Prajitura ora 10

Prajitura ora 10 retete: cum gatesti prajitura ora 10 si cele mai gustoase retete de ora 12 prajitura, prajitura ora 12, prajitura rapida, prajitura jerbou, prajitura amanda, prajitura fabuloasa, prajitura president, prajitura albina, prajitura royal, prajitura victoria.

Brioșe cu măsline - ceva simplu și bun, gata în jumătate de oră

Brioșe sărate cu măsline - o rețetă simplă, rapidă și perfectă pentru mic dejun, pachet sau gustare. Se fac în 30 de minute. Ies moi, aromate și se pot adapta ușor cu ce ai prin frigider.

20+ Alimente bogate în carbohidrați. La ce oră e bine să le mănânci

Lista alimentelor sănătoase bogate în carbohidrați. Legume și cereale bogate în carbohidrați. Fructe bogate în carbohidrați. De ce avem nevoie de carbohidrați și care e cantitatea recomandată.

11 Alimente Care Te Fac Sa Te Simti Mai Bine Intr-o Ora

Ciocolata, inghetata si pizza pot fi mai atragatoare decat guliile si migdalele, dar, de obicei, ne simtim umflati si lenti dupa ce consumam mancaruri grase. Exista insa si alimente care sunt si delicioase si ne fac sa ne simtim mai fericiti si mai energici.

Prajitura Ora 12

-4 oua -300 g zahar tos -300 ml. lapte dulce -150 ml. ulei -150 g. nuci jumatate macinate , jumatate taiate cu cutitul -3 ls. cu virf cu cacao -aprox. 400g. faina -1 praf de copt -1 lc. de bicrbonat de sodiu stins in zeama de lamiie-1 praf de sareSirop:-1 l. apa-400g. zahar tos-2-3 sticlute de esenta de romDecor:friscadecoratiuni din ciocolata

Prajitura cu ciocolata si cacao

Blat: 10 oua 10 linguri zahar 2 linguri faina 60g cacao Crema: 1 cana apa 1 cana zahar 40g cacao 50g ciocolata (optional) 200-250g unt

Prajitura cu branza dulce si cacao

Blat: 3 oua, 10 linguri de zahar, 10 linguri de ulei, un praf de sare, 10 linguri de lapte, un pachet de praf de copt, 10 linguri faina, o lingura cacao, 2 pliculete de zahar vanilatCrema: 800 grame de branza, 3 oua, 3 linguri rase de faina, 2 linguri gris, jumatate de pachet de praf de copt, 5 linguri de zahar, 2 pliculete de zahar vanilat, coaja de la o lamaie, stafide

Prajitura cu crema de lamaie si cocos

Pentru foi: 10 linguri de lapte 10 linguri de zahar 10 linguri de ulei 2 oua un amoniac stins cu otet faina cat cuprinde Pentru crema: 1 litru de lapte 8 linguri de faina(se poate inlocui cu amidon Gustin) 6 linguri de zahar zeama de la 2 lamai un pachet de unt 82% grasime Pentru decor: nuca de cocos

Prajitura cu capsuni si foi de bezea

Ingredientele: Blaturile - 10 oua- 16 linguri de zahar- 10 linguri de faina alba- 10 linguri de ulei- 4 linguri lapte dulce (ea a folosit lapte 2% grasime, eu am pus de tara, integral de la vacuta)- 2 pliculete amoniu pentru prajituri ( zicea de praf de copt, dar nu am avut la indemana, nu s-a facut gaura in cer.)Crema :- 300 ml frisca- 1 kg capsuni (aproximativ)

Prajitura cu branza dulce, stafide si cacao

Blat: * 3 oua * 10 linguri de zahar * 10 linguri de ulei * un praf de sare * 10 linguri de lapte * un pachet de praf de copt * 10 linguri faina * o lingura cacao * 2 pliculete de zahar vanilat Crema: * 800 grame de branza * 3 oua * 3 linguri rase de faina * 2 linguri gris * jumatate de pachet de praf de copt * 5 linguri de zahar * 2 pliculete de zahar vanilat * coaja de la o lamaie ** Daca va plac puteti adauga si stafide **

Pandișpan cu portocale - pufos și parfumat, gata în mai puțin de o oră

Rețetă simplă și rapidă pentru un pandișpan cu portocale pufos și parfumat. Un desert clasic, perfect pentru orice ocazie, gata în mai puțin de o oră!

Prăjitură turnată cu brânză și stafide

Cauți un desert delicios, dar nu ai mult timp la dispoziție? Prăjitura turnată cu brânză și stafide este soluția perfectă. Combinația dintre brânza dulce cremoasă și stafidele aromate este pur și simplu irezistibilă.

