Limba cu maioneza si hrean
Limba cu maioneza si hrean retete: cum gatesti limba cu maioneza si hrean si cele mai gustoase retete de mancare de praz cu masline si limba, salata piept de pui cu maioneza si ceapa, limba cu sos remoulade, cartofi cu maioneza, pasta de peste cu maioneza, piept de pui cu maioneza, salata de hering marinat cu maioneza, mancare rece de limba, oua umplute fara maioneza, mancare rece de limba de vita.Rasol din limbă de porc cu maioneză și hrean
Rasol din limbă de porc cu maioneză și hrean - un aperitiv ideal pentru mesele festive sau pentru a-ți surprinde familia cu ceva diferit.
Ouă în sos de hrean cu smântână și maioneză
Explorează gustul picant și cremos al ouălor în sos de hrean, cu smântână și maioneză, o rețetă delicioasă și versatilă, perfectă pentru aperitive, gustări sau mese principale.Adaugă un plus de savoare și unicitate în bucătăria ta cu acest preparat ușor de realizat.
Urzici cu maioneza si hrean
1 kg urzici, 4 linguri cu varf de maioneza de casa, 1 lingura de hrean ras, 3 catei de usturoi
Limbă de porc cu sos de capere
Limbă de porc cu sos de capere este genul de preparat pe care fie îl adori, fie ești curios să-l încerci măcar o dată. E o rețetă clasică, delicioasă, dar surprinzător de simplă.
Sos de hrean cu smântână și maioneză. Un sos perfect pentru friptură, gata în 5 minute
Pentru sosul de hrean cu smântână și maioneză ai nevoie doar de două îngrediente pentru a-l face, merge de minune mâncat cu legume, biscuiți, pâine sau pus pe carne de porc, de pui sau de vită.
Chiftele De Peste Cu Hrean Si Lamaie
Serveste aceasta reteta cu legume trase la tigaie sau salata pentru o masa sanatoasa pentru doi.
Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean
10 oua de prepelita1 lingura maioneza4-5 linguri smantana1 lingurita hrean in otetsarepiperpatrunjel verde sau mararzeama de lamaie
Urzici Cu Maioneza
1 kg. urzici, 4 linguri cu varf de maioneza, o lingura de hrean ras, 3 catei de usturoi
Fasole Verde Cu Sos De Maioneza
maioneza de post sau cu ou fasole fiarta mujdei de usturoi dupa gust hrean dupa gust marar sare,
Salata de crochete de peste cu ceapa si sos de maioneza- Reteta casei
300 g peste dezosat 1-2 cepe o felie de paine un ou faina sare, o legatura de marar o lamaie pentru sosul de maioneza : un galbenus fiert un galbenus crud 2 lingurite de mustar jumatate de lingurita hrean in otet zeama de lamaie ulei
Limbă de porc în aspic
Știi sentimentul ăla când intri în bucătăria bunicii și te întâmpină un miros îmbietor? Ei bine, așa miroase și limba de porc în aspic, un aperitiv pe care îl găseai nelipsit pe masa de sărbătoare. E răcoritor, aromat și atât de gustos că nu te poți opri la o singură felie.Și știi ce e cel mai fain? E mai ușor de făcut decât crezi! Hai să-ți arăt cum pregătea bunica mea această delicatesă.
Gratar de porc cu sos de hrean si smantana
4 felii de muschi de porc sare,piper sos de hrean: 2-3 radacini de hrean zeama de lamaie sare dupa gust,2 linguri smantana,
Limba cu ciuperci
Limba de porc, ciuperci, morcov, ceapa, marar, pasta de tomate, piper, lamaie.
Limbă de porc (mâncare rece) cu ceapa şi măsline
Limba de porc rece cu ceapă și măsline este un aperitiv clasic românesc. Combinația de texturi și arome – limba fragedă, ceapa dulceagă și măslinele sărate – este pur și simplu delicioasă.
Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)
Pentru 6 persoane: o limba de vaca de cca.1kg si trei sferturi sau doua limbi doi morcovi doua trei foi de dafin doua cepe potrivite un praz Pentru sos: 200 ml madeira (e vin artizanal de portugal) o ceapa 50 gr margarina o lingura de faina o cutiuta de concentrat de rosii trei polonice din zeama de la limba o ceasca de smintina 50 gr de bacon afumat
Limbă de vită cu mazăre
O rețetă simplă și gustoasă de limbă de vită cu mazăre. Un fel de mâncare tradițional, ușor de gătit, perfect pentru o masă sățioasă în familie.
File De Vita Cu O Crusta De Hrean
O reteta de friptura de vita cu o crusta de hrean proaspat, ideala pentru o ocazie speciala sau pranzul de duminica.
Limbă de porc cu sos de smântână
Descoperă o rețetă simplă și gustoasă de limbă de porc cu sos de smântână. Perfectă pentru prânz sau cină, impresionează prin savoare și textura fragedă. Prepară ușor o masă delicioasă pentru întreaga familie!
