Portocale chinezesti

Portocale chinezesti retete: cum gatesti portocale chinezesti si cele mai gustoase retete de prune chinezesti, reteta taitei chinezesti, paste chinezesti cu pui si legume, prajitura cu portocale simpla, rata cu portocale si miere, budinca de gris cu portocale, prajitura cu portocale si nuca cocos.

Taietei de orez cu pui si legume

Avem nevoie pentru 2 portii de : 50 grame de taietei de orez 100 grame piept de pui taiat cubulete 2 cepe mici echalote taiete solzisori cateva ciuperci negre chinezesti si ciuperci aromate chinezesti o treime de zuchinni ( dovlecel verde) o lingura ulei de masline o lingura de sos de soya un varf de cutit de pudra de ardei iute putin ghimbir macinat sare piper.

Budinca De Portocale

Acest desert reconfortant se separa in mod magic in timpul coacerii, producand o compozitie cremoasa in partea de sus si un sos de portocale acrisor dedesubt.

Sirop concentrat de portocale

2 kg zahar4 pahare suc proaspat de portocale2 linguri coaja rasa de portocale1 pahar de apa

Tarta Cu Ricotta Si Portocale

Termina masa cu un desert usor: o tarta cu ricotta si portocale.

Mousse de ciocolata cu portocale

Un mousse fin, din doar 3 ingrediente!

Marmelada De Portocale

Marmelada de casa este bucurie pura. Pur si simplu intinsa pe paine prajita la micul dejun, folosita ca glazura, sau pentru a da aroma prajiturilor, trebuie neaparat sa ai cateva borcane in camara.

Prajitura cu portocale, gutui si migdale

Gustul de migdale este minunat completat de aroma de portocale.

Jeleu de portocale

4 portocale mari 1 portocala mica 1 lamaie 100 g zahar 2 plicuri gelatina fin maruntita frisca (optional)

Jeleu De Campari Si Felii De Portocale Caramelizate

Un desert cu jeleu pe care trebuie neaparat sa-l incerci in aceasta vara.

Briose cu jeleu de portocale

Pentru aluat: 3 oua 150 de grame de zahar 40 de grame de unt 300 de grame de faina 200 ml smantana grasa coaja rasa de la 2 portocale 1 plic de zahar vanilat sau esenta de vanilie 1 plic praf de copt Pentru jeleul de portocale: 1 plic budinca de vanilie 400 ml suc natural de portocale 3 linguri de zahar

Dulceata De Portocale

Nu mai arunca cojile de la portocale. Poti face un gem delicios din ele!

Portocale Umplute

(pentru 4 persoane): 4 portocale 1 lamaie, 50 g. de zahar pudra 3 linguri de smantana lichida

Cocktail cu suc de portocale. Băutura perfectă pentru Crăciun

Un amestec delicios de vodcă, lichior de flori de soc și suc proaspăt stors de portocale. Toate amestecate cu bere de ghimbir spumoasă și rodii.

Tort cu ciocolata si portocale

Ingredinte:250g unt, 100g ciocolata alba, 2 lingurite extract de portocale, 400g faina, 500g zahar brun fin, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 2 oua, 285ml iaurt de baut, coaja rasa si sucul de la o portocalaPentru glazura:500g mascarpone, 500g margarina, 250g zahar pudra, 2 linguri cacao, coaja rasa de la doua portocale + 100ml suc de portocale

Noodles De Soia Cu Portocale

100 g Noodles de soia Inedit 4 portocale mijlocii ¼ lamaie 100 ml lichior de portocale 2 linguri ulei sare, piper proaspat macinat ¼ lingurita ghimbir macinat ¼ lingurita curry ½ legatura patrunjel verde

Flan de portocale - desert simplu cu ouă, lapte și portocale

Flanul de portocale e genul ăla de desert pe care-l faci o dată, și-apoi îl mai faci de zece ori. Nu doar că e simplu, dar are un gust aparte. Ușor acrișor de la portocală, fin și cremos de la lapte și ouă, plus caramelul care îl leagă pe tot. E dulce, dar nu prea dulce. E genul de desert care place și celor care zic că nu prea mănâncă dulce.