Prajitura cu branza si capsuni

100g biscuiti simpli 200g branza de vaci 5 linguri zahar 1 plic vanilie 10 capsuni 3 oua

Prajitura cu morcovi si cocos

Ingrediente ( 10 portii) 300 g morcovi 100 g cocos 150g zahar 30 g unt 3 oua 3 linguri faina 1 plic drojdie uscata

Prajitura cu struguri si branza dulce

Ingrediente blat: 2 oua mari 10 linguri de zahar 3 pliculete de zahar vanilat 9 linguri de ulei 9 linguri de lapte 10 linguri de faina 1 pachet de praf de copt o lingura de cacao Ingrediente crema: 700 gr branza de vaci grasa 3 oua 6 linguri de gris 6 linguri de zahar 2 pliculete de zahar vanilat In plus: cateva boabe de struguri

Gem

Gem de pere. Rețeta simplă din 3 ingrediente și în doar o oră

Această rețetă de gem de pere este cât se poate de simplă, dar și ieftină, întrucât necesită doar trei ingrediente de bază.

Prajitura cu crema de biscuiti

un blat de pandispan (dupa reteta: 5 oua, 10 Lg. zahar, 5Lg ulei, 5 Lg apa fiarta, 10 Lg faina),Crema:300g biscuiti, 250g zahar, 200g unt, 1 ceasca de cafea (pentru un gust mai puternic, am mai pus vreo 2 linguri cu varf de ness), 150g nuca.Glazura:3 Lg cacao, 3 Lg apa fiarta (daca iese o glazura prea tare, mai puteti adauga putina apa), o lingura de ulei.

Prajitura cu albusuri

10 albusuri 2 cani zahar 2 cani faina 2 cani amestec de nuci taiate stafide rahat 100 g ulei sucul si coaja de la o lamaie 1 plic praf de copt

Prajitura cu mere si ghimbir

5 oua 10 linguri zahar5 linguri ulei 2 mere1 lingura ghimbir proaspat ras1 lingurita scortisoara2 linguri cacao6 linguri faina 1 praf de coptfulgi de migdale

Chec cu cacao

10 oua2 cani zahar2 cani faina4 linguri cacao10 linguri ulei2 pliculete zahar vanilat10 gr de sare

Prajitura cu mere si budinca de vanilie

1 kg mere 2 budinci de vanilie 600 ml apa 8 linguri de zahar 10 biscuiti petit 20 biscuiti bucaneve zmeura

Tocană simplă de legume - gata în mai puțin de o oră

Tocana de legume este una dintre cele mai versatile rețete. O poți face cu ce ai prin frigider. Este hrănitoare, ușor de pregătit și merge în orice sezon. Vara, când legumele sunt proaspete și pline de gust, rezultatul este spectaculos. Iarna, poți folosi legume congelate fără probleme.

Prajitura cu iaurt si dulceata

1L iaurt 1 borcan de dulceata(400g) 10 linguri zahar pudra 2 kiwi taiate cubulete 2 pliculete gelatina piscoturi de sampanie cateva feliute de kiwi si portocala pentru ornat

Prajitura cu nuci

O prajitura care se serveste calda, langa cateva cupe mari de inghetata.

Prajitura Cu Portocale, In Sirop Caramel

O prajitura care e gata aproape fara nici un efort.

Prajitura cu blat de ciocolata si ganache

BLAT:8 oua4 cesti zahar3 1/2 faina1/2 ceasca cacao10 linguri apa10 linguri uleiun praf de sare1 esenta de romGANACHE DE CIOCOLATA:500 ml frisca lichida300 gr ciocolata cu lapte1 fiola esenta de romSIROP:300 ml apa200 gr zahar1 esenta de romORNARE:300 ml frisca1/2 ciocolata amaruie

Aluat dulce pentru placinta

2 oua,10 linguri apa,10 linguri ulei,intre 5 si 10 linguri de zahar, in functie de cat de dulce se doreste aluatul,o lingurita de amoniac stins cu putin otet sau lamaie,aprox. 700gr. faina.

Prajitura cu zmeura

6 oua, 55 g faina, 55 g amidon, 90 g zahar, 10 g praf de copt, extract de vanilie, coaja de portocala, 200 g zmeura din borcan/compot, 350 ml zeama de la zmeura, 250 frisca, 1 budinca de zmeura (sau capsuni)

Prajitura cu visine si mere

5 mereo ceasca visine3 oua1 ceasca lapte10 linguri de ulei150 gr zahar150 gr faina1 pliculet de praf de copt1 lingurita scortisoara

Prajitura cu cirese si capsuni

250 gr cirese 250 gr capsuni 2 oua 6 linguri ulei 8 linguri lapte 10 linguri zahar 250g faina 1 varf de sare 1 zahar vanilat 1 praf de copt

Muschiulet de porc in foietaj

Ingrediente (10 portii)1.350 kg muschiulet de porc250 g foietaj200 g ciuperci salbatice mixte100 g ceapa echalote10 g ierburi aromate (cimbru, salvie, rozmarin)75 g ulei de masline400 g piure de pastarnac preparat10 g sare1 ou

Prajitura Cu Caise Si Nuca De Cocos

Transforma fructele intr-un desert decadent plin de caise si de nuca de cocos.

Prajitura cu mere si Finetti

Blat: 1 kg mere Ionatan, 7 oua, 180 gr zahar, 3 lg apa, 9-10 lg faina, 1 praf de coptCrema: 250 gr unt, 200 gr zahar pudra, o budinca de vanilie, 400 ml lapte, 150-200 gr Finetti.

Prajitura cu branza si pere

3 oua 1 praf de sare 10 linguri zahar 8 linguri ulei 12 linguri faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie Umplutura 3 pere coapte 200 gr branza 1 ou 2 linguri zahar 2 linguri gris

Prăjitură cu prune răsturnată - cea mai simplă rețetă

Prăjitura cu prune răsturnată – un desert simplu și aromat, care se face rapid și ușor. Prunele caramelizate îi dau un gust unic, iar prăjitura poate fi transformată într-un tort, adăugând frișcă deasupra.

Empanadillas cu nuci si miere

10 cercuri de foietaj subtire de cca 10 cm diametru 120 gr nuca macinata 3-4 linguri miere

Ravioli umpluți cu brânză. Cum îi prepari acasă în doar o oră

Nimic nu se compară cu ravioli de casă umpluți cu brânză. Atunci când sunt bine făcuți, chiar și o umplutură atât de simplă cum este brânza îi poate transforma într-un fel de mâncare delicios și sățios, ce oferă senzație de confort.

Prajitura cu gem si bezea

6 oua 250 g margarina(unt) 1 cana zahar 1 cana lapte 3 cani faina 1 praf de copt 1 zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 100 g nuca prajita sfaramata 250 g gem 10 linguri zahar zeama de la 1/2 lamaie 1 cana = 250 ml

Briose cu visine si mac

10 dkg compot de visine15 dkg unt topit15 dkg zahar1/2 lingurita aroma de vanilie2 oua12 dkg faina3 dkg mac macinat1 lingurita praf de copt1/2 lingurita scortisoara macinata1 lamaie4 linguri ciocolata albaPentru glazura:10 dkg ciocolata10 dkg unt2 linguri frisca10 dkg zahar pudraPentru decor:visine

Prajitura cu foi de miere si crema de gris

Pentru Blat:6 linguri lapte4 linguri miere6 lingura ulei250 g zahar800 g faina1 lingurita praf de copt2 ouaCrema:750 ml lapte10 linguri gris200 g zahar250 g untvanilie2 linguri cacao

Prajitura cu iaurt si biscuiti

un pachet de biscuiti patrati2 borcanele de iaurt10 linguri de zahar2 pliculete de zahar vanilat2 pliculete de gelatinao cana de cacao cu lapte si romcateva picaturi de esenta de romun pliculet de ness

Scoici Saint Jacques(Scallop)

10 cochilii de Saint Jacques 10 rosii cherry 1 vanata ulei de masline zeama de lamaie sare patrunjel verde tocat

Prajitura cu afine

3 foi de prajitura cu vanilie 200 g afine 300g frisca+100 g pentru ornat 150 g zahar 1 plic gelatina 1 plic zahar vanilat

Tort cu ciocolata si caramel

Tort cu ciocolata si caramel Dificultate : redusa Timp de preparare : 1 ora + 3 ore timpul de fierbere pentru Dulce de Leche Cantitate : 12 portii Ingrediente Pentru blat o300 gr unt sau margarina Rama plus pentru uns o300 gr zahar brun o3 oua o1 1/2 lingurita praf de copt o85 gr pudra de cacao o225 gr faina o225 ml iaurt Pentru crema si decor o300 ml frisca lichida o300 gr lapte condensat o100 gr ciocolata cu caramel tocata marunt

Cea mai buna prajitura din lume

Acesta este numele unui desert norvegian delicios, iar noi nu putem sa-i contrazicem.

Salata de ardei prajiti

8-10 ardei grasi sau kapia 10 ml ulei pentru sos: 3 linguri ulei 3 linguri otet 1 lingurita zahar sare

Panini

Ingrediente:500 gr faina, 50 gr zahar, 10 gr miere, 300 gr lapte, 20 gr drojdie proaspata sau 7 gr liofilizata, 40 gr unt, 10 gr sare.

Prajitura cu mere si mango

Ingrediente blat:30 grame tarate de grau75 gr fulgi de ovaz150 gr faina60 gr zahar8 linguri de ulei8-10 linguri apa1 lingurita praf de copt1 lingurita seminte de in1/2 lingurita scortisoara Umplutura:1 kg mere1 mango1 zahar vanilat bourbounzeama de la o lamaie

Prajitura Oreo

O prajitura crocanta si dulce, combinatie divina intre fursecuri, negrese si crema de ciocolata alba.

Prajitura cu morcovi si ciocolata

6 oua 350 gr faina alba 300 gr zahar 200 gr morcovi rasi 100 gr fulgi de ciocolata sau ciocolata neagra 100 ml ulei de floarea soarelui 100 ml lapte un plic praf de copt (10 gr) o lingura esenta de vanilie un praf de sare zahar pudra pentru decor

Prajitura Caramel

BLAT:8 oua,250g faina,150g zahar,1 pliculet zahar vanilat,1 praf de copt,1 praf de sare.CREMA:10 linguri de zahar,200 ml lapte,300 ml frisca,3 oua,1 lingura amidon alimentar,10g gelatina,200g gem de caise.GLAZURA:6 linguri zahar,6 linguri frisca lichida,100g unt.DECOR100g alune de padure,zahar caramelizat.