Prajitura ora 10

Prajitura ora 10 retete: cum gatesti prajitura ora 10 si cele mai gustoase retete de ora 12 prajitura, prajitura ora 12, prajitura rapida, prajitura jerbou, prajitura amanda, prajitura fabuloasa, prajitura president, prajitura albina, prajitura royal, prajitura victoria.

Prajitura rapida cu visine

10 oua10 linguri zahar10 linguri ulei12 linguri fainazahar vanilinat1 plic praf de copt1/2 kilogram cirese

20+ Alimente bogate în carbohidrați. La ce oră e bine să le mănânci

Lista alimentelor sănătoase bogate în carbohidrați. Legume și cereale bogate în carbohidrați. Fructe bogate în carbohidrați. De ce avem nevoie de carbohidrați și care e cantitatea recomandată.

11 Alimente Care Te Fac Sa Te Simti Mai Bine Intr-o Ora

Ciocolata, inghetata si pizza pot fi mai atragatoare decat guliile si migdalele, dar, de obicei, ne simtim umflati si lenti dupa ce consumam mancaruri grase. Exista insa si alimente care sunt si delicioase si ne fac sa ne simtim mai fericiti si mai energici.

Prajitura Ora 12

-4 oua -300 g zahar tos -300 ml. lapte dulce -150 ml. ulei -150 g. nuci jumatate macinate , jumatate taiate cu cutitul -3 ls. cu virf cu cacao -aprox. 400g. faina -1 praf de copt -1 lc. de bicrbonat de sodiu stins in zeama de lamiie-1 praf de sareSirop:-1 l. apa-400g. zahar tos-2-3 sticlute de esenta de romDecor:friscadecoratiuni din ciocolata

Prajitura cu ciocolata si cacao

Blat: 10 oua 10 linguri zahar 2 linguri faina 60g cacao Crema: 1 cana apa 1 cana zahar 40g cacao 50g ciocolata (optional) 200-250g unt

Prajitura cu branza dulce si cacao

Blat: 3 oua, 10 linguri de zahar, 10 linguri de ulei, un praf de sare, 10 linguri de lapte, un pachet de praf de copt, 10 linguri faina, o lingura cacao, 2 pliculete de zahar vanilatCrema: 800 grame de branza, 3 oua, 3 linguri rase de faina, 2 linguri gris, jumatate de pachet de praf de copt, 5 linguri de zahar, 2 pliculete de zahar vanilat, coaja de la o lamaie, stafide

Prajitura cu crema de lamaie si cocos

Pentru foi: 10 linguri de lapte 10 linguri de zahar 10 linguri de ulei 2 oua un amoniac stins cu otet faina cat cuprinde Pentru crema: 1 litru de lapte 8 linguri de faina(se poate inlocui cu amidon Gustin) 6 linguri de zahar zeama de la 2 lamai un pachet de unt 82% grasime Pentru decor: nuca de cocos

Prajitura cu capsuni si foi de bezea

Ingredientele: Blaturile - 10 oua- 16 linguri de zahar- 10 linguri de faina alba- 10 linguri de ulei- 4 linguri lapte dulce (ea a folosit lapte 2% grasime, eu am pus de tara, integral de la vacuta)- 2 pliculete amoniu pentru prajituri ( zicea de praf de copt, dar nu am avut la indemana, nu s-a facut gaura in cer.)Crema :- 300 ml frisca- 1 kg capsuni (aproximativ)

Prajitura cu branza dulce, stafide si cacao

Blat: * 3 oua * 10 linguri de zahar * 10 linguri de ulei * un praf de sare * 10 linguri de lapte * un pachet de praf de copt * 10 linguri faina * o lingura cacao * 2 pliculete de zahar vanilat Crema: * 800 grame de branza * 3 oua * 3 linguri rase de faina * 2 linguri gris * jumatate de pachet de praf de copt * 5 linguri de zahar * 2 pliculete de zahar vanilat * coaja de la o lamaie ** Daca va plac puteti adauga si stafide **