Stufat cu limbă de porc
Rețetă simplă de stufat cu limbă de porc. Află cum să pregătești și să servești această mâncare gustoasă.
Mâncare de limbă cu praz și măsline
Descoperă rețeta tradițională românească de mâncare de limbă cu praz și măsline. Ușor de preparat, cu ingrediente simple și un gust delicios. Perfectă pentru o masă în familie.
Ciolan cu sos cu hrean
o bucata ciolan de porc4 catei de usturoiscortisoaracimbrucuisoarechimenpiperuleihrean ras
Varza murata cu hrean
10-20 verze mici sau mijlocii, sare, apa rece, 1 lingura boabe de porumb, 2 gutui, marar uscat, frunze de visin, 4 bucati de hrean
Iepure umplut, servit cu sos
oUn iepure oinima oficatul orinichii oplamanii o1 limba de porc o1 inima de porc o1 ceapa mare o300g ciuperci o1 ardei kapia overdeata ( marar si patrunjel) o4 catei de usturoi o2 fire ceapa verde o1 felie de paine oamestec condim. ptr. friptura o2 oua osare opiper oulei o200g vin alb Pentru sos 1 lingura sos de hrean cu smantana 1legatura marar verde maruntit 1/2 lamaie (zeama)
Sfeclă cu hrean la borcan, pentru iarnă
Dacă vrei să te bucuri de gustul proaspăt al sfeclei roșii pe timpul iernii, încearcă această rețetă de sfeclă cu hrean la borcan. Este o rețetă simplă, fără complicații, ce poate fi pregătită rapid.
Tarte cu sfecla, somon afumat si hrean
O reteta simpla si sanatoasa, cu o combinatie savuroasa de somon, sfecla si hrean.
Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte
500 g limba de porc 4 oua crude 3 oua fierte tari 350 g faina 200 ml lapte 150 g cabanos sau cascaval (optional) 500 g frunze de spanac 3 cepe 1 pastarnac 2 morcovi 1 ardei gras rosu 2 castraveti acri 5-6 rosii mici 6 linguri ulei de masline 8 lingurite ulei pentru prajit 1 cub concentrat de ciuperci sare piper curry condimente pentru gratar
Sos rusesc pentru friptură
Sosul rusesc este un dressing foarte popular, care se folosește în general pentru sandwich-ul Reuben, dar nu numai. Se potrivește perfect și alături de o carne de vită sau pui, sau în orice combinație vă place. Este un sos delicios, ușor iute, cremos și cu multe ingrediente, astfel că atunci când îl gustați, vă face să vă întrebați ce conține.
Sos de hrean cu smântână și ouă fierte
Descoperă cum să prepari un sos de hrean cu smântână și ouă fierte, simplu și rapid, ideal pentru carne, pește, legume sau salate.
Limba rasol cu sos de usturoi
1-1,2 kg limba de porc (3-5 bucati) 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac/patrunjel 1 cub/lingurita concentrat legume/vita sare piper 1 lingurita zahar pentru sosul de usturoi: 7-8 catei de usturoi 1 galbenus 1 lingurita mustar 1 lingura otet sau zeama de lamaie 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu miezul de la 1 felie de paine alba inmuiat in apa si stors 6 linguri ulei optional 1 pahar de iaurt sau smantana slaba sare piper
Hrean ras la borcan cu oțet. Cel mai bun hrean pe care il vei mânca vreodată
Aveți o rădăcină proaspătă de hrean? Iată cum puteți prepara acasă hrean ras la borcan adăugând oțet și mărunțind-o într-un robot de bucătărie.
Salată de sfeclă roșie cu hrean
Salata de sfeclă roșie cu hrean este o alternativă delicioasă de făcut în loc de salata de varză și nu conține acea maioneză grea, pentru a vă ușura digestia.
Limba cu sos picant si ciuperci
4 bucati limba de porc 100 g ciuperci champignon 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 1 legatura de patrunjel 1 lamaie 1 ou crud 2 ardei grasi rosu galben cateva frunze de salata verde 100 ml smantana (iaurt) 50 g masline negre 1-2 lingurite mustar 20 ml otet 5 linguri ulei de masline 100 ml ulei sare piper (1 cub concentrat de ciuperci - optional)
Hrean ras cu sfeclă roșie la borcan
Descoperă rețeta de hrean ras cu sfeclă roșie la borcan. Un deliciu care completează orice masă și adaugă un plus de sănătate. Pas cu pas, află cum să o prepari acasă!
Pui Cu Smantana Si Hrean
1 pui intreg sau pulpe,piept 1/2 kg zarzavat de supa (ceapa morcov telina albitura,ardei) 1 - 2 linguri de hrean ras 1/2 l smantana groasa 1 lingurita cu mustar 1 lingurita rasa cu zahar 2 galbenusuri fierte patrunjel verde lamaie sare condimente(piper,cimbru,busuioc,menta)
Limba cu cartofi natur si sos de marar
2-3 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel/pastarnac 1 ceapa 5-6 cartofi potriviti 2 linguri ulei cateva fire de patrunjel verde 1 ardei peperoni nu prea iute 1 cub/lingura concentrat vita/legume/ciuperci pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte (sau supa) 2-3 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry
Noii Peeps Oreo Iti Coloreaza Limba In Roz
Varianta Peeps Oreo, editie limitata, a fost lansata special pentru Sarbatorile Pascale.
