru o paine): 500 g faina2 lingurite drojdie uscata2 lingurite sareo lingura zahar2 linguri ulei2 lingurite busuioc uscat50 ml apa250- 300 ml lapte caldut (in functie de cat absoarbe faina, sa iasa un aluat nu foarte tare)ou batut pentru unsIngrediente salata:2 maini din frunzele cele mai tinere si frumoase de spanac pe care le puteti gasi3-4 ridichi2 rosii100 g branza fetaun ou fierto lingura icre de pastrav sau de somonIngrediente dressing:100 g smantana2 linguri ulei de maslinezeama de lamaiemarar cat ne placesare

Platouri cu branza si peste

- surimi - ansoa - scrumbie - icre de scrumbie - legume - masline - branzeturi

Păstrăv la cuptor cu legume. Cum îl faci fraged si suculent

Păstrăvul la cuptor cu legume este sănătos și extrem de sățios.  Este perfect pentru cină, mai ales dacă aveți zile aglomerate, petreceri sau reuniuni. 

Salata festiva de peste

200g creveti pane congelati 1 conserva ton bucati in ulei 150g boabe de porumb din conserva 1 gogosar mare murat 2-3 castraveciori acri 2 fire ceapa verde Sare Piper Pt d'ecor: Cips-uri sarate Icre rosii

Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar

4 pastravi eviscerati 1 grapefruit 1 rosie 2 catei de usturoi salvie,sare,piper,ulei masline lamaie

Pastrav Italian

2 pastravi 3 linguri ulei masline 2 catei usturoi condimente dupa gust (eu am folosit boia dulce verdeturi italiene sare piper) sucul de la 1 lamaie pesmet

Bors de peste (pastrav)

4 pastravi mai mici3 cartofi2 cepe1 morcovo cana de orez2 linguri bors instantsare,piper,patrunjel

Nicio masa fara peste

file de macrou marinat file de somon marinat ceapa alba ceapa rosie 2 linguri otet 2 linguri ulei de masline 50 g ciupercute marinate daca doriti masline icre lamaie

Pastrav pane

- doi pastravi dezosati- sare- pesmet- usturoi- lamaie- unt- piper rosu- mustar- oregano- patrunjel proaspat- ulei de masline

Pastrav cu ceapa si mamaliga

5 pastravi (recomand proaspeti) 4 5 cepe faina de malai faina de grau (alba) 5 6 catei de usturoi sare ,piper,chili,un cub knor,boia dulce

Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

5-7 creveti, 2 cartofi dulci de marime potrivita, Icre rosii, Germeni de ceapa sau ridichie decor, busuioc marar patrunjel, Curry, Cognac, 1 Ceapa, 50 ml de vin, Unt curcuma smantana lichida,

Peste la gratar cu cartofi

Peste (crap sau pastrav) 1 kg cartofi noi sare piper ulei otet cimbru curry patrunjel verde