Cea mai picanta mancare din bucuresti

Cea mai picanta mancare din bucuresti retete: cum gatesti cea mai picanta mancare din bucuresti si cele mai gustoase retete de mancare livrare la domiciliu bucuresti, tigaie picanta de vita, mancare din peste, mancare din varza kale, mancare din piept de pui, mancare din cartofi si carne, mancare din pulpe de pui, mancare de post din cartofi, tort bezea bucuresti, tort de bezea bucuresti.

Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

Eat like an Animaletto | Am găsit cea mai bună pizza din București!

Îți place pizza? Avem o recomandare pentru tine: acesta este localul pe care nu ai voie să îl ratezi!

Unde mănânci cel mai bun Tort De Bezea din București

În București, există un loc cu deserturi de poveste, toate cu bezea la bază.

French Revolution, locul unde mănânci cele mai bune ecleruri din București

Un loc care a scos banalitatea din ecler și l-a ridicat la rang de artă, cu arome originale și combinații neașteptate de gusturi.

Maison des Crêpes - Raiul clătitelor din București

Dacă iubești clătitele, Maison des Crêpes este locul unde trebuie să mergi. De la dulce la sărat și de la topping de fructe la lămâie și lavandă, sigur găsești ceva pe gustul tău.

5 restaurante din București unde să mănânci dacă ești raw-vegan

Veganii, vegetarienii sau raw-veganii au la dispoziție câteva locuri interesante unde pot ieși la masă sau de unde pot comanda mâncare delicioasă.

Cea mai bună înghețată din Europa se face la Galați

O înghețată fabricată în România a obținut marele premiu la o competiție alimentară.

Mâncare ungurească de cartofi cu ardei

Mâncarea ungurească de cartofi cu ardei este o rețetă de post, nu doar gustoasă și sățioasă, ci și foarte ușor de preparat, din ingrediente ieftine.

Cum să alegi cea mai bună smântână din magazin

Descoperă cum să alegi cea mai bună smântână de pe rafturile magazinelor. Îmbunătățește-ți preparatele culinare cu o smântână de calitate. Descoperă secretul acum și fă alegerea corectă!

Unde mănânci cea mai bună pizza DIN LUME!

Cât de mult îți place pizza? Suficient de mult încât să faci o călătorie culinară pentru a mânca cea mai renumită pizza din lume?

Bouyourdi - cea mai simplă mâncare grecească

În sezonul cald, ultimul lucru pe care ni-l dorim este să petrecem mult timp în bucătărie, în fața aragazului sau a cuptorului. De aceea, rețetele rapide și ușoare, care nu necesită mai mult de o jumătate de oră și un minim efort sunt ideale. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație grecească, foarte simplă, dar extraordinar de gustoasă. Aroma ei vă va duce cu gustul la o cină pe malul mării, pe o plajă de pe coasta Mediteranei.  Bouyourdi este o combinație armonioasă de brânză Feta, roșii și ardei, toate stropite generos cu ulei de măsline, puțin iute, datorită ardeiului jalapeno. O puteți savura ca garnitură sau ca fel de mâncare în sine, pentru că este foarte gustoasă și sățioasă. 

Cum arată și ce conține cea mai scumpă pizza din lume. Costă 2000 de dolari!

Un restaurant din New York ridică pizza la rang de lux și o vinde cu 2000 de dolari. Ingredientele și gustul se pare că fac toți banii.

Omletă franțuzească - cea mai fină și cremoasă omletă din lume

Sunt o mulțime de feluri și combinații de a face omletă. Totul ține de gust, de bucătărie și de preferințele fiecăruia. Dacă vă place omleta cremoasă la interior și crocantă la exterior, simplă, doar cu sare și piper, atunci această omletă franțuzească este alegerea perfectă.  Astăzi vă propunem o rețetă de omletă cremoasă, tipic franțuzească, cu care să vă răsfățați în diminețile în care aveți poftă de ceva simplu și delicios. 