Biscuiti Cu Ciocolata Si Portocale

250g faina 1 l.c. praf de copt 125g unt 125 g zahar 1 ou 2 l.s. marmelada de portocale 1.l.s. lichior de portocale 50g ciocolata amaruie 1 l.s. lapte 1 l.c. - 1 lingura de ceai (lingurita) 1 l.s. - 1 lingura supa

Tort cu portocale

300-350g miez de portocale 20ml ulei 300g zahar 150g faina 1 plic de praf de copt 4 oua

Inghetata de portocale cu frisca

4 galbenusuri,1 ou,200 gr zahar,2 portocale,500 gr frisca

Desert cu portocale si ciocolata

4 portocale 250 g zahar 1 plic zahar vanilat o ciocolata amara 1 cana de apa

Prajitura de post cu crema de portocale

Blat:1 cana (200 ml) zahar pudra, 1 cana nuci macinate, 1/2 cana ulei, 3 linguri cu varf de cacao, 2 cani faina, 1 cana apa, 1 lingurita amoniac, cateva picaturi zeama de lamaie, 1 borcan de gem (cca. 360 g). Crema:500 ml suc proaspat de portocale, 500ml suc din comert de portocale si fara acid, 2 plicuri praf de budinca de vanilie, sau si mai aromat, din capsuni, 3 linguri amidon, 7, 8 linguri zahar, 1 lingurita esenta de portocale, coaja rasa de la 2 portocale si de la 1 lamaie, 500ml frisca lichida vegetala Hulala cu un pliculet de intaritor, 2 portocale taiate bucatele mici si o cescuta de fructe de padure congelate.

Briose cu portocale si mac

3 cani faina2 cani zahar1,5 lingurita praf de copt1,5 lingurita sare1/4 cana mac3 oua1 cana smantana1/2 cana ulei1/5 cana suc de portocale2 lingurite aroma de portocale sau coaja de portocala zaharisita

Smoothie De Portocale

2 portocale 1 lamaie 1 mar 1 banana 1/4 ceasca alune de padure - zdrobite 1 pahar cu apa

Inghetata de Portocale

- 500 ml. suc de portocale proaspat (4-5 portocale mari) - 375 ml. frisca lichida - 125 ml. lapte de vaca (gras) - 100 gr. zahar tos (sau cit va place de dulcecine doreste poate folosi zahar substitut pentru prajituri) - 1 lingura coaja rasa de portocala - 1 lingurita vanilie extract (sau vanilie pudra)

Guguluf pufos cu lamaie

300g faina200g faina de malai100g unt50g zahar4 oua200ml suc de portocalezeama de la 2 lamai3 linguri lichior de portocale (sau cognac)un varf de cardamon1 lingurita praf de coptPentru sirop:200g zahar100g apa100g apa de portocale

Prajitura Cu Ciocolata Si Portocale

Aceasta reteta tentanta este perfecta pentru a-i invata pe copii sa gateasca.

Prajitura cu orez si portocale

Pentru 8 portii:1 litru de lapte200 g orez100 g zahar3 oua50 ml lichior de portocale, noi am inlocuit cu suc de portocale amestecat cu 3 linguri de tuica40 g stafide1 plic de zahar vanilatcoaja rasa de la o lamaie micacoaja rasa de la o portocalaesenta de vanilie

Prajitura Cu Portocale, Rozmarin Si Malai

O prajitura aromata, care poate fi pastrata in frigider timp de pana la cinci zile.

Prăjitură răsturnată cu portocale

Prajitura rasturnata cu portocale este un desert delicios și atrăgător, perfect pentru a impresiona invitații și a satisface pofta de dulce.

Portocale in sos cu frisca

Pentru 3-4 portii: 3 portocale, 4 linguri de zahar, o lingurita de margarina, frisca vegetala sau spuma pentru deserturi.

Spaghete chinezesti

de obicei se folosesc legume dupa preferinta eu am folosit o cutiuta cu ciuperci 2 cepe 2-3 morcovi 2-3 ardei grasi codite de telina sos soia sare si piper dupa gust un pachet de spaghete fierte si clatite

Marmeladă de portocale din coajă și miez

Marmelada din coajă și miez de portocale are o aromă ușor dulce și este excelentă la micul dejun. Vezi ingredientele și pașii de preparare.

Dulceață din coji de portocale

Dulceața din coji de portocale se pregătește extrem de ușor, din doar câteva ingrediente. Dincolo de gustul lor incredibil, aceasta are și proprietăți benefice pentru sănătate.

Prajitura Cu Migdale Si Sirop De Citrice

Incearca aceasta reteta de prajitura cu migdale, facuta cu portocale si lamai pentru o aroma de citrice.

Tarte chinezesti cu crema de ou

Pentru aluatul de tarta: 200 faina 50 g zahar pudra 100g unt rece Pentru crema de ou: 3 oua 80 g zahar +100ml apa fiarta 100 ml lapte

Tort insiropat de portocale

350g migdale macinate300g zahar tos3 lingurite praf de copt8 oua400ml ulei1 lamaie4 portocalePentru sirop:100g zahar toscuisoare2 lingurite scortisoara

Tort cu frisca si portocale

Pentru blat: 8 oua 100 g zahar 120 g faina 300 g dulceata de portocale Pentru crema: 4 galbenusuri 100 g zahar 1/4 l lapte 2 plicuri de gelatina granulata 250 g smantana dulce.

Macrou La Gratar Cu Salata De Ardei Si Portocale

Bogat in Omega-3, macroul este o alegere perfecta pentru o masa sanatoasa.

Pandișpan cu portocale - pufos și parfumat, gata în mai puțin de o oră

Rețetă simplă și rapidă pentru un pandișpan cu portocale pufos și parfumat. Un desert clasic, perfect pentru orice ocazie, gata în mai puțin de o oră!

Prajitura Cu Portocale, In Sirop Caramel

O prajitura care e gata aproape fara nici un efort.

Aripioare cu sos dulce-acrișor și portocale

Aripioarele de pui sunt genul de preparat care nu prea dă greș. Sunt gustoase, se fac ușor și merg la orice – de la o masă simplă cu familia, până la un platou pentru prieteni, la film. Dar dacă vrei să le scoți din rutina clasică și să le dai un gust cu adevărat special, încearcă această rețetă cu sos dulce-acrișor și portocale.

Noodles Cu Vita Si Legume (Reteta Chinezeasca)

Carnea de vita si legumele merg excelent cu noodles. O reteta foarte gustoasa si incredibil de repede de preparat.

Somn la tava cu portocale

2 kg somn proaspat (3-4 pesti) 2 portocale 1 lamaie 2 morcovi 1 ardei kapia rosu 1 ceapa 1 rosie 1 capatana usturoi cateva fire patrunjel 1 pahar vin alb 3-4 linguri ulei de masline sare piper condimente pentru peste

Fursecuri Cu Portocale Si Ciocolata

Chiar daca nu esti un mare fan al fursecurilor, iti garantez ca aestea au un gust divin!

Prajiturele chinezesti cu ravas

2 albusuri de ou 1/2 lingurita esenta de vanilie 1/2 lingurita esenta de migdale 3 lingurite de ulei 8 lingurite faina+2 lingurite amidon 8 lingurite zahar 3 lingurite apa si...bineinteles ...ravasele!

Piept de rață cu sos de portocale

Pieptul de rață cu portocale este o rețetă rafinată, dar surprinzător de ușor de pregătit acasă. Această combinație de carne fragedă și sos dulce-acrișor este perfectă pentru o cină specială sau un prânz de weekend. În doar câțiva pași simpli, poți obține un preparat demn de un restaurant.

Tarta de smochine cu iaurt si portocale

Ingrediente forma 23 cm: Aluat: 2 oua 1 albus 90 g zahar 90 g faina Decor: 1 portocala 4 smochine proaspete 250 g iaurt grecesc 1 lingura zahar pudra 3 linguri lichior de portocale

Pulpe de pui cu portocale și miere

Dacă v-ați plictisit de gustul banal de pulpe de pui simple, astăzi vă propunem o rețetă cu care nu aveți cum să dați greș. O porție de pulpe de pui marinate în suc de portocale și miere, cu o crustă crocantă și dulceagă.  Deși unii nu agreează ideea de mâncare dulce și sunt reticenți la combinația dintre carne și miere, aceasta ajută la caramelizarea cărnii, îi oferă o crustă crocantă și o aromă dulce subtilă, dacă aveți grijă la cantitate.  Astăzi vă propunem o altfel de rețetă de pulpe de pui marinate în suc de portocale cu miere. Pentru ca gustul să fie echilibrat și nu prea dulce, rozmarinul și usturoiul vin să dea aromă cărnii și astfel veți obține o cină sau un prânz delicios.