Limba rasol cu sos de rosii
4 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 50 g telina 100 g dovlecel 50 g ketchup de rosii si ardei rosii 50 g bulion 3-4 linguri faina cateva fire de marar patrunjel 1/2 lamaie 1 ardei grasi rosu sau galben cateva frunze de salata verde 50 g masline negre 4-5 linguri otet 30 ml ulei 1 foaie dafin 1 lingurita zahar sare piper paprika 2 cuburi sau lingurite concentrat de ciuperci sau pui
Maioneza îngrașă? Câte calorii are o lingură de maioneză
Te întrebi dacă maioneza îngrașă? Află exact câte calorii are o lingură de maioneză și cum se compară cu alte alimente. Înțelege mai bine impactul asupra dietei tale!
Risotto cu sfecla rosie si hrean
4 linguri ulei de masline1 ceapa rosie mare3 catei de usturoi400g orez1,3l supa de legume425g sfecla rosie, fiarta si taiata in cuburi4 linguri marar tocat1-2 linguri hrean ras50g nuci sau migdalesare si piper
Rostii de cartofi si hrean
o400 gr cartofi decojiti si dati pe razatoare o2 oua batute o3 linguri faina o1 lingura pasta de hrean o5 cepe rosii tocate fin osare si piper negru o1 lingura ulei opatrunjel proaspat tocat pentru ornate o4 linguri smantana pentru servit
Friptura de vita pe pat de salata de sfecla rosie cu hrean
Pentru 4 portii:700 g carne de vita3-4 linguri de salata de sfecla rosie cu hrean1 lingurita busuioc1 lingurita cimbru50 ml ulei de maslinecateva frunze de rucola pentru ornatsare si piper dupa gust
Racituri de pui cu sfecla rosie si hrean
un pui,2 morcovi,o felie mare si groasa de telina,un pastarnac mare,2 linguri de gelatina,3 catei de usturoi,sare, piper,piper boabe,sfecla rosie si hrean pentru servire.
Mâncare de limbă cu măsline - rețetă simplă
Rețetă de mâncare de limbă (vită, porc sau vițel) cu măsline. O mâncare tradițională, consistentă și aromată.
Cruditati cu maioneza
2 morcovi1 telina1 sfecla rosie1 mar1 ardei graspatrunjel verdefrunze de telinasare,piper1-2 linguri zeama de lamaiemaionezaPentru maioneza:2 galbenusuri1 lingurita mustar250 ml uleisare, zeama de lamaie- dupa gust
Fasole galbena cu maioneza
300 g fasole galbenaun morcov2 catei de usturoipatrunjelmaionezasare, piperPentru maioneza:2 galbenusuri300 ml uleio lingurita mustarzeama de lamaiesare
Mușchi de porc cu sos de hrean
Descoperă cum să prepari mușchi de porc cu sos de hrean, o rețetă delicioasă și sofisticată. Sfaturi pentru o gătire perfectă și idei de garnituri.
Picior de porc cu sos de hrean si smantana
1 picior de porc afumat 500 ml vin rosu sare piper macinat piper boabe 4-5 foi de dafin 3-4 catei de usturoi 1 lingurita cimbru uscat boia de ardei dulce Pentru sos: 1 radacina hrean 2-3 linguri zeama de lamaie sare 150 gr iaurt 6-7 linguri cu varf smantana
Curcan cu ciuperci si hrean
Cantitate : 4 portii Ingrediente o450 gr fileuri de curcan fara piele o1 lingura ulei o75 gr ceapa (eu am folosit ceapa verde) tocata o1 punga de 300 gr mix de ciuperci congelate o50 gr faina o600 ml lapte o1-2 linguri hrean (sau mustar cu boabe) o2 linguri patrunjel tocat oSare si piper negru
Limba rasol cu ciuperci si sos
Pentru rasol: 500 g limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1 cartof sare Pentru umplutura de ciuperci: 300 g ciuperci 1 legatura ceapa verde 1 lingurita concentrat cu gust de ciuperci marar patrunjel verde piper 50 ml ulei Pentru decor (ciupercutele): 4-5 rosii de marimi diferite 1/2 castravete crud 1/2 ardei rosu cateva foi de salata verde (folosim si legumele pe care le-am fiert la rasol) Pentru sos: 1 galbenus 2 lingurite mustar zeama de la 1/2 lamaie sare piper 100 ml ulei 150 ml smantana
Rosii Umplute Cu Vinete
vinete ceapa maioneza de post maioneza cu ou pentru zilele cand nu tineti post sau daca nu aveti timp sa faceti maioneza puneti 2-3 lingurite de mustar dulce si putina zeama de lamaie si este delicioasa ulei sare rosii