Prajitura inghetata falsa

Ingrediente pentru blat (23x40 cm ) 5 oua 10 linguri de zahar 10 linguri de faina 1 lingurita praf de copt 3 linguri cacao Ingrediente pentru crema: 4 galbenusuri 3 linguri amidon 250ml lapte 250g unt (la temperatura camerei) 100 g zahar pudra esenta de vanilie Ingrediente pentru bezea: 4 albusuri 100 g zahar

Prăjitură turnată cu brânză și stafide

Cauți un desert delicios, dar nu ai mult timp la dispoziție? Prăjitura turnată cu brânză și stafide este soluția perfectă. Combinația dintre brânza dulce cremoasă și stafidele aromate este pur și simplu irezistibilă.

Prajitura cu branza si capsuni

100g biscuiti simpli 200g branza de vaci 5 linguri zahar 1 plic vanilie 10 capsuni 3 oua

Prajitura cu morcovi si cocos

Ingrediente ( 10 portii) 300 g morcovi 100 g cocos 150g zahar 30 g unt 3 oua 3 linguri faina 1 plic drojdie uscata

Pasare umpluta

1gaina 1500-1800gr 1/2 pahar de orez fiert un sfert de ora 200 gr de ciuperci 1ceapa mare taiata cuburi ptr marinada 2linguri de sos soia 1/2 pahar de vin alb sau rosu 1lingura de miere sare groasa -1/2 lingura 1lingura paprica dulce putina paprica iute

Prajitura cu blat alb si negru

Blat cu lamaie250 gr faina, 200 gr unt, 250 gr zahar praf, coaja de lamaie, 1/2 praf de copt, 10 galbenusuri.Blat cu cacao10 albusuri, 250 gr zahar praf, 250 gr nuca, 2 linguri cacao, o lingura rom.

Salata de napi cu nuca

Timp de preparare 30 minute plus cca o ora cat trebuie sa stea napii in apa cu otet. 500 g napi ulei de masline (3-4 linguri) zeama de lamaie (3 - 4 linguri) sare,piper alb sau negru macinat dupa gust miez de nuca dupa gust (eu am folosit 4 linguri)

Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv

10 foi de vita mari (Am folosit frunze de vita oparite si congelate...) 10 felii de branza de capra 10 felii de cascaval 10 rondele ceapa rosie 10 felii slaninuta,sunculita 10 felii kaizer,bacon sau costita afumata un pahar vin alb ulei de masline sare,piper Pentru sosul de rosii cu busuioc: 2 - 3 rosii 2 catei de usturoi sare,piper,busuioc dupa gust ulei de masline

Prajitura cu struguri si branza dulce

Ingrediente blat: 2 oua mari 10 linguri de zahar 3 pliculete de zahar vanilat 9 linguri de ulei 9 linguri de lapte 10 linguri de faina 1 pachet de praf de copt o lingura de cacao Ingrediente crema: 700 gr branza de vaci grasa 3 oua 6 linguri de gris 6 linguri de zahar 2 pliculete de zahar vanilat In plus: cateva boabe de struguri

Gem

Gem de pere. Rețeta simplă din 3 ingrediente și în doar o oră

Această rețetă de gem de pere este cât se poate de simplă, dar și ieftină, întrucât necesită doar trei ingrediente de bază.

Prajiturica cu albus si nuci

5 oua 10 linguri zahar 10 linguri ulei/unt topit (daca folositi unt topit,acesta trebuie strecurat inainte de intrebuintare) 10 linguri apa minerala 1 praf de copt 10 linguri faina 40-50g miez de nuca tocat 1 zahar vanilat coaja rasa de portocala/lamaie stafide

Prajitura cu lapte fara cuptor

5 oua l lapte 26 linguri zahar 10 linguri faina 300 g biscuiti 1 plic ness 200 g margarina 5 pliculete zahar vanilat 1 lingura zeama de lamaie

Prajitura cu prune si crusta

- 2 oua mari(sau 3 mici)- 9 linguri de ulei- 15 linguri rase de faina de grau- 10 linguri de lapte- 10 linguri de zahar- 1 lingura de zahar vanilat- 1 lingurita de praf de copt- un praf de sare- coaja rasa de la o lamaie- 700 gr de prunePentru crusta:- 75 gr unt- 5 linguri de faina- 4 linguri de zahar- 1 lingura de zahar vanilat

