Noi insa iti oferim cateva informatii generale care sa te ajute sa decizi daca acest regim ti se potriveste.

Dieta Weight Watchers porneste de la ideea ca poti manca mai putin si poti slabi daca alimentele pe care le consumi iti ofera suficienti nutrienti si suficienta energie pentru ca organismul sa functioneze corect.

In cadrul acestui regim, alimentele sunt ordonate in functie de continutul de carbohidrati, proteine, fibre si grasimi. Principala regula este sa consumi preparate care sa te sature, fara sa te incarce suplimentar din punct de vedere nutritional.

Mai exact, dupa ce te inscrii in program, vei primi un anumit obiectiv, calculat in functie de sex, greutate, inaltime si varsta. Legat de acesta vei avea si un numar de puncte zilnic, pe care le poti consuma mancand ce vrei tu, atata timp cat calculezi punctele aferente fiecarui aliment.

Vei avea de ales dintr-o lista cu 40.000 de alimente, unde poti urmari punctele care corespund fiecaruia. Multe fructe si legume au 0 puncte, deci poti manca oricate, fara sa faci calcule.

Avantajul dietei Weight Watchers este ca iti poti construi singura meniul, alegand din multele optiuni care exista, dar programul ofera si sugestii complete de meniu, pentru perioadele cand esti prea ocupata.

In plus, exista si sugestii de antrenamente pentru ca, desigur, sportul este obligatoriu.

Dieta Weight Watchers promoveaza un sti de viata sanatos, echilibrat, care incurajeaza slabitul treptat, nu scaderea brusca in greutate.

Cel mai mare avantaj al acestui regim este acela ca nu interzice niciun aliment si garanteaza scaderea in greutate cu pana la 1 kg pe saptamana. De asemenea, incurajeaza limitarea portiilor din punct de vedere cantitativ si consumul preparatelor gatite.