Timp total 30 minute
Ingrediente
- 430g chiftele de vita
- 150ml vin rosu
- 1 lingura cimbru maruntit
- 250g rosii cherry, taiate pe jumatate
- 3 linguri chutney
- 100ml supa de legume
- 400g cartofi, cubulete
- 50g branza Cheddar, rasa
Mod de preparare
1. Se prajesc chiftelele intr-o tigaie, la foc mediu timp de 8 minute, agitand din cand in cand. Se scurge excesul de ulei.2. Se adauga vinul, cimbru si rosiile si se fierb timp de 2 minute. Se adauga chutney si supa de legume si se mai lasa pe foc inca 1 minut. Se asezoneaza.
3. Se adauga cartofii si se baga la cuptor, pana cand cartofii devin crocanti. Se scoate tava, se presara cu branza si se mai lasa la cuptor inca 3-4 minute, pana cand branza s-a topit. Se decoreaza cu frunze de cimbru si se serveste.