Timp total 40 minute
Ingrediente
- 2 lingurite ulei de masline
- 4 x 150g piept de pui
- 1 ceapa, tocata marunt
- 2 catei de usturoi, feliati
- 2 x 400g cutii de rosii cherry
- 125 ml supa de pui
- 400g conserva linte, scurse
- 1 cana de frunze de busuioc
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se incalzeste 1 lingurita de ulei intr-o cratita. Se asezoneaza carnea de pui si se fierbe, intorcandu-se pe cealalta parte, timp de 5-7 minute, pana devin aurii. Se scoate din cratita si se pune deoparte.2. Se pune cratita la foc mediu cu restul de 1 lingurita de ulei. Se adauga ceapa si usturoiul, si se gatesc, amestecand, timp de 4-5 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile cherry si supa, si se lasa la foc mic.
3. Se adauga lintea si se amesteca. Se pune puiul, din nou, in cratita, apoi se coace timp de 10-12 minute, pana cand sosul este usor redus.
4. Se serveste puiul acoperit cu frunze de busuioc si presarat cu piper negru.