Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Bineinteles ca este mai usor de zis decat de facut, dar iata cateva sfaturi care vor face ca aceasta trecere sa fie mai usoara.

E nevoie de 60-90 de zile pentru a crea un nou obicei. Asa ca, in primul rand ai nevoie de rabdare si perserverenta. Si gandeste-te mereu la faptul ca un obicei nesanatos te atrage pentru ca iti ofera instant senzatia "de bine". Dar vei plati mai tarziu. De cealalta parte, obiceiurile sanatoase iti garanteaza recompense pe termen lung.

Iata cateva sfaturi care vor face trecerea la un stil de viata sanatos mai usoara:

1. Imparte un scop mare in scopuri mai mici, pe termen scurt. Vei observa beneficiile si te vei simti mai motivat in timp ce vei avansa spre scopul pe termen lung.

2. Spune despre planurile tale cuiva in care ai incredere, nu cuiva care te poate sabota. Este mai greu sa iti formezi un obicei sanatos daca nu beneficiezi de sprijinul celor din jur.

3. Permite-ti sa "trisezi" din cand in cand. Daca ai evitat dulciurile toata saptamana si ai mers in fiecare zi la sala, iti permiti o bucatica de placinta cu mere.

4. Inlocuieste privitul la televizor cu exercitiile fizice. Ne plangem ca nu avem timp de sala, dar nu ne dam seama de cate ori pierdem vremea in fata televizorului. Asa ca, mai bine, am folosi acest timp pentru a ne construi un corp sanatos.