Mancare De Vinete Cu Carne

1 kg vinete 800 g rasol alb vitel 500 g rosii 4-5 cepe o capatana usturoi un morcov potrivit 250 ml ulei pentru prajit o legatura patrunjel sare,piper ,cimbru dupa gust o lingurita rasa de miere de albine un paharel de vin alb bulion sau pasta de tomate Cea mai gustoasa iese mancarica este cea pregatita cu carne de vita(vitel),rasol cu os sau rasol alb de vitel (vita) si carne de porc.

Efectul ciocolatei despre care nu ți-a spus nimeni până acum! Asta e cea mai bună scuză să mănânci mai multă ciocolată!

Esti iubitor de ciocolata? Atunci avem vesti bune pentru tine. Cercetatorii au gasit o legatura intre consumul de ciocolata si reducerea riscului de a dezvolta boli cardiovasculare.

Trei Locuri Unde Poti Manca Inghetata Buna In Bucuresti

Inghetata este desertul perfect pentru vara. Aceste locuri te duc cu gandul la inghetata autentica, italiana, si vei gasi arome pe care nu le-ai mai incercat inainte.

Salata picanta de alge cu ardei

Ingrediente pentru o portie maricica:1. 25 g alge uscate2. mai putin de un sfert de ceapa3. jumatate de ardei iute4. un ardei rosu gras5. cimbru (se poate condimenta cu mai multe, insa eu n-am mai pus altceva)

Saramura de lin

Linul se gaseste in cea mai mare parte a Europei. Lipseste in apele din nordul Scotiei nordul si centrul Peninsulei Scandinave Finlandei si din Crimeea. In tara noastra linul este foarte raspandit in apele de ses in multe ape statatoare dulci lacuri brate moarte etc. inclusiv iazurile de crap. Se gaseste in toate baltile de revarsare de-a lungul Dunarii in bratele moarte dar numarul cel mai mare de lini traieste in Delta. In rauri este mai rar intalnit pentru ca nu-i plac curentii din apele curgatoare. -4 lini medii - sub 25 cm nu se pescuiesc deci cam 25-30 cm -Sare mare cat mai multa Pentru saramura: -2 l apa -5-6 rosii proasprte -4-5 ardei grasi copti -4-5 catei de usturoi -1 legatura de patrunjel -50 ml otet de mere -30 ml ulei.

Îți place mâncarea libaneză? Uite unde o găsești pe cea mai bună!

Dacă ești în căutarea unui loc cu mâncare libaneză ca la ”mama ei” acasă, acesta este localul la care trebuie să mergi!

5 Locuri Unde Mananci Burgeri GENIALI In Bucuresti

Cei mai buni burgeri din Bucuresti, in functie de ingrediente, raport pret-calitate si locatie.

Cea mai bună făină pentru cozonaci super pufoși

Cozonacul este desertul perfect pentru orice ocazie specială, însă pentru a obține un cozonac cu adevărat pufos și delicios, alegerea corectă a făinii este esențială.

Pasta de sardele picanta

1cutie de sardele in ulei picanta 1cutie de ton in apa 100 gr de unt 10-15 masline verzi sau negre fara samburi 1-2linguri maioneza putin suc de lamaie 1ceapa mica taiata cuburi

Dieta mediteraneană - meniu, beneficii, riscuri. Cât slăbești cu cea mai sănătoasă cură de slăbire

Dieta Mediteraneană este considerată foarte sănătoasă și eficientă și este foarte ușor de ținut.

Cea mai simplă prăjitură cu ciocolată - din 4 ingrediente

Această rețetă de prăjitură de ciocolată este atât de simplă, încât și un copil o poate face. Aveți nevoie de numai patru ingrediente, așa că este o variantă ideală atunci când aveți poftă de un desert rapid, cu ingrediente pe care le aveți în casă. Rețeta acestei prăjituri îi aparține celebrei Martha Stewart și este perfectă inclusiv când aveți musafiri neanunțați și vreți să pregătiți un desert simplu, dar delicios.  Prăjitura de ciocolată cu patru ingrediente îi va cuceri pe toți cei care o gustă, pentru că are o textură deosebită: este crocantă la exterior și cremoasă la interior. Interesant este că rețeta nu conține făină, așadar consistența prăjiturii va fi una ușoară, aerată, iar gustul de ciocolată se va simți din plin.

Dieta Paleo - cea mai sigură și eficientă dietă de slăbit

Dieta Paleo vă ajută să pierdeți în greutate până la 30 de kilograme și să aveți un stil de viață sănătos, fără să vă înfometați.

Tigaie Picanta De Vita

430g chiftele de vita 150ml vin rosu 1 lingura cimbru maruntit 250g rosii cherry, taiate pe jumatate 3 linguri chutney 100ml supa de legume 400g cartofi, cubulete 50g branza Cheddar, rasa

Mancare De Ardei Capia Copti

La borcan se pot pastra astfel: Se preincalzesc borcanele,se toarna mancarea si deasupra se toarna cateva picaturi de ulei.Se leaga bine borcanele si se mai fierb in bain marie 20-25 min.Daca doriti puteti pune si conservant ,daca locul de depozitare este mai caldut. O puteti servi si ca mancare de post si garnitura la preparate din carne,peste. ardei capia 1-2 cepe 1 morcov pasta de tomate sau suc de rosii 2-3 lingurite miere de albine in functie de cantitate si gust ardei iute verde si rosu sare,piper,tarhon,cimbru,foi dafin

Marinadă pentru porc. Cum marinezi carnea pentru cea mai bună friptură

Marinarea cărnii de porc înainte de a o găti este necesară pentru a o îmbogăți cu diferite arome, precum și pentru a o frăgezi. Iată o listă de rețete ușoare de marinadă pentru carne de porc.

"Maglubeh bil foul akhdar"-"Maglubeh" cu pastai de bob verde de gradina

Maglubeh( sau maqlubeh sau maklubeh) este o mancare specifica palestiniana cu carne de oaie(pui,vita) legume si orez se fierbe pana orezul este uscat astfel incat sa se poata intoarce pe un platou.Spaniolii o numesc "Paella araba" iar englezii "Upside down dish".In limba romana s-ar traduce mancare rasturnata. Initial a fost o mancare taraneasca astazi insa este socotita o mancare speciala care se serveste musafirilor si se gateste vinerea ziua de sarbatoare in tarile musulmane. . Bobul de gradina este originar din Orientul Mijlociu,Asia de Sud-Est si Africa de Nord. Bobul este o fasole lata ,una din cele mai vechi plante cultivate si mult apreciate in antichitate de catre egipteni evrei greci romani care o foloseau in alimentatie dar si ca ofranda adusa zeilor. Bobul de gradina este cunoscut sub mai multe nume: Vicia faba broad bean fava bean faba bean field bean bell bean or tic bean. Bobul are intrebuintari multiple. Astfel in alimentatia omului se folosesc pastaile tinere semintele verzi si uscate ajunse la maturitate iar uneori chiar frunzele preparate sub diferite forme: salate supe ciorbe soteuri mancare creme. Semintele uscate prajite si macinate se pot utiliza la obtinerea surogatului de cafea iar sub forma de faina in amestec cu cea de grau sau de secara servesc la prepararea unui sortiment de paine. Avem nevoie de : -1 kg bob verde de gradina -2 cani si jumatate de orez -1/2 kg carne de vita -1 ceapa medie -1/2 legatura de coriandru verde -cuisoare -7-8 seminte de cardamom -ulei de masline -2 lingurite condiment pentru maqlubeh: chimin,cuisoare,ghimbir,piper,foi de dafin,cardamom,coriandru -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -seminte de pin("snobar") -seminte de migdale( jumatati) -1,5 l apa

Caracatita din crenvusti

un crenvusti un cutit ascutit apa ptr fiert sau ulei ptr prajit

Muschiulet de vita cu sos de branza

Ingrediente (pentru 2 portii)- 400 g muschiulet de vita (se poate folosi muschiul de vita, mie insa imi place muschiuletul pentru ca este mai fraged)- 100 g branza cu mucegai albastru (eu folosesc Bucegi sau Bavaria Blue, cea din urma fiind excelenta si separat, dar mai scumpa)- o lingurita amidon- 70 ml frisca lichida neindulcita- 2 linguri sos Worcester- 2 frunze busuioc proaspat sau o lingurita rasa uscat- 2 morcovi- 2 cartofi- un dovlecel

Ce brânză se folosește la pască. Cum alegi ingredientele pentru cea mai bună pască

Descoperă cum să alegi brânza potrivită, cum să o pregătești și ce alte ingrediente sunt necesare pentru a obține pasca perfectă pentru sărbători.

Oita din branza topita

1 triunghi de branza topita 2 masline negre

Harira - cea mai bună supă marocană

Bucătăria orientală este foarte ofertantă în ceea ce privește mâncărurile pe bază de carne de vită. Chiar dacă unele preparate au un gust total diferit de mâncarea cu care românii sunt obișnuiți, aroma lor este deosebită și nu poate fi trecută cu vederea.  Astăzi vă propunem o călătorie culinară în Maroc, cu o supă tradițională harira, delicioasă și ușor de făcut. Este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria marocană, o supă aromată și plină de condimente, o alternativă delicioasă la clasicele ciorbe românești.  Supa harira este o combinație exotică de gusturi și ingrediente pe care în mod normal nu le-ai pune în comun în ciorbele cu care suntem noi obișnuiți. Dar este delicioasă și merită să o încercați măcar o dată. 

Cum să faci cea mai bună ciocolată caldă, cu care să te răsfeți în sezonul rece

Există o mulțime de rețete de ciocolată caldă, dar atenția la ingrediente și la detalii este cea care contează.

Lapte de migdale de casă - cea mai simplă și mai sănătoasă rețetă

Laptele de migdale este un înlocuitor foarte bun pentru cel de la animale, care se face din migdale și apă. Este perfect pentru a-l turna peste cereale, pentru a-l folosi în smoothie-uri sau chiar pentru a-l adăuga în cafea!

Tăiței de casă pentru supă - cea mai simplă rețetă

Nimic nu se compară cu o supă de pasăre, cu tăiței de casă sau cu găluște. Una dintre cele mai gustoase și mai ușoare ciorbe pe care le puteți face are un secret: tăițeii de casă. Foarte populari în zona Ardealului, unde aproape că nu se folosesc deloc la supe tăiței din comerț. Tăițeii de casă se fac foarte simplu, se pot păstra câteva săptămâni ambalați corespunzător și dau un gust aparte supei. Este util să aveți un aparat special cu care să-i puteți tăia, dar se pot face și cu cuțitul sau cu poșul. 

Cea mai buna dieta pentru hipotiroidism: ce alimente sa consumi si pe care sa le eviti

Hipotiroidismul consta in deficienta hormonilor tiroidieni. Boala apare cand glanda tiroida nu produce suficienti hormoni, al caror rol, printre altele, este de a controla felul in care organismul consuma energia.

Borek - cea mai bună plăcintă turcească

Există o mulțime de feluri de a face plăcintă cu brânză, dar niciuna nu se compară cu borek, clasica plăcintă cunoscută din bucătăria orientală. Este vorba despre o plăcintă cu brânză sărată, în straturi, cu foi subțiri de plăcintă.  Puteți face borek și sub formă de batoane, cu brânza rulată subțire în foi de plăcintă, dar aceea necesită mai multă răbdare. De asemenea, puteți adăuga spanac, verdeață, sau orice alte condimente vă plac în plăcintă. Noi vă prezentăm astăzi rețeta cea mai simplă. 

Cât timp se fierbe mămăliga. Trucuri pentru cea mai bună mămăligă

Iată cât timp ar trebui să fiarbă mămăliga, dar și câteva trucuri, ca să iasă perfectă și gustosă.

Cea mai buna prajitura din lume

Acesta este numele unui desert norvegian delicios, iar noi nu putem sa-i contrazicem.

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de cozonac, pe care oricine o poate face

De Crăciun, mirosul de brad, cel de cozonac proaspăt scos din cuptor și sunetul de colinde ne introduc în atmosfera de sărbătoare. Iată o rețetă simplă și gustoasă, pe care să o încerci!

Bruschete cu roșii, usturoi și busuioc. Cea mai gustoasă combinație

Bruschete cu roșii proaspete, tocate, cu usturoi, busuioc, ulei de măsline și oțet, servite pe felii prăjite de pâine.

Cremă de zahăr ars - cea mai simplă rețetă

Crema de zahăr ars este unul dintre cele mai bune deserturi ale copilăriei. Se face ușor, din ingrediente puține și la îndemână, așa că pentru mulți dintre noi, aceasta era prăjitura duminicilor în familie.  Crema de zahăr ars este varianta românească pentru creme brulee și se poate face atât în tavă mare, cât și în forme individuale, eventual forme pentru brioșe. În acest caz, trebuie să lucrați foarte repede cu caramelul, pentru că se va întări repede.  Pentru crema de zahăr ars aveți nevoie de exact patru ingrediente, pe care toată lumea le are acasă. Nu necesită cine știe ce experiență în bucătărie, ci doar puțină răbdare și vă garantăm că rezultatul va fi unul delicios!

Tortellini cu sos de roșii - cea mai simplă rețetă

Tortellini în sos de roșii făcut în casă este perfect pentru o masă ușoară în timpul săptămânii!

Quiche lorraine - cea mai simplă rețetă

Atunci când auzi de un preparat inspirat din bucătăria franceză, te gândești la ceva foarte complex, nu-i așa? Ei bine, nu este deloc cazul acestei rețete de quiche lorraine. Dimpotrivă, este un preparat foarte simplu, pe care îl puteți face ca mic dejun sau brunch, pentru toată familia.  Quiche lorraine nu este altceva decât omletă cu bacon și cașcaval, cu bază de aluat de tartă, rumenită în cuptor. Nu este greu de făcut, dar necesită ceva răbdare, pentru că aluatul trebuie să stea odată singur la cuptor, și apoi împreună cu ouăle. 

Cum Poti Slabi In 2 Saptamani Cu Dieta DASH - Pentru Al Saptelea An La Rand, Dieta DASH A Fost Declarata "Cea Mai Buna"

Pentru al saptelea an consecutiv, dieta DASH - care se concentreaza pe legume, cereale integrale si lactate cu continut scazut de grasimi - este cea mai buna dieta.

Supa- crema picanta de creveti

Creveti circa 300 g. INTREGI (dau cremei mult mai mult gust, la fel ca osul din supa). Ai mei congelati; Smantana dulce - 250 ml; un cartof mare (10 cm) taiat cuburi mari, ca pentru piure; o ceapa medie spre mica; 2 morcovi tineri (eventual o tulpina de telina); fulgi de chili - un sfert de lingurita, in functie de cat sunt de iuti; o lingurita de cognac - facultativ.; apa, sare.

Pizza de post - cea mai gustoasă rețetă

Chiar dacă a început postul, vă puteți bucura în continuare de unele dintre mâncărurile voastre preferate, în varianta de post sau în varianta vegetariană.  Pizza este una dintre acele mâncăruri care se pot adapta și pentru perioada postului. Renunțați la mozarella și la carne și vă bucurați, în schimb, de o pizza delicioasă cu legume și tofu. Vă asigurăm că și pizza de post este gustoasă, este foarte sănătoasă și vă puteți bucura de ea în orice perioadă a anului și cu orice ocazie, nu neapărat când/ dacă țineți post. Pizza de post se poate face cu orice legume vă plac/ aveți la îndemână în momentul respectiv. În funcție de gust și preferințe, puteți adăuga sau elimina unele legume din rețetă.  Preparați aluatul după instrucțiunile de AICI.