Prajitura desteapta cu margarina

* Faina 8 linguri * Lapte 1000 ml * Margarina Unirea Original 250 grame * Oua 8 buc * Zahar pudra 400 grame * Zahar vanilat 10 pliculet Alte ingrediente: putina sare

Prajitura ditetetica cu dovleac

Ingrediente :- 1 kg dovleac ras- 100 gr unt- 10 albuse- 1 praf de copt- 250 gr nuci macinate- 1 fiola esenta de rom- 200 gr zahar

Prajitura cu crema de biscuiti

un blat de pandispan (dupa reteta: 5 oua, 10 Lg. zahar, 5Lg ulei, 5 Lg apa fiarta, 10 Lg faina),Crema:300g biscuiti, 250g zahar, 200g unt, 1 ceasca de cafea (pentru un gust mai puternic, am mai pus vreo 2 linguri cu varf de ness), 150g nuca.Glazura:3 Lg cacao, 3 Lg apa fiarta (daca iese o glazura prea tare, mai puteti adauga putina apa), o lingura de ulei.

Prajitura cu albusuri

10 albusuri 2 cani zahar 2 cani faina 2 cani amestec de nuci taiate stafide rahat 100 g ulei sucul si coaja de la o lamaie 1 plic praf de copt

Prajitura cu mere si ghimbir

5 oua 10 linguri zahar5 linguri ulei 2 mere1 lingura ghimbir proaspat ras1 lingurita scortisoara2 linguri cacao6 linguri faina 1 praf de coptfulgi de migdale

Chec cu cacao

10 oua2 cani zahar2 cani faina4 linguri cacao10 linguri ulei2 pliculete zahar vanilat10 gr de sare

Prajitura cu mere si budinca de vanilie

1 kg mere 2 budinci de vanilie 600 ml apa 8 linguri de zahar 10 biscuiti petit 20 biscuiti bucaneve zmeura

Crema de masline negre cu crutoane 10 porti

Masline negre fara sambure 1,625 gr conservaCeapa 500 gr Lapte 0.5 lSmantana dulce 0.5 lVegeta 10 grSare 10 grPiper 10 grCrutoane 500 grUlei 100 ml

Clar de luna

30 ml suc de portocale, 10 ml Campari, 10 ml vodca, 10 ml Aperitiv Fructe de Padure,100 ml Angelli Blanc de Blancs

Prajitura cu iaurt si dulceata

1L iaurt 1 borcan de dulceata(400g) 10 linguri zahar pudra 2 kiwi taiate cubulete 2 pliculete gelatina piscoturi de sampanie cateva feliute de kiwi si portocala pentru ornat

Prajitura cu nuci

O prajitura care se serveste calda, langa cateva cupe mari de inghetata.

Instant coffee

1 plic ness afe 3in 1 150 ml apa 10 g picaturi coniac 10 g cafea macinata

Prajitura Cu Portocale, In Sirop Caramel

O prajitura care e gata aproape fara nici un efort.

Prajitura spornica cu dovleac

2 kg dovleac ras. 1 pahar faina. 1 pahar gris. 1 pahar zahar. 4 linguri cu lapte praf. 100 gr unt. 50 ml lapte dulce(cine doreste poate sa puna mai mult lapte,dar trebuie sa stea mai mult prajitura la cuptor). zahar pentru calit dovleacul(fiecare pune cat doreste). 2 zahar vanilat Dr Oetker. 1 praf de copt Dr Oetker. 1 pliculet mic de stafide aurii. 10-12 mieji intregi de nuca. zahar pudra scortisoara esenta de lamaie coaja rasa de la o lamaie.

Prajitura cu mousse de caramel si ness

blat: 3 oua 100 g zahar,&nbsp 15 ml apa,15 ml ulei 10 g cacao 4 linguri faina mousse: 100 g zahar 2 linguri apa 500 ml frisca lichida 2 g ness 2 galbenusuri 5 g gelatina.

Paste integrale cu masline si seminte de dovleac

300 gr paste integrale (eu am folosit de ovaz) 100 gr caju (lasat la inmuiat in apa timp de o ora) aprox. 70 gr. seminte dovleac 2-3 linguri ulei de dovleac (presat la rece) 100 gr. masline kalamata 7 catei de usturoi sare dupa gust

Prajitura cu blat de ciocolata si ganache

BLAT:8 oua4 cesti zahar3 1/2 faina1/2 ceasca cacao10 linguri apa10 linguri uleiun praf de sare1 esenta de romGANACHE DE CIOCOLATA:500 ml frisca lichida300 gr ciocolata cu lapte1 fiola esenta de romSIROP:300 ml apa200 gr zahar1 esenta de romORNARE:300 ml frisca1/2 ciocolata amaruie

Aluat dulce pentru placinta

2 oua,10 linguri apa,10 linguri ulei,intre 5 si 10 linguri de zahar, in functie de cat de dulce se doreste aluatul,o lingurita de amoniac stins cu putin otet sau lamaie,aprox. 700gr. faina.

Fursecuri cale

5 oua 10 linguri de ulei10 linguri de zahar10 linguri de fainaun pachetel de zahar vanilat sau esenta de vanilie optional 2 -3 linguri de apa de flori de portocalrahat

Supa de capsuni

- 700 g de capsuni - 200 ml de vin dulce de buna calitate - 10 frunze de menta - 10 frunze de busuioc - 5 boabe de piper zdrobite - 1 v^arf de cutit de nucsoara(foarte putina) - 1/2 pastaie de vanilie taiata ^in lung - 10 g de zahar pudra

Prajitura cu zmeura

6 oua, 55 g faina, 55 g amidon, 90 g zahar, 10 g praf de copt, extract de vanilie, coaja de portocala, 200 g zmeura din borcan/compot, 350 ml zeama de la zmeura, 250 frisca, 1 budinca de zmeura (sau capsuni)

Prajitura cu visine si mere

5 mereo ceasca visine3 oua1 ceasca lapte10 linguri de ulei150 gr zahar150 gr faina1 pliculet de praf de copt1 lingurita scortisoara

Prajitura din seminte de in si rodie

Ingrediente necesare pentru 2 portii: 10 linguri de seminte de in macinate &nbsp2 linguri de pudra de roscove 4-5 linguri de miere de albine 5 linguri de lapte sau apa o lingurita de praf de cardamon o rodie

Prajitura cu cirese si capsuni

250 gr cirese 250 gr capsuni 2 oua 6 linguri ulei 8 linguri lapte 10 linguri zahar 250g faina 1 varf de sare 1 zahar vanilat 1 praf de copt

Prajitura cu capsuni

10 oua 2 cani zahar 2 cani faina 1 cescuta ulei 1 lingurita cu varf praf de copt 1 lingutita rasa sare sucul de la o lamaie 3 plicuri zahar vanilinat 1 lingura esenta de rom 3-4 lignuri cacao 1 2 cani miez de nuca macinat 1-2 cani capsuni

Prajitura Cu Caise Si Nuca De Cocos

Transforma fructele intr-un desert decadent plin de caise si de nuca de cocos.

Briose cu mac umplute cu budinca

10 dkg mac macinat10 dkg tarate10 dkg faina1 dl ulei2 dl lapte1 lingurita bicarbonat de sodiu1 lingurita praf de copt2 lingurite coaja de lamaie1/2 lingurita scortisoara1/2 lingurita nucsoara2 oua10 dkg zaharUmplutura:4 dl lapte2-3 linguri zahar1 pachet budinca (de ciocolata)

Muschiulet de porc in foietaj

Ingrediente (10 portii)1.350 kg muschiulet de porc250 g foietaj200 g ciuperci salbatice mixte100 g ceapa echalote10 g ierburi aromate (cimbru, salvie, rozmarin)75 g ulei de masline400 g piure de pastarnac preparat10 g sare